swintuch_jeden 14.09.10, 08:12 Właśnie wstałem leniwie,jak że mam wolny dzień i nie muszę się śpieszyć.Piję kawę.Kupiłem anyżowe(lukrecjowe) żelki:)Życzę Wam wszystkim udanego dnia, dużo słońca wazonu piątek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bijatyka Re: Dzień dobry 14.09.10, 08:43 Jak to "wolny dzień" ? Poprzewracało się w głowach, normalnie ;) Chcę, żeby ten dzień był dobry, więc przyjmuję życzenia. Ja nie chcę wazonu piątek. Wolałabym jakieś dobre wiadomości, na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
swintuch_jeden Re: Dzień dobry 14.09.10, 08:50 Żelki do mnie idą.Czy to dobra wiadomość? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Dzień dobry 14.09.10, 09:17 > Żelki do mnie idą.Czy to dobra wiadomość? Będzie o jednego zadowolonego człowieka więcej na świecie. To dobra wiadomość. Z dobrych wiadomości dla mnie wybrałabym: - będzie cudna pogoda we wrześniu - informacja o zajebistym fryzjerze w mojej okolicy - informacja o wydłużeniu czasu na załatwienie spóźnionych zadań pracowych - ostatni tydzień września będzie wolny od pracy. To tak skromnie, na razie. Odpowiedz Link Zgłoś