bijatyka 05.05.11, 00:36 na kociary i psiary. Ja - psiara. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosc_ksiezyca Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 00:41 no ale kocisko żyje przecie? Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 00:44 no zyje, zyje, cale szczescie. ale i tak czuje sie jak morderca Odpowiedz Link Zgłoś
kosc_ksiezyca Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 01:57 Ale chyba nie wyrzuciłaś pana szanownego z balkonu? Ech, to jeszcze jeden powód, dla którego wolę psy :) Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 11:09 Tabeletka, nie becz. Koty mają po prostu samobójcze zapędy. Poza tym, na pewno za coś się draniowi należało, koty zawsze mają swoje za uszami. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 00:47 ursyda napisała: > ja jeszcze się waham czyli chemik Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 00:51 albo baca co na weselu z żoną był Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 00:46 a mnie na pół, bo zapytana, czy wolę koty czy psy, miałabym taki sam dylemat jak przy próbie udzielenia odpowiedzi na pytanie, cczy wolę piwo, czy wino. może tak: nogi wolą psy dłonie wolą koty oczy wolą psy uszy wolą koty ale nie wiem, co z nosem... Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 00:49 czyli albo nie znasz się na zwierzętach, albo jesteś za młoda Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 00:50 pierwszą częścią wypowiedzi czuję się oburzona, a drugą mile połechtana. co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 00:50 timetotime napisała: > Sorry, wybieram rybki. Przykro mi, musisz stont wyjść Odpowiedz Link Zgłoś
timetotime Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 00:54 bijatyka napisała: > timetotime napisała: > > > Sorry, wybieram rybki. > > Przykro mi, musisz stont wyjść A jak dorzucę akwarium? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Kuwa.. 05.05.11, 01:00 ursyda napisała: > Kota również posiadam, a jakze Nie ma takiej kategorii. Przykro mi. Wracasz do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Kuwa.. 05.05.11, 01:59 > Kota również posiadam, a jakze Jak często musisz kupować nowego chomika, żeby liczba zwierząt w domu była stała? Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 02:05 Psy, zdecydowanie. Mam podejrzenie, że koty chcą mnie zamordować i chyba zmówiły się w tym celu. Pewien krakowski w środku nocy, jak sobie stałam na świeżym powietrzu i spadające gwiazdy próbowałam dostrzec, wyłonił się nagle i niespodziewanie z mroków ciemności, przez co o mało na zawał nie padłam. I niedługo po tym wydarzeniu, pewien warszawski zrobił to samo. To nie może być przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 07:38 berta-death napisała: Mam podejrzenie, że koty chcą mnie zamordować i chyba zmówił > y się w tym celu. Pewien krakowski w środku nocy, jak sobie stałam na świeżym p > owietrzu i spadające gwiazdy próbowałam dostrzec, wyłonił się nagle i niespodzi > ewanie z mroków ciemności, przez co o mało na zawał nie padłam. I niedługo po t > ym wydarzeniu, pewien warszawski zrobił to samo. To nie może być przypadek. To na pewno nie jest przypadek. To mania prześladowcza. Należę do Koterii. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 08:49 jael53 napisała: > > Należę do Koterii. Przynajmniej w jednym się zgadzamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 18:04 Głęboko i radośnie podejrzewam, że w tym, co się Koterii tyczy, możemy się zgodzić zdecydowanie w niejednym :-). Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 08:09 bijatyka napisała: > na kociary i psiary. > Ja - psiara. Na tych co śpią w majtkach i na tych, co w stanikach. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 09:20 można jeszcze podzielić na damy z kędzierzawką i damy z łysiczką. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Nie dzielic , a laczyc 05.05.11, 08:17 jak mawial czcigodny JP II w koncu nie kazdy umie zyc jak pies z kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Nie dzielic , a laczyc 05.05.11, 08:18 maly.jasio napisał: > jak mawial czcigodny JP II > > w koncu nie kazdy umie zyc jak pies z kotem. Ja się nie odzywam do kociar Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: Nie dzielic , a laczyc 05.05.11, 08:25 Zdecydowanie pieski , kotki beee :) koty maja pazurki i strasznie drapia a jak mi taki skoczy pod nosem to zaraz i ja skakam i piszczę a serce mi chce wyskoczyć - za duży stres dla mnie . Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio jak taka kociara mi ladnie zamiauczy 05.05.11, 10:08 bijatyka napisała: Ja się nie odzywam do kociar to ja mam odwrotnie. jak taka kociara mi ladnie zamiauczy to od razu ja biore na kolana i glaskam a psiar to nie tykam, bo taka to moze mnie obszczekac i pogryzc. Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: jak taka kociara mi ladnie zamiauczy 06.05.11, 09:32 maly.jasio napisał: > a psiar to nie tykam, bo taka to moze mnie obszczekac i pogryzc. Jakis Ty strachliwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 08:43 ja się nie będę niczym dzielił ! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie79 Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 08:48 kotki, kotki i tylko kotki miau miau Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 09:04 ja jestem jakoś tak pomiędzy, ale chyba bardziej kociar :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 09:04 z tego rozpasania to jestem obojga narodów i jeszcze glonojada mam. ale glonojad to jak karaluch, więc nie wiem, czy się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 09:05 ale glonojad to jak karaluch, więc nie wiem, czy się liczy. Odkładam Cię na razie do pokoju "do decyzji" Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 09:13 ja poproszę do pokoju: wszystkomający. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 09:18 nie da się. ja jestem mentalną psiarą posiadającą kota, którego bardzo poważam. Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 09:58 Hmmm, w ciągu całego swojego życia miałam 3 psy i 3 koty. Co tu zrobić, co tu zrobić. Chyba stanę pośrodku. Bo jak ta żaba (i piękna i mądra) przecie się nie rozerwę;). Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 10:00 a hodowcy papug, albo kanarków? to gdzie mają się podziać, he?? albo te co śpią i w stanikach i w majtkach?? a ci co śpiewają i ci co nie śpiewają?? za mało pomieszczeń :/ Odpowiedz Link Zgłoś
po_primo_balerina Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 10:08 Jeszcze kilka miesięcy temu 50% kociara, 50% psiara... Od niedawna do rankingu musiałam włączyć świnkę morską co nawet dla mnie było zaskoczeniem ;P Jakby tego było mało wszystkie trzy się raczej wykluczają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
masher dla psiar 05.05.11, 10:08 www.youtube.com/watch?v=nGeKSiCQkPw milego dzionka, a kociarom nic juz nie pomoze :D Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 10:30 to ja stad wylatuje przez bramke nr 3 - papugi Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 12:57 mialem nimfe. W tej chwili z pewnych wzgledow mam tylko 2 golabki na drzewie przed domem. Odpowiedz Link Zgłoś
liiona Re: Trzeba podzielić forum 06.05.11, 15:04 Nie wylatujesz, bo papug nie da się nie lubić są ponad:) www.youtube.com/watch?v=jbki9bHm7vI Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 11:05 Kociara. Zdecydowanie. Chociaż psy bardzo lubię (zwłaszcza takie wielkie bydlaki), szczury też lubię, w ogóle zwierzęta lubię bardzo. Tylko koni niet, bo się boję. Ale naj naj wolę koty. I one, skubańce jedne, wiedzą o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 11:10 ciezko powiedziec ..do przytulania najlepsze sa koty ,poza tym maja swoiste charakterki. na spacer oczywiscie pies ,sama nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 12:07 Ja jestem psiara i kociara :) Teraz mam 3 psy i 6 kotów, bo kotka ma 4 młode, może któraś by chciała, co? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
timetotime Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 12:15 zetka50 napisała: > Teraz mam 3 psy i 6 kotów, bo kotka ma 4 młode, może któraś by chciała, co? :)) Kolejna popieprzona miłośniczka malutkich milutkich piesków lub kotków. Jak misio-tygrysio czy jakoś tak :/. Weź się babo przejdź do jakiegoś schroniska i popatrz ile maluchów czeka tam na domy, a ty jeszcze bezmyślnie mnożysz te zwierzęta. Co za totalna głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 12:31 timetotime napisała: > zetka50 napisała: > > > Teraz mam 3 psy i 6 kotów, bo kotka ma 4 młode, może któraś by chciała, c > o? :)) > > Kolejna popieprzona miłośniczka malutkich milutkich piesków lub kotków. Jak mis > io-tygrysio czy jakoś tak :/. > Weź się babo przejdź do jakiegoś schroniska i popatrz ile maluchów czeka tam na > domy, a ty jeszcze bezmyślnie mnożysz te zwierzęta. Co za totalna głupota. Nikt mi nie będzie mówił ile mam mieć kotów i psów, to moja sprawa!!! Kotka ma małe już drugi raz, pierwsze poszły do znajomych. Chciałam ją wysterylizować ale mam już osoby co chcą koty więc w czym problem. Jeden piesek już stary prawie 18 lat, więc wziełam szczeniaczka-i CO! Kocham zwierzęta i mogę ich mieć więcej to moja sprawa i się nie czepiaj OK? Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 12:46 Oczywiście, że możesz ich mieć więcej. Jednak w schroniskach i u innych osób prywatnych czeka na adopcję mnóstwo innych kotów. Domów jest mało, kotów ogromnie dużo, co nie kończy się dobrze dla kotów. Jeśli masz wpływ na ten bilans, nie rób go jeszcze gorszym. Znajomym szukającym kota można polecić schronisko, albo wstukanie "adopcja kota" do wyszukiwarki. Stron, na których ludzie zgłaszają koty do oddania jest mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 12:48 "innych osób prywatnych" wyciąć "innych" :) Odpowiedz Link Zgłoś
timetotime Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 12:47 zetka50 napisała: > Nikt mi nie będzie mówił ile mam mieć kotów i psów, to moja sprawa!!! Miej ich sobie nawet stado całe, ale zatrzymuj je dla siebie. Jak masz chętnych na koty czy psy to skieruj ich do schroniska, oczywiście jeśli masz chociaż odrobinę rozumu w głowie. > Kotka ma małe już drugi raz, pierwsze poszły do znajomych. Chciałam ją wysteryl > izować ale mam już osoby co chcą koty więc w czym problem. W tym, że znajomi się skończą. I najwyraźniej już się kończą bo pytasz tutaj o chętnych na koty. > Jeden piesek już stary prawie 18 lat, więc wziełam szczeniaczka-i CO! A co ma do rzeczy szczeniak? Ja pisałam o bezmyślnym rozmnażaniu zwierząt, panimajesz? > Kocham zwierzęta i mogę ich mieć więcej to moja sprawa i się nie czepiaj OK? Jakbyś kochała to pamiętałabyś o tych bezdomnych i nie zabierała im domów rozdając znajomym koty wyprodukowane pod twoim dachem. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 13:06 U nas w schronisku kotów nie ma, szukałam kota i jedno ogłoszenie było, dzwoniłam to już były podzielone. To że pytałam tutaj czy kto chce to wiadomo, że żartem :) A szczeniaka mam właśnie ze schroniska. Zresztą po co ja się tłumaczę:/ Napisałam po przerwie pierwszy post i już zj.ebka i brzydkie słowa, fuj, ogarnijcie się ludzie! Nie znasz mnie i nie oceniaj, a 20 zwierząt nie mam, mam kilka :) Salma ma 5 kotów jak dobrze pamiętam i nikt jej tak nie obraża, no ale to SALMA nie zetka :D Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 13:07 No i spadam, piszcie sobie :D Odpowiedz Link Zgłoś
timetotime Re: Trzeba podzielić forum 05.05.11, 13:26 zetka50 napisała: > U nas w schronisku kotów nie ma, szukałam kota i jedno ogłoszenie było, dzwonił > am to już były podzielone. Które to schronisko? > Nie znasz mnie i nie oceniaj, a 20 zwierząt nie mam, mam kilka :) > Salma ma 5 kotów jak dobrze pamiętam i nikt jej tak nie obraża, no ale to SALMA > nie zetka :D A ona rozmnaża te koty i rozdaje je lub sprzedaje? Kobieto, to nie chodzi o ilość posiadanych zwięrząt, ale o fakt, że je mnożysz bez potrzeby. Jaśniej nie da się napisać, jakaś nierozgarnięta jesteś skoro nie rozumiesz. Ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
timetotime Dedykacja dla ciebie 05.05.11, 17:22 www.koty.pl/sos/art175,male-kotki-sa-takie-slodkie-.html Odpowiedz Link Zgłoś
sandokan-ka Re: Dedykacja dla ciebie 05.05.11, 23:14 Rany jak możesz takie cos wklejać? Nie wszystkie koty i inne zwierzeta tak mają, czasem mają lepiej od ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
timetotime Re: Dedykacja dla ciebie 05.05.11, 23:34 Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że albo nie przeczytłaś dokładnie tego co jest tam napisane, albo po prostu nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś