0ffka ja tak ubieram się czasami i nie jestem lesbą 27.08.10, 02:06 Takie myślenie to schemat. Nie mam nic do dziewczyn, ale bardzo irytuje mnie, jeśli do mnie poważnie startują. Sama miałam jeża i bardzo lubię gacie wiszące w kroku... Odpowiedz Link Zgłoś
takajatysia Re: Lesbijka 27.08.10, 09:30 Kurde wszyscy znają jakieś lesbijki a ja tylko jedną kiedyś znałam. Długie włosy, ale reszta chłopięca bardzo. Inszych nie znam. I może dobrze, bo czasem mam lekkie napady homofobii. Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: Lesbijka 27.08.10, 11:01 po czym poznać lesbijkę? Najczęściej po wytatuowanych ramionach i plecach, ramonesce, zwieszającym się na szyi wojskowym nieśmiertelniku oraz długiej, jedwabistej, kędzierzawej brodzie. Typowa lesbijka: A tak serio, co za głupie pytanie. Jak ten skecz monty pythona "po czym poznać masona?". Odpowiedz Link Zgłoś
blu_lagoon Re: Lesbijka 27.08.10, 14:16 Chyba zgodze sie z kims powyzej. W PL nie przyszla jeszcze "moda lesbijska" (hihi), chyba dlatego ze wiele z nich sie jeszcze woli z tym kryc... Mieszkam w Brighton w UK, ktow miescie ktore calkiem slusznie nazywane jest "gay capital of the South" ;) I nie znam ANI JEDNEJ lesbijki ktora nosilaby makijaz, spodniczki czy bizuterie. A roi sie tu od nich jak karaluchow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blu_lagoon Re: Lesbijka 27.08.10, 14:17 A tak w ogole to zbieram sie dzis po pracy na Brighton Pride, wiec porobie pare zdjec i mozemy przeprowadzic analize ;) Odpowiedz Link Zgłoś