Dodaj do ulubionych

SMS-EROTYCZNE

IP: *.wp3.ptc.pl 06.04.04, 10:03
moj mąz wysyła sms erotyczne , nie wiem co o tym myśleć, czy ktoś tak miał?
Obserwuj wątek
    • blanchet do ciebie? n/t 06.04.04, 10:07
    • Gość: MM Re: SMS-EROTYCZNE IP: *.wp3.ptc.pl 06.04.04, 10:10
      NIE, nie do mnie, wysyła je na sex telefon. nie wiem jak to dokładnie jest
      wiec , sie pytam. Spytałam go i sie przyznał. Na tym koniec, było rozmowy.
    • mobypussy Re: SMS-EROTYCZNE 06.04.04, 10:20
      to zapisz swoj numer pod haslem sex telefon i niech puszcza do ciebie smsy.
      a ty mu odpisuj a co... a w domu odpowiednio go szturchnij (czyt. pociorajcie
      sie) i problem z glowy.
      widocznie mu czegos brakuje ;)
      • blanchet moby- POCIORAJCIE-toż to czyste szaleństwo :))) 06.04.04, 10:25
        bardzo ale to bardzo to słówko mnie się spodobało- pierwsze słyszę Pozdrawiam :)
      • Gość: wiosenka Re: SMS-EROTYCZNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 10:42
        piątej klepki mu brakuje! dlaczego tak lubicie doszukiwać się drugiego dna we
        wszystkim? usprawiedliwiacie tych facetów i o wszystko winicie baby! a prawda
        jest taka ze większość z nich to żołędne dupki, które nie dorastają nam do pięt.
        • mobypussy Re: SMS-EROTYCZNE 06.04.04, 10:50
          o'ho!!
          z kogos tu feminizm paruje...
          no i co z tego ze w wielu rzeczach jestesmy lepsze?
          to juz zabronic im erotycznego smska wyslac?
          ty potrzeb nie masz? moze zes z kamienia?
          trzeba byc tolerancyjnym kolezanko.
          no oczywiscie do granic. tu moje granice jeszcze nie zostaly przekroczone ;)
          • minnetou Re: SMS-EROTYCZNE 06.04.04, 13:18
            mobypussy( nad wyraz rozumna) napisała:
            > to juz zabronic im erotycznego smska wyslac?
            > ty potrzeb nie masz? moze zes z kamienia?
            > trzeba byc tolerancyjnym kolezanko.

Przyjemnie przeczytac tak dojrzaly i" luzny" post. Pzdr

Natomiast erotyczne sms... Nie wysylalem jeszcze, ale podejrzewam, ze to tylko
            sprytna forma naciagania naiwniakow, bo co mozna dostac w odpowiedzi? " Mam na
            Ciebie ochote" ? " Zerznij mnie" ? Chyba, ze chodzi o uzyskanie numeru tanszego
            polaczenia do sekslinii? Zielonego pojecia nie mam i raczej tego nie zmienie,
            bo wole wiedziec kto sie do mnie wdzieczy. Tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka