kasiaczek181987
17.01.11, 15:36
będe wynajmnowac kawalerke wraz z chłopakiem. Pojawił sie problem taki,ze ja pracuje w nocy a on w dzien. Jezeli mamy cos do zrobienia to ja wole zrobic to w nocy gdy mam spokoj i nikt mi nie zawrac 4 liter. On ma odwrotnie - wstaje rano i 23.00 idzie spać.
Jak jest u mnie to widac,ze preszkadza mu moja nocna praca i jest niewyspany. O ile teraz jest to łatwo rozwiazac( po prostu w dzien , dy mam roboty na cala noc nie przyjezdza do mnie) o ile potem moze byc problem. Niestety nie mam możliwosci pracować od rana do wieczora gdyż po prostu ie moge sie wtedy skupić. U nieo tak samo: od godzina 23 i koniec dla niego dnia ale za to moze sobie wstac 7 i pracowac.
Jak rozwiazać sytuacje? jakis parawan czy coś zeby oddzzielić miejsce do pracy i do spania ? Nie wiem...Wiadomo,ze kawalerka posiada jakis aneks kuchenny wiec wyjście do kuchni nie wchodzi w grę...Moze same macie jakieś sposoby na zorganizowanie tak przestrzeni, by jakoś wygospodarować jakiś kat do pracy ( oddzielić go od reszty) albo odwtornie- by oddzielic cześć sypialnianą od dzienniej. Nie jestem do konca pewna parawanu...
ps. chlopaka tez nie chce zmienic