pompeja 01.08.10, 11:29 Pierwsza i druga. A może ktoś podrzuci inną propozycję? Dla mnie kogoś wesele to ważne wydarzenie. Chcę mieć wsjo dopracowane :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Pomóżcie wybrać kartkę na ślub :) 01.08.10, 11:33 jakąś trzecią lub drugą. Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: Pomóżcie wybrać kartkę na ślub :) 01.08.10, 11:43 Trzecia. Poszukaj w małych księgarniach. Czasem można trafić na naprawdę ładne okazy. A te trochę smutne mi się wydają. A takie? Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Pomóżcie wybrać kartkę na ślub :) 01.08.10, 12:00 Te z twojego linku są takie hmm zwykłe. Zagubią się wśród innych. Chciałabym, by zawiesili na niej oko. Aby ta kartka dała im do zrozumienia, że są dla nas ważnymi osobami i my także przygotowywaliśmy się już dużo wcześniej do tego wydarzenia, a w dniu ślubu każde z nas cieszyło się ich szczęściem. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pomóżcie wybrać kartkę na ślub :) 01.08.10, 12:04 ty zapodałaś zaproszenie na ślub, a nie kartkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Pomóżcie wybrać kartkę na ślub :) 01.08.10, 12:08 Takie kartki też robią, tyle że w środku są życzenia, a na dole przyklejony napis "Młodej Parze" czy coś tam. Ew. mogą dać zdjęcie pary. Choć bardziej pasuje to na zaproszenie, tak jak mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pomóżcie wybrać kartkę na ślub :) 01.08.10, 12:11 szczerze, to te twoje zalinkowane kartki są jak dla mnie przeładowane, tak samo, jak tamta kraciasta sukienka, która absolutnie się nie nadaje na wesele, ale jeśli to jest Twój styl i gust, to wybierz pierwszą kartkę i idź w tym kraciastym princeskowym cudzie, będą pasować do siebie. Piszę serio, bez wyśmiewania. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio doklej do kartki 500 zl. 01.08.10, 12:48 (do jednego brzegu) jestem pewien, ze bedzie nieszablonowe i na dlugo pozostanie im w pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: doklej do kartki 500 zl. 01.08.10, 14:55 Dziecko sąsiadki powiedziało, żebym pieniądze rozmieniła na złociaki i w tubie szklanej wręczyła wraz z doczepionym bilecikiem. Młodzi jednak w zaproszeniu wierszykiem dali info, że chcą papierowe :P Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 mi się żadna nie podoba 01.08.10, 13:02 a w temacie: Mi zapadła w pamięć kartka w kształcie rulonu który sie rozwijało (jak w średniowieczu).W środku było tekst zaproszenia a tłem było zdjęcie pary.Cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: mi się żadna nie podoba 01.08.10, 13:13 Jak dla mnie obie są troszkę tandetne. Skoro to są dla Ciebie wyjątkowi ludzie to może sama coś zrobisz? W sklepach papierniczych i pasmanteriach nie brakuje akcesoriów, dzięki którym można wyczarować wyjątkową kartkę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: mi się żadna nie podoba 01.08.10, 14:45 Obawiam się, że efekt mojej pracy byłby mizerny :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio MNIE, kuzwa 01.08.10, 13:19 izabella9.0 napisała: > a w temacie: Mi zapadła w pamięć 100 razy juz pisalem, ze na koncu i na poczatku zdania piszemy: "MNIE" - a nie "mi" Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: MNIE, kuzwa 01.08.10, 13:24 mały.jasiu :) Czyżbyś był kolejnym sfrustrowanym filologiem na bezrobociu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: MNIE, kuzwa 01.08.10, 13:28 dziewczyna_rzeznika napisała: > mały.jasiu :) > Czyżbyś był kolejnym sfrustrowanym filologiem na bezrobociu?:) Nie, moje Ty Kochanie. na zasluzonym urlopie. mamy w koncu ferie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: MNIE, kuzwa 01.08.10, 13:31 Ach, czyli jednak ;P Dobrze, dobrze. Ktoś powinien pilnować zasad polszczyzny, coby nie było takiego burdelu na tym zacnym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: MNIE, kuzwa 01.08.10, 13:31 "mnie nie robi róznicy :DDD" dobra obiecuje - poprawie sie Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Pomóżcie wybrać kartkę na ślub :) 01.08.10, 15:13 Podoba mi się pierwsza, bo na tej drugiej te kwiatki dziwnie mi się kojarzą... Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Pomóżcie wybrać kartkę na ślub :) 01.08.10, 15:28 Obie coś nie bardzo..Ewentualnie pierwsza, na dtugiej nie podobają mi się kwiatki. Może ta tuba faktycznie? allegro.pl/item1163373610_podziekowania_slub_imieniny_jubileusz_tuby.html Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Tutaj też widziałam ładne kartki 02.08.10, 12:06 www.trendymania.pl/scrapbooking-kartki.html Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Tutaj też widziałam ładne kartki 02.08.10, 12:11 O mamuniu - dziękuję :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Tutaj też widziałam ładne kartki - strona 2 02.08.10, 13:48 arsneo.pl/kategorie/kartki-okolicznosciowe.html Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Tutaj też widziałam ładne kartki - strona 2 02.08.10, 17:21 Magdaleno - niech ci bozia w kasie wynagrodzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Tutaj też widziałam ładne kartki - strona 2 03.08.10, 19:24 Oj, przydałoby się. Zwłaszcza, że kilka dni temu dostałam wypowiedzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Tutaj też widziałam ładne kartki - strona 2 03.08.10, 20:49 Głowa do góry Madelajn :) Odpowiedz Link Zgłoś
kikimora78 Re: Pomóżcie wybrać kartkę na ślub :) 02.08.10, 12:14 druga - jakby co Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Pomóżcie wybrać kartkę na ślub :) 02.08.10, 13:01 Zadna z nich. Ten brudny roz wyglada fatalnie, poza tym sa przeladowane. Jesli chcesz kartke scrapowa, to ta osoba robi dobre scrapy: www.kreatywnykacik.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
megi1973 Re: Pomóżcie wybrać kartkę na ślub :) 02.08.10, 13:39 przeżywasz a kartka i tak pójdzie do śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Pomóżcie wybrać kartkę na ślub :) 02.08.10, 17:23 Pewna jesteś? Ja mam kartki mojej Mamy. Nie każdy wypieprza wsjo jak leci :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Pomóżcie wybrać kartkę na ślub :) 03.08.10, 22:59 od lat jestem wierna tylko tym kartkom ilustris.pl/sklep/index.php?c=139 i chyba wszyscy moi znajomi dalsi i bliżsi o tym wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Pomóżcie wybrać kartkę na ślub :) 03.08.10, 23:00 do kupienia w kązdym empiku Odpowiedz Link Zgłoś
djdyna Re: Pomóżcie wybrać kartkę na ślub :) 03.08.10, 23:02 proponuję zajrzeć tutaj i napisac do autorki, ja kupiłam kartkę i młodzi do tej pory(minęły 3 lata) ją wspominają www.kaja.tomalik.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een i ty masz problem 03.08.10, 23:06 z taką pierdołą? Czemu ja takich problemów nie mam? Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: i ty masz problem 04.08.10, 10:51 Nie masz takich, bo sama stwarzasz sobie większe? :) To nie problem, a prośba o poradę, potrafisz odróżnić jedno od drugiego? Jak widać prośba się opłaciła, bo wyżej podano linki do o niebo lepszych kartek niż te, co ja znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonima Re: Pomóżcie wybrać kartkę na ślub :) 04.08.10, 14:06 Pompa obie straszne... Przeładowane na maxa. Myślę, że w prostocie siła i im mniej dodatków tym kartka ładniejsza. Podobają mi się te empikowe, które zaproponowała vandikia..chyba nie skopałam nicka ;) Odpowiedz Link Zgłoś