fazaksiezyca 22.10.10, 22:41 robić cokolwiek? bo mnie ostatnio nie. w domu bałagan a mnie się nic nie chce, Was też dopadło jesienne zniechęcenie i chandra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zetka50 Re: chce Wam się? 22.10.10, 23:05 gr.een napisał: > nie, ale zaczyna chcieć mi się spac mnie też, dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
haku.mokuren Re: chce Wam się? 23.10.10, 00:18 Ale kiedy zaczynasz mieć na podłodze dywan z kota, to znak, że czas na sprzątanie... A mi też się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb czasami mi się chce... 23.10.10, 09:45 chce mi się niestety coś porobić. No to siadam wtedy cichutko w kąciku i czekam aż to chcenie mi przejdzie... :-) A jak mi się już nie chce, to rozpalam w kominku, biorę lampkę wina lub herbatkę z rumem i czytam, książki i wieści z netu... I tak czas upływa aż do kolejnego chcenia... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: chce Wam się? 23.10.10, 15:52 Chce mi się. Jakoś mi wszystko ostatnio wychodzi, nawet, jeśli po drodze robię błędy :) Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: chce Wam się? 23.10.10, 16:26 Chce mi się :) Głośna dobra muzyka i się dzieje, że uh ;)) Odpowiedz Link Zgłoś