poezja1983 19.01.11, 12:14 tak z ciekawości zapytam. jakto u was jest. czy w ciągu dnia jak jesteście w pracy wysyłacie swojej połówce jakieś krótkie smsiki np. jak mija dzionek. u mnie sama paprierkowa robota. buziaki albo myślę o tobie misiaczku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursyda Re: pytanie codzienne 19.01.11, 12:17 "idz do sklepu bo ja nie mam zamiaru z siatami się ciągąć" Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: pytanie codzienne 19.01.11, 12:18 "odbierz małą z przedszkola i zrób obiad, bo ja mam naradę" Odpowiedz Link Zgłoś
marina.sy Re: pytanie codzienne 19.01.11, 12:25 Nie, nie, nie!!! Źle piszecie! Powinno być: "idz do sklepiku bo ja nie mam zamiarku z siateczkami się ciągąć" "odbierz maleńką z przedszkoleczka i zrób obiadek, bo ja mam naradkę" Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: pytanie codzienne 19.01.11, 13:02 było nie zostawiać w kiblu :) wysłałam Ci słitaśnego smska jak Ci mija dzioneczek i zadzyndzoliło w muszli - to poszłam sprawdzić :D Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: pytanie codzienne 19.01.11, 13:08 po takim smsie telefon sam wskoczył do kibla chcąc się utopić! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: pytanie codzienne 19.01.11, 13:12 no heloł! chciałaś inteligentny telefon, to masz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrsnice Re: pytanie codzienne 19.01.11, 12:18 u mnie > sama paprierkowa robota. to jest pomysł na smsika! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: pytanie codzienne 19.01.11, 12:18 mrsnice napisała: > u mnie > > sama paprierkowa robota. > > to jest pomysł na smsika! taki słitaśny :D Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: pytanie codzienne 19.01.11, 12:19 poezja1983 napisała: > tak z ciekawości zapytam. jakto u was jest. czy w ciągu dnia jak jesteście w pr > acy wysyłacie swojej połówce jakieś krótkie smsiki np. jak mija dzionek. u mnie > sama paprierkowa robota. buziaki albo myślę o tobie misiaczku Oczywiście, ja nawet mam bazę szablonów z sieci sciągniętych w telefonie. Przecież nie będę codziennie od nowa pisał. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: pytanie codzienne 19.01.11, 13:01 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > Oczywiście, ja nawet mam bazę szablonów z sieci sciągniętych w telefonie. Przec > ież nie będę codziennie od nowa pisał. :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: pytanie codzienne 19.01.11, 12:20 poezja1983 napisała: > np. jak mija dzionek. u mnie > sama paprierkowa robota. Czyli trzepanie worków po cemencie.:> Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: pytanie codzienne 19.01.11, 12:20 O tak! Wysyłam podczas pracki słitaśne sms-iki i wiadomości na gg, że kocham mojego koteczka i jak zejdzie z pięterka do mojego pokoiku to mu zrobię brzydkie rzeczy i w ogóle buziaczki i te sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: pytanie codzienne 19.01.11, 12:32 wy sie smiejecie, ale ja chcialam wczoraj wyslac takiego slodkiego smska i nie mialam pomyslu co by napisac, zeby zgrabnie i słodziutko bylo:D Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: pytanie codzienne 19.01.11, 13:05 aneta-skarpeta napisała: > wy sie smiejecie, ale ja chcialam wczoraj wyslac takiego slodkiego smska i nie > mialam pomyslu co by napisac, zeby zgrabnie i słodziutko bylo:D Po to właśnie sa aparaty w telefonach. Idziesz do łazienki, robisz pstryk i wysyłasz. I masz "slodziutkiego smsa". :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: pytanie codzienne 19.01.11, 13:07 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > Po to właśnie sa aparaty w telefonach. Idziesz do łazienki, robisz pstryk i wys > yłasz. I masz "slodziutkiego smsa". :) koniecznie usta w dzióbek, ujęcie z góry tak by biust było widać i jako tło majtki na kaloryferze Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: pytanie codzienne 19.01.11, 13:18 i.nes napisała: > g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > > > Po to właśnie sa aparaty w telefonach. Idziesz do łazienki, robisz pstryk > i wys > > yłasz. I masz "slodziutkiego smsa". :) > > koniecznie usta w dzióbek, ujęcie z góry tak by biust było widać i jako tło maj > tki na kaloryferze > Nie, nie, nie... Lepiej przyjąć wygodną pozycję w łóżku :). Można to naprawdę fajnie zrobić, zdarzało mi się, że takie coś wysyłałam :). Odpowiedz Link Zgłoś
ctryna Re: pytanie codzienne 19.01.11, 20:29 ja też , na pytanie czy w pracy jestem, wysyłałam złośliwe mmsy z łóżka :) z dopiskiem "ciężka robota" :) Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: pytanie codzienne 19.01.11, 15:40 i.nes napisała: > g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > > > Po to właśnie sa aparaty w telefonach. Idziesz do łazienki, robisz pstryk > i wys > > yłasz. I masz "slodziutkiego smsa". :) > > koniecznie usta w dzióbek, ujęcie z góry tak by biust było widać i jako tło maj > tki na kaloryferze To, co Pompa określa jako zdjęcie z pozycji loda? :] Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: pytanie codzienne 19.01.11, 14:01 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > > aneta-skarpeta napisała: > > > wy sie smiejecie, ale ja chcialam wczoraj wyslac takiego slodkiego smska > i nie > > mialam pomyslu co by napisac, zeby zgrabnie i słodziutko bylo:D > > Po to właśnie sa aparaty w telefonach. Idziesz do łazienki, robisz pstryk i wys > yłasz. I masz "slodziutkiego smsa". :) A widzisz..jeeee...teraz wiem co mam robic:D Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: pytanie codzienne 19.01.11, 20:38 W pracy mam złe światło akurat tam...znaczy w łazience :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: pytanie codzienne 19.01.11, 12:23 Nie no, za krótkiego to by się mógł obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: pytanie codzienne 19.01.11, 12:54 nie. sprawa musi być wyjątkowa, żebym się zatroszczyła i wzajemnie. tak to stara bida - przypominanie kup to i tamto, weź to i to. Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: pytanie codzienne 19.01.11, 12:59 Wysyłam ale żadne tam jak mija dzionek tylko sensowne konkrety typu :' jestem naga, rzuć tę konferencję i przyjeżdżaj' albo ' nie zrobię dziś obiadu chociaż moja kolej ponieważ się okazało, że jest wyprzedaż w reserved'. I misiaczku też nie bo to jakieś takie nie takie. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: pytanie codzienne 19.01.11, 13:15 poezja1983 napisała: > tak z ciekawości zapytam. jakto u was jest. czy w ciągu dnia jak jesteście w pr > acy wysyłacie swojej połówce jakieś krótkie smsiki np. jak mija dzionek. u mnie > sama paprierkowa robota. buziaki albo myślę o tobie misiaczku Idę rzygnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: pytanie codzienne 19.01.11, 13:45 i.nes napisała: > koniecznie w esemsiq! To będzie pawik, który nie zmieści się w short message :P Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: pytanie codzienne 19.01.11, 13:46 oh, ale wredne jestescie, haha kiedys mialam absztyfikanta ktory mnie bombardowal takimi smsami, nie mogl biedaczek zrozumiec dlaczego nie pasujemy do siebie i dlaczego nie odpisuje, teraz sie z tego smieje ale wtedy bywalo goraco i nieprzyzwoite slowa tez sie pojawialy :D Odpowiedz Link Zgłoś
galia29 Re: pytanie codzienne 19.01.11, 14:46 Bardzo lubię smsy, to taki miły przerywnik od pracy- ale śmieszne albo konkretne, na słitaśne mam alergie, ogólnie na słitaśność mam alergię i na zdrobnienia! I nigdy nie zwróciłam się do mężczyzny misiu ani misiaczku ani prosiaczku ani psiaczku - uważam to za kastrujące (obustronnie)- nawet zdrabnianie imion męskich mi przez gardło przejść nie chce, no ale ja stara już może jestem i hetera. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: pytanie codzienne 19.01.11, 19:54 Nie. Mamy a dużo pracy. I nie używamy słowa "dzionek", "misiaczku". Odpowiedz Link Zgłoś
ctryna Re: pytanie codzienne 19.01.11, 20:27 ja dostaję "żyjesz?"... no żyję ja pytam "będziesz machał?" odp będę za 2 minuty ja pytam "jesz ogórkową?" "jem" oszczędność w słowach to skarb :D w sumie wszystko w czasie przeszłym, bo od 2 tyodni jestem free i sama jem sobie ogórkową i sama sobie macham i sama sobie zyję :) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: pytanie codzienne 19.01.11, 20:31 tak, zdarza mi się odstawić żenadę Odpowiedz Link Zgłoś