rzeka.chaosu 11.10.10, 21:57 Byłyście/będziecie na którymś z filmów na WFF? Coś polecacie? Coś odradzacie? Ciekawe czy ktoś odpisze… >:). Fajniebybyło.pl ;P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eat.clitoristwood Re: Łorsowianki! 11.10.10, 22:09 Czy jest jeszcze w Warszawie to kino, które puszczało stare filmy? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Łorsowianki! 11.10.10, 22:18 rzeka.chaosu napisała: > Iluzjon jest. ;) Dzięki. Ale czy ono jeszcze dodatkowo się nie nazywało? Jakoś Polonia czycuś? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Łorsowianki! 11.10.10, 22:30 A tego to nie wiem i nie chce mi się sprawdzać. :D Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Łorsowianki! 11.10.10, 22:58 warszawa.wikia.com/wiki/Kino_Iluzjon Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Łorsowianki! 11.10.10, 23:26 kino Polonia owszem było -ale go juz dawno nie ma -teraz jest tam teatr jandy Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Łorsowianki! 12.10.10, 12:29 eat.clitoristwood napisał: > Ale czy ono jeszcze dodatkowo się nie nazywało? > Jakoś Polonia czycuś? poprzednio było w innym budynku. w budynku kina Stolica, i miało przez pewien okres podwójną nazwę. A kiedyś było w jeszcze innym miejscu. W kinie Pod Kopułą. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Łorsowianki! 11.10.10, 23:35 napewno jest kilka filmów które obejrze -ale nie mam zamiaru zdradzac ich na forum bo i tak co roku ciezko z biletami - zreszta pewnie jestesmy na zupełnie innych poziomach filmowych wiec podoba mi sie cos innego niz ci Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Łorsowianki! 11.10.10, 23:39 minasz napisał: >(...) zreszta pewnie jestesmy na zupełnie innych poziomach filmowych(...) Pomińmy "Ci" litościwym milczeniem, skupmy się na poziomach. Skąd wiesz, czy Panna Rzeczyńska nie kupuje biletów na balkonie? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
eastern-strix Re: Łorsowianki! 12.10.10, 09:08 Ja nie jestem Lorsowianka ale Abel jest dobry. No i Ci Inni tez, ale to wiedzialam juz przed festiwalem. W sumie, de gustibus non est disputandum :) Odpowiedz Link Zgłoś