zloty.strzal 25.08.10, 11:22 wciągnie do odkurzacza, to jakie są szanse, że stamtąd ucieknie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cafem Re: A jak się pająka 25.08.10, 11:24 To pytanie nurtuje mnie od wiekow! Jak Ci przypadkiem ucieknie, to daj znac, bo mi jeszcze zaden nie uciekl, ale zawsze sie balam, ze ta chwila kiedys nastapi! :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: A jak się pająka 25.08.10, 11:27 A jak taki ucieknie, to pobiegnie po całą swoją rodzinę oraz znajomych znajomych i zaprosi ich na zabawę na diabelskim kole. Nie opędzicie się od pająków.:P Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: A jak się pająka 25.08.10, 11:34 Chcesz, żebym się dzisiaj bała zasnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: A jak się pająka 25.08.10, 11:38 Czego tu się bać? One takie mikre, a ty duża.:P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: A jak się pająka 25.08.10, 11:44 Czytałam tylko te z krainy Liliputów.:> Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: A jak się pająka 25.08.10, 21:21 skarpetka_szara napisała: > Pajak maly ale jary! I wyobraźmy sobie jarą rodzinę jarego.:D Odpowiedz Link Zgłoś
hertaba83 Re: A jak się pająka 26.08.10, 12:21 ja do odkurzacza wciąnęłam kiedys dwa szerszenie odkurzacz na 2 miesiace wylądował na balkonie a ja zastanawiałam się, jaka jest szansa, ze one się tam rozmnożą i uwiją gniazdo w tym odkurzaczu po 2 miesiacach zapragnęłam w końcu odkurzyć mieszkanie, operacja wymiany worka była akrobatyczna, ale nikomu nie polecam takiego stresu a pająki wciągam systematycznie do odkurzacza, nic nowego, zadne nie wypazł, ale na wszelki wypadek wciągam jeszcze jakieś śmieci, zeby go tam dopchac :) Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: A jak się pająka 25.08.10, 20:49 Mam nadzieję że ucieknie i to szybko. Kibicuję pająkowi bardzo gorąco. Do boju, pająk, dasz radę! Jak można zwierzę skazać na tak okrutną śmierć, sadystki? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: A jak się pająka 25.08.10, 11:32 A ten odkurzacz nie ma opcji śledzenia pająka za 86,22 ? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: A jak się pająka 25.08.10, 11:37 Nie ucieknie a na dodatek potem trzeba pająkowi muchy wciągać. Jedynym rozwiązaniem jest wtedy oddać odkurzacz do zoo albo puszukać pajęczycy z dużym cycem. Może skusi pająka do opuszczenia odkurzacza. Pajęczycy w żadnym wypadku nie wciągać! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: A jak się pająka 25.08.10, 11:40 Czemu nie? Bo zaczną kolonię zakładać?:> Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: jakie są szanse, że stamtąd ucieknie? 25.08.10, 16:44 Jeśli to czarna wdowa, to mam nadzieję, że żadne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: A jak się pająka 25.08.10, 17:05 takie jak to ze wyjdziesz z domu :] nie rozumiem co babki maja do pajakow. przecie to calkiem mile stworzonka Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: A jak się pająka 25.08.10, 18:55 Hej, hej, prosze nie uogólniać! W najróżniejszym towarzystwie to ja jestem tą, która wynosi pająki poza mieszkanie. I znam mężczuzn, którzy bardzo brzydzą/boją się pająków. Odpowiedz Link Zgłoś
policjawkrainieczarow Re: A jak się pająka 25.08.10, 19:00 masher napisał: > takie jak to ze wyjdziesz z domu :] nie rozumiem co babki maja do pajakow. znam trzy osoby, ktore byly unieruchomione od kilku tygodni do kilku miesiecy przez ugryzienie pajaka. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: A jak się pająka 25.08.10, 19:00 zależy jakie miał lądowanie jeśli miękkie to spodziewaj się go w ciągi 15min po zapadnięciu ciemności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: A jak się pająka 25.08.10, 21:14 lacido napisała: > zależy jakie miał lądowanie jeśli miękkie to spodziewaj się go w ciągi 15min po > zapadnięciu ciemności ;) Siora odkurzacz zostawiła na noc poza domem, więc mógł sobie hyc na trawkę pobiec. Nie sądzę, żeby przyczajony tam siedział całą noc (o ile przeżył). Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: A jak się pająka 25.08.10, 19:07 pół biedy,pająk,nie boje się ich,chociaż jak mnie raz krzyżak uchlał ,to nie było wesoło. Mnie do pokoju ćmy wlatują!Makabra-boję się ich panicznie-kiedyś mi się we włosy wplątała...i giną w kinkiecie...a potem tam jest cmentarzysko spalonych ciem!Brrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: A jak się pająka 25.08.10, 19:14 A jak juz o pajakach mowa, to czy ktos wie dlaczego owady klaja sie do pajeczyny, a pajak sie do pajeczyny nie klei??? Ma specjalne opancerzenie czy co??? bo nie wyglada aby byl zbudowany z innego materialu niz inne owady. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: A jak się pająka 25.08.10, 19:15 no ma jakieś takie odnóża antypajęczynoklejne Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: A jak się pająka 25.08.10, 19:20 a jak sie przewroci, to moze sie przykleic? Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: A jak się pająka 25.08.10, 19:24 chyba ma za zwinne nożyska,nie sądzę,żeby zginął we własnej pułapce,takie coś to tylko ludzie potrafią :P Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: A jak się pająka 25.08.10, 19:34 skarpetka_szara napisała: > A jak juz o pajakach mowa, to czy ktos wie dlaczego owady klaja sie > do pajeczyny, a pajak sie do pajeczyny nie klei??? Ma specjalne > opancerzenie czy co??? bo nie wyglada aby byl zbudowany z innego > materialu niz inne owady. A dlatego;) Interesujace;) Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: A jak się pająka 25.08.10, 19:39 Wow, niezla jestes. To jest niesamowite. zobacz, czlowiek uczy sie czegos nowego kazdego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
joshuatree78 Re: A jak się pająka 25.08.10, 20:59 czy wtym linku jest jakies foto kudlatego z odnazami?!bo nie wiem czy otwierac...ja mam strasznego joba na tym punkcie! Odpowiedz Link Zgłoś
joshuatree78 Re: A jak się pająka 25.08.10, 21:03 takie brzydkie, a takie cfaniaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: A jak się pająka 25.08.10, 19:47 hmm.jak wodny odkurzacz to jest nadzieja, że się utopił... jak zwykły i masz obawy, że wyjdzie przez rurę to ją zakryj czymś... skarpetka, szmata.... ja komary wciągam, żeby sladów na scianie nie było i zatykam rurę w ten sposób....trzeba sobie jakoś radzić a natrętnymi stworzonkami:D Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: A jak się pająka 25.08.10, 20:00 Od czasu jak się wyprowadziłam z centrum miasta natykam się w chacie na rózne dziwne stworzonka :) Kiedyś obudziłam się w swoim łózku a tu z sufitu zwisa na długiej pajęczynie pająk i gapi sie na mnie... Narobiłam takiego wrzasku, że mąz sie prawie utopił pod prysznicem ;) Co prawda nie boję sie pajaków, ale to było bardzo niespodziewane. Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: A jak się pająka 25.08.10, 21:15 Sadystki! Piec lat hodowalam pajaka za rynna i zylo nam sie dobrze. To byla bardzo pracowita pajeczyca. Nazwalam ja Tekla. No i czy nie wiecie o tym, ze jak sie zabije pajaka to deszcz pada? Przez was mam parszywa pogode :| Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: A jak się pająka 25.08.10, 21:19 Że ja niby? W Warszawie nie pada, czyli chyba przeżył:) Odpowiedz Link Zgłoś
agaoki Re: A jak się pająka 26.08.10, 12:03 właśnie się poryczałam ze śmiechu po kilku pierwszych postach. Odpowiedz Link Zgłoś
swintuch_jeden Re: A jak się pająka 09.09.10, 20:47 3 dni menda wyłazila z odkurzacza w końcu znalazłem go na scianie. Odpowiedz Link Zgłoś