soulshunter 31.08.10, 17:34 śnieżek biały, dawno go nie było. Ktoś chętny wybrać sie lepić pierwszego w tym sezonie bałwana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pompeja Re: pada, pada 31.08.10, 17:41 Ja jestem chętna na wyprawę dookoła świata :) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: pada, pada 31.08.10, 17:46 pompka, zanim ty tu na tym walczyku dojedziesz to juz znowu lato bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: pada, pada 31.08.10, 17:55 i moze wreszcie bylaby ta dwupasmowka do Zakopanego bo cisik jej ni mogo zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: pada, pada 31.08.10, 18:13 O to ja, swym ciężarem na walcu, bym ją zrobiła i zgarnęła unijne dotacje :D Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: pada, pada 31.08.10, 17:45 > śnieżek biały, dawno go nie było. Gdzie ty jesteś albo co palisz i dlaczego się nie podzielisz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: pada, pada 31.08.10, 17:47 wlasnie sie zastanawiam czy juz zaczac palic, ale nie. Twardy jestem. Dopoki w domu nie ma +14C nie palimy. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: pada, pada 31.08.10, 18:40 wolę śnieg niż to, co od 24 godzin leje się ciurkiem z nieba w Kraku. zastanawiam się tylko, czy mój miły już pakuje narty. w ubiegłym roku strasznie płakał, że nie był pierwszy na Kasprowym... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: pada, pada 31.08.10, 18:47 Na Małołączniaku by spokojnie pojezdzil, Tam nie ma takich kamoli. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: pada, pada 31.08.10, 18:53 fantastycznie :/ a ja miałam w weekend na Czerwone Wierchy się wybrać... Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: pada, pada 31.08.10, 21:06 zima najbardziej lubie chodzic, choc zejscia z Malolaczniaka niebieskim szlakiem bym raczej nie polecal w taka pogode. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: pada, pada 31.08.10, 18:59 Ło jeny, gdzie takie cuda się dzieją? U mnie słońce i 20 stopni w dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: pada, pada 31.08.10, 19:00 To już mamy śnieg w górach? Huraaa. Chętnie bym się przetransportowała w zimne góry z deszczowej stolicy na taki wielkiii, wielki gorący placek po cygańsku przy kominku przy grzanym piwie i przy dźwiękach muzyki góralskiej na żywo hej! ;D Następnie spacer po krupówkach...marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: pada, pada 31.08.10, 19:14 Pada, pada deszcz - ulewa cały dzień. Jak fajnie jest pomoknąć, zakichać się, a potem marznąc cały wieczór pod kocem ratując się herbatą Lipton z Tesco bez cytryn, bo się nie chce wstać. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś