ursyda 09.01.11, 00:26 założenie forum gdzie można byłoby pisać o tym, jakie to zuo to forum Kobieta i jakie tu ludzie niedobre same. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursyda Re: Wnioskuję o 09.01.11, 00:27 chciałam napisać "wnoszę" ale dziś nic nie wnoszę bo wszystko już prawie wypiłam Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Wnioskuję o 09.01.11, 00:31 Popieram wniosek! Te dobre tam sobie pojda, a my - zle - bedziemy sobie nadal oczy wydrapywaly :D Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Wnioskuję o 09.01.11, 00:33 Ja jestem dobre Mzimu, ja sobie paznkoci nie łamię, ja rzucam CZARRRR:) Odpowiedz Link Zgłoś
siwa.krowa.oddzialowa Re: wyżalnia.beta? 13.01.11, 19:19 Tu jest ;) tinyurl.com/5v3z9zc Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Wnioskuję o 09.01.11, 01:24 ja Cię lubię, to się podpiszę. no niech już będzie. tylko żeby inez nie była zazdrosna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Wnioskuję o 09.01.11, 01:27 Wiesz, ona chyba ma inną. Ciągle jej nie ma a jak jest to komórkę ma wyciszoną i nawet do kibla z nią chodzi. Taka zamyślona wiecznie jakaś. Jak pytam czy mnie kocha to mówi, że tak ale ja nie wierzę. I dziś znów w delegacji. Nawet wysłałam smsa do niej ale odpisała, że nie może mi odpisać bo jest poza zasięgiem. A jak poza zasięgiem skoro ona w Pułtusku w delegacji jest a tam jest zasięg bo tam w zamku Polonia urzęduje a oni zasięg muszą mieć? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Wnioskuję o 09.01.11, 01:36 Myślę,że to moja wina. Trochę się zaniedbałam ostatnio. Jak sobie zrobię pasemka to mię znów pokocha. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Wnioskuję o 09.01.11, 01:56 musisz pamiętać też o karnecie na siłownię. i praw jej komplementy, bo być może czuje się niepewnie w tym związku, wiesz, trzeba miec podejscie psychologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Wnioskuję o 09.01.11, 02:01 to ja zaśpiewam <pijacka_chrypka> to było jak króoóótki seeeeen, kochaem tak jeeeeden raaaaz ... Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Wnioskuję o 09.01.11, 02:03 ee..no tak.. ładnie. to Ty już idź spać, co? <rozgląda się rozpaczliwie szukajac ratunku> Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Wnioskuję o 09.01.11, 02:08 czekaj czekaj to dopiero pierwsza zwrotka była dalej to jakoś szło na nanana nnna nnaaana naaaa <usiłuje_stepować> Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Wnioskuję o 09.01.11, 02:12 ee.. tak. to ja już..hmm.. późno się zrobiło, sama rozumiesz. no to paaa!!! <oddala się krokiem więcej niż żwawym> Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Wnioskuję o 09.01.11, 02:17 yy... to bez sensu tak się odwozić. to ty wsiadaj, ja sobie drugą zamówię. będzie taniej? <rozgląda się głupawo szukając gestu potwierdzenia w kosmosie> Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Wnioskuję o 09.01.11, 02:18 ja nie wiem torebko ale ty chyba chcesz się mnie pozbyć! <kręci_głową_z_niedowierzaniem> Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Wnioskuję o 09.01.11, 02:21 no nie wiem skąd to obraźliwe przypuszczenie !? ja troskliwa jestem tylko. bardzo. coraz bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Wnioskuję o 09.01.11, 02:39 co?! ja?! gdzie tam, .. drapałam się. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Wnioskuję o 09.01.11, 02:46 nauka odnotowała kilka przypadków łupieżu na palcach. no jak bum cyk cyk, mówię Ci. <kiwa głową przekonująco> Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Wnioskuję o 13.01.11, 14:15 A miałam taki zły humor. Wszystko zjeb...sułyście. cholerne FK. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa.krowa.oddzialowa Re: kradnę od Ciebie to słowo 13.01.11, 21:01 Fakt; wyjątkowo - jak mawiają gracze komputerowi - miodne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Wnioskuję o 13.01.11, 12:38 jeśli ten cały bełkot powyżej był o mię, te wredne kalumnie i pokrętne interpretacje, to pragnę Wam z całego serca, po męsko-damsku powiedzieć: mój nick ma SSSSSSSSSSSS na końcu, do cholery!! ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Wnioskuję o 13.01.11, 13:40 ursyda napisała: > założenie forum gdzie można byłoby pisać o tym, jakie to zuo to forum Kobieta > i jakie tu ludzie niedobre same. Fajny pomysł. Pochlebstwa, komplementy i wyrazy sympatii będą bezwzględnie usuwane? :) Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Wnioskuję o 13.01.11, 21:09 Wniosek podpisalam, mam tylko nadzieje ze o mnie nikt nie bedzie pisal. Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: Wnioskuję o 15.01.11, 15:44 sralkontentki wazelineusz.wierzbicki napisał: > Ech, te malkontentki... Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik to se zaloz 15.01.11, 15:43 niejedna juz taka madra byla,forum zalozyla i splajtowala. ludzie sa jacy sa i ich nie zmienisz. ile mozna pisac o debilach na FK? tydzien? i co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś