net.mynia 18.04.11, 11:41 zachowują się w towarzystwie? Taka naszła mnie myśl w związku ze zbliżającymi się świętami. Czy wasz mężczyzna jest duszą towarzystwa przy stole, wszystkich rozbawia? czy siedzi grzecznie, cicho i wcina jajko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tymczasowaola Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 11:44 Mój jest duszą towarzystwa, ale siedzi grzecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 11:55 Mój wcina jajko, ale siedzi niegrzecznie. Jak dostanie klapa na tyłek to się na jakiś czas uspokaja. Czasami pomaga tylko wysłanie do kąta. Oczywiście deseru wtedy nie dostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 11:58 Ale po wszystkim go przytulasz i zapewniasz o miłości? jak już się uspokoi i przyjdzie przeprosić? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 12:31 Wiesz co, niby tak - przytulam, mówię, że kocham, idziemy razem schować jeżyka do szafy, obiecuje, że on nigdy więcj, że już będzie grzeczny, ale minie kilka dni i znowu to samo. Chyba się z nim przejdę do jakiegoś specjalisty, jest wyraźnie nadpobudliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 12:40 A jak wyglądają Twoje stosunki z dziećmi? myślę, że nawet nie wyobrażasz sobie, jakimi świetnymi obserwatorami są mężowie. mąż się przygląda temu jak rozmawiasz z dzieckiem, jaki macie proces podejmowania decyzji, czy jesteście partnerami itd. i to musi rzutować na zachowanie męża. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 12:45 Milczysz... tak myślałam. Chyba problem nie leży w mężu, najwyraźniej są jakieś kłopoty na linii Ty-dziecko. zajmij się najpierw tą sferą, uzdrów ją, a zobaczysz, że z czasem i mąż się poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 12:48 Może masz rację... Wiesz, staram się rozmawiać z dziećmi na osobności, zamykam drzwi żeby mąż nie słyszał, ale być może podsłuchuje czasami... Jak będę go dzisiaj kładła do łóżka porozmawiam z nim o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 13:01 Głupia. Musiałam biec do ubikacji, żeby parsknąć. Nie każdy tutaj ma home office!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hejterzyna Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 13:14 przeciez maz salmy to jest jakis mistrz swiata i okolic. najdowcipniejszy, majmadrzejszy, najlepszy, najwierniejszy, zarabia miliony, do tego wyglada jak apollo, a w lozku potrafi wszystko, wiec to chyba logiczne, ze w towarzystwie tez jest bogiem i pierwszoplanowym aktorem. no salma nie mow ze tak nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 13:23 Na początku byłeś przynajmniej dowcipny, teraz jesteś juz tylko ogólnie menconcy. Salma, zluzowałam Cię, teraz hejterzyna się na nie uweźmie, możesz go odblokować. Odpowiedz Link Zgłoś
hejterzyna Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 13:25 na jakim poczatku i po kiego grzyba sie wcinasz? Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 13:31 hejterzyna napisał: > po kiego grzyba sie wcinasz? No dobra, potrafisz jednak wywołać uśmiech na mej twarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
hejterzyna Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 13:37 nie podlizuj sie nawet nie kojarze twojego nicka Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 13:28 tymczasowaola napisała: > Na początku byłeś przynajmniej dowcipny, teraz jesteś juz tylko ogólnie menconc > y. > > Salma, zluzowałam Cię, teraz hejterzyna się na nie uweźmie, możesz go odblokowa > ć. OMG, przyszło dziecko pomendzić? Olu, ileż to forum zyskało po wygaszeniu kilku osób, nie masz pojęcia kobieto, niech zostanie jak jest :). Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 13:03 a to juz jest niezgodne z prawem i niesprawiedliwe. Nie mozna karac dwa razy za to samo przewinienie. Albo do kąta, albo 0 deseru. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 13:05 Soul dziecko, nie dyskutuj. O kieszonkowym możesz zapomnieć. Piłkę nożną też sobie wybij z głowy bo się zapocisz. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 13:06 fcale sie nie zapoce, bo gram na nintendo. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 13:18 O tym mówię. Siedzisz całymi dniami, okna nie otworzysz, nie wywietrzysz. i się posisz. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 13:09 Rozpuszczona ta dzieciarnia teraz przeokrutnie :/. Soul, zajączek w tym roku do Ciebie nie przyjdzie, przykro mi, marsz na jeżyka! Ile masz lat? Bo nie wiem na ile minut Cię posadzić - 40, 50? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 13:19 poskarze sie pani w szkole i mnie ci zabiora i pojdziesz siedziec do wiezienia za znecanie sie nad nieletnimi oooo! Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 13:24 Soul, 2 w Twoim nicku to wiek? tak sądze z Twoich wypowiedzi na tym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 13:35 Sadzenie z moich wypowiedzi nie jest wiec twoja najmocniejsza strona. Ale ucz sie alej, po jakims czasie bedziesz w tym obtrzaskana jak klapa od sedesu. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 13:46 bylo nie zaczynac. Masz szczescie ze mi sie łopatka gdzieś zgubila... Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 14:30 w pracy? Na policje zadzwonie za probe rozpijania nieletnich. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 14:33 Mówiłam. W nicku ma wiek. Znowu mamy kosę. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 13:39 soulshunter2 napisał: > poskarze sie pani w szkole i mnie ci zabiora i pojdziesz siedziec do wiezienia > za znecanie sie nad nieletnimi oooo! Bedzie mi się tu odgrażał szczylek jeden! Zupełnie jak mój mąż! Nie dość, że zając do Ciebie nie przyjdzie to i mikołaj też nie, o! Marsz do swojego pokoju, porozmawiamy później! Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 13:46 to ja wszystko powiem tacie i ci nic nie przywiezie z ameryki. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 13:54 soulshunter2 napisał: > to ja wszystko powiem tacie i ci nic nie przywiezie z ameryki. Ok, ok... Ja sobie to zapamiętam! Jeszcze będziesz chciał się do mamy przytulić - "Mamusi, mam ałka... o tu... na lączce, psitul!". Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 14:19 z tymi babami nie da rady wygrac, no normalnie tragedia. Chyba pojde cos rozwalic z tych nerw w MOHA. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 12:48 Tak. Sypie dowcipami jak z rękawa, opowiada zabawne historie z przedszkola i udaje postacie z filmów i bajek i każe wszystkim zgadywać. Świetna zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
irutxeta Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 13:15 mój jest spokojny - nawet jak dyskutuje to na spokojnie, i jest dusza towarzystwa tez na spokojnie - to w nim lubię do dzisiaj, nie podnosi głosu, nie zabawia, a i tak ludzie słuchają, - i jeszcze jajko przy tym wcina - nie zapomina o sobie, nie! Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: Jak wasi faceci 18.04.11, 17:24 To zależy czy są w pobliżu młode, atrakcyjne kobiety, jak to jest on wtedy przeuroczy, przegrzeczny i przesymatyczny, jeśli takowych w pobliżu nie ma, to jest tylko trochę sympatyczny, ale w ogóle to komunikatywne i żywe to stworzenie. Odpowiedz Link Zgłoś