Dodaj do ulubionych

Kobieta interesowna

26.02.11, 15:49
czy po prostu korzystanie z atutow?
Sprawa jest taka, ze musze pomalowac nieduzy pokoj, ale strasznie mi sie nie chce, zbieram sie od kilku dni i nic. A przed chwila dostalam smsa od faceta, ktory od miesiecy kilku chce sie ze mna zobaczyc i dzwoni, pisze smsy i maile, ktore ja ignoruje, bo jakos nie mam ochoty na spotkanie. A dzis na smsa odpisalam, ze niestety jestem bardzo zajeta tym malowaniem przez caly weekend, liczac na to, ze moze on zaproponuje pomoc. No i zaproponowal a poniewaz mieszka kawalek ode mnie zapytal czy go przenocuje. Odpisalam, ze tak, no i wiadomo czego on oczekuje a ja nie mam ochoty, ale stwierdzilam(na razie tylko w swojej glowie), ze gdyby sam pomalowal to bym sie ewentualnie mogla 'poswiecic' - facet to moj byly , z ktorym rozstalismy sie lata temu. No bo chamskie to bedzie - facet sie nameczy a ja go pozniej z kwitkiem odprawie, ale z drugiej strony to przeciez ja mu nic nie obiecalam, tylko ze moze przenocowac. Zreszta dzis nie skonczymy, wiec jego pomoc przyda mi sie tez jutro.
Troche mnie przeraza, ze tak to sobie teraz kalkuluje, bo gdyby mnie ktos cos takiego zrobil to bym sie wku.wila nieziemsko.
Obserwuj wątek
    • sid-the-sloth Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 15:53
      Powiedz, że żartujesz.
      • asqe Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:02
        Troche tak - z tym 'poswieceniem', bo tego zrobic nie zamierzam absolutnie.
        Reszta na powaznie - przwed chwila zadzwonil i byc moze dalam mu delikatnie do zrozumienia, ze cos moze byc, choc wiem, ze nie bedzie.
        • qw994 Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:04
          Jesteś podła.
          • asqe Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:08
            Tez mam takie wrazenie i wiem, ze kiedys zupelnie taka nie bylam. Jestem podla i nawet mi z tym nie jest zle w tej sytuacji. Wiesz, nie powiedzialam niczego wprost, bylam bardzo mila przez telefon i tyle.
            • menk.a Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 21:49
              Odizoluj się zupełnie od ludzi, bo im szkodzisz. Sobie zresztą też. Miałaś się leczyć.
              • wymiatator1 Re: Kobieta interesowna 28.03.11, 07:25
                Do kobiet czytających tego posta: przeczytajcie go 2-3 razy i spróbujcie zrozumieć, dlaczego kobiety są uważane za gorsze od mężczyzn. Wiadomym jest, że nie wszystkie są takie ale mimo to odsetek kobiet skłonnych zapłacić dupą za malowanie pokoju jest zatrważająco wysoki.
      • pendzacy_krolik Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 17:19
        z wiekszosc panius z tego forum dalaby sie przeleciec facetowi za wywiercenie dziru w scianie, a co dopiero za pomalowanie pokoju. tyle,ze nie kazda widzi potrzebe tym sie chwalic.
        wiec nie udawaj oburzonej:)

sid-the-sloth napisała:

> Powiedz, że żartujesz.
        • devilyn Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 17:40
          Tylko nie większość...sama sobie potrafię malować i wiercić dziury...więc bez przesady...
          • pendzacy_krolik Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 17:47
            przeciez napisalam wiekszosc, a nie wszystkie. do wiercenia dziury mam meza, a za malowanie scian place fachowcowi. gotowka.

devilyn napisała:

> Tylko nie większość...sama sobie potrafię malować i wiercić dziury...więc bez p
            > rzesady...
            >
            • devilyn Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 19:45
              A nie umisz sama malować? :D
              • senseiek Malowanie to najprostsza rzecz na swiecie.. 27.03.11, 22:05
                > A nie umisz sama malować? :D

Malowanie to najprostsza rzecz na swiecie.. Problemem jest zrywanie tynku, nakladanie nowego, gipsowanie i wygladzanie..
                Kwestia tego czy chce sie mnie zrobione porzadnie, czy byle jak.
                • misself Re: Malowanie to najprostsza rzecz na swiecie.. 28.03.11, 01:12
                  senseiek napisał:

> Malowanie to najprostsza rzecz na swiecie.. Problemem jest zrywanie tynku, nakl
                  > adanie nowego, gipsowanie i wygladzanie..
                  >
                  > Kwestia tego czy chce sie mnie zrobione porzadnie, czy byle jak.

Wydaje mi się, że profesjonaliści nie przyjmują d... jako zapłaty, ale może ja staroświecka jestem.
                  • senseiek Re: Malowanie to najprostsza rzecz na swiecie.. 28.03.11, 01:24
                    > Wydaje mi się, że profesjonaliści nie przyjmują d... jako zapłaty, ale może ja
                    > staroświecka jestem.

Oni byliby glupi, gdyby sie zgodzili.. ;)
                    Prostytutka kosztuje od 150 zl za panienke ktora wyglada jak modelka..
    • samentu Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 15:53
      korzystanie z atutów przez interesowną kobietę
      typowe
    • qw994 Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 15:55
      Właśnie pozbierałam szczękę z biurka. Brak słów.
    • sumire Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 15:59
      jaka ja głupia byłam, że zapłaciłam ekipie remontowej za malowanie. a mogłam dać im się przelecieć.
      • qw994 Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:02
        Polak mądry po szkodzie :)
      • lacido Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 22:51
        przy całej ekipie to chyba nie jest najlepszy pomysł:DDD
      • senseiek Re: Kobieta interesowna 27.03.11, 22:07
        > jaka ja głupia byłam, że zapłaciłam ekipie remontowej za malowanie. a mogłam da
        > ć im się przelecieć.

Oni byliby glupi, gdyby sie zgodzili.. ;)
        Prostytutka kosztuje od 150 zl za panienke ktora wyglada jak modelka..
    • qw994 Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:01
      Zawsze możesz negocjować ;)
      • masher Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:14
        Facet pyta się kobiety:
        -Czy odda mi się pani za milion zł?
        -Tak, oczywiście!
        -A za 20zł
        -Za kogo mnie pan ma
        -Za kogo to już ustaliliśmy, teraz ustalamy cenę.

:D
        • sid-the-sloth Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:16
          Głupi ten kawał, za milion to większość facetów by o swej orientacji zapomniała.
          • darmowe.konto Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:36
            zgadzam sie. faceci sa bardzo interesowni
    • rzeka.chaosu Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:02
      Handlowanie własnym zadkiem nowością nie jest, ale że ci nie szkoda faceta – tylko mu nadzieje robisz. ;/ A fe!
    • asqe Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:04
      No przeciez napisalam, ze ten fragment nie byl na powaznie, wydawalo mi sie to dosyc czytelne nawet bez tego przypisu.
      Ja po prostu chce, zeby przyjechal, pomogl mi malowac, moge mu zrobic kolacje w podziekowaniu, moze zostac na noc w pokoju goscinnym, jesli bedzie chcial i tyle.
      • qw994 Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:06
        Napisałaś, co napisałaś.
        To teraz się nie tłumacz.
    • qw994 Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:05
      A co, facet nie może zapłacić dupą? :))
      • sid-the-sloth Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:06
        No właśnie, równouprawnienie mamy!:)
        • sumire Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:08
          może ja bym sklep otworzyła... :)
          • sid-the-sloth Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:17
            I to jest pomysł na własny biznes!:)
            • sumire Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:21
              prawda? przyjemne z pożytecznym. a do tego jaka stabilna waluta...
              • repsss Re: Kobieta interesowna 28.02.11, 19:54
                Jeśli mają Ci mężczyźni płacić to bardziej pasuje "twarda" waluta.
                coś na kształt złota : D
        • rzeka.chaosu Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:09
          Ej baby, dla facetów takie żarty to największa obraza. Ich tyłki nie lubią kontekstu seksualnego. :D Przynajmniej oficjalnie!
          • sid-the-sloth Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:13
            No to niech się chłopcom oczy otworzą.:)
            • sid-the-sloth Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:15
              Aczkolwiek ja osobiście, to nie malowałabym ścian za seks. Chociaż gdyby taki Depp poprosił...:)
              • asqe Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:20

> Aczkolwiek ja osobiście, to nie malowałabym ścian za seks

Bo kobiety nie musza.

Kurcze przeciez ja do niego nie zadzwonilam, zeby przyjechal i mi pokoj pomalowal to sie z nim przespie. On przyslal smsa z pytaniem czy mam dzis czas i ochote, zeby sie spotkac, odpisalam, ze czasu nie mam, bo jestem zajeta malowaniem, on zaproponowal pomoc z wlasnej nieprzymuszonej woli, jeszcze nawet przed kwestia noclegu. Fakt, ze gdybym nie musiala malowac to bym sie z nim nie spotkala, ale na to chyba nie tak trudno wpasc, skoro od kilku miesiecy go splawiam lub ignoruje.
                • sid-the-sloth Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:27
                  Ogólnie nie muszą, ale weź takiego Deppa i przeciętniarę - nie wystarczy zakręcić pupą, trzeba się bardziej wykazać.:)
                • deep_inside_you Re: Kobieta interesowna 28.03.11, 06:35
                  Jesteś kur.wą - z przekonań i szmatą - mentalnie.
                  Howgh.
    • masher Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:10
      sie pozniej dziwia kobiety ze sa kawaly o kobietach. no to zeby nie bylo tak ponuro

Przychdzi Jasio do taty i pyta się:
      - Tatuś jaka jest różnica pomiędzy pojęciem praktycznym a teoretycznym?
      Na to tatuś odpowiada:
      - Idź do siostry i zapytaj czy puści się za milion dolarów?
      Po chwili Jasiu przybiega i mówi tatusiowi:
      - Siostra mówi że tak.
      Ojciec na to:
      - Idź teraz do mamy i zapytaj się o to samo.
      Jasiu wraca po chwili i mówi, że mama też się puści za milion dolarów.
      Na co tata odpowiada:
      - Widzisz synu teoretycznie mamy dwa miliony dolarów, a praktycznie to dwie ku... w domu!
      • sid-the-sloth Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:18
        Coś Cie mocno boli ten temat.:P
        • masher Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:27
          e tam boli, ja mam pomalowane lol
    • maitresse.d.un.francais gdyby mnie ktos cos takiego zrobil to bym sie wku. 26.02.11, 16:16
      nieziemsko.

No właśnie.
      • asqe Re: gdyby mnie ktos cos takiego zrobil to bym sie 26.02.11, 16:23
        Ale tak naprawde to moglabym wtedy winic tylko siebie, zem glupia.
        • qw994 Re: gdyby mnie ktos cos takiego zrobil to bym sie 26.02.11, 16:34
          Żartujesz chyba.
          Matko boska, jak już potwierdziłaś, że jesteś podła, to już przynajmniej nie próbuj się nieporadnie wybielać i zwalać winę na tę drugą stronę.
          • asqe Re: gdyby mnie ktos cos takiego zrobil to bym sie 26.02.11, 16:39
            Nie tak dawno bylam po 'drugiej stronie' i w sumie tak naprawde to sama sobie bylam winna, ze sie pozwolilam tak podejsc, przynajmniej teraz tak uwazam.
            Poza tym ten facet ma zone i dwoje dzieci i o ile pomoc przy malowaniu chetnie przyjme od niego to zdecydowanie nic wiecej.
            • darmowe.konto Re: gdyby mnie ktos cos takiego zrobil to bym sie 26.02.11, 16:46
              Jak to jest, Asque? Pisałaś tu o swoich problemach z motywacja, o depresji i nerwicy, tymczasem masz tyle roznych kontaktow mesko-damskich, tak jakbys czula sie doskonale i Twoje problemy zupelnie nie przeszkadzaly Ci w funkcjonowaniu... Nie panimaju
              • niefrasobliwa Re: gdyby mnie ktos cos takiego zrobil to bym sie 26.02.11, 16:49
                Wysoko cenisz siebie, skoro wchodzi w rachubę lub zastanawiasz się nad tym co napisałaś, tzn. pomalowaniu za ... :-/
                • asqe Re: gdyby mnie ktos cos takiego zrobil to bym sie 26.02.11, 17:01
                  To jest wedlug Ciebie wysoko?
                  Chyba inaczej rozumiemy pojecie wysokiej samooceny zatem.
                  • niefrasobliwa Re: gdyby mnie ktos cos takiego zrobil to bym sie 26.02.11, 17:21
                    Sądzę, że zupełnie inaczej rozumiemy. :)
              • asqe Re: gdyby mnie ktos cos takiego zrobil to bym sie 26.02.11, 17:00
                No widzisz, nie moge sie zmotywowac, zeby zaczac to malowanie :)
                A tak na powaznie to osoba, ktora motywuje glownie seks zawsze bedzie miec jakies kontaky tego typu. Poza tym ten facet to moj byly, z ktorym rozstalismy sie jakies 4 lata temu - on chcialby, zebysmy byli przyjaciolmi a ja podejrzewam, ze jego motywacja jest inna.

Wczoraj w koncu wyszlam z domu i spedzilam fajnie wieczor - bylam z kolezanka na koncercie w barze blusowym i nawet troche tanczylysmy i dzis czuje sie w miare ok :) Staram sie w miare normalnie funkcjonowac, bo jakie mam inne wyjscie - doprowadzic sie do kolejnego zalamania nerwowego, pociac sie i wylodowac w 'wariatkowie'?
                • darmowe.konto Re: gdyby mnie ktos cos takiego zrobil to bym sie 26.02.11, 17:04
                  nie no, cos Ty, trzeba dbac o siebie. przydalby Ci sie chyba jakis fajny, staly kochanek (chyba ze juz masz)
                  • mrarm Re: gdyby mnie ktos cos takiego zrobil to bym sie 28.03.11, 11:21
                    To mógłbym być jakiś malarz!
    • asqe Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:26
      Juz przez telefon mu powiedzialam, ze nie ma problemu z noclegiem i ze moze spac w sypialni goscinnej.
    • darmowe.konto Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:34
      sam sie pcha pomagac, to niech zaiwania a potem spi na ziemi. nie jestes mu absoultnie nic winna.
    • asqe Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:49
      No dobra, moze to i glupie, ale w ukladach damsko-meskich to ja raczej bylam strona wykorzystywana a teraz nadarzyla sie okazja, zeby to odwrocic i pokusa zwyciezyla, przynajmniej przez chwile. Moze do niego zadzwonie i powiem mu, zeby jednak nie przyjezdzal i ze sobie sama poradze.
      • six_a Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:59
        z tego co zrozumiałam, facet ma przyjść pomóc malować, i nie jesteście w żadnym układzie damsko-męskim. chocia jutro rano pewno będziecie.
    • six_a Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:57
      znowu żonaty z dziećmi?
    • chersona Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 16:57
      Nie widzę związku między propozycją pomocy w malowaniu, a koniecznością przespania się z facetem.
      Bardzo proszę nie sprowadzać wszystkiego do spraw łóżkowych. Że facet jest miły, tylko wtedy, kiedy czegoś chce, to wszyscy wiemy. Pozwólmy mężczyznom być miłymi, a na koniec nie dawajmy tego, o co im chodzi. Nie tu, to gdzie indziej znajdą, a dobry uczynek przynajmniej spełnią.
      I nie widzę w tym nic oburzającego. Kup dobre wino, to i tamto i nie zmuszaj się do seksu z nim. za boga! dlaczego niby?
      • masher Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 17:00
        ooooooo przepraszam, nie jestem mily nawet jesli czegos chce :]
        • chersona Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 17:03
          Co nie zmienia faktu, że Ci, którzy są niezwykle pomocni i uczynni, jakieś plany w zanadrzu mają.
          • masher Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 17:18
            czuje ze przestane wnosic wozki, otwierac drzwi itd jeszcze mnie ktora za zboczenca wezmie i da po mordzie :P
            • chersona Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 17:29
              a proszę, dla własnego bezpieczeństwa zrezygnuj nawet z tej odrobiny kultury.
              • masher Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 17:44
                mlodym widac wszystko sie kojarzy interesownie. dlatego zostawie opcje dla starych babc i facetow oraz dzieci :P
                • chersona Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 18:04
                  OK. Nawet jak tak okroisz, będzie komu pomagać.
                  • masher Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 18:06
                    ale bezinteresownie :P
                    • chersona Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 18:10
                      to liczy się podwójnie.
                • enro_n Re: Kobieta interesowna 28.03.11, 11:19
                  Żebyś się nie zdziwił jak się jakiejś starszej skojarzy. Albo facetowi o odmiennej orientacji :)
      • asqe Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 17:08

>Nie widzę związku między propozycją pomocy w malowaniu, a koniecznością przespania się z facetem.

Bo w sumie nie ma zwiazku. Po prostu znajac go troche zalozylam, ze moze tego oczekiwac, choc wcale przeciez nie musi. On chcial sie przyjaznic, ale trudno utrzymywac z kims kolezenskie stosunki, jesli ta osoba ciagle wspomina np twoj zapach i to jak dobrze bylo mu z toba w lozku.
        A przespac sie znim naprawde nie zamierzam i to nawet gdyby ofiarowal mi ten £1 mln.
        • chersona Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 17:20
          Nawet, jeśli oboje wiecie, o co chodzi, ale nie zostało to wyartykułowane, to postępuj tak, jakby tylko o pomoc chodziło. Tylko o to. O niego się nie martw, jak się poczuje urażony, to więcej nie pomoże. w tym wypadku o wykorzystywaniu go przez Ciebie nie może być mowy.
          • princess_yo_yo Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 17:50
            tez tego nie rozumiem, chlopak sie zaofiarowal ze pomoze, jesli ma w tym ukryty interes to albo wyjdzie na jego albo nie, nie rozumiem o co chodzi z oburzeniem w tym watku.
    • kitek_maly Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 17:03
      Asqe, ale kogo chcesz oszukać?
      Przecież go kochasz i marzysz o tym, żeby się pojawił i Cię przeleciał.
      Wszyscy wiemy jak to się skończy...

I pewnie zaraz napiszesz, że kolejną wizytę u psychiatry masz umówioną i że po raz kolejny zaczynasz terapię...
      • asqe Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 17:12
        To nie on, niestety (wiem, zem zalosna). D. nie musialby mi nawet niczego malowac, kilka dni temu znowu zaczelam za nim tesknic, ale sie trzymam - nie dzwonie, nie pisze, przeganiam go z moich mysli, nawet w maire skutecznie.

Ten facet nic dla mnie nie znaczy.
        A u psychiatry bylam w koncu w srode, pogadalismy sobie, skierowal mnie na dwie rozne terapie, jedna zwykla w osrodku a druga na uzaleznionych od milosci i seksu.
        Nie wiem, jak dlugo bede czekac na te pierwsza, te druga zaczynam za dwa tygodnie (dlatego, ze sama musze za nia placic).
        • alpepe Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 17:14
          gdybym ja była seksoholiczką, zostałabym prostytutką. Serioa.
          • asqe Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 17:20
            U mnie by to nie zadzialalo, bo moja motywacja do uprawiania seksu jest troszke bardziej skomplikowana i chodzi o cos wiecej niz tylko sam seks jednak.
          • six_a Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 21:07
            to trzeba by jeszcze czerpać satysfakcję wyłącznie z czyjejś satysfakcji, bo przeważnie nie chodzi o to, żeby prostytutce było dobrze.
        • kitek_maly Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 17:20
          Ok, to dobrze, że w końcu pójdziesz na jakąś terapię, tylko plis, przyłóż się do tego.

Co prawda tej drugiej grupy nie rozumiem - od miłości można być uzależnionym? Można jej pragnąć, potrzebować, nie potrafić sobie bez niej radzić... Ale to są potrzeby każdego człowieka. Tak samo seks.
          • asqe Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 17:30
            Nieststy mozna byc uzaleznionym od milosci i wtedy w zasadzie niemozliwe jest stworzenie jakiegokolwiek normalnego zwiazku - przyklad moj i D, oboje uzaleznieni, tylko rozne typy i objawy, ludzie sobie nawzajem zamieniaja zycie w pieklo. Zreszta uciekanie w seks z przypadkowymi osobami, zeby poczuc jakas tam namiastke bliskosci z drugim czlowiekm bez zadnego zaangazownia jest jednym z objawow uzaleznienia od milosci - lekiem przed prawdziwa bliskoscia.
      • darmowe.konto Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 17:13
        Czemu ja demotywujesz? NIe jest miło czytac cos takiego i to w ogole niepomocne
        • kitek_maly Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 17:16
          Bo znam ją lepiej niż Ty.
    • asqe Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 18:10
      LOL :D
    • ursyda Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 19:35
      przeczytałam wątek z zapartym tchem

i jeszcze nie mogę złapać oddechu
      • virtual_woman Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 19:42
        ja dla odmiany tylko sę powzdycham..
        • asqe Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 19:51
          No, ja tez siedze i wzdycham a malowanie dalej nie zaczete.
          • virtual_woman Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 19:58
            Wstawaj z dupska kobieto i zabieraj się za malowanie sama ;)
            Swoją drogą, gdybyś mieszkała bliżej to bym Ci pomogła, za łyk herbaty tylko normalnie ;)
            • asqe Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 20:04
              No dziwi mnie, ze tak sie zebrac nie moge, bo normalnie to lubie malowac, relaksuje mnie to :)
              Ale tak mysle, ze pojde dzis wczesnie spac i wstane jutro z samego rana i pomaluje w ciagu jednego dnia, powinnam dac rade. A dzis tylko pooklejam to, co jest do pooklejania.
    • asqe Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 20:08
      No i zadzwonilam do tego glupka pare godzin temu i powiedzialam, zeby nie przyjezdzal jednak i powiedzial, ze ok w takim razie a teraz mi przyslala smsa, ze bedzie u mnie za 5 minut i ze sie bardzo cieszy.
      Znowu zem se sama winna - jestem inna niz powinnam :)
      • mumia_ramzesa Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 20:20
        Zmecz go tak tym malowaniem, zeby juz nie mial sily na seks.
      • masher Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 20:31
        nie rozumiem czemu baby sie nie naucza ze chlopa nie nalezy prowokowac :P
      • miek Re: Kobieta interesowna 28.03.11, 03:05
        Eh, w dodatku głupka? Samolubność, interesowność i brak szacunku bije od Ciebie na kilometr... Broń mnie Boże przed takimi kobietami.
    • devilyn Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 20:11
      https://flaszka.tranx.info/obrazki/15.jpg
      • virtual_woman Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 21:49
        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! :D
        • devilyn Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 21:54
          No co....wykorzysta i wygoni :D:D:D
          • virtual_woman Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 22:00
            a wszystko to to, to przez ten pędzel ! :D
            • devilyn Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 22:07
              O to to....to pędzel winien :D
    • asqe Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 22:45
      Pierwsza warstwa polozona, moja twarz wyglada jak muchomor - czerwona w jasne plamki (te plamki to od farby) i nawet calkiem sympatycznie nam sie maluje :)
    • lacido Re: Kobieta interesowna 26.02.11, 22:54
      tylko nie zapomnij żeby Ci wydał resztę :D
    • virtual_woman Re: Kobieta interesowna 28.02.11, 18:58
      Asqe ! Pomalowane już masz ? ;)
      • asqe Re: Kobieta interesowna 01.03.11, 09:44
        Tak, pomalowane :) I sciany i okno i drzwi, w niedziele skonczylismy.
        • virtual_woman Re: Kobieta interesowna 01.03.11, 16:17
          A byłaś Ty kobieto grzeczna ? ;))
    • bujaka_jamajka Re: Kobieta interesowna 27.03.11, 21:13
      Skoro sam zaproponował, to skorzystaj. To faceci są interesowni, proponują swoją pomoc bo liczą na coś. I nikt mi nie wmówi, że tak nie jest. Jak masz okazję, korzystaj. I nie przejmuj się, nie jesteś sama.

Pozdrawiam, kolejna interesowna i podła kobieta :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka