Dodaj do ulubionych

Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK.

15.11.10, 14:32
To calkiem inteligentne z ich strony udzielac sie na forum kobiecym. Ilez to sie mozna dowiedzic o nas, naszych radosciach, lekach, kompleksach, slabosciach. Jakze ich ta wiedza wzbogaca, czyni bardziej swiadomymi i silniejszymi, moze i subtelnejszymi w stosunkach z plcia przeciwna.
Powiedzcie Panowie, czy wychodzi Wam na dobre ta aktywnosc na forum? Jakie sa Wasze wrazenia? Cos zyskaliscie, moze straciliscie (np zludzenie:)?
Ja tez chcialam byc sprytna i poczytac o mezczyznach na FM, ale tam same miesniako-pustaki i watki w takimze wlasnie stylu.
Moze ktos polecic jakies inne forum meskie?
Obserwuj wątek
    • triptical Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 14:51
      Nie znam innych męskich for. Co do czytania FK ...jestem fanem kobiet. Uwielbiam przebywać w Waszym towarzystwie i Was poznawać. Jesteście fascynujące w każdej sytuacji poprzez to jak bardzo inne jesteście. Czytam to forum bo wiem że jestem mężczyzną a nie "nie-kobietą" jak wielu zawodników mojej płci i ciągle chce wiedzieć o Was coraz więcej.
      Uwielbiam poznawać zarówno kolejne centymetry Waszych ciał jak i najdrobniejsze skrawki Waszych przemyśleń.
      • pompeja Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 14:53
        Pięć z minusem za skrawki przemyśleń. My, mój drogi, mamy całe wywody ;)
        • triptical Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 15:02
          pompeja napisała:

> Pięć z minusem za skrawki przemyśleń. My, mój drogi, mamy całe wywody ;)

Moja droga, nie oczekiwałem ocen. W całych wywodach czasami potraficie się leciutko zakałapućkać ...ale to też jest słodkie.
      • kontestatorbg Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 14:57
        Lubię każde forum na którym można się inteligentnie posprzeczać i powymieniać poglądami, a akurat na FK inteligentnych ludzi nie brakuje
      • piotr_57 Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 15:31
        triptical napisał:

> Nie znam innych męskich for. Co do czytania FK ...jestem fanem kobiet. Uwielbia
        > m przebywać w Waszym towarzystwie i Was poznawać. Jesteście fascynujące w każde
        > j sytuacji poprzez to jak bardzo inne jesteście. Czytam to forum bo wiem że jes
        > tem mężczyzną a nie "nie-kobietą" jak wielu zawodników mojej płci i ciągle chce
        > wiedzieć o Was coraz więcej.
        > Uwielbiam poznawać zarówno kolejne centymetry Waszych ciał jak i najdrobniejsze
        > skrawki Waszych przemyśleń.

No, no. Mógłbym napisać albo identycznie to samo ,albo nic. No może z małym wyjątkiem tego poznawania ciał. To mam już za sobą. Ale reszta... miodzio.
      • kochanic.a.francuza Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 16:41

"Uwielbiam przebywać w Waszym towarzystwie i Was poznawać. Jesteście fascynujące w każdej sytuacji poprzez to jak bardzo inne jesteście. "

A coz takiego fascynujacego w miekawych, zakompleksionych sidlach, ktore na Was czychaja, by Was usidlic?
        • triptical Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 16.11.10, 09:01
          kochanic.a.francuza napisała:

"A coz takiego fascynujacego w miekawych, zakompleksionych sidlach, ktore na Was
          czychaja, by Was usidlic?"

Właśnie te miękkie zakompleksione sidła i to czychanie żeby nas usidlić - między innymi to również jest fascynujące. Różnorodność form kobiecego podejścia do pewnych rzeczy :)
    • cafem Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 14:53
      Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK.

Chyba wiekszosc z nas sie nad nimi (wiekszoscia z nich) zastanawia:D
      • 10iwonka10 Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 14:57
        Ja mysle ze kobiety sa delikatniejsze..jakby na forum dla mezczyzn np taki Miroslaw.Niesmialy... zaczal ciagnac swoje watki to by go tam chyba ' z buta' potraktowali.

A tutaj troche smiechu, troche wspolczucia ale wlasciwie kazdy jest dla niego dosc mily. Zwlaszcza ze gosc jest zabawny.
    • silentscream Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 14:54
      > Powiedzcie Panowie, czy wychodzi Wam na dobre ta aktywnosc na forum? Jakie sa Wasze
      > wrazenia? Cos zyskaliscie, moze straciliscie (np zludzenie:)?

Mnie wychodzi na złe, bo wolniej pracuję. :(
    • tygrysio_misio Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 14:58
      z FM odeszlo duzo fajnychosob z ktorymi sie fajnie gadalo

moznabylo sie duzo o facetach dowiedziec.. na takiej zasadzie jak Ty piszesz o facetach na FK

moge Ci o tym opowiedziec jak chcesz?
      • kochanic.a.francuza Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 15:04
        No pewnie, ze chce. Opowiedz, czekam.:brawo:
        • tygrysio_misio Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 15:13
          iedys byl ciekawy watek o zdradach i tak zwanej drugiej mlodosci

jakis starszy pan rozpisal sie jak to mezczyzni sa naciskani w wielu okolo 30 lat

jesli nie ich zony, to dlasza rodzina, koledzy itpe... wszyscy wywieraja cisnienia na facetach coby wiecej zarabiali, dom, samochod, fajne wakacje.. do tego w pracy trzeba sie starac, bo nie ma sie pewnej pozycji.. to na facetach sie odbija.. pisal o tym jak to u niego bylo i co widzial u swoich znajomych... co sie dzieje kiedy mezczyzna zaczyna miec 40-pare lat, odchowane dzieci, pewniejsza pozycje w pracy, dom i samochod? No wlasnie on tak fajnie to opisywal, ze zaczelam rozumiec dlaczego tacy starsi faceci szukaja wlasnie mlodych lasek...

kiedys duzo pisalo sie o malzenstwach itpe.. bylo kilku samotnych 30-paro latkow, ktorzy opisywali co ich boli ;].. tez bylo pouczajace..

spojrzenie facetow na damskie problemy jest inne... o tym najwiecej sie rozmawialo... i choc wiekszosc to bylo gnicie.. to czasem konstruktywne bylo zobaczenie, ze wazne dla nas sprawy z zycia damosko-meskiego sa dla facetow blahe..

mysle,ze nadal mogloby tak byc.. ale wyludnilo sie to forum bardzo
          • kochanic.a.francuza Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 16:43
            Dzieki, moze jeszcze kiedys tam zajrze:)
      • piotr_57 Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 15:33
        Pascal zniszczył FM. W końcu było już tak, że wszystko było banowane jako "niemęskie".
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 15:07
      To calkiem inteligentne z ich strony udzielac sie na forum kobiecym. Ilez to sie mozna dowiedzic o nas, naszych radosciach, lekach, kompleksach, slabosciach. Jakze ich ta wiedza wzbogaca, czyni bardziej swiadomymi i silniejszymi, moze i subtelnejszymi w stosunkach z plcia przeciwna.

Kurcze, w życiu bym nie pomyślał że to oto chodzi.
      Ja to tu tylko dupcie wyrywam :P :P

> Moze ktos polecic jakies inne forum meskie?
      Męski forum o męskich radosciach, lekach, kompleksach, slabosciach???
      Żartujesz, prawda? :)
      • kochanic.a.francuza Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 15:13
        "Męski forum o męskich radosciach, lekach, kompleksach, slabosciach???
        Żartujesz, prawda? :) "

Ha, ha ! A tak...zartowalam:)
        Nie ma takich, co? Szkoda:)

Teraz juz wiem dlaczego lubicie FK: nareszczcie mozna spotkac i pogadac z ludzmi ("ludzicami"), ktore chociaz puste, rozpostne itd, jednak troche bardziej czlowieka przypominaja niz mezczyzni, tak?
        • triptical Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 15:18

> Teraz juz wiem dlaczego lubicie FK: nareszczcie mozna spotkac i pogadac z ludzm
          > i ("ludzicami"), ktore chociaz puste, rozpostne itd, jednak troche bardziej czl
          > owieka przypominaja niz mezczyzni, tak?

No nie bardzo :) Czy uważasz że mężczyźni uważają, że tylko facet to człowiek ?? Jeżeli tak to jest dość oczywisty fakt że nie przebywasz w towarzystwie mężczyzn tylko "nie-kobiet" z (najprawdopodobniej) penisami.
        • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 15:37
          > Ha, ha ! A tak...zartowalam:)
          > Nie ma takich, co? Szkoda:)

No nie ma. Bo faceci najczęściej rozmawiają na jakiś temat.
          oczywiście nie musi to być temat istotny, ważki czy poważny, ale temat jest.
          A kobiety potrafią rozmawiać bez określenia wstępnej tematyki. ot tak o wszystkim, w tym o sobie. Faceci o sobie w internecie nie gadają.
      • masher Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 16:51
        to akurat tajemnica byla, ze chlopy sie nie uzewnetrzniaja, a ty tak sobie to zdradzasz! lol
    • facettt Francia :) 15.11.10, 15:34
      pisalem 100 razy: - nic mnie tak nie bawi - jak glupota.

tyle, ze glupota meska jest najczesciej NUDNA.

glupota kobieca bywa UROCZA :)
      • kochanic.a.francuza Re: Francia :) 15.11.10, 16:45
        Co to jest "Francia"??
        Nie takim paternalistycznym tonem, prosze.
        • facettt Re: Francia :) 16.11.10, 10:42

> Co to jest "Francia"??
          > Nie takim paternalistycznym tonem, prosze.

Prosic , Francia, Ci wolno.

Niestety, prosba pozostaje niespelniona.
    • brzydal-is-me Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 16:04
      Ja zyskuje codziennie ogromną dawkę humoru. Wasze codzienne wypociny to lek na całe zło.

Forumuf facecich nie ma, wolimy wasze.
    • fiigo-fago Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 16:23
      Kilka razy zaglądałem na męskie fora, lecz na nich poruszane są sprawy mi znane z własnego doświadczenia, lub obserwowane u kolegów, czyli nic nowego i ciekawego.
      Za to FK to całkiem inny świat, czasami śmieszny, czasami zatrważający, choć też nie każdy temat jest ciekawy, ale te nieliczne co są za to odkrywają przede mną nowe horyzonty.
      Poza tym jest dobrym uzupełnieniem wiedzy o kobietach, mimo że jednak tej wiedzy na własnym doświadczaniu opartej nie zastąpi.
      Do tego FK jest doskonałym źródłem anegdotek – „wiesz kochanie co te kobiety na FK znowu wymyśliły?". ;)))
      • kochanic.a.francuza Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 16:38
        "ale te nieliczne co są za to odkrywają przede mną nowe horyzonty."
        Co jest nowym horyzonten dla mezczyzny?
    • fomica Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 16:27
      Ja tez chcialam byc sprytna i poczytac o mezczyznach na FM, ale tam same miesni
      > ako-pustaki i watki w takimze wlasnie stylu.

A dlaczego sądzisz że ten obraz jest w rzeczywistości nieprawdziwy ;-) ?
      • kochanic.a.francuza Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 16:35
        "A dlaczego sądzisz że ten obraz jest w rzeczywistości nieprawdziwy ;-) ? "
        Trafna uwaga;)
        Odpowiadam: lubie sie ludzic:)
    • teletoobis Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 16:49
      Ja p[o prostu potwierdzam na tym forum dawno juz zaczerpniete informacje
      Chociaz sa wyjatki, nie przecze
    • masher Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 16:49
      zawsze wiedzialem, ze trzeba poznac wroga swego :D czy cos mi to daje? nie, bo juz dawno sie dowiedzialem wszystkiego co mi do szczescia potrzebne a zadna z was nie jest taka sama wiec i tak trzeba na kanal i zrobic przeglad generalny :P no moze troche sie czlowiek odchamia, bo nie wypada wyjechac miechem przy babeczkach :P

chcesz poznac facetow? nasza obsluga sklada sie z czterech punktow- dac jesc, czasem posmyrac, wyprowadzic tez czasem i nie wymagac wiele :P jak to zapamietasz to jakbys miala wytrych do kazdych drzwi
      • kochanic.a.francuza Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 16:57
        "chcesz poznac facetow? nasza obsluga sklada sie z czterech punktow- dac jesc, czasem posmyrac, wyprowadzic tez czasem i nie wymagac wiele :P jak to zapamietasz to jakbys miala wytrych do kazdych drzwi "
        Za duzo jak dla mnie. To ja oczekuje, ze dostane jesc, posmyra mnie, wyprowadi gdzies i nie bedzie wiele oczekiwal.
        Wiedzialam, ze facet to jednak przereklamowany towar;) I po co to sie tym tak uganiac?
        • triptical Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 16.11.10, 09:10

> Wiedzialam, ze facet to jednak przereklamowany towar;) I po co to sie tym tak u
          > ganiac?

No właśnie po co ?? Po co starać się nas usidlić jak to napisałaś gdzieś wyżej ?
          Atawizmy i zwierzęcy magnetyzm ??? Wiem że stać Was na więcej.
          • kochanic.a.francuza Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 16.11.10, 12:38
            Tam "...na wiecej..."
            wierzece jestesmy i tyle. Lowic musimy i udamawiac. A Wy jak te kroliczki ciszycie sie z bycia zwierzyna i nie dajecie sie dlugo gonic. Takie koty: niby nie chce, ale posmeraj mnie;) Prawda???
            • triptical Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 16.11.10, 14:02

> Tam "...na wiecej..."
              > wierzece jestesmy i tyle. Lowic musimy i udamawiac. A Wy jak te kroliczki ciszy
              > cie sie z bycia zwierzyna i nie dajecie sie dlugo gonic. Takie koty: niby nie c
              > hce, ale posmeraj mnie;) Prawda???

Haha ...właśnie dlatego czytuję to forum. Te Wasze skrawki przemyśleń i całe wywody. Słodziutko :) Nie trzeba naciskać guzików mocno wystarczy czasami lekko jedynie machnąć ręką obok guzika, a Wy włączacie się momentalnie prawie.
              Facet zawsze był myśliwym i każdy normalny meżczyzna nie pozwoli się gonić. Niestety jest nas coraz mniej. Emancypacja spowodowała nie tyle równouprawnienie kobiet co zniewieścienie mężczyzn, którzy zapomnieli lub zapominają jak się poluje oraz zapominają tego że Wy naprawdę tego chcecie. Jeżeli tego nie macie zaczynacie same polować ..i tak w kółko Macieju :)
    • sid.leniwiec Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 19:26
      Bosz... Gdybym kiedyś doszła do wniosku, że forum jest reprezentatywne i pokazuje jakie jesteśmy "my kobiety", to chyba zmieniłabym płeć...
      • jedzoslaw Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 15.11.10, 21:55
        Są tu wątki i nicki, które dają mnóstwo zabawy czytającemu, ale i cenię błyskotliwość i inteligencję tutejszych pań. Tych ostatnich jest tutaj także sporo, więc nie jest tak źle. Denerwuje mnie zresztą stereotypowe przekonanie, że dla faceta kobieta nie musi być inteligentna. Dla poznania poglądów interesujących kobiet warto czasem tutaj wpaść.
    • eat.clitoristwood Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 16.11.10, 09:24
      > To calkiem inteligentne z ich strony udzielac sie na forum kobiecym. Ilez to si
      > e mozna dowiedzic o nas, naszych radosciach, lekach, kompleksach, slabosciach.

Interesuje mnie to mniej niż średnio.
      Pisuję tutaj bo lubię niezobowiązujące gadki na niepoważne tematy, a nawet jeśli tematy poważne to wypowiedzi wręcz przeciwnie.
      Przecież nie pójdę taplać się w kloace pomyleńców i zwykłych bydlaków na Forum Kraj, czy masturbować się tekstami o armatkach szy szpionach na Militariach, o bełkotach na forach sportowych nie wspominając.
    • paco_lopez Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 16.11.10, 09:28
      nie wchodze na fora meskie nie czytam tez męskich magazynów o tym jak wyrzeźbić sobie brzuch i jak poderwać laskę. ten etap w moim zyciu już dawno za mną. taka fajna laska mnie dzisiaj obudziła , ze po cholere miałbym ze skóry wyłazić i uczyć się nowoczesnego wyrywania.
      chodzi głównie o to, ze więcej w moim życiu kobiet jest na serio interesujących niż mężczyzn. najfajniejszy wydaje mi się mój ośmioletni syn. będzie jeszcze ze dwóch trzech facetów, ale resztą jaka sie dookoła mnie kręci często bywam załamany, a kobiety, to nawet jak wkurzają, to jakoś tak mniej beznadziejne się wydają. myślę , że więcej tu u was zwykłej pogody ducha i pozytywizmu niż debilizmu w czystej postaci jaką można spotkać u mężczyzn.
      • kochanic.a.francuza Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 16.11.10, 12:46
        Paco, jeszcze jednej do budzenia na zmiane nie chcesz?
        Jak ja kocham szczerych facetow. Masz u mnie plusa.
        Jak dobrze, ze powyzszy watek facet napisal. Odczucia mam podobne, ale balam sie,ze byc moze jestem niesprawiedliwa jako kobieta. Tymczasem to moze byc prawda. Madrych mezczyzn jest gartska, rozpoznasz ich tylko po pisaniu na FK, w tlumie nie ma szans. Kobiety natomiast nawet jesli glupie czasem, to nie az tak zalamujace.
    • palczak-the-best Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 16.11.10, 12:40
      Jak popiszę i się dowiem to ci powiem.
    • l.george.l Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 16.11.10, 12:54

[...]
      > Powiedzcie Panowie, czy wychodzi Wam na dobre ta aktywnosc na forum? [...]

Nie bierzesz pod uwagę obustronnych korzyści?
      • kochanic.a.francuza Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 16.11.10, 12:58
        Alez biore. Stad ten post. Ile juz wiem wiecej:)
    • rozczochrany_jelonek Re: Zastanawiaja mnie faceci piszcy na FK. 16.11.10, 16:20
      > Moze ktos polecic jakies inne forum meskie?

może zajrzyj na jakieś fora tematyczne, nauka, technika,polityka, motoryzacja, literatura i inne ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka