Dodaj do ulubionych

zdrowie psychiczne

16.09.10, 02:41
jak pisalam, zerwalismy z ex, mialam romans, ale wrocilam kraju na razie. utrzymuje z kochankiem kontakt - na stopie normalnej (czyli opowiadamy sobie co i jak) zakladamy ze jesli bedzie mozliwosc to sie umowimy na seks i jakies kontakty odnowimy, oczywiscie bez zobowiazan. ale ja sie jednak zle czuje. chodze przybita, czasami placze - jestem przewrazliwiona. brakuje mi faceta - nie seksu, ale jakis przytulaskow.organizuje sobie czas - chodze tymczasowo na silownie. ale widze zakochane pary i czuje uscisk w sercu. do bylego bron boze nie chce wracac bo nic nie czuje. tesknie za kochankiem - za naszymi wyglupami, a tego w polsce nie mam
na studiach mi nie zalezy bo wiem ze chce wrocic tam (dla niego? czy za lepszym zyciem- a przede wszystkim za diagnostyka rodzinnego raka ?), jednak trzeba posprzatac caly ten balagan tutaj, moze troche popracowac

i tak mysle czy nie zglosic sie do jakies przychodni psychologiczno-psychiatrycznej
Obserwuj wątek
    • teletoobis Re: zdrowie psychiczne 22.01.11, 17:30
      trzy
    • zetka50 Re: zdrowie psychiczne 22.01.11, 17:49
      napisz to jeszcze raz ,pooddychaj głęboko, uspokój się bo tego nie da się zrozumieć.
      • nientepaura Re: zdrowie psychiczne 22.01.11, 18:37
        czemu odgrzewacie kotleta sprzed kilku miesięcy?;)
        posty żabulinki to nie bigos:P
    • posh_emka Agiee 22.01.11, 23:31
      Ty to już dawno u psychiatry powinnaś wylądować- kilka late temu już ci to ludzie na innym forum pisali..........
    • six_a Re: zdrowie psychiczne 22.01.11, 23:37
      kochanek to jest ten, co pilnuje kawalerki przed najazdem bękartów, bo już się pogubiłam?

zgłoś się jak najbardziej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka