Dodaj do ulubionych

Perfekcjoniści

• anulina Re: Perfekcjoniści 02.01.11, 20:20
      pozory myla jak qrwa jasna...
    • cartman71 Re: Perfekcjoniści 02.01.11, 20:40
      Zazwyczaj to zakompleksiony dzieciak i pozer. Choć Ci z klasą perfekcjoniści jak to ujęłaś niezgrabnie to nawet nie % tylko promil dojrzałych facetów. Jak piejesz z zachwytu to raczej do kukły.
    • kokolina_koko Re: Perfekcjoniści 02.01.11, 21:04
      Pewnie beznadziejnie.
      • go2u Re: Perfekcjoniści 02.01.11, 21:45
        Zdecydowanie trzeba zatrudnić sprzątaczkę, która będzie również prasować koszule. Żadna normalna pracująca kobieta nie wytrzyma...
        I nie należy pod żadnym pozorem sprawdzać telefonu, dodawać do znajomych na FB ani w żadnym innym serwisie. Trzeba mieć własne pasje i upodobania. Wtedy da się normalnie funkcjonować. Wiem po latach doświadczeń :).
        Tylko nie wiem czy to jest jeszcze związek...
        • misself Re: Perfekcjoniści 03.01.11, 10:08
          go2u napisała:

> I nie należy pod żadnym pozorem sprawdzać telefonu, dodawać do znajomych na FB
          > ani w żadnym innym serwisie. Trzeba mieć własne pasje i upodobania. Wtedy da si
          > ę normalnie funkcjonować. Wiem po latach doświadczeń :).
          > Tylko nie wiem czy to jest jeszcze związek...

Fakt, jak się chłopa nie ma w znajomych na FB, nie sprawdza mu się telefonu i wyjeżdża samotnie na wakacje, żeby realizować swoje pasje, to już na pewno nie jest związek...
          Czy Ty widzisz, co piszesz? o.O
          • dorota_w_krainie Re: Perfekcjoniści 03.01.11, 13:43
            > go2u napisała:
            >
            > Trzeba mieć własne pasje i upodobania. Wtedy
            > da si
            > > ę normalnie funkcjonować.

Ja myślę, że tak jest w każdym związku (no chyba, że komuś partner bluszcz nie przeszkadza).

Oczywistym jest to, że "trzeba robić swoje", ale we wszystkim muszą być dobre (dla danej pary) proporcje.
            Wiadomo jak z czasem:
            on trening dyscyplina 1, dyscyplina 2, praca...

Co nie zmienia faktu, że dla studzenia emocji będę sobie od czasu do czasu czytać te wpisy,
            bo pomimo szeregu zalet to pewnie "znerwicowany psychopata, leczący swoje kompleksy d.pcząc na prawo i lewo :P
    • forencka Re: Perfekcjoniści 02.01.11, 23:32
      Razem - raczej krótko :)
    • barbaramd Re: Perfekcjoniści 03.01.11, 06:13
      Z perfekcjonjstą jest niełatwo (nie mylić z pedantem). Perfekcjonista chce wszystko naj naj. Jak nie wychodzi, to rezygnuje, albo w ogóle się nie zabiera za jakąś działalność. Rzadko jest zadowolony.
      J jeszcze jedno - wysoką poprzeczkę stawia też partnerce. Ona też musi być pefekcyjna
    • lajton Re: Perfekcjoniści 03.01.11, 06:22
      perfekcjonista:
      natręctwo
      zaburzenia różnej maści
      narcyzm

no nie wiem dlaczego, ale to pierwsze mi przychodzi do głowy
      i zwiewam aż się kurzy
    • disa Re: Perfekcjoniści 03.01.11, 21:52
      uwielbiam takich ludzi :)
      bez względu na płeć
      świetnie czuje się w ich towarzystwie
      mogłabym siedzieć i się godzinami na takich patrzeć... co robią, jak się zachowują, jak żyją

- Podziwiam ludzi którzy ściągając z siebie pidżamę składają ją w kostkę - ja swoją zawsze znajduję w dziwnych miejscach ;/
      - Podziwiam ludzi którzy po wypiciu herbaty myją kubek - ja aktualnie żyję bez zmywarki i czekam, aż się uzbiera (a jak się uzbiera to pijam z gwinta)
      - Podziwiam ludzi którzy od lat mają tę samą pasję - mnie wszystko nudzi i szukam kolejnych wyzwań

chciałabym być perfekcjonistką, ale chyba jestem na to zbyt ... ruchliwa :(
    • katiko Re: Perfekcjoniści 03.01.11, 22:14
      Ch...wo.

Spotykalam sie z takim dwoma.
      Z jednym jak bylam w 8klasie, z drugim jak bylam juz na studiach. Obaj uzaleznieni od zachwytu kobiet. Najchetniej otoczeni tlumem. Zero intymnosci bo non stio jakas baba na glowie, albo kumpel do podzielenia sie historyjkami. W gruncie rzeczy Ci moi byli zakompleksieni - jesli tylko nie byl najlepszy, nie mieli najciekawszych pomyslow, nie zainteresowaly sie nimi wszystkie dziewczyny to czuli sie "nieszczesliwi". Pozerzy - nawet gdy sie rozstawalismy grali przed znajomymi jakie to z nich idealy i jak nam fajnie razem mimo, ze sie rozstajemy.

ten pierwszy z 8 klasy byl jeszcze do naprawy. ten drugi co do trzydziestki sie zblizal - katastrofa.
      • jack20 Re: Perfekcjoniści 04.01.11, 21:09
        ale skad oni znajduja takich dupkow co ich podziwiaj ? placa im za za to ?
        czy oni poruszaja sie tylko w jakis zakompleksionych sferach i nikt nie ma odwagi ich wyprostowac ??
    • hybki Re: Perfekcjoniści 03.01.11, 22:59
      Perfekcjoniści są nie do zniesienia. Perfekcjonistki są ciekawym przypadkiem, który jest warty zgłębienia.
    • qw994 Re: Perfekcjoniści 04.01.11, 20:35
      Dla mnie życie z perfekcjonistą byłoby koszmarem. I myślę, że taki związek długo by nie potrwał :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka