suomi6 12.08.10, 19:44 internetowymi, bo przez nich są tylko problemy:D Czas zmądrzeć, bo niebawem ćwiartka stuknie;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kombinerki_pinocheta Re: dość z facetami... 12.08.10, 19:47 >niebawem > ćwiartka stuknie;] pazdziernik, listopad, grudzien? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: dość z facetami... 12.08.10, 20:19 Niewazne, w milosci wiek nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
suomi6 Re: dość z facetami... 12.08.10, 20:24 racja, ale miłość ponoć nie istnieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: dość z facetami... 12.08.10, 20:35 Moge klamac, oszukiwac, udawac, zrobie wszystko zebys byla szczesliwa. :) Pewna inteligentna kobieta zauwazyla kiedys, ze "Kobiety umieja udawac orgazmy. Za to mezczyzni potrafia udawac cale zwiazki." dla Ciebie wszystko. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: dość z facetami... 12.08.10, 20:47 "Kobiety umieja udawac orgazmy. Za to mezczyzni potrafia udawac cale zwiazki." > dla Ciebie wszystko. prawda,dlatego ja żadnemu nie wierzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: dość z facetami... 12.08.10, 20:53 > > dla Ciebie wszystko Troche sie zapedzilem. Orgazmow nie potrafie udawac, wiec nie wszystko dla niej. :) > prawda,dlatego ja żadnemu nie wierzę ;) Nie wierz jej, to zla kobieta byla. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
suomi6 Re: dość z facetami... 12.08.10, 20:48 Tekst pierwsza klasa. Ty to masz gadane:D Uważaj, żebym nie uwierzyła:P Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: dość z facetami... 12.08.10, 20:57 > Tekst pierwsza klasa. Ty to masz gadane:D Tylko w necie. :) >Uważaj, żebym nie uwierzyła:P Cala przyjemnosc po mojej stronie. :) Cholera cos za czesto dzisiaj zacieszam (o tak :)), musze sie hamowac. Zycie jest za ch....owe zeby sie ciagle usmiechac. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: dość z facetami... 12.08.10, 20:59 kiedyś prawdę napisał :) choćby nie wiem co nie wierzę i nie uwierzę w dobroć męską :) --- Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: dość z facetami... 12.08.10, 21:19 >nie uwierzę w dobroć męską :) Moze ze zlymi facetami sie zadajesz albo wzorce mialas nieodpowiednie. Zreszta tak sobie tylko tlumaczysz, a z tego co pisalas wynika, ze zawsze mialas wokol siebie chlopow i nigdy dlugo nie bylas sama. Moze czasami warto zaryzykowac ? Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: dość z facetami... 12.08.10, 21:26 w sumie raz dostałam po dupie ;),ale szybko się z tym uporałam. Zdecydowanie o wzorce się rozchodzi,a nie o facetów. Szczerze w przypadku mojego braku zaufania,to już nic nie da się zrobić,ale powiem Ci szczerze,że nie wychodzę na tym źle.Po prostu wiem czego mogę się spodziewać i jak to się już stanie,rozczarowanie nie będzie takie bolesne :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: dość z facetami... 12.08.10, 21:38 Skoro wiesz czego sie spodziewac to latwo bedzie Ci zareagowac, wiec moze czasami warto zaryzykowac. A w przypadku Twojego obecnego zwiazku mozna mowic o tej, no, jak jej tam, hmmm, nie moze mi to przejsc przez klawiature, o mam, ta, milosc, chyba tak to sie nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: dość z facetami... 12.08.10, 21:52 nie myślałam jeszcze o tym jak to hmmm nazywać ;) jest fajnie bez zbędnego nazewnictwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
suomi6 Re: dość z facetami... 12.08.10, 21:08 oj tam, raz nie zawsze;) Na zdrowie z tym zacieszaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: dość z facetami... 12.08.10, 22:01 Haha, jestem starsza, bo z listopada :). Odpowiedz Link Zgłoś
em.haa Re: dość z facetami... 12.08.10, 19:48 No... czas zmądrzeć póki Ci żaden debil jeszcze krzywdy nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
hertaba83 Re: dość z facetami... 12.08.10, 19:51 to ja zaostrzam, dość z facetami internetowymi, dość z facetami poznanymi w pociagu dosć z facetami sąsiadami na przelomie roku wypróbowałam każdy z wymienionych typów, i stwierdzam, że się nie sprawdzili a swiatrka stuknęła 2 lata temu kurde Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: dość z facetami... 12.08.10, 19:57 > a swiatrka stuknęła 2 lata temu kurde Mnie też, ale bez kurde - a co się będę przejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: dość z facetami... 12.08.10, 20:00 Stare panny, ciotki juz wam dogryzaja? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: dość z facetami... 12.08.10, 20:03 Mnie już spisały na straty i przestały dogryzać.:) Kombi, jest wątek o Twojej idolce, a zaraz obok drugi: forum.gazeta.pl/forum/w,933,115184890,115184890,Filozofia_6_na_9.html Nie dziękuj.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: dość z facetami... 12.08.10, 20:15 Szukalem tego. :) Ja odpowiadam, ze jestem gejem, a rodzicom, ze nieudacznikiem i mam spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: dość z facetami... 12.08.10, 20:20 > Ja odpowiadam, ze jestem gejem, a rodzicom, ze nieudacznikiem i mam spokoj. Ja się wymiguję lenistwem. Migać się gejem lub nieudacznikiem, to jeszcze zbyt duży kaliber. Ale mi w tym pomaga kilka "cięższych" przypadków odwracających uwagę ode mnie w otoczeniu, więc też mam spokój. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: dość z facetami... 12.08.10, 20:23 Ale argument "lenistwo" chyba ich tak łatwo nie zniechęca, co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: dość z facetami... 12.08.10, 21:29 > Ale argument "lenistwo" chyba ich tak łatwo nie zniechęca, co?:) U mnie działa, ale kto mnie zna, to wie, że to jedna z moich podstawowych cech. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: dość z facetami... 12.08.10, 20:22 Ja na szczęście mam fajnych rodziców, przed którymi nie muszę się tłumaczyć. A co do reszty, to zależy, coraz częściej olewam i nie daję się w dyskusję - aczkolwiek kiedyś w robocie rzuciłam wyczytaną w necie ciętą ripostę na "dlaczego nie masz męża" - "po co mi własny, skoro mogę mieć cudzych" i dziewczyny chyba już mnie nie lubią.:) A czemu już nie masz tego romantycznego blond chłopaczka w sygnaturce? Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: dość z facetami... 12.08.10, 20:31 > A czemu już nie masz tego romantycznego blond chłopaczka w sygnaturce? Sidu, jak dlugo mozna z jednym facetem? Sa pewne granice. :) Moze sobie teraz Sashe wrzuce. :) Chociaz prawde mowiac nie jest ona moja faworytka i nigdy nie byla, mimo ze kiedys zalozylem o niej watek. Przyznaje, ze pupe ma echhhh. :) Ale Baranska ma lepsza. :p Sidu, dobra nuta i mlodzi chlopcy o delikatnych twarzach, tak jak lubisz. - KLIK Nie dziekuj. :p Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: dość z facetami... 12.08.10, 20:41 Zaraz obczaję, mam nadzieję, że chłopcy maja dowody.:) Są granice, ale on był wyjątkowy!:) Twoja Sasha jest trochę podobna do 13-tki z House'a, ale 13 dużo ładniejsza. Widziałam ze 3 jej filmy, nie trafiła w mój gust, więc nie pogadamy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: dość z facetami... 12.08.10, 20:52 Protestuje, jaka ona moja? Nie ogladalem House'a, wiec nie znam 13stki. > Widziałam ze 3 jej filmy, nie trafiła w mój gust, więc nie pogadamy.:) O Ty niegrzeczna kobieto, wracaj do House'a. Na zla droge mi schodzisz i jeszcze jakis facet bedzie mial z Ciebie mnostwo uciechy, a ja nie lubie jak obcym chlopakom sie powodzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: dość z facetami... 12.08.10, 21:40 > Nie ogladalem House'a, wiec nie znam 13stki. > O Ty niegrzeczna kobieto, wracaj do House'a. Nie mogę, dopiero jesienią nowy sezon.:) > Na zla droge mi schodzisz i jeszcze > jakis facet bedzie mial z Ciebie mnostwo uciechy, Eee tam, to ja mam mieć uciechę z niego.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: dość z facetami... 12.08.10, 21:48 Fajna ta 13stka, duzo ladniejsza od Sashy. Dziewczecy typ urody, taki lubie. :) > Eee tam, to ja mam mieć uciechę z niego.;) Twoj typ? Rocco Siffredi, Toni Ribas czy Lex? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: dość z facetami... 12.08.10, 21:53 Aż tak obeznana nie jestem, wybacz. Raczej w piłkarzy lub aktorów fabularnych celuj.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: dość z facetami... 12.08.10, 22:07 Zakoscielny, Malachowicz, Wojewodzki, Milowicz, Majdan czy Hajto? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: dość z facetami... 12.08.10, 22:10 To pojechałeś...:) A może być Dorociński albo Fabiański?:) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: dość z facetami... 12.08.10, 21:58 jejku,ta baba jest prześliczna :) jakbym był samcem,to z łóżka bym jej nie wyrzuciła Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: dość z facetami... 12.08.10, 22:00 Mam identycznie, laska zdecydowanie jest w moim top5 czy tam top10. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: dość z facetami... 12.08.10, 22:04 Sidu przeslij mi swoja fotke, chcialbym wiedziec czy zmiescisz sie w moim top 10. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: dość z facetami... 12.08.10, 22:08 Nie prześlę.:P I nie zmieszczę się, ja jestem raczej z gatunku nawet ładna-interesująca, niż piękna i ponadprzeciętnie urodziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: dość z facetami... 12.08.10, 22:18 > I nie zmieszczę się, ja jestem raczej z gatunku nawet ładna-interesująca, niż > piękna i ponadprzeciętnie urodziwa. A skad wiesz jakie sa moje kryteria oceny? :) Jeszcze jak do opisu dodamy pupe w gruszke to nic innego nie wychodzi jak zona. :) > Nie prześlę.:P Nie wstydz sie, nikomu nie pokaze. Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: dość z facetami... 12.08.10, 22:04 W serialu miałabyś szansę, bo gra biseksualistkę :P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: dość z facetami... 12.08.10, 20:53 Nie wiem o co Wam chodzi. Faceci są fajni. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: dość z facetami... 12.08.10, 20:53 A, chodzi o internetowych... Hmm to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: dość z facetami... 12.08.10, 21:22 Jakby któraś z was była złośliwa to by mogła napisać że: "internetowi wszystko robią sami":D Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: dość z facetami... 12.08.10, 21:31 Ja dalej nie rozumiem za bardzo czym internetowi różnią się od zwyczajnych. I tu i tam znajdą się buble. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: dość z facetami... 12.08.10, 21:37 Ale ci realni czyli poznawani przez znajomych są zazwyczaj już po preselekcji, bo wiadomo że twoi znajomi się nie będą kolegować z ludźmi totalnie niepasującymi czy zwyczajnie porąbanymi. Natomiast w necie to jak w klubie nocnym, stado ludzi o których nic nie wiadomo:) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: dość z facetami... 12.08.10, 21:51 to zależy ...czasem znajomi znajomych też moga okazać się świrami;) net jest o tyle niebezpieczny ,że tutaj mozesz być kim chcesz ,a już totalnie nie ufam portalom randkowym typu sympatia ,ale mam pare osob ,ktore poznalam w necie i są moimi dobrymi znajomymi...bywa z tym różnie... Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: dość z facetami... 12.08.10, 21:56 Ja na sympatii poznałem swoją eks i dwie dziewczyny z którymi do dzisiaj się przyjaźnię(z czego jedna mieszka niedaleko i znamy mnóstwo osób ze swojego otoczenia), ale za to cała reszta poznanych tam pań... :D Kiedyś napiszę o tym książkę:D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: dość z facetami... 12.08.10, 21:59 dalej masz tam konto? do mojej koleżanki zagadał kiedyś (ze 3miesiace temu) koleś, który bardzo przypominał Ciebie ze zdjęcia w wizytówce :) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: dość z facetami... 12.08.10, 22:12 Konto mam, ale już od dawna nie wykupywałem możliwości pisania wiadomości:) Lubię sobie czasem pooglądać ludzi z ciekawości:D Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: dość z facetami... 12.08.10, 21:48 suomi6 napisała: > internetowymi, bo przez nich są tylko problemy:D Czas zmądrzeć, bo niebawem > ćwiartka stuknie;] Chcesz w tym wieku mądrzeć? To który cię zechce? :D Odpowiedz Link Zgłoś
suomi6 Re: dość z facetami... 12.08.10, 21:50 To faceci nie chcą mądrych kobiet?:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: dość z facetami... 12.08.10, 22:06 suomi6 napisała: > internetowymi, bo przez nich są tylko problemy:D Czas zmądrzeć, bo niebawem > ćwiartka stuknie;] Eeee tam. Majaczysz. Zdarzają się fajne wyjątki.:P Odpowiedz Link Zgłoś