Dodaj do ulubionych

organizer- dobrych rad potrzebuję

08.04.04, 08:07
jak radzić sobie ludziska z poczuciem winy, że nie zrobiło się tego dnia co
do zrobienia się zaplanowało
mam moralnego kaca- przez ostatnie trzy dni dużo odpoczywałam, nic nie
stworzyłam zarówno fizycznie jak i mentalnie, spałam chyba z osiem godzin
dziennie ( fakt poprzednie dni nie spałam wcale)
jak radzić sobie z nienawiścią-dylematem- że czas tak szybko biegnie, jestem
wściekła, że jest już wiosna a ja jeszcze nie zapomniałam Gwiazdki i noszę
kozaki :((
Nie potrafię przez to noramlanie po ludzku zasypiać- muszę włączyć telewizor
z nastawieniem na godzinę- aby zasnąć bezmyślnie- nie robiąc rachunku
sumienia. idę sobie zapalić i wziąść cosik na uspokojenie .
Obserwuj wątek
    • deser_t Re: organizer- dobrych rad potrzebuję 08.04.04, 08:41
      Jak dla mnie blanchet, to to są najzwyklejsze objawy NORMALNEGO życia <:-)

Pozdrawiam, deser_t

P. S.
      Zawsze można zwalić na przesilenie wiosenne ;)
      • blanchet tak? to zmierz mi puls- szlak mnie trafia 08.04.04, 08:49
        to takie poznańskie powiedzenie chyba
    • sprite35 Re: organizer- dobrych rad potrzebuję 08.04.04, 08:51
      Masz typowe objawy pracoholika. Tobie nie jest potrzebny organizer tylko
      psychoterapia... :). Wrzuć na luz blanchet, bo się szybko wypalisz i
      zestarzejesz.

pozdrawiam
      sprite

• blanchet Re: organizer- dobrych rad potrzebuję 08.04.04, 09:05
        w sierpniu biorę urlop i zaplanowałam na ten okres psychiczną metamorfozę-
        rzucę używki, tabletki uspokajające etc. teraz szukam sposobu na plany
        teraźniejsze.
        • sprite35 Re: organizer- dobrych rad potrzebuję 08.04.04, 09:08
          Tu nie chodzi raczej o sierpniowy urlop, ale nastawienie do życia.
        • hispana Re: organizer- dobrych rad potrzebuję 08.04.04, 10:22
          Znajdz jedna godzine w tygodniu na joge. Dostrzezesz zycie na nowo. Polecam.
          Pozbedziesz sie negatywnych mysli.
          • blanchet Re: organizer- dobrych rad potrzebuję 08.04.04, 10:25
            jestem sztywna twarda racjonalna - dlatego kiepsko sie widzę robiącą lotosa-
            ale spróbowac warto
            • sprite35 Re: organizer- dobrych rad potrzebuję 08.04.04, 10:29
              > jestem sztywna twarda racjonalna

Jesteś facetem ???
              • blanchet Re: organizer- dobrych rad potrzebuję 08.04.04, 10:32
                nie Czy sztywność i twardość kojarzyć się musi z jednym tylko?
                sztywność etc.dotyczy chorej osobowości
                • sprite35 Re: organizer- dobrych rad potrzebuję 08.04.04, 10:59
                  Ależ Blanchet.. wcale nie miałem na myśli erekcji :)
                  Te trzy cechy , które wymieniłaś kojarzą mi się z męską osobowością a nie
                  penisem.
                  • blanchet Re: organizer- dobrych rad potrzebuję 08.04.04, 11:27
                    o kurcze- myślisz że jestem niekobieca?- może powinnam być słabą istotką- To
                    jakie są wg ciebie te kobiece cechy hm?
                    • sprite35 Re: organizer- dobrych rad potrzebuję 08.04.04, 14:37
                      Cechy kota : miękkość, elastyczność, drapieżność i zamiłowanie do spania na
                      moich kolanach :)

sprite
                    • sprite35 Re: organizer- dobrych rad potrzebuję 08.04.04, 14:38
                      Zapomniałem jeszcze o miłym w dotyku futerku
                      • blanchet Re: organizer- dobrych rad potrzebuję 08.04.04, 14:45
                        mój facet lubi zimne biznesowe suki w małych garsonakach.
                        • sprite35 Re: organizer- dobrych rad potrzebuję 08.04.04, 15:03
                          No cóz.. o gustach nie powinno się dyskutować. Jesli macie to co lubicie to
                          jest OK.

pozdrawiam i życzę miłego, powolnego i leniwego popołudnia

sprite
            • hispana Re: organizer- dobrych rad potrzebuję 08.04.04, 10:33
              Bycie racjonalna nie wyklucza udzialu w zajeciach jogi. Dla ciebie bylaby
              odpowiednia pewnie joga w wersji fitness - zupelnie oddzielona od aspektu tzw.
              duchowego. Czyste rozciaganie ciala ktore bardzo relaksuje i uwalnia organizm
              od toksyn. Sproboj raz zrobic cos dla siebie.
    • lukrecja8 Re: organizer- dobrych rad potrzebuję 08.04.04, 11:04
      mogłabyś mi zdradzić mniej więcej, czym się zajmujesz? pamiętam twoje niedawne
      posty o tym, że nie masz czasu na sen przez 4 dni itp.
      • blanchet Re: organizer- dobrych rad potrzebuję 08.04.04, 11:08
        odpowiem jak Adminka - tajemnica zawodowa :)
        jestem socjologiem i pracuję w zawodzie - tyle mogę chyba powiedzieć :)
        i że mi cholera za mało płacą- muszę się rozejrzeć za nowym zajęciem.
        • lukrecja8 Re: organizer- dobrych rad potrzebuję 08.04.04, 11:13
          no niewiele mi to mówi, ale rozumiem rzecz jasna tajemnicę zawodową :)
          a czy dobrze wywnioskowałam, że jesteś z poznania? jeśli tak, to razem
          kończyłyśmy WNS :)
          • blanchet Re: organizer- dobrych rad potrzebuję 08.04.04, 11:19
            tak- kończyłyśmy ten sam wydział- więc możemy wymienić wrażnia co do
            wykładowców Ja zaczynam- dr Przestalski ma super męski głos z tej racji na
            zajeciach z nim mialam wiadome dreszcze -tak mi on przyszedł do głowy na
            początek.
            • lukrecja8 Re: organizer- dobrych rad potrzebuję 08.04.04, 11:23
              hmm, nie znam, nie miałam z nim żadnych zajęć. ja się kochałam w Kilijanku za
              jego nieśmiałe spojrzenie :)))
              • blanchet Re: organizer- dobrych rad potrzebuję 08.04.04, 11:25
                wychodzi na to że wydział ten sam - ale kierunki różne lub okresy studiowania :)
                • lukrecja8 Re: organizer- dobrych rad potrzebuję 08.04.04, 11:33
                  kierunki zdecydowanie różne :) ale miło, że cię tu spotkałam
                  a co do tematu postu - ty tak nie wyrabiasz w pracy (małopłatnej, jak piszesz),
                  czy ogólnie w życiu tzn. masz jeszcze milion zajęć poza pracą?
                  • blanchet Re: organizer- dobrych rad potrzebuję 08.04.04, 11:36
                    koniecznych zajęć dodatkowych i udoskanalających a co do płacy- nie odpowiada
                    moim zapotrzebowaniom finansowym :0)
                    • lukrecja8 Re: organizer- dobrych rad potrzebuję 08.04.04, 11:39
                      jak się zaangażowałaś w tyle spraw, to teraz cierp :))
                      • blanchet też racja-ale może ktoś tak samo jak ja i zna meto 08.04.04, 11:42
                        metody jak z tym fantem sobie radzić No chyba są tu jakieś szczurki hmmm?
                        • lukrecja8 Re: też racja-ale może ktoś tak samo jak ja i zna 08.04.04, 11:55
                          a właściwie po co ci to wszystko? to doskonalenie, megaangażowanie w robocie
                          itd.?
                          • blanchet Re: też racja-ale może ktoś tak samo jak ja i zna 08.04.04, 12:18
                            nie wiem- chore ambicje- to straszne- mam nadzieje że sierpniowy urlop mnie
                            odmieni.
                        • Gość: panna a jak z seksem i tą resztą? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 11:58
                          Czy Twój dalej się modli? może to przez to, jakieś takie frustracje, ja to
                          ostatnio przeżywam. Bo jak człowiek jest spełniony związkowo, seksualnie itd to
                          inaczej do życia podchodzi. ja tam na takiego jednego poluję co się modli i
                          jestem blisko coraz bliżej,a sprawa b.delikatna, jak coś się stanie to się
                          zaraz o tym dowiecie he he he
                          • blanchet Re: a jak z seksem i tą resztą? 08.04.04, 12:17
                            z racji że ja i on mamy w tej kwesti (okazało sie nagle i znienacka) dwie rózne
                            wizje rzeczywistości- i mówimy w tym temacie innym kodem- komunikacja na temat
                            religii jest niemożliwa i zabroniona A ja pilnuje cenzury dla mojej spokojności-
                            nie było niestety innego wyjścia- z drugiej strony wychodzi na to że ja go
                            wykorzystuję seksualnie Biedaczek jest niestety beznadziejnie zakochany więc do
                            sądu z tym nie pójdzie. No i oczywiście zawiadom jak już uwidziesz tego
                            Twojego ortodoksa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka