super_babka 26.08.10, 17:57 Jaki wedlug Was powinien byc Idealny Mezczyzna? Jaki powinien byc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papapapa.poker.face Re: Idealny Mezczyzna 26.08.10, 18:01 to wbrew pozorom subiektywna kwestia, z takim jak dla mnie idealnympewnie nie chcialabys byc ani nawet bys nie mogla, bo by Cie mierził :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Idealny Mezczyzna 26.08.10, 21:12 ło Jezu co ja się będę powtarzać Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Idealny Mezczyzna 26.08.10, 21:14 wystarczy ze bedzie taki jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Idealny Mezczyzna 26.08.10, 21:27 ty nie jesteś idealny, skoro jesteś na diecie. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Idealny Mezczyzna 26.08.10, 21:35 obnizenie poziomu zlego cholesterolu Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Idealny Mezczyzna 26.08.10, 21:37 obnizenie poziomu zlego cholesterolu Który się pojawił w wyniku upasienia organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Idealny Mezczyzna 26.08.10, 22:39 daj se spokój ;) kobieta.interia.pl/news/cholesterol-nie-szkodzi,1040441 www.grazingsheep.com/artp/nauka/2005/2005_07_cholesterol.htm Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Idealny Mezczyzna 26.08.10, 21:31 podobny do mnie z charakteru ;) a poza tym ideały są nudne ,ja wolę sprzeczności :) Odpowiedz Link Zgłoś
7kobieta Re: Idealny Mezczyzna 26.08.10, 22:13 Cały problem w tym ze tacy nie -istnieją..... Ale powinien mnie słuchac, rozumiec, rozmawiac ze mną. Nie powinien dostrzegac innych kobiet. No i musi by super przystojny Odpowiedz Link Zgłoś
super_babka Re: Idealny Mezczyzna 26.08.10, 22:34 Moj idealny mezczyzna to taki ktory ujalby mnie swoja nietuzinkowa osobowoscia, zwariowalby na moim punkcie i swiata poza mna nie widzial. Nie nudzilabym sie w jego towarzystwie bo mialby niesamowite poczucie humoru, bylby super wysportowany bo spedzalby ze mna czas aktywnie a po powrocie do domu ugotowalby mi przepyszny obiad a pozniej spedzil upojnal noc. To tak pokrotce... Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Idealny Mezczyzna 26.08.10, 22:40 bylby super wysportowany bo spedzalby ze mna czas aktywnie Codziennie pięć kilometrów z pełnym obciążeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
super_babka Re: Idealny Mezczyzna 26.08.10, 22:53 nie wiem czy wiesz ale mozna isc na silownie, isc na rolki, sa jeszcze rowery albo mozna tez pojsc po prostu na spacer... Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Idealny Mezczyzna 26.08.10, 22:57 super_babka napisała: > nie wiem czy wiesz ale mozna isc na silownie, isc na rolki, sa jeszcze rowery komu ty to piszesz?świetnie wiosłuję i jeżdżę na rowerze, nieźle pływam ale ta wizja ciągłego spędzania czasu aktywnie, brrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
super_babka Re: Idealny Mezczyzna 26.08.10, 22:59 ale przeciez ja przeciez mowie o moim idealnym facecie ... a to ze ja lubie spedzac czas aktywnie to tylko i wylacznie moja sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
super_babka Re: ilez mozna? 26.08.10, 22:55 ale dlaczego nazywasz to fantazja? przeciez era idealnych mezczyzn nie zakonczyla sie Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: ilez mozna? 26.08.10, 22:57 super_babka napisała: > ale dlaczego nazywasz to fantazja? przeciez era idealnych mezczyzn nie > zakonczyla sie A kiedy się zaczęła? Odpowiedz Link Zgłoś
super_babka Re: ilez mozna? 26.08.10, 23:14 gdzie jest wasze poczucie humoru??? przeciez wszyscy doskonale wiemy ze ci nasi panowie sa tacy wychuchani i maja niesamowite wymagania co do kobiet a sami za duzo nie maja nic do zaoferowania... to byla tylko podpucha . Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: ilez mozna? 26.08.10, 23:17 super_babka napisała: > gdzie jest wasze poczucie humoru??? Poszło na inne częstotliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Otoz wlasnie 27.08.10, 13:27 nawet Jesus Chrystus - mimo wszystkich swoich zalet - idealnym mezczyzna nie byl. Z kobietami mial "pryncypialne" trudnosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: Idealny Mezczyzna 26.08.10, 22:39 no owszem znalazłam idealnego faceta tylko co z tego jak nie mój ci :) idealny to taki który jest twój :) Odpowiedz Link Zgłoś
super_babka Re: Idealny Mezczyzna 26.08.10, 22:56 Nie przejmoj sie, trafisz ktoregos dnia na lepszego. Ja uwazam, ze nie ma zlego tego co by na dobre nie wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: Idealny Mezczyzna 26.08.10, 23:46 Ja uwazam, ze nie ma zleg > o > tego co by na dobre nie wyszlo. hm , może nie z facetami mi siętak robi :), ale w całej reszcie to coś wynika z tego wcześniejszego i jakoś to się tak kręci :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Idealny Mezczyzna 26.08.10, 22:58 Ideałów nie ma, lubię normalnych facetów :) Odpowiedz Link Zgłoś
super_babka Re: Idealny Mezczyzna 26.08.10, 23:00 kazdy widzi ideal w innym pryzmacie Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: Idealny Mezczyzna 26.08.10, 23:04 przystojny, dobry w lozku, z duzym penisem- taki mi przychodzi opis jak tu siedze na forum, aaa - i pierscionek zareczynowy musi wybrac ladny i drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Idealny Mezczyzna 26.08.10, 23:04 Nie wiem, ale ten taki co moja stopa na jego łydce właśnie leży to ma zadatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Idealny Mezczyzna 26.08.10, 23:16 Nie wiem, ja wolę namacalnych, a nie idealnych. Dlaczego pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian ulubionym zajęciem każdego paszteta 27.08.10, 09:15 jest wymyślanie "idealnego" faceta i marzenia o tym, że wkrótce się pojawi :D oj ludzie ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: ulubionym zajęciem każdego paszteta 27.08.10, 10:08 ja go nie wymysliłam, facet jest jak wyjęty z filmu akcji, przygodowego albo jakiegoś super fajnego czytadła dla bab :) Ma małą wadę, złośliwy. Jak dotkniesz to rękę odgryzie :)) Ale fajnie spotkać kogoś takiego, babce co się trafił tylko pozazdrościć można :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: ulubionym zajęciem każdego paszteta 27.08.10, 10:16 10/10 Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: Idealny Mezczyzna 27.08.10, 10:17 Idealnych mezczyzn nie ma za wielu, a ci ktorzy pozostali sa juz wylapani przez idealne kobiety z FK. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Nie chcę idealnego 27.08.10, 10:25 Nie chce Idealnego... Gdyby był idealny byłby m.in. niezależny i taki troche wolny ptak, nie mógłby mieć zafiksowania na moim punkcie bo by był nudny, musi mieć swoja pasje zebym go podziwiała. A skoro tak, to ciagle bym sie bała, ze mi ucieknie... i kółko sie zamyka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: Nie chcę idealnego 27.08.10, 10:52 no bo taki ideał to tylko do pooglądania sobie :)) w rzeczywistości zostają nam faceci z rozlanymi się brzuchami w rozdeptanych kapciach fuj:] Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Nie chcę idealnego 27.08.10, 13:27 nie no moj nie ma takiwgo brzucha i roklapcianych kapci :)))))) Jest przystojny naprawdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: Idealny Mezczyzna 27.08.10, 10:58 moj facet jest idealny... no prawie ma jeden mankament- nie lubi motocykli... Odpowiedz Link Zgłoś
szalenstwo.mam.we.krwi Re: Idealni Mezczyzni istnieja 27.08.10, 11:10 i sa cholernie nudni :) powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
agaoki Re: Idealni Mezczyzni istnieja 27.08.10, 13:23 idealny mężczyzna nie może być idealny Odpowiedz Link Zgłoś
d.moll.ka Re: Idealny Mezczyzna 27.08.10, 13:59 No każdy ma jakieś wyobrażenie: inteligentny, zabawny, przekorny itede. Ale wiesz... jak sie tak zastanwić - gdyby udało się go zmaterializować ze wszystkimi tymi naszymi wyobrażeniami, tak holistycznie i wiernie w najmniejszym szczególe... byłby koszmarem... niczym by nie zaskoczył!!! ja tam wolę, żeby posiadał tylko kilka cech z ideału - a reszta, żeby mnie zaskakiwała! po Co tak teoretyzujesz? Super Babka szuka Idealnego Mężczyzny? ;) Ale duet... Odpowiedz Link Zgłoś