chlodne_dlonie Re: Faceci niekoniecznie przystojni 01.03.11, 19:32 Do wspomnianych już powyżej D.D. Lewis'a i Malkovicha dodałabym jeszcze mojego Ralpha Fiennesa w każdym wydaniu mnie 'brał' - nawet jako SS-man miał to 'coś' i nie piszę o zapuszczonym chyba na potrzeby filmu mięśniu piwnym..;) 25.media.tumblr.com/tumblr_kz0139pXkZ1qawt1wo1_500.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: Faceci niekoniecznie przystojni 02.03.11, 08:24 wiekszosc facetow, kotrych opisujecie jest klasycznie przystojna. to nie sa interesuja cy brzydale... Till Lindeman jest brzydki ? no blagam.Benico brzydki ? Kozlowski czy Pieczynski brzydcy ? przeciez oni sa postawni, mescy, maja ciekawe rysy. czy wg was przystojny to tylko Cristiano Ronaldo ? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Faceci niekoniecznie przystojni 02.03.11, 17:41 no sorry, ale jak benicio del toro ma być przystojny z tymi zapuchniętymi oczyma, to ja się nie dziwię, że powiedzonko o mężczyźnie, który wystarczy by był ciut piękniejszy od diabła, jest prawdziwe ronaldo jest ładny. do bycia przystojnym brakuje mu męskości. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: Faceci niekoniecznie przystojni 03.03.11, 18:42 Nie napisałam, że mają być brzydale, tylko, że niekoniecznie przystojni. Z wymienianych tutaj klasycznie przystojny jest chyba tylko Fiennes, może Del Toro jak ma dobry dzień. Reszta jest bardziej kontrowersyjna jeśli chodzi o urodę. A co do Cristiano, to zgadzam się z Sixą. Odpowiedz Link Zgłoś
hynde Re: Faceci niekoniecznie przystojni 02.03.11, 11:16 Gary Oldman Tim Roth Kevin Spacey Jeff Bridges Christoph Waltz Odpowiedz Link Zgłoś
ania2088 Re: Faceci niekoniecznie przystojni 02.03.11, 12:20 harrison ford, w każdej wersji, nawet rej mocno starszawej :) chociaż najbardziej boski w indiana Jonesie :) ale on jest wg mnie bardzo przystojny, choć według mojej koleżanki, cytuje; oblech :) Odpowiedz Link Zgłoś
jennytalia Re: Faceci niekoniecznie przystojni 02.03.11, 12:27 A Ralph Fiennes? photos.upi.com/slideshow/lbox/6cd723030a4cfd9288fb911b1b7f9fa3/THE-ORANGE-BRITISH-ACADEMY-FILM-AWARDS.jpg Zdecydowanie moj typ. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry-cherry Re: Faceci niekoniecznie przystojni 02.03.11, 14:22 Tylko ze R.Fiennes w mlodosci byl piekny jak mlody bog, wiec sie IMO nie liczy, bo w zwiazku z tym nie mozna go zaliczyc do "niekoniecznie przystojnych" : 4.bp.blogspot.com/_0mbKhqrvEgM/SaUTUyzFbOI/AAAAAAAABi0/UuX6UWuxhIE/s400/ralph+fiennes.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: Faceci niekoniecznie przystojni 03.03.11, 18:46 > Tylko ze R.Fiennes w mlodosci byl piekny jak mlody bog Racja.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aquatiq Re: Faceci niekoniecznie przystojni 02.03.11, 13:08 Kevin Spacey Jeff Bridges i przede wszystkim Anthony Hopkins! Ma przecudowny głos - mogłabym go słychać godzinami. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: Faceci niekoniecznie przystojni 03.03.11, 19:06 Tyle głosów na Spacey'a, więc młody Kevin specjalnie dla fanek (przystojny jak cholera, więc nie wiem, czy się kwalifikuje). andrewbruckerheadshots.com/gallery/large/head_02.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: Faceci niekoniecznie przystojni 03.03.11, 18:45 W sumie się zgadzam, aczkolwiek Bridges najmniej mnie rusza, a Oldman to raczej sprzed kilkunastu lat bardziej.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jennytalia Re: Faceci niekoniecznie przystojni 02.03.11, 12:32 Kevin Bacon, Val Kilmer. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Faceci niekoniecznie przystojni 02.03.11, 15:29 Z Kevinem Baconem się zgadzam :) Uwielbiam "FOOTLOOSE" i "Linię życia" Co do Vala Kilmera, to on się nie kwalifikuje. W czasach roli życia Jima Morrisona, był nieziemsko przystojny. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: Faceci niekoniecznie przystojni 03.03.11, 18:47 > Co do Vala Kilmera, to on się nie kwalifikuje. Kiedyś nie, a teraz owszem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzymelka Re: Faceci niekoniecznie przystojni 02.03.11, 13:11 A najpiękniejszy brzydal świata, z krzywymi zębami, wielkim nochalem i worami pod oczami? JEAN RENO! Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Faceci niekoniecznie przystojni 02.03.11, 13:59 to jest brzydal straszny, ale w niektórych momentach wygląda nieźle, a nawet intrygująco. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Faceci niekoniecznie przystojni 02.03.11, 14:03 i podoba mi się jeszcze ten, którego nosa wystarczyłoby na dwóch: i2.pinger.pl/pgr495/35bbab7d002138aa4c322e6a/adrien-brody.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Faceci niekoniecznie przystojni 02.03.11, 14:17 Ray Stevenson - Tytus Pullo w Rzymie i Bode Miller - spotkalam go ostatnio w Soelden ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzymelka Re: Faceci niekoniecznie przystojni 02.03.11, 14:25 O tak, ten jest boski. i jeszcze Peter Stormare Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: Faceci niekoniecznie przystojni 03.03.11, 18:47 Buscemi - nie jest atrakcyjny, ale go lubię. Stormare - fakt, ma w sobie coś. Odpowiedz Link Zgłoś
misself Gerard Depardieu!!! 02.03.11, 14:21 Zresztą ja w ogóle lubię mężczyzn raczej interesujących niż "ciacha". "Ciacha" mi się podobały, jak miałam naście lat. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.syrenka Blizny! 02.03.11, 14:39 Uważam, że blizny są seksowne. Nawet mogą być te ospowate, jak u Seala. Mój typ: Mirosław Zbrojewicz Odpowiedz Link Zgłoś
birch70 Re: Faceci niekoniecznie przystojni 02.03.11, 14:46 Number one: Krzysztof Majchrzak - po prostu wielbię tego faceta! Z tak zwanej zagranicy: Harvey Keitel Obaj są niesłychanie, magnetycznie wręcz pociągający :) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Faceci niekoniecznie przystojni 02.03.11, 15:40 Kenneth Branagh, zwłaszcza w wersji z rudą brodą! Liam też jest niezły, lubię również czasami popatrzeć na Nicolasa Cage'a.. Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: Faceci niekoniecznie przystojni 02.03.11, 15:56 O mamuniu, zapomniałam o Ronie! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Faceci niekoniecznie przystojni 02.03.11, 17:42 ten facet jest pociągający? omamuniu. Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: Faceci niekoniecznie przystojni 02.03.11, 17:36 Generalnie mniej przystojni zawsze mieli to "coś",pamiętam jak w zeszłym roku w 3 sezonie True Blood pojawił się James Frain aka Franklin Mott,psychopata ale jaki seksowny!!! www.imdb.com/name/nm0289656/ Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: Faceci niekoniecznie przystojni 02.03.11, 17:38 Zgadzam się jeśli chodzi o Vincent'a Cassell'a-nie jest z niego żaden przystojniak ale uważam go za mega atrakcyjnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_wiesi Re: Faceci niekoniecznie przystojni 03.03.11, 08:18 Christopher Walken w "Łowcy Jeleni" Odpowiedz Link Zgłoś