sid-the-sloth 06.02.11, 13:02 Gdyby taka była wola większości, to co można zrobić, żeby usunąć czachę z kokardą z logo forum? Bo petycje są chyba średnio skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_57 Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 13:04 sid-the-sloth napisała: > Gdyby taka była wola większości, to co można zrobić, żeby usunąć czachę z kokar > dą z logo forum? Bo petycje są chyba średnio skuteczne. Tu już zdania mogą być podzielone. Mnie to logo podoba się bardzo i będę protestował u administracji przeciwko usunięciu go . Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 13:06 Dlatego piszę o woli większości. Niestety trudno, żeby przesłanki podobania lub niepodobania się były brane pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 13:21 sid-the-sloth napisała: > Niestety trudno, żeby przesłanki podobania lub niepodobania się były brane pod > uwagę. A czym w takim razie mamy sie kierować ? w wyborze logo. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 13:25 Chodziło mi to to, że gdyby było głosowanie, to liczyłoby się "tak" lub "nie", a nie dlaczego takie zdanie, a nie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 13:29 sid-the-sloth napisała: > Chodziło mi to to, że gdyby było głosowanie, to liczyłoby się "tak" lub "nie", > a nie dlaczego takie zdanie, a nie inne. To sposób myślenia zgoła mi obcy. Według mnie, człowiek dorosły, musi umieć uzasadnić każdy, dokonywany wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 14:40 A kiedy/jeśli glosujesz np. w wyborach prezydenckich, to pod kratką z krzyżykiem piszesz uzasadnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 18:23 sid-the-sloth napisała: > A kiedy/jeśli glosujesz np. w wyborach prezydenckich, to pod kratką z krzyżykie > m piszesz uzasadnienie? Nie ma znaczenia czy pisze czy nie. Ale je posiadam, znam. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 18:42 Niemożliwe! Cały czas chodzi mi o uzasadnianie, nie posiadanie uzasadnienia, bo to jest oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 18:43 sid-the-sloth napisała: > Niemożliwe! > Cały czas chodzi mi o uzasadnianie, nie posiadanie uzasadnienia, bo to jest ocz > ywiste. Wycofuję się z tej rozmowy. Zupełnie "zgubiłem wiatr". Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 13:10 Ja poprę Piotra. Dlaczego?? Bo tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
inzynier.kowalska Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 13:13 Ja jestem za zmianą - to logo kojarzy mi się z emo nastolatką. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 13:15 No właśnie, na emoforum by sie nadawało, ale na FK - można by wstawić cokolwiek innego, taki sens ma ten obrazek. Poza tym jest zwyczajnie głupi i brzydki. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 13:23 sid-the-sloth napisała: > No właśnie, na emoforum by sie nadawało, ale na FK - można by wstawić cokolwiek > innego, taki sens ma ten obrazek. Poza tym jest zwyczajnie głupi i brzydki. Jest ładny i wiele mówiący. Symbolizuje słodką idiotkę, a wbrew temu co twierdzą, faceci takie wręcz uwielbiają. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 13:24 Ale to jest forum "kobieta", nie "słodka idiotka", chociaż pewnie dla Ciebie i kilku innych panów z forum to to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 13:31 sid-the-sloth napisała: > Ale to jest forum "kobieta", nie "słodka idiotka", chociaż pewnie dla Ciebie i > kilku innych panów z forum to to samo. To nie jest synonim, ale wiele takich tu jest. Ja nie przepadam za słodkimi idiotkami, ale kiedyś lubiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
focus35 Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 16:31 zgadzaa się, a w moim odbiorze logo raczej symbolizuje piracką wersję kobiecości (piszczele)ewentualnie pasowałoby może do forum archeologicznego... ;) > sid-the-sloth napisała: > > > Ale to jest forum "kobieta", nie "słodka idiotka", > Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 18:22 focus35 napisała: > > zgadzaa się, a w moim odbiorze logo raczej symbolizuje piracką wersję kobiecośc > i (piszczele)ewentualnie pasowałoby może do forum archeologicznego... ;) > > A dla mnie to pusty czerep z kokardką :) Odpowiedz Link Zgłoś
focus35 Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 23:18 to tym bardziej należy usunąć!:) piotr_57 napisał: > > > > A dla mnie to pusty czerep z kokardką :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
inzynier.kowalska Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 13:54 > Jest ładny i wiele mówiący. Dla mnie jest to brzydactwo straszne, ale wiadomo: nie to ładne co ładne, więc nie ma co dyskutować. Natomiast co do "mówienia", to napiszę tylko tyle, że jak tu pierwszy raz weszłam i zobaczyłam to logo, to pomyślałam sobie, że najstarsza osoba będzie z rocznika 96 a rozmowy będą dotyczyły tego, który bohater "Zmierzchu" jest najsłitaśniejszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 13:23 inzynier.kowalska napisała: > to logo kojarzy mi się z emo nastolatką. > Czyli zostaje? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 13:29 Zaproponuj coś w zamian (tylko nie rozwielitkę) wtedy większość podejmie decyzje co zrobić. :D Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 13:29 Hmm, a musi być logo? Odpowiedz Link Zgłoś
focus35 Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 16:33 dlaczego? na innych forach nie ma loga i jest ok ktoś wyżej mówił coś o uzasadnianiu;) rzeka.chaosu napisała: > Musi! :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 16:46 Może nie być ale powinno być jak znak rozpoznawczy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 14:47 > Zaproponuj coś w zamian (tylko nie rozwielitkę) A dlaczego nie rozwielitke? Genom rozwielitki zostal ostatnio zsekwencjonowany i okazalo sie, ze ma ona wiecej genow niz czlowiek (31 tys. vs 23 tys.)! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 15:11 Nie pasuje na logo, no chyba, że ktoś zaprojektuje uproszczoną rozwielitkę. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 15:40 To może... pantofelek?:> Odpowiedz Link Zgłoś
inzynier.kowalska Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 16:22 Ta jest całkiem milutka. Tylko dodać kokardkę :P Odpowiedz Link Zgłoś
focus35 Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 16:34 żadnych kokardek!!!!;)) inzynier.kowalska napisała: > [img]https://www.valleysandtroughs.com/.a/6a0120a6ad8b87970b0120a6fb4b31970b-pi[ > /img] > > Ta jest całkiem milutka. Tylko dodać kokardkę :P > Odpowiedz Link Zgłoś
efekt.uboczny Trudno byłoby coś lepszego wymyślić 06.02.11, 14:14 Pusta czacha z kokardką i oczodołami w kształcie serduszek:) Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: Trudno byłoby coś lepszego wymyślić 06.02.11, 14:42 Aha, więc to zamysł celowy w odniesieniu do najczęściej jednorazowych nicków opisujących swoje problemy życiowe, głównie z misiami?:) To może lepiej misia dać w logo? Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Trudno byłoby coś lepszego wymyślić 06.02.11, 14:56 To może lepiej misia dać w logo? Jako,ze tu pisuja same wyzwolone kobiety proponuje jako logo wibrator. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: Trudno byłoby coś lepszego wymyślić 06.02.11, 15:01 Ale wtedy trzeba by zmienić forum na tylko dla dorosłych i byłoby ukryte, czy jakieś tam inne dostępne tylko dla wtajemniczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Trudno byłoby coś lepszego wymyślić 06.02.11, 15:12 Tu ami mondży pisóją więc może mózg w spódnicy. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
focus35 Re: Trudno byłoby coś lepszego wymyślić 06.02.11, 16:38 protestuję - wibrator czy inny fallus powinien być logo forum mężczyzna a nie kobieta, że też takie podstawowe kwestie trzeba tłumaczyć!;) a propos - czemu FM nie ma obrazka? mrs.solis napisała: > To może lepiej misia dać w logo? > > Jako,ze tu pisuja same wyzwolone kobiety proponuje jako logo wibrator. > Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Trudno byłoby coś lepszego wymyślić 06.02.11, 16:43 Hmmmm nie jestem pewne czy wibrator na forum mężczyzna to dobry pomysł. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
focus35 Re: Trudno byłoby coś lepszego wymyślić 06.02.11, 23:24 nie bawmy się w szczegóły;), chodziło o symbol męskości - o niebo to lepsze niż idiotyczna czacha z jeszcze idiotyczniejszą kokardką jako symbol kobiety rzeka.chaosu napisała: > Hmmmm nie jestem pewne czy wibrator na forum mężczyzna to dobry pomysł. ;p > > > Odpowiedz Link Zgłoś
focus35 Re: Czacha won!!! 06.02.11, 16:40 Popieram - czacha won! bo jest przeciwieństwem kobiecości (nawet symbolicznej - to w ramach uzasadnienia) kadfael napisała: > Bo tak :P Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 16:55 Ja mogę poprzeć usunięcie. Specjalnie dla Ciebie :) Napisz tylko gdzie mam kliknąć, jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 17:00 Dzięki.:) Na razie nie widać, żeby jakaś grubsza akcja miała z tego wyniknąć, ale zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 17:39 mi też się nie podoba. jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 19:53 Mnie sie podobala propozycja Soula, ale niech on sam o tym napisze, bo to jego pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Pytanie w kwestii estetycznej 06.02.11, 20:10 Żadnego usuwania! Wtedy to już w ogóle będzie dupa. Może jako logo wrzucimy zapłakaną i zasmarkaną chusteczkę po tym co rzucił i nie wrócił?! Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Wiem co dla Was będzie akuratnym logo 06.02.11, 23:36 no nie wiem jakoś mało różu:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wiem co dla Was będzie akuratnym logo 06.02.11, 23:38 Ale te cielęce spojrzenia... :D Odpowiedz Link Zgłoś
potworski To oczywiste= 06.02.11, 23:54 Logo FK już od dawna powinno wyglądać tak= Odpowiedz Link Zgłoś