Dodaj do ulubionych

Nazwa Potworski

01.01.11, 15:41
moglaby byc nazwa marki jakiego produktu?
Tak se mysle, ze fajny nick: Potworski.
Jakby go tak na nazwe produktu lub uslugi wykorzystac to co proponujecie?
Dzem Potworski
Podpaski Potworskie
Dom Starcow Potworski
Catering Potworski

Potworski, Ty sie nie obrazaj, ja z czystej sympatii i poprzekomarzac sie lubie;)
Obserwuj wątek
    • lew_ Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 15:45
      Daj lepiej prawdziwe foto w wizytowke.
      • kochanic.a.francuza Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 16:12
        A co nie spodobalam Ci sie?
    • lew_ Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 16:20
      Kobieta na tym foto jest sliczna,ale to nie ty
      • kochanic.a.francuza Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 16:27
        HA, ja jestem rownie sliczna, ale przecie swojego zdjecia nie wkleje. Mam "powazny" zawod;)
        • lew_ Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 16:34
          Tu sa wszyscy sliczni i mlodzi,po co wklejasz obce foto?? POwinnas sie wstydzic .
          • kochanic.a.francuza Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 16:41
            "po co wklejasz obce foto"
            Po to zeby ten, ktorego mam na oku, mal wyobrazenie jak sliczna jestem:)
            Ale to nie Ty, na moim oku jestes:)
            • lew_ Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 16:53
              To sie nazywa oszustwo, uwazaj zeby cie ta osoba na fotce nie oskarzyla o nieprawne wykorzystanie jej wizerunku.
              • kochanic.a.francuza Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 16:55
                Takie jak ona nie oskarzaja biedakow.
                • lew_ Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:01
                  Z tym sie moge zgodzic,wkleilas foto modelki,jeszce raz zachecam: Wklej swoje.
                  • kochanic.a.francuza Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:11
                    Nie podkrecaj sie tak, nie dam, chyba ze jedno oko, jesli bedzie tutaj taka funkcja jak na Fejsbuku, ze mozna komputerowa kamerka cyknac, bo specjalnie po fajlach nie bede szukac.
                    • lew_ Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:15
                      Nie dasz bo do urody tej pani ze zdjecia ci daleko:))
                      • kochanic.a.francuza Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:19
                        Alez Ci wyobraznie poruszylam. No popros jeszcze, moze lydke pokaze.
                        BTW jak mowia gowniarze: malo wulgarny jestes ostatnio, cos sie stalo?
                        • lew_ Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:32
                          Nigdy nie bylem wulgarny,a od dzis mam postanowienie noworoczne: Byc takim zeby mi kobiety z forum same spotkanie proponowaly:)
                          A co do twego wygladu,to nie jestem ciekaw.
                          • kochanic.a.francuza Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:41
                            "Byc takim zeby mi kobiety z forum same spotkanie proponowaly"

Co my tu widzimy: FK lagodzi obyczaje. Moze sie do czego ten internet przyda.
                            Madra decyzja Lew. Mozesz trenowac na mnie. Znaczy o spotkaniu mowy nie ma, za bardzo Cie znam z gorszej strony, ale mozesz sie mnie radzic w tych sprawach.
                            • lew_ Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:52
                              Wyrazilem chec ,cie spotkac?? Nie wydaje mi sie,
                              • kochanic.a.francuza Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 18:11
                                O pierwsza lekcja sie nawinela: No wlasnie tak sie do kobiet nie pisze. nawet jesl Ci sie nie podoba. Trzeba byc szarmanckim do konca i dla wszystkich, bo ta ktora chcesz,
                                czyta i pilnuje jaki jestes dla innych kobiet.
                                Nie dziekuj.
                                • potworski Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 18:15
                                  kochanic.a.francuza napisała:

> O pierwsza lekcja sie nawinela: No wlasnie tak sie do kobiet nie pisze. nawet j
                                  > esl Ci sie nie podoba. Trzeba byc szarmanckim do konca i dla wszystkich, bo ta
                                  > ktora chcesz,
                                  > czyta i pilnuje jaki jestes dla innych kobiet.
                                  > Nie dziekuj.

W tym tempie to może do roku 2019-go lew już na tyle będzie wyedukowany, że w końcu może uda mu się zaprosić jakąś koleżankę na watę cukrową do lunaparku?
                                  • kochanic.a.francuza Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 19:04
                                    Nie od razu Krakow zbudowano, tylko trawalo to kilka pokolen. Jak wnukowie Lwa cos skumaja uznam to za osobisty sukces.
                                • lew_ Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 18:20
                                  Mimo wszystko dzieki za pouczenie,koniec na dzis z forum.
    • potworski Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 16:29
      Ja sądzę, że nazwa ta pasuje najlepiej do tego gustownego kompletu wypoczynkowego=

https://www.mega-meble.pl/upload/oferta_produkty_gallery/komplet-wypoczynkowy-1810f.jpg

> Potworski, Ty sie nie obrazaj, ja z czystej sympatii i poprzekomarzac sie lubie
      > ;)

Hahaha=kochanica mało jednak potworskiego znasz=nawet tego netowego. Jest fizycznie niemożliwym, żebym się na kogokolwiek na forum obraził. Zresztą w realu jest to prawie równie niemożliwe=zbyt wiele mam pewności siebie (o i tu masz jakiś pierwszy konkret na mój temat - tylko pytanie czy prawdziwy?).
      • kochanic.a.francuza Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 16:39
        Rzeczywiscie: potworski:)
        Zresztą w realu je
        > st to prawie równie niemożliwe
        Slowo "prawie" duzo tutaj mowi...
        Kitow mi nie wciskaj. Ludzie na punkcie wlasnego ego maja poteznego hopla. Watpie zebys mial byc "nie-ludziem". Im wiecej ambicji tym wiekszy "hopel".
        • potworski Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 16:45

> Slowo "prawie" duzo tutaj mowi...
          > Kitow mi nie wciskaj. Ludzie na punkcie wlasnego ego maja poteznego hopla. Watp
          > ie zebys mial byc "nie-ludziem". Im wiecej ambicji tym wiekszy "hopel".

Ale co ma do tego kwestia obrażania się? Obrażanie się to tylko jedno z dziesiątek możliwych zachowań przynależnych człowiekowi, ale nigdzie nie jest powiedziane, że każdy człowiek się obraża (lub obraża się w podobnym stopniu) tylko dlatego, że ma hopla na punkcie własnego ego. Pomijam już fakt, że raczej jest to reakcja bardziej pasująca do kobiet i w szerszym zakresie do osób mocno zakompleksionych.
          • kochanic.a.francuza Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 16:53
            "to reakcja bardziej pasująca do kobiet i w szerszym zakresie do osób mocno zakompleksionych."
            Tylko z pozoru: mezczyzni ukrywaja urazone uczucia (juz abstrahuje od tego watku), kobiety tak sie nie kryja.
            Nigdy nie widziales pewnej siebie osoby, obrazonej? Obrazanie sie nie oznacza zaraz kompleksow. Czasem moze byc na miejscu. Albo nawet powinno.

• potworski Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:06

> "to reakcja bardziej pasująca do kobiet i w szerszym zakresie do osób mocno zak
              > ompleksionych."
              > Tylko z pozoru: mezczyzni ukrywaja urazone uczucia (juz abstrahuje od tego watk
              > u), kobiety tak sie nie kryja.

Powiało mi tu książką "Mężczyźni są z Marsa...". Nawet jeśli jej nie czytałaś albo nie ta książka była inspiracją do napisania powyższego to uważam, że trochę zbyt arbitralnie wrzucasz wszystko to jednego wora.

> Nigdy nie widziales pewnej siebie osoby, obrazonej? Obrazanie sie nie oznacza z
              > araz kompleksow. Czasem moze byc na miejscu. Albo nawet powinno.

Zacznijmy od tego, że ocenić czyjąś pewność siebie jest częstokroć bardzo ciężko. Czasami ktoś może być mało pewnym siebie, ale na zewnątrz może być odbieranym na odwrót - i tylko pewne niuanse w jego zachowaniu mogą podpowiadać jak jest naprawdę. Obrażanie się jest wg mnie (choć nie zawsze musi być) takim właśnie niuansem.
              Co do kwestii czy obrażanie się jest na miejscu=raczej ciężko mi teraz znaleźć choć jeden przypadek z życia, gdzie uznałbym to zachowanie za zasadne i niezbędne. Przytocz zatem.
              • kochanic.a.francuza Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:28
                Powiało mi tu książką "Mężczyźni są z Marsa...".

Nie trzeba czytac bestsellrow, zeby takie oczywistosci zauwazyc. Przeciez to widac na kazdym spotkaniu towarzyskim.
                > Co do kwestii czy obrażanie się jest na miejscu=raczej ciężko mi teraz znaleźć
                > choć jeden przypadek z życia, gdzie uznałbym to zachowanie za zasadne i niezbęd
                > ne. Przytocz zatem.
                Juz tocze: obrazilam sie na babke, ktora pouczala mnie w pracy. Sadzila po wygladzie, ze jestem siksa a ona z doswiadczeniem mnie nauczy co i jak robic. Powiedzialam jej ze nie bedzie mnie pouczac bo robie to dziesiec lat dluzej niz ona i nie zamierzam schodzic do poziomu jej eksperymentow, ktore juz dawno temu i ja popelnilam. Bylam pewna siebie i sie obrazilam. Czasem trzeba dac do zrozumienia, ze postawa innych, to w jaki sposob nas traktuja, jest nie do przyjecia, za mamy swoja duma, ze czujemy sie zranieni.
                Postawa: mozecie na mnie nasrac bo ja i tak jestem pewny siebie, nie jest zdrowa.
                Dlatego zapewnialam o przyjecielskich zamiarach, nie chcac Cie urazic glupim watkiem:)
                • potworski Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:35
                  > Juz tocze: obrazilam sie na babke, ktora pouczala mnie w pracy. Sadzila po wyg
                  > ladzie, ze jestem siksa a ona z doswiadczeniem mnie nauczy co i jak robic. Powi
                  > edzialam jej ze nie bedzie mnie pouczac bo robie to dziesiec lat dluzej niz ona
                  > i nie zamierzam schodzic do poziomu jej eksperymentow, ktore juz dawno temu i
                  > ja popelnilam. Bylam pewna siebie i sie obrazilam. Czasem trzeba dac do zrozumi
                  > enia, ze postawa innych, to w jaki sposob nas traktuja, jest nie do przyjecia,
                  > za mamy swoja duma, ze czujemy sie zranieni.

Ale czy to ma mnie przekonać do idei obrażania się? Bo wg mnie zamiast obrażać się (co jest oznaką bądź co bądź jakiejś słabości) wystarczyło powiedzieć wprost (w niemal niezmienionej formie) to co tutaj napisałaś - osiągnęłabyś podobny lub nawet mocniejszy efekt bez ryzyka, że twoje zachowanie zostanie opacznie zrozumiane=co przy obrażaniu się jest bardzo częstym i niebezpiecznym zjawiskiem prowadzącym niejednokrotnie do sporych nieszczęść.

> Postawa: mozecie na mnie nasrac bo ja i tak jestem pewny siebie, nie jest zdrow
                  > a.
                  > Dlatego zapewnialam o przyjecielskich zamiarach, nie chcac Cie urazic glupim wa
                  > tkiem:)
                  • kochanic.a.francuza Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 18:08
                    "wystarczyło powiedzieć wprost (w niemal niezmienionej formie) to co tutaj napisałaś - osiągnęłabyś podobny lub nawet mocniejszy efekt bez ryzyka, że twoje zachowanie zostanie opacznie zrozumiane=co przy obrażaniu się jest bardzo częstym i niebezpiecznym zjawiskiem prowadzącym niejednokrotnie do sporych nieszczęść. "

Ech, rozum rozumem a emocje emocjami. Ale w tym wypadku sie ich nie wstydze: czasem grzeczne tlumaczenie nie daje rezultu. Czasem podkreslenie wagi spawy emocjami dopiero skutkuje. Mam spokoj na dluuuu...gi czas, a o spokoj w pracy wlasnie mi chodzilo.

• potworski Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 18:27
                      > Ech, rozum rozumem a emocje emocjami. Ale w tym wypadku sie ich nie wstydze: cz
                      > asem grzeczne tlumaczenie nie daje rezultu. Czasem podkreslenie wagi spawy emoc
                      > jami dopiero skutkuje. Mam spokoj na dluuuu...gi czas, a o spokoj w pracy wlasn
                      > ie mi chodzilo.

A czyli jednak przyznajesz, że emocje wzięły górę. To oznacza słabość, a znać słabości oponenta to już jest prawie całkowity sukces (czytałaś "Sztukę Wojny" Sun Tzu?). Oczywiście człowiek jest człowiekiem i nie da się w pełni zautomatyzować na tyle, aby nad wszystkimi emocjami panować=zresztą po co? Natomiast w tym przypadku uważam to za nieuzasadnione.
                      • kochanic.a.francuza Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 19:08
                        "Natomiast w tym przypadku uważam to za nieuzasadnione. "
                        Bzdury radzisz. Swietnie mi poszlo. Emocje sluza tez do manipulowania przeciwnikiem. Nie pisali o tym w "Sztuce Wojny"? Z ktorego wieku to dzielo?

• potworski Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 19:37

> "Natomiast w tym przypadku uważam to za nieuzasadnione. "
                          > Bzdury radzisz. Swietnie mi poszlo.

Dobre jest wrogiem lepszego. Znasz to?

Emocje sluza tez do manipulowania przeciwni
                          > kiem. Nie pisali o tym w "Sztuce Wojny"? Z ktorego wieku to dzielo?

A jakie to ma znaczenie? Do dziś na wielu polach (militaria, biznes, relacje międzyludzkie) jest to pozycja obowiązkowa.
                          A emocje nie służą do manipulowania=głupoty wypisujesz. Pisząc w ten sposób twierdzisz, że emocje są w twoim ręku narzędziem, a to się wyklucza. Narzędzie z zasady musi być w pełni "kontrolowalne" aby było skuteczne a uleganie emocjom negatywnym oznacza, że tracisz nad sobą pełną kontrolę.
                          • kochanic.a.francuza Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 19:48
                            " Narzędzie z zasady musi być w pełni "kontrolowalne" aby było skuteczne "
                            Ze emocje nie oznacza zaraz, ze niekontrolowane, chociaz w wiekszosci wypadkow takie wlasnie sa. Moje byly pod scisla kontrola, zapomnialam napisac tylko:)

" Żadna część państwa nie korzysta z przedłużającej się wojny. W wojnie niech twoim celem będzie zwycięstwo a nie długa kampania " To cytat ze "Sztuki wojennej". Astosowalam sie do niego: szybki atak i blogi spokoj na lata.
                            • potworski Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 19:52

> " Narzędzie z zasady musi być w pełni "kontrolowalne" aby było skuteczne "
                              > Ze emocje nie oznacza zaraz, ze niekontrolowane, chociaz w wiekszosci wypadkow
                              > takie wlasnie sa. Moje byly pod scisla kontrola, zapomnialam napisac tylko:)

To w takim razie nie było obrażanie się.
              • albina.siwa Re: wrzucasz wszystko to jednego wora 01.01.11, 17:40
                W tym przypadku - do wora potwora ;->
      • ind-ja Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:04
        to za ta kanapa najczesciej ludzie znajduja gumiaki i inne laczki po imprezach u potworskiego
        • bijatyka Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:05
          sorki, że priv. jesteś już na miejscu ? Bo mam cóś do wysłania.
          • ind-ja Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:07
            haj bijatyka,jesli o mnie mowa jestem
            • bijatyka Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:10
              to git !
              • ind-ja Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:12
                czekam,przekladam nozke na nozke i obgdyzam pazury bom ciekawa straszliwie
    • bijatyka Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 16:34
      Myślę, że dobrze poszłyby "Dewocjonalia - Potworski i synowie"
      • kochanic.a.francuza Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 16:43
        Bawo Bijatyka:)
        Szkoda, ze sie na tej branzy nie znam, szlo by jak woda:D
    • eat.clitoristwood Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 16:44
      Wiertarnia Dziur Ozdobnych - Potworski
      • bijatyka Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 16:45
        Psychoterapia - Potworski ?
        • kochanic.a.francuza Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 16:47
          Tyz dobre.
        • potworski Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 16:49
          bijatyka napisała:

> Psychoterapia - Potworski ?

Kur#wa biorę to. Czy do zostania psychoterapeutą wystarczy prawo jazdy na traktory i naklejka z Wielkiej Orkiestry?
          • bijatyka Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 16:52
            Mieli chyba uchwalać ustawę o zawodzie psychoterapeuty. Nie wiem, czy już to uczynili (parlament znaczysie). Ja się tematyką nie interesuję, gdyż wciąż sobie usiłuję wmówić, że ten lekarz nie będzie mi potrzebny. Tak to się ludzie, panie, sami oszukują.
          • kochanic.a.francuza Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 16:58
            Wystaczy kurs wklejania kurzych obrazkow na FK i juz mozna radzic innym kurom internetowo.
        • albina.siwa "Klinika Chirurgii Estetycznej - Potworski i s-ka" 01.01.11, 16:55
          ;->
          • kochanic.a.francuza Re: "Klinika Chirurgii Estetycznej - Potworski i 01.01.11, 17:00
            Brawo!
            Pierwsze miejsce! Forum rzadzi, forum radzi, forum nigdy Cie nie zdradzi jesli chodzi o pomysly:)
      • kochanic.a.francuza Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 16:45
        Rozwin te mysl?
    • varna771 Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:02
      wódka "Potworski"
    • ind-ja Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:03
      Wytwornia Pasztetow Drobiowych Potworski spolka zoo
    • chersona Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:05
      Bożyszcze kobiet - Potworski.
      Osobiście znam Potworowskiego.
    • lew_ Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:06
      "Nawozy naturalne Potworski i synowie " hehehehehehe
      • potworski Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:15
        lew_ napisał:

> "Nawozy naturalne Potworski i synowie " hehehehehehe

Lew=to może być świetny biznes i w nagrodę możesz być absolutnie pewien, że pierwszą partię towaru z każdej nowej serii będę ci wysyłał DHL-em.
        • devilyn Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:27
          DHL się spóźnia ostatnio....lepiej jeździ GLS :D
        • lew_ Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:35
          Zbytek laski panie potworski hehehehe ale przynasz sam ze "Skup i sprzedarz nawozow naturalnych " bylby zklotym interesem,mysle ze powinienes sie zwrocic do Teletoobisa z prosba o dostawy:))
    • six_a Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:14
      ja myślałam, że to szkółka narciarska.
      nie?
      • potworski Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:15
        six_a napisała:

> ja myślałam, że to szkółka narciarska.
        > nie?

Snowboardowa raczej.
      • albina.siwa Re: myślałam, że to szkółka narciarska 01.01.11, 17:33
        "Potwor - SKI" ;-)
        • potworski Re: myślałam, że to szkółka narciarska 01.01.11, 17:40
          albina.siwa napisała:

> "Potwor - SKI" ;-)

Moja forma spada=chyba powinienem sobie zrobić 2 tygodnie przerwy i potrenować na skoczni w Wiśle-Malince pod okiem fizjologa.
          • albina.siwa Re: powinienem potrenować na skoczni w Wiśle 01.01.11, 17:46
            Jeśli chodzi o poprawne wyjście z progu to ostatnio bijatyka udziela bezpłatnych konsultacji...;)
            • bijatyka Wyjście z progu 01.01.11, 17:49
              https://gielek.wrzuta.pl/sr/f/5UR4HzAloUR/za_pozne_wyjscie_z_progu
              • potworski Re: Wyjście z progu 01.01.11, 17:53
                bijatyka widać wyraźnie, że miałaś wiaterek w plecy i że nieco spóźniłaś odbicie.
                • bijatyka Re: Wyjście z progu 01.01.11, 17:56
                  Poprzeczkę startową dwa razy obniżali, ale mimo to - nie wyszło. Ale wyjdzie. Kiedyś.
              • albina.siwa No, ten zawodnik musi jeszcze popracować nad... 01.01.11, 17:56
                ...telemarkiem ;-D
    • avital84 Skoro mowa o marce, 01.01.11, 17:20
      to Krzysztof Ibisz powinien przybrać pseudonim Potworski tak jak niegdyż Prince stał się The Sign. ;)
    • suomi6 Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:22
      Potworski Hydraulik. Usługi hydrauliczne i kanalizacyjne dla pań.
      • potworski Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:54
        suomi6 napisała:

> Potworski Hydraulik. Usługi hydrauliczne i kanalizacyjne dla pań.

=masz na myśli przetykanie rur?
        • suomi6 Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:58
          Tak. Albo gabinet ginekologiczny: Potworski & Partnerzy.
          • six_a Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 18:39
            ginekologiczny to chyba potworski i synowie?
            ;)
    • salma75 Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:27
      Salon Masażu "POTWORSKY".
      • potworski Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:30
        salma75 napisała:

> Salon Masażu "POTWORSKY".

Przez chwilę miałem wątpliwości co do tej anglosaskiej końcówki, ale po chwili zastanowienia uznałem, że wyrażenie "sky" świetnie oddaje wrażenia po masażu w moim wykonaniu.
        • amuga Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 19:25
          potworski napisał:

> salma75 napisała:
          >
          > > Salon Masażu "POTWORSKY".

>
          > Przez chwilę miałem wątpliwości co do tej anglosaskiej końcówki, ale po chwili
          > zastanowienia uznałem, że wyrażenie "sky" świetnie oddaje wrażenia po masażu w
          > moim wykonaniu.

Teraz to sie naprawde usmialam. :)
    • rzeka.chaosu Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:33
      Może ferma drobiu albo sklep z dewocjonaliami?
      • potworski Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:39
        rzeka.chaosu napisała:

> Może ferma drobiu albo sklep z dewocjonaliami?

Co wy z tymi dewocjonaliami?
        • rzeka.chaosu Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 18:00
          Nie wiem, chyba mi się ze z frustrowanym emerytem kojarzysz… takim co tylko dewocjonalia lubi. :) Jakoś tak. :)
          • potworski Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 18:08
            rzeka.chaosu napisała:

> Nie wiem, chyba mi się ze z frustrowanym emerytem kojarzysz… takim co tyl
            > ko dewocjonalia lubi. :) Jakoś tak. :)

Potęga internetu=dla jednych potworski to sfrustrowany emeryt, dla innych małolat nudzący się na lekcjach informatyki. Konfrontacja tych domysłów z rzeczywistością częstokroć dostarcza mi sporej rozrywki.
            • lew_ Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 18:11
              Smiej sie : Z twojej glupoty,emerycie
              • potworski Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 18:20
                lew_ napisał:

> Smiej sie : Z twojej glupoty,emerycie

Lew to ja wezmę z kochanicy przykład i też dam ci lekcję=
                - wyrażając opinię na temat czyjejś inteligencji bez poznania tej osoby, ba! ferując tak drastyczne wyroki (czyt. "jesteś głupi) sprawiasz, że sam wychodzisz na debila, bo kto o zdrowych zmysłach potrafiłby dokonać takiej rzeczy w sposób właściwy mając tylko za podstawę swojej wiedzy posty na forum?
                - oceniasz mój wiek (tu piję do emerytury) - i tu jest podobna zasada. Skąd miałbyś wiedzę na temat mojego wieku oraz faktu czy przysługuje mi emerytura?

Tym jednym zdaniem pier#dolnąłeś taką głupotę, że teraz np gdyby jakaś w miarę rozgarnięta Zuzia, która wcześniej może i by się z tobą umówiła przeczytała twojego posta to pomyślałaby: "ale ten lew to musi być dupek, nie dołączę go nawet do znajomych na fejsbuku".
                Tym sposobem kasujesz sobie możliwość wyrwania jakiejkolwiek trzeźwo myślącej kobiety i skazujesz się na samotność do końca życia.

Ta lekcja była bezpłatna=przy następnych pomyślę o żetonach.
                • soulshunter Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 18:27
                  potforsky, rownie dobrze moglbys wykladac teorie wzglednosci gęsi gęgawej. Efekt bedzie dokladnie taki sam.
                  • potworski Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 18:32
                    soulshunter napisał:

> potforsky, rownie dobrze moglbys wykladac teorie wzglednosci gęsi gęgawej. Efek
                    > t bedzie dokladnie taki sam.

No zobaczymy=a nuż widelec jutro lew przyjdzie na forum, przeprosi wszystkich i przyniesie jakiś pyszny sernik?
                    • soulshunter Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 18:48
                      obstawiam 100 do 1 ze predzej powie kumus ''wez sie do roboty'' albo cos w tym guscie.
                      • kochanic.a.francuza Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 19:11
                        "predzej powie kumus ''wez sie do roboty'' albo cos w tym guscie. "

Ha dobrze wyczuty styl Lwa:)
                • chersona językowy potworek Potworskiego 01.01.11, 19:44
                  Skąd miałbyś wiedzę na temat mojego wieku oraz faktu czy przysługuje mi emerytura?

Wyrażenia 'mieć wiedzę' należy unikać - brzmi pretensjonalnie i jest stylistycznym potworkiem.
            • rzeka.chaosu Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 18:26
              :) Prawda, ale to nie dotyczy tylko ciebie, ale tez każdej innej osoby na forum: to jak sobie siebie wyobrażamy może nie mieć nic wspólnego z rzeczywistością. ;) Mnie to nie przeszkadza. Jak dla mnie możesz być Andrzejem Lepperem albo Bradem Pittem, ale na forum widzę cię tak a nie inaczej i nic na to nie poradzę. ;)
              • potworski Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 18:30
                rzeka.chaosu napisała:

> :) Prawda, ale to nie dotyczy tylko ciebie, ale tez każdej innej osoby na forum
                > : to jak sobie siebie wyobrażamy może nie mieć nic wspólnego z rzeczywistością.
                > ;) Mnie to nie przeszkadza. Jak dla mnie możesz być Andrzejem Lepperem albo Br
                > adem Pittem, ale na forum widzę cię tak a nie inaczej i nic na to nie poradzę.
                > ;)

Nie musisz nic "radzić"=twój światopogląd, twoja wizja i masz do niej pełne prawo=ja cię absolutnie z tej wizji wyprowadzać nie mam zamiaru.
                • rzeka.chaosu Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 18:38
                  Nie musisz nic "radzić"=twój światopogląd, twoja wizja i masz do niej pełne pra
                  > wo=ja cię absolutnie z tej wizji wyprowadzać nie mam zamiaru.

Nie mam zamiaru nic "radzić", a ty przynajmniej masz z tego jak cie odbieramy fun. ;P
                  Każdy ma ubaw z forum wynikający poniekąd z tego jak nas tu dobierają. ;)
    • salma75 Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:42
      Wibratory "Potworski i spółka"

http://i54.tinypic.com/oaoglx.jpg
      • devilyn Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:49
        :D
        • bakejfii Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:55
          Ogor gumowy Potworski i spolka z o.o Dane zapisac w punkcikach.
    • bijatyka Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:48
      aaa egzorcysta tanio - "Potworski Ltd".
      • albina.siwa Re: aaa egzorcysta tanio - "Potworski Ltd" 01.01.11, 17:52
        Na sam widok naszych pracowników wszystkie demony robią pod siebie! ;)
    • soulshunter Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:48
      mi pasuje majonez potwosrki albo keczup potworski. Ostatecznie moze byc karczma lub zajazd potworski. Mozna tez na przyklad nazwac gatunek ziemniaka potwoeski. Jak myslicie?
      • phanny Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:55
        www.youtube.com/watch?v=IR5ISm0_Y5k
    • phanny Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 17:57
      proponuję salon mody "ślubnej Potworski"
      • potworski Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 18:10
        phanny napisała:

> proponuję salon mody "ślubnej Potworski"

Jedna dewocjonalia, druga sztuczne fiuty, a teraz śluby=ileż to skojarzeń jedno słowo może nieść.
      • albina.siwa Re: Salon Mody Ślubnej Potworski 01.01.11, 19:05
        https://malenski.wrzuta.pl/obraz/9rwwlr7JRGM/corpse_bride_-_gnijaca_panna_mloda
      • albina.siwa Re: Salon Mody Ślubnej Potworski 01.01.11, 19:11
        https://tinyurl.com/2vpnaaa
        • devilyn Re: Salon Mody Ślubnej Potworski 01.01.11, 19:38
          Szczał w 10 Albinko :D
    • kochanic.a.francuza Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 18:22
      Glosuje na wibratory potworskie i klinike chirurgii estetycznej "potworska"
    • annajustyna Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 18:22
      Zaklad Pogrzebowy Potworski
      Dr Potworski - chirurgia estetyczna
      • mariko8 Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 18:29
        sieć przedszkoli "Potworski i jego potworki"
    • happy_time Re: Nazwa Potworski 01.01.11, 18:41
      Wódka Potworska ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka