Dodaj do ulubionych

korekta uszu

28.12.10, 13:52
Czy ktoras z Was poddala sie w ostatnim czasie operacji plastycznej - korekcie uszu?
Jak wygladal ten zabieg? Czy byl bolesny, albo czy odczuwalyscie bol po, podczas zmiany opatrunku, sciagania szwow. Jak dlugo to wszystko sie goilo, zanim normalnie zwiazalyscie wlosy i pokazalyscie sie swiatu? ;) warto bylo?
Obserwuj wątek
    • takajatysia Re: korekta uszu 28.12.10, 14:05
      Mój kolega miał. O szczegóły nie dopytywałam się, ale osobiście uważam, że dobrze zrobił. Miał uszy naprawdę bardzo duże i odstające, rzucały się w oczy. Potem zainwestował jeszcze w jedną operację plastyczną, bo miał wypadek, który mu oszpecił twarz.
      Jeśli masz RZECZYWIŚCIE problem z odstającymi uszami i się ich wstydzisz, to czemu nie zoperować ich sobie. A jeśli są lekko odstające, to lepiej chyba dobrać fryzurę, która je przysłoni zamiast się ciachać.
      • carla123 Re: korekta uszu 03.08.11, 19:55
        Ja też miałam problem z odstającymi uszami.Były okropne ,nawet włosami nie dało się ich ukryć .Byłam bezsilna.Koleżanka poradziła mi ,żebym poszła na korektę uszu.Na początku miałam obawy ,ale poszłam na konsultację i wszystkiego się dowiedziałam.Teraz jestem już po zabiegu i jestem bardzo szczęśliwa.Mam teraz ładne , o idealnym kształcie uszy i mogę nosić każdą fryzurę .Zabieg wykonała mi dr.Monika Grzesiak z Warszawy .Każdemu kto ma problemy, takie jak ja miałam polecam zabieg .
    • kokolina_koko Re: korekta uszu 28.12.10, 16:11
      Czasem pacnę kilka kropel Kropelki, dobrze jest, bezbolesne prawie.
      Czasem jak zeschnie odrywam żeby bród wygrzebać, ale genralnie nie jest źle.
      • sarawi korekta uszu 28.12.10, 17:06
        Swietna odpowiedz kokolina :/
    • maitresse.d.un.francais z tego co widuję po stronach klinik 28.12.10, 22:42
      to 90% klientek ma uszy W ZUPEŁNYM PORZĄDKU i raczej powinny się udać do psychologa z powodu nadmiernie negatywnej oceny swego wyglądu.
    • teletoobis Re: korekta uszu 28.12.10, 22:43
      nie ma korekcji mozgu?
      • asiara74 Re: korekta uszu 28.12.10, 23:20
        teletoobis napisał:

> nie ma korekcji mozgu?

Rozumiem, że jeśli ktoś koryguje krzywy zgryz lub uzębienie to też potrzebuje korekcji mózgu. Po to są takie zabiegi aby poprawic sobie jakoś życia chyba, po co te złośliwości?
    • venettina Re: korekta uszu 29.12.10, 11:36
      Operacja nie jest skomplikowana, efekt bardzo widoczny. Jesli masz odstajace uszy, to warto. Im bardziej cie wkurzaja, tym bardziej warto. Spokojnie, to nie jest az tak powazna interwencja jak np. pelny lifting twarzy czy powiekszenie biustu.

Tylko wybierz dobrego chirurga, nie jakiegos najtanszego, w koncu chodzi o Twoje uszy! :) Gdyby byl malo znany, to upewnij sie dwa razy czy jest na liscie w polskim stowarzyszeniu chirurgow plastycznych.
    • a_nonima Re: korekta uszu 29.12.10, 12:56
      Warto!! Jeżeli poprawi Ci to samopoczucie i jakość życia to jak najbardziej.
    • rosato Re: korekta uszu 30.12.10, 10:40
      warto. ja mialam ten zabieg 4 lata temu. wybierz DOBRĄ i ZNANĄ klinikę, Nie tanią. mnie to kosztowało ok 2500 zł. zabieg jest przy znieczuleniu miejscowym. ból rzeczywiscie jest, ale uszy szybko się goją. mimo bólu nadal twierdzę ze warto było... a przy takim zabiegu musisz liczyć się z poprawką, to wtedy gry ucho się może odgiąć. ja tak miałam po roku zabieg był powtarzany na 1 ucho. ale i tak twierdzę ze warto było. nie patrz na ceny bo zaoszczędzisz 500-1000 zł a konsekwencje moga byc powazne. poszukaj w necie jest forum o operacjach plastycznych. tak są wypowiedzi i opinie o klinikach i lekarzach.
    • mariusz-ef Re: korekta uszu 30.12.10, 10:50
      Sarawi - możesz nei pamietać, ale kiedys sie spotkaliśmy (lampa do SV)
      nie potrzebujesz korekcji uszu
      szczerze
      • sarawi korekta uszu 30.12.10, 12:15
        nooo, moze nie, ale najwyrazniej z moja pamiecia jest kiepsko, bo nie pamietam ...
        Lampa do SV? ... hm hm przypomnij ...

Dziekuje za wszystkie wypowiedzi. Juz kiedys poruszalam na forum ten temat, ale zaginal ...
        Uwazam, ze delikatne poprawianie matki natury jest jak najbardziej wskazane, jesli przy okazji ma sie poprawic na reszte zycia swoje wlasne samopoczucie i podniesc samoocena. Ktos dobrze napisal, tak samo jak korygujemy swoj zgryz, mozemy rowniez poprawic swoje uszy, nos, cos, co nas szpeci i przeszkadza w zyciu codziennym, wpedza w kompleksy. Dlaczego nie. Natomiast jestem zdania, ze operacje plastyczne dla wlasnego widzimisie, tylko po to, aby wygladac jak modelka - powiekszanie biustu, wycinanie zeber i tym podobne, to juz glupota. Takie efekty mozna osiagnac systematyczna praca (nooo, moze niekoniecznie w przypadku piersi hehe, chociaz patrzac na te wszystkie malolaty, ktore mijam codziennie na ulicy, dochodze do wniosku, ze wystarczy odrobina chemii w jedzeniu i mozna miec calkiem fajne piersi hehehe), cwiczeniami, zwyklym dbaniem o siebie i swoja kondycje.
    • kikimora78 Re: korekta uszu 30.12.10, 12:53
      ja miałam jedno ucho dopasowane do drugiego i bardzo żałuję, że tak późno to zrobiłam. zabieg trwał w znieczuleniu miejscowym 30 minut. głowę mogłam myć 3-4 dni później. bandaż nosiłam jakiś tydzień a potem tylko opatrunek i na to kolorowe opaski. opaskę nosiłam około miesiąca. a ze dwa miesiące trzeba spać w opasce.
      trochę mi się jeszcze te uszy różnią od siebie, ale generalnie bardzo polecam.
    • best.yjka Re: korekta uszu 03.08.11, 20:06
      Jennifer Gardner ma wyraźnie odstające uszy, ale mimo tego jest piękną kobietą.

https://images.sodahead.com/polls/000108888/polls_jenneutrogena_4736_305798_answer_7_xlarge.jpeg

http://celebrityscoops.net/wp-content/gallery/jennifer-garner-photo-gallery/actress_jennifer_garner_hot_wallpaper_06.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka