hana80 01.05.04, 11:10 Hej, co powiecie na kulki dopochwowe,jestem w kropce chce kupić a nie wiem czy warto czy one są tak dobre jak mówią niektórzy-pomóżcie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: kulki pochwowe 01.05.04, 11:49 A co to za kulki? Do czego sluza? Pierwsze slysze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisiek Re: kulki pochwowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 12:08 Renia, ile ty masz lat?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: kulki pochwowe IP: *.ath.forthnet.gr 01.05.04, 13:55 Zdzisiek, nawet nie pytaj, lepiej wytlumacz co z tymi kulkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisiek Re: kulki pochwowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 14:23 Renia, ten tego...zaczerwieniłem się;) Może to pomoże : sklep.amaro.shop.pl/x_C_Dz__P_810030.html chiba wątku nie skasują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: kulki pochwowe IP: 213.16.162.* 01.05.04, 15:03 No to trzeba bedzie kupic, co zrobic. :) Zdzisek dzieki za linka, takie kulki to faktycznie raz widzialam na filmie, ale one nie byly dopochwowo tam stosowane bynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: kulki pochwowe 01.05.04, 15:15 A ja tez widzialam na filmie i byly dopochwowe. Film mnie bynajmniej nie zachecil do zastosowania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: kulki pochwowe 02.05.04, 22:24 Gość portalu: renia napisał(a): > ale > one nie byly dopochwowo tam stosowane bynajmniej. Tylko nie mow ze zmiescily sie komus do nosa?;) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: kulki pochwowe 02.05.04, 22:29 Do nosa nie, ale do ucha owszem!! Jednym uchem wkladane, drugim wyciagane :) Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: kulki pochwowe 02.05.04, 21:25 Gość portalu: renia napisał(a): > Zdzisiek, nawet nie pytaj, lepiej wytlumacz co z tymi kulkami :) > Ech, cieszysz sie ostatnio opinia takiej wyuzdanej hetery, a nie dorastasz jej do piet ;) Powinnas starac sie choc troche... Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: kulki pochwowe 01.05.04, 13:38 Ja slyszalam o kilku rodzajach kulek: kulki rozkoszy (takie na sznureczku, ktore ponoc przy wkladaniu i wyjmowaniu sprawiaja przyjemnosc, choc trudno jest mi to sobie wyobrazic), antybiotyki w globulkach o ksztalcie kulek (moja kolezanka miala takie i byly ogromne, brrr) i... juz nic wiecej. Mam jednak niejasne wrazenie, ze o zadne z nich nie chodzilo autorce watku. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_meriqold6 Re: kulki pochwowe 01.05.04, 17:55 ja kupilam ostatnio kulki rozkoszy dla Bariego (to moj pies) wkladam mu je w odbyt, a potem wyciongam i on to bardzo lubi Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia Re: kulki pochwowe 02.05.04, 21:46 zaraz zadzwonie do "animalsa" i zobaczysz!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś