apsik87 08.07.10, 15:55 Zwykle kobiety rozprawiają o kompleksach jakie mają na punkcie własnego ciałka a może porozmawiajmy o tym co w sobie kochamy?Co lubicie w sobie najbardziej i jakiej części ciała poświęcacie najwięcej czasu przy pielęgnacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apsik87 Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 08.07.10, 16:13 hehe Woody Allen powiedział kiedyś,że najseksowniejszym jego organem jest mózg chyba coś w tym jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 08.07.10, 19:29 bo cała reszta jest do bani ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 08.07.10, 19:54 Nie najseksowniejszym, tylko drugim ulubionym:) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 08.07.10, 16:14 Mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 08.07.10, 16:14 najwięcej czasu to chyba zębom. Dziś byłam na basenie z młodymi. Och, podoba mi się całe moje ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Dlonie 08.07.10, 16:14 Z pieknie zadbanymi paznokciami, zadnych ohydnych tipsow!! Patrze wszystkim na dlonie, jest to dla mnie super wazne, facet z brzydkimi dlonmi nie ma u mnie np. szans. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 08.07.10, 16:15 Mała rada - nie mnóż tylu wątków naraz. Lepiej załóż jeden o tytule "sto pytań o" ;) Temat już był niedawno. Za gorąco, nie chce się wałkować :P Wiem, nie było ciebie wtedy, ale TWA było i wciąż jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 08.07.10, 17:22 A powyżej szyi - usta i włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 08.07.10, 17:32 sid.leniwiec napisała: > Nogi A pupa??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 08.07.10, 17:57 Lew, pupa to jest tylko przedluzeniem nog. U mnie tez nogi - dlugie az po szyje :) Odpowiedz Link Zgłoś
stary_prawiczek Nogi to najlepsza "część" kobiety 08.07.10, 18:03 Uważam, że nogi to najbardziej seksowna część kobiecego ciała Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 08.07.10, 17:16 nogi ! i uda ;-) przez które cierpiałam całe dzieciństwo bo niegdy nie były patyczkowate jak miała większosc koleżanek tylko ... kształtne :D Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda123 Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 08.07.10, 17:26 duze, niebieskie oczy i paznokcie. Te ostatnie kiedy maja dlugosc ok 1-1,5 mm wygladaja jak po dyskretnym 'frenczu'. No i ostatnio uslyszalam, ze mam cudowne usta, choc to zdecydowanie nie jest ta czesc twarzy z ktorej jestem jakas 'mega' zadowolona:))) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy ciałosc. 08.07.10, 18:31 kunegunda123 napisała: > duze, niebieskie oczy - to tak. i paznokcie. - bez znaczenia No i ostatnio uslyszalam, ze mam cudowne > usta, choc to zdecydowanie nie jest ta czesc twarzy, z ktorej jestem jakas 'mega' zadowolona:))) - to inni maja (z tych ust) byc zadowoleni. basta. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 08.07.10, 17:28 wczesniej oczy ale po twoich wątkach mi przeszło Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 08.07.10, 19:25 Podobały mi się kiedyś moje włosy, dopóki nie były siwe. I moje oczy, dopóki nie stały się czerwone ze zmęczenia. Teraz rzadko patrzę w lustro. A jak już, to się przeglądam, a nie przyglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 08.07.10, 19:50 Chciałam, po wcześniej przeczytanym poście, napisać trzęsące się uda;) ale sprawdziłam - nie trzęsą się - rower jednak robi swoje :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 08.07.10, 19:52 e tam z tyłu nie widziałaś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 08.07.10, 20:35 A własnie, że widziałam :P Od paru dni oglądam swoje tyły w kontekście czy w końcu mogę zacząć nosić miniówkę a siniak 5 na 5 zmienił już swoje interesujące kolory :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 08.07.10, 20:40 boże i w kontekście ale nie w chodzeniu :P Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 08.07.10, 21:08 E tam! A nawet jakby się trzęsły to ja i tak tego nie będę widzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 08.07.10, 21:21 no i o to chodzi, nie ma co szukać problemów na siłe :) Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 08.07.10, 20:03 którego ciałka? Żółtego? Białych lub czerwonych ciałek krwi? Ciałka Vatera? Pacciniego? Generalnie moją ulubioną częścią każdego ciałka jest jądro. O ile występuje. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
annataylor Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 08.07.10, 20:36 nogi, bardzo zgrabne, przede wszystkim proste :) dobrze się w mini prezentują Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 08.07.10, 20:39 pieprzyk na prawym bicepsie:P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 08.07.10, 21:29 apsik87 napisała: > Co lubicie w sobie najbardziej Najbardziej lubię...wszystko!:) No a z tych ulubionych z ulubionych to brzuch, ramiona i plecy:) > jakiej części ciała poświęcacie najwięcej czasu przy pielęgnacji? Nogom...muszę często depilować :D Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 08.07.10, 22:09 usta - są pełne i ładnie wykrojone, jestem z nich wyjątkowo zadowolona :) no i tyłek mam całkiem niezły hehe :D Odpowiedz Link Zgłoś
takajatysia Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 09.07.10, 08:32 Lubię kształt twarzy, włosy, nogi i piersi. Często słyszę, że mam piękne oczy (to mnie zazwyczaj dziwi, bo są bardzo duże i bardzo okrągłe;) i tyłek - jakoś własny mnie nie rajcuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Ulubiona część Waszego ciałka? 09.07.10, 09:13 Uszy - mam piękne uszy ;)) Generalnie całość jest imo niezłą, płakać nie muszę. Odpowiedz Link Zgłoś