Gość: Bobys IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 12:08 Zmartwychwstanie to trzęsienie ziemi. Gdy pozwolimy sobie na noc prawdziwego bólu i łez, to zaświta nam jutrzenka radości i serdecznego śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ernest Re: Pasja IP: 213.25.88.* 14.04.04, 11:04 No i bardzo mnie pani zaskoczyła pani Joanno...zwłaszcza w tej gazecie, takie piękne słowa, o filmie, Zmartwychwstaniu... Bardzo dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka-katolicz Re: Pasja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 15:01 Mnie również ten film poruszył. Dziwię się trylko dlaczego tu tak mało opinii na temat tego filmu. Pani Joanno! kiedy wychodziłam z sali kinowej dziewietnastoletnia dziewczyna, tegoroczna maturzystka powiedziała: "W niedziele ide do koscoiła, bo nie byłam od pięciu lat" Jej koleżanka na to "No nie mów ze sie nawrółciłaś". Dodam, ze ta maturzystka twarz miała zapłakaną. Ucieszyło mnie to bardzo choc nie znam jej osobiście. Pamietam tylko kiedy w liceum na kazdej przerwie paliła papierosy, a ja takie postepowanie potepiam. ucieszyło mnie ,ze moze dzieki temu filmowi be3dzie w Polsce wiecej wierzacych, ze w kosciele bede mogła ujrzeć tez swoich rówieśników, a nie tylko starsze osoby... dodam, ze mam 20 lat i jestem głeboko wierzaca katoliczką. Odpowiedz Link Zgłoś
sprite35 Re: Pasja 16.04.04, 15:16 A ja jestem niewierzący i też obejrzałem ten film. Nie sądzę żeby mógł mnie w jakikolwiek sposób "nawrócić". I najgorsze , że jesli spróbowałbym ocenić go w aspekcie artystycznym, zostałbym posądzony o obrażanie uczuć religijnych wielu ludzi. Więc tego nie zrobię... pozdrawiam sprite Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka-katolicz do redakcji Wysokich Obcasów! przeczytajcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 15:13 przepraszam, ze tu pisze, ale nie wiedziałam gdzie zamiescic moja opinie. Dziekuje Wam za tak wspaniałe czasopismo. Kupuje je czawsze.Dzieki Waszym artykułom dowiedziałam sie o wielu osobach. o których wczesniej nie słyszałam. Artykuły są świetne. Kupuje wysokie Obcasy bo cena Wyborczej jest przystepna. jako osoba, która studiuje nie mam swqoich pieniedzy, bo nie zarabiam, ale rodzice zawsze daja mi pieniadze na to wspaniałe pismo. Szkoda tylko, ze nie jest bardziej obszerne, ale rozumiem, ze to kwestia ceny. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś