Dodaj do ulubionych

Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 lat?

14.01.11, 13:59
Jestem ciekawa.
Do zastanowienia sklonilo mnie obejrzenie rodzinnego video z przed 20-stu lat.
Przed wszystkim stwierdzilam, ze zdiwieniem, ze kolor wlosow jaki tam mam (naturalny) jest najpiekniejszy z mozliwych. Po co ja chodze do fryzjera, farbuje i cuduje, skoro moge zapuscic i nic nie robic jak wowczas. My kobiety czasem wrecz sobie odejmujemy urody tymi wszystkimi zabiegami "upiekszajacymi".

Ale do tematu. Otorz na tym video moja mam miala 50 lat a babcia 70. Dzisiaj babcia ma 90 a mama 70. Mama powinna wygladac jak babcia, tym bardziej, ze jest do niej podobna. Tymczasem-mam wyglada o wiele lepiej w swoich siedemdziesiatych latach niz wygladala babcia w tym samym wieku. A i jedna i druga nifdy specjalnie o urode nie dbaly. Ot krem nivea na twarz i farba na wlosach.
Tak sie lude, ze moze czas stanie;)
Wszystkie zgryzliwe, ktorym sie nie podoba moje plodzenie watkow, zapewniam, ze limitow nie ma i tez sobie moga plodzic co chca.
Obserwuj wątek
    • hotally Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:01
      Pewnie będą Mi dawać max 35lat :))
      • kochanic.a.francuza Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:05
        Ally, dlaczego one Cie tak nie lubia? Twoja pogoda ducha godna jest pozazdroszczenia:)
        • hotally Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:12
          może właśnie dlatego :)))
        • pompeja Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 17:05
          Kto niby Jej nie lubi? Jakie "One"?
      • zdzisnadzis Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:25
        hotally napisała:

> Pewnie będą Mi dawać max 35lat :))

jaaa, a po twoim wygladzie myslalem ze juz masz 35lat, to za 30sci hmm beda dawac ci kosci bo beda myslec ze jakis dinozaur chodzi
        • kochanic.a.francuza Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:28
          To dlatego jest tyle singielek na swiecie. Zobaczcie jakich mamy samcow do wyboru... Rece opadaja.
          • nocciola Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:32
            www.facebook.com/#!/MANSimoes
            ja chcę jego :'(
            • nocciola Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:34
              to bylo tak a propos braku wybornych samców i singielek chodzących
            • grassant Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 15.01.11, 18:27
              nocciola napisała:

> www.facebook.com/#!/MANSimoes
              > ja chcę jego :'(

Zawartość chwilowo niedostępna.
          • zdzisnadzis Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 15:01
            kochanic.a.francuza napisała:

> To dlatego jest tyle singielek na swiecie. Zobaczcie jakich mamy samcow do wybo
            > ru... Rece opadaja.

bo pewnie samce wola tez byc singlami niz codziennie ogladac pasztet
      • soulshunter Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:41
        > Pewnie będą Mi dawać max 35lat :))
        oczywiscie do setki, czyli wszystko w normie.
    • sundry Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:03
      Ja mam zdjęcie, na którym jest moja mama w wieku ok. 5 lat, babcia ok. 25 lat i prababcia, która mogła mieć wtedy ok. 50-tki. Sama mam teraz 25 i w porównaniu z babcią z tego zdjęcia wyglądam na dziecko niemal. A prababcia z tego zdjęcia wygląda na zgrzybiała staruszkę, moja mama ma obecnie 50 i nieźle się trzyma. Kiedyś ludzie szybciej się starzeli.
      • kochanic.a.francuza Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:04
        Krzepiące, krzepiące:)
        • nocciola Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:39
          a czy Demi Moore nie jest krzepiąca ;) ?
          albo Sandra Bullock?
          ja mam 25 a niektóre koleżanki mojej o 7 lat młodszej siostry wyglądają starzej odemnie ha i nie sprzedają mi piwa bez dowodu - oby tak dalej :)
          • erillzw Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 15:18
            Jak raz rok temu wyskoczylam bez make upu do sklepu i zawartoscia koszyka bylo piwo i fajki to mi pani kazala pokazac dowod :P A juz mialam 26 lat :P

Jak poszlam do pracy w Wawie to kolezanka byla pewna ze mam 19 a nie 25 (co wiecej okazalam sie starsza od niej) :P

Jak pol roku temu malowaly mnie dziewczyny ze szkoly wizazu to chodzily do mnie wycieczki, ze mam 27 lat i cere jak 12 latka :P

karnacja tez robi swoje bo ja jestem strasznie blada do tego..
            Ciemna cera zawsze wyglada powazniej.
            • nocciola Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 15:45
              a ja będąc rok temu na targach edukacyjnych (miałam wtedy 24 lata i 6 mies.) byłam przekonywana przez licealistki i licealistów, żebym zdecydowała się wstąpić w progi ich liceum (miałam praktyki w gimnazjum i musiałam pomagać gimnazjalistom w podjęciu decyzji o wyborze liceum)
    • gocha033 sa limity 14.01.11, 14:08
      kochanic.a.francuza napisała:
      Wszystkie zgryzliwe, ktorym sie nie podoba moje plodzenie watkow, zapewniam, ze limitow nie ma

no sa limity, Dobra Kobieto.

jest nimi pojemnosc twardych dyskow na serwerach GW.

chcesz, zeby sie przegrzaly i padly, a wraz z nimi padla Agora S.A. ? :)
    • kikimora78 Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:09
      to wszystko dzięki konserwantom w jedzeniu.
      im więcej chińskich zupek tym lepszy wygląd :P no i po co ta walka o ekologiczne?
      • hotally Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:15
        e tam ;) Ja jadam ekologicznie i dają Mi ok 22-23lata :)

mysle, ze wczesniej kobiety szybko duzo dzieci rodziły i to je zrujnowało..
        • maly.jasio a ja 14.01.11, 14:26
          hotally napisała:

> e tam ;) Ja jadam ekologicznie i dają Mi ok 22-23lata :)

a ja pijam ekologicznie :)
          tylko pod salatke ekologiczna: - ser feta z pomidorami i oliwkami.
          tylko kuzwa - nic mi nie daja
          na wodke "Parliament" sam musze zapracowac.
        • sundry Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:28
          OMG, a ja jadam i pijam niezdrowe rzeczy i dają mi 15-16. Kto lepszy?:P
          • hotally Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:31
            wiadomo, że Ja :P
          • asystentka_prezesa_zarzadu Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:32
            sundry napisała:

> OMG, a ja jadam i pijam niezdrowe rzeczy i dają mi 15-16. Kto lepszy?:

Kurdę, Ty najlepsza. 15-16? Zazdraszczam. Ja to sie zadowalam marnym 'wyglądasz na 20-parę'. A teraz z tej zazdrości to pewnie mi się parę zmarszczek zrob:D Oraz oraz-naprawdę uwielbiam jak dorosła kobieta tak dziewczęco wygląda jeszcze.
            • sundry Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:33
              To dlatego, że jestem niska i drobna, nie ma czego zazdrościć:)
              • asystentka_prezesa_zarzadu Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:38
                Ja też! Ja też niska i drobna. I oczywiście z tyłu to ja też wyglądam na 15 ale mnię chodziło o przód:P
        • maitresse.d.un.francais Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 15.01.11, 17:47
          ja jadam nieekologicznie i mi dają 30
      • kochanic.a.francuza Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:29
        Czy jedzenie konserw tez pomaga?
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:14
      Ja tam zamierzam wyglądać prawie tak samo.
      Ważyć tyle samo, tylko może włosów trochę więcej siwych mieć.
    • asystentka_prezesa_zarzadu Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:14
      Nie ukrywam, że cieszy mnie bardzo zdecydowanie bardzo to, że dzisiejsza 30-tka to 20-tka a 40-tka to właściwie 30-tka. I jeśli tendencja będzie się utrzymywać to znaczy, że nawet koło 50-tki nie będzie tak źle.
      Bo mam kurde problem ze starością. Jak tu nago po łące biegać z tymi wszystkimi zmarszczkami? I lumbago?
    • erillzw Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:19
      Ja patrząc po zdjęciach mojej mamy na ktorych ma tyle lat co ja widze, ze wygladala powazniej niz ja teraz.
      Zdjecia babci mam tylko z czasow gdy byla panienka i potem gdy miala lat 45 jak juz wydawala swoje dzieci za ma i roznica miedzy tymi zdjeciami jest ogromna bo moja babcia szprycowana hormonami z dawnych lat po ciazy strasznie przytyla przez co dodalo jej to wieku. Ale faktem jest ze nie wyglada na 89 ale na max 75..
      Moja mama tez nie wyglada na 60 a na max 50.
      Wszystko za sprawa cery. :)
      Mnie sie dzisiaj posadza o manie max 19 lat a nie 27..

Moze to zalezyz od tego co robily nasz babcie, gdzie pracowaly?
      Zauwazylam, ze osoby z mniejszych miast ktore pracowaly na dworze, byly wystawione na dzialania slonce szybciej i bardziej sie starzeja..
      Albo takie ktore maja po prostu rodzinne predyzpozycje do okreslonej kondycji cery..
      • kochanic.a.francuza Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:26
        "Zauwazylam, ze osoby z mniejszych miast ktore pracowaly na dworze, byly wystawione na dzialania slonce szybciej i bardziej sie starzeja.. "
        To na 100%. Wszystkie moje znajome "plazowiczki", wygladaja staro. "Nieplazowiczki" maja mloda cere. Tlumacze plazowiczkom, ze plaze juz niemodne, ze tylko Lepper jeszcze sie opala i ltuszcza, ktora nic innego nie potrafi wymyslec, ale jak grochem o sciane.
        A potem twierdza, ze to przez meza sie postarzaly.
      • sundry Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:30
        Dużo też robią ciuchy. Moja mama jak byłam mała (czyli ok. 30-letnia) ubierała się w paskudne, bure, długie kiece, szerokie swetrzyska i wielkie okulary. Teraz wygląda znacznie młodziej, niż kiedyś.
    • venettina Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:33
      Poziom zycia byl nizszy:
      - nieporownywalnie gorsze jedzenie (choc wiekszosc ludzi pluje na jakosc jedzenia, to jednak teraz jemy znacznie, znacznie lepiej niz 20 czy 30 lat temu: owoce, warzywa dostepne przez caly rok, wszystko co dobre z innych kultur i kontynentow rozpowszechnia sie blyskawicznie)
      - wypoczynek i dbanie o siebie procentuja
      - malo dzieci
      - znacznie lzejsza praca,
      - mlode pokolenie rzadko "wypoczywa" grzebiac w ziemi na dzialce czy w ogrodzie, co procentuje zdrowsza i mlodsza skora
      Slowem: jest coraz lepiej i BEDZIE coraz lepiej. Czyli i tak dla przyszlych mlodych, jeszcze piekniejszych i bardziej zadbanych bedzmiemy wygladac na stare baby.

PS. Mam znajoma Francuzke, ktora ma obecnie 86 lat, zawsze zyla w o wiele lepszych warunkach niz Polki z jej pokolenia. Wyglada na jakies 55 lat polskich. Szczupla, zadbana, ladna. I to zwykla kobieta, nie z jakichs wyzszych klas. Po prostu dbala o siebie.
      • sanni_only Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:50
        Wydaje mi sie ze plazowiczki niekoniecznie musza starzej wygladac ,miec gorsza cere.
        Duze znaczenia maja tu z pewnoscia tzw.dobre geny ,tak ze jedni starzeja sie szybciej drudzy wolniej.Z pewnoscia praca i zamoznosc ma tez znaczenie, kobieta pracujaca w fabryce ,czy sprzataczka styrana ,zmeczona ,zestresowana pogonia za ciagle brakujacym pieniadzem wyglada pewnie gorzej niz kobieta pracujaca w biurze,pindrzaca sie ,biegajaca do spa ,na masaze,do kosmetyczki ,ma czas na siebie ,na relaks i kase na pielegnacje swej urody;)
        Obecnie rozgladajac sie widze roznie wygladajace dwudzieski ,trzydziestki czy czterdzieski .
        Niektore 20-latki zaniedbane wygladaja jak 35-latki lub odwrotnie atrakcyjne 40-latki jak 30 latki :)
        • biedroneczka47 Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 15:02
          obecna 30-tka pracująca w biurze 8 godzin nie ma czasu i pieniędzy na spa i kosmetyczkę
          • venettina Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 15:40
            Zalezy od tego co robi w tym biurze i ile jej za to placa. Jednak nawet ta najgorzej oplacana jest w lepszej sytuacji niz jej mama wychowana na gorszym jedzeniu w PRL (brak owocow i tylko podstawowe warzywa, niewielkie ilosci miesa, glownie chleb, ziemniaki i kapusta).

Co do slonca: plazowiczkami jestesmy obecnie okresowo, schowane pod coraz lepszymi filtrami. Nasze mamy i babcie opalaly sie "na zywca" i mase czasu spedzaly na zewnatrz a nie przed kompem.
            • venettina Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 15:43
              Znikomy wybor owocow i warzyw od listopada do maja rzecz jasna, czyli przez ponad pol roku!
        • erillzw Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 15:22
          Nie wiem skad ten mit, ze jak sie pracuje w biurze to sie nie ma stresow, nie jest sie styranym, ma sie czas na spa(?!), pindzenie sie, kosmetyczke czy masaze(?!) i setki innych wielkomiejskich bzdur jakie rosna wokolo pracy w biurze..

To nie jest kwestia zawodu ale dbalosci o siebie.
          Moja babcia cale zycie pracowala w domu jako typowa gospodyni. ZAWSZE rano robila make up (kredka, czerwona szminka), zawsze miala pieknie uczesane wlosy i zawsze wklepywala w twarz krem nivea. 3 dzieci odchowana, 7 wnuczat..
          • venettina Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 15:41
            Gdzie przeczytalas cos o stresie? Bylo o lzejszej pracy.
    • martishia7 Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 14:39
      Lepiej niż obecne 60-latki trzydzieści lat temu ;-) Ale nie wszystkie oczywiście. Z powodów wszystkich które opisano i jeszcze kilku. Głównie ogólny wzrost poziomu życia.
    • 0ion Będą szczupłe, opalone, naturalne i zahartowane 14.01.11, 17:03
      Będą spędzały dużo czasu na świeżym powietrzu przeczesując śmietniki w poszukiwaniu jedzenia.
      Przeciętna emerytura za 30 lat to 300 zł na obecne. I nie będzie żadnego jakoś to będzie. Przy dzietności 1,3 utrzymującej się od 1990 wystarczą 2 pokolenia (40 lat) by liczba ludzi zdolnych do pracy zmalała 3krotnie. A przy obecnym tempie zadłużania się najpóźniej za 5 lat wchodzi komornik i zaczyna się wyprzedaż niewolników, obojętnie co by się nie robiło. Nie ma innej opcji.
      • barentsz Re: Będą szczupłe, opalone, naturalne i zahartowa 15.01.11, 17:29
        obecny system emerytalny (w ogólnym zarysie przypominający piramidę finansową - czyli coś za stworzenie czego w normalnym kraju idzie się do pierdla) został stworzony i utrzymywany przez mężczyzn urodzonych przed 1965 rokiem. nie bardzo rozumiem więc czemu to kobiety z pokolenia powiedzmy 1975+ mają ten system ratować własnymi macicami. one - jeżeli będą miały trochę oleju w głowie - to stąd powyjeżdżają, a cały system się zawali w imię boże; i bardzo dobrze;)

ps. jestem facetem - żeby nie było że jakaś niedopieszczona feministka pisała
        • kochanic.a.francuza Re: Będą szczupłe, opalone, naturalne i zahartowa 15.01.11, 17:36
          > obecny system emerytalny (w ogólnym zarysie przypominający piramidę finansową -
          > czyli coś za stworzenie czego w normalnym kraju idzie się do pierdla) został s
          > tworzony i utrzymywany przez mężczyzn urodzonych przed 1965 rokiem.

A ja myslalam, ze Bismarck stworzyl:)
        • 0ion Re: Będą szczupłe, opalone, naturalne i zahartowa 15.01.11, 18:08
          1. System emerytalny nie ma nic wspólnego z piramidą.
          2. Obojętnie jaki by był cudów nie ma. Jest tyle i tyle starców i tyle i tyle pracujących i to decyduje o wysokości realnej emerytury.
          3. Nie pisałem nic o obowiązkach macic:)
          4. Niestety nie chcą stąd wyjeżdżać i to nie tylko kobiety ale w ogóle wszyscy, którzy ten system popierają:(
          5. Gdzie konkretnie miałyby wyjechac ze swoimi uzbieranymi składkami (OFE zdaje się ostatnio wypłacał emerytury w wysokości 16zł)?
          6. Oczywiście, że jesteś feministką jeśli piszesz o prześladowanych macicach:)
          • barentsz Re: Będą szczupłe, opalone, naturalne i zahartowa 15.01.11, 19:12
            1. "W ogólnym zarysie ją przypomina" - w takim że zyski obecnych członków systemu zależą od napływu nowych.
            2. Gdyby część składki była inwestowana w jakieś instrumenty kapitałowe (najlepiej aby sam obywatel mógł decydować jakie i jaką część, przyjmując na klatę związane z tym ryzyko) to tego problemu by nie było; tak ten system miał wyglądać po reformie 13 lat temu, nikt jednak głośno nie mówił że OFE będą mogły pobierać do 30% prowizji (chyba, mogę się mylić, nie chce mi się teraz szukać;); efekt tego jest taki że zyski z OFE są porównywalne z lokatą bankową...
            3. Napisałeś że dzietność jest za mała; póki co jest tylko jeden sposób żeby temu zaradzić;)
            4. Wiem, ubolewam nad tym. Czasem chciałbym zabrać stąd swoją rodzinę i wszystkich przyjaciół.
            5. Oddanych składek nikt juz nigdzie nie zabierze. I ludzie starsi niż 35-37 lat mają faktycznie prze.....ne. Młodsi mogą jeszcze wyjechać i dorobić się emerytury gdzie indziej.
            6. Jestem facetem. Piszę o kobietach bo to forum kobiece i to niby one wg obecnej propagandy mają nagle zacząć ciążyć na potęgę bo oto trzeba ratować zus i cały system;) a majstrowanie nowych obywateli ma być jedynym sposobem żeby tego dokonać
            • tetika Re: Będą szczupłe, opalone, naturalne i zahartowa 15.01.11, 20:11
              O ile sie rozni czarodziejka od czarownicy?:D o jakies 30 lat
              i chyba nic wiecej nie trzeba wyjasniac :)
            • 0ion Re: Będą szczupłe, opalone, naturalne i zahartowa 15.01.11, 20:26
              1. Nie przypomina. Piramida to oszustwo, efektem końcowym zawsze jest strata. Socjalny system emerytalny może przynieść stratę lub zysk.
              2. OFE to przekręt z wielu powodów (prowizja 3-7%) ale przejęcie jego kapitału przez rząd to też przekręt.
              3. No i?
              4. Nie zastanawiaj się póki jeszcze możesz.
              5.Właśnie.
              6. Jesteś feministką, tylko nie wiesz o tym:)
              Majstrowanie dzieci to coś nienaturalnego a sam pomysł, że kobieta miałaby je rodzić jest na tyle dziwaczny, że wygląda to na spisek samców i KK, żeby je zniewolić. Są inne sposoby, żeby nie wymrzeć np. przez dzieworództwo facetów lub zakupy niemowląt na Allegro:)
              • barentsz Re: Będą szczupłe, opalone, naturalne i zahartowa 15.01.11, 20:54
                1. Piramida też będzie przynosić zyski - tak długo jak nowi członkowie będą dołączać.
                2. Zgadza się - to po prostu złodziej ukradł od oszusta;)
                2a. Z tymi prowizjami to trzeba by było je porównać do prowizji i opłat np. funduszy inwestycyjnych (2,5% w przypadku krajowych obligacyjnych, 1,75% mój zagraniczny fundusz akcji;), potem policzyć zyski w jednym i drugim przypadku po np 30 latach,...nie na moją głowę, zwłaszcza w sobotę;)
                4. Niewykonalne. Przyjaciele, ci którzy mieli wyjechać już wyjechali, reszta zapuściła korzenie w ojczyźnie, rodzice tym bardziej.
                5. Oczywiście przy założeniu że chcą tyrać do 65 rż.
                6. Ok masz mnie, dla niepoznaki nosze banana i dwa kiwi w portkach;)
                Bogowie - ja nie rozumiem co wy ludzie z tym wymieraniem. Homo sapiens to nie mamuty. W tym roku będzie nas 7 mld! I w innych państwach takie problemy jak luka pokoleniowa załatwia się imigracją właśnie. Owszem to rodzi problemy, ale jak nie ma innego wyjścia...
                Musimy sobie jak najszybciej zdać sprawę z tego że powinniśmy zabiegać nei tylko o kapitał materialny ale także ludzki. Bo w chwili obecnej nawet jakby te kobiety zaczęły się mnożyć to ich dzieci i tak nie mają żadnego powodu żeby tu zostawać
    • pompeja Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 14.01.11, 17:12
      Dzisiejsze 30tki to 20tki, 40tki to 30tki, zaś 20tki to 40tki :D

Kobiety zaginają czas :D
    • pendzacy_krolik jak stare palaczki 15.01.11, 17:52
      wprawdzie nie mam nawet 50tki,ale wygladam ciagle na 30 -pare. a to dlatego,ze:
      -nigdy nie palilam,
      -wysypialam sie;
      -pilam z umiarem;
      -w miare zdrowo sie odzywiam (sama gotuje).
      obecne 30paro latki prowadza w wiekszosci niehigieniczny tryb zycia.z lenistwa.
    • josef_to_ja A czemu mi nie odpisałaś na ważnego maila? 15.01.11, 17:54
      Na którego obiecałaś odpisać?
      • kochanic.a.francuza Re: A czemu mi nie odpisałaś na ważnego maila? 15.01.11, 18:07
        Sorry. Obiecalam to odpisze, ale nie chce na "odwal", wiec musisz poczekac:)
    • majaa Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 15.01.11, 17:57
      Pewnie każda by chciała wtedy wyglądać jak dzisiejsze 40-tki, ale przewiduję, że aż tak optymistycznie to nie będzie, w najlepszym razie to mogą wyglądać jak 50-tki;)
    • pendzacy_krolik Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 15.01.11, 18:24
      mnie tez zaczyna sie podobac moj naturalny kolor wlosow. a wydaje kupe pieniedzy od lat na pasemka.mysle,ze to kwetia samoakceptacji i swiadomosci, ktora z wiekiem albo maleje albo rosnie. u mnie rosnie. nie ma nic gorszego niz starsza pani z tlenionymi blond wlosami,albo jakims rudym na glowie.
      a mama mogla odziedziczyc geny po ojcu nie po matce dlatego tak dobrze wyglada.
      • kochanic.a.francuza Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 15.01.11, 18:27
        "a mama mogla odziedziczyc geny po ojcu nie po matce dlatego tak dobrze wyglada"

Nie rozumiem?
        • lonely.stoner Re: Jak beda wygladac dzisiejsze 30-stki za 30 la 15.01.11, 21:24
          to wszystko to glupia generalizacja, cos mi sie wydaje ze jednak nadal sporo jest ludzi ktorzy nie dbaja o siebie, nakladaja szpachle make up, korzystaja z solarium, jedza jakis syf i pala papierosy. I pewnie za 30 lat beda wygladac staro, no.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka