Dodaj do ulubionych

Pomóżcie. jak spr swój ascendent???

IP: *.toya.net.pl 09.05.04, 14:38
Może jakas stronka albo sposób :). Ładnie proszę.
Obserwuj wątek
    • oladios Re: Pomóżcie. jak spr swój ascendent??? 09.05.04, 14:42
      Sprawdz www.astro.com/
      Mozna tam obliczyc swoj horoskop z detalami
      za darmo
      • anahella Re: Pomóżcie. jak spr swój ascendent??? 09.05.04, 15:02
        Odkrylam niedawno, ze stronka astro.com ma problemy z liczeniem czasu letniego
        w Polsce, co moze dac bledy w wyliczeniu. . Dotyczy to krotkiego okresu lat
        60., kiedy to w Polsce czasu letniego nie wprowadzano. To jest tak dziwnie, ze
        kilka wpisanych tam przeze mnie dat ma dobry Asc a kilka (w porownaniu z
        kosmogramami z polskich programow astrologicznych) bledny.

Jezeli ktos urodzil sie w malej miejscowosci i nie ma jej w tamtejszej bazie
        geograficznej, to niech poszuka nazwy innej - wiekszej w okolicy miejsca
        urodzenia. Choc ten ostatni problem bedzie chyba rzadki, bo ta baza jest bardzo
        dokladna.

A forumowych astrologow (poczatkujacych i zaawansowanych) oraz osoby chcace
        poznac te przedziwna ale i fascynujaca wiedze zapraszam na moje forum. Link w
        sygnaturce.
        • Gość: D Re: Pomóżcie. jak spr swój ascendent??? IP: *.toya.net.pl 09.05.04, 15:15
          Ashella piszesz że możesz podesłać program astrologiczny czy jakoś tak.
          Jesli byłabyś taka miła to derdevil@tlen.pl
          • anahella Re: Pomóżcie. jak spr swój ascendent??? 09.05.04, 15:26
            Gość portalu: D napisał(a):

> Ashella piszesz że możesz podesłać program astrologiczny czy jakoś tak.
            > Jesli byłabyś taka miła to derdevil@tlen.pl

Podeslac programu nie moge - ale jest demo jednego na www.astrologia.pl
            Na moim forum na gorze jest link do strony o nazwie "Astroalgorytmy" - jest
            autorka innego i chyba tez juz demo wisi. Na Astrolabium (tez link na moim
            forum) jest demo kolejnego.

Ale zeby z nich skorzystac trzeba znac symbole znakow i planet i co nieco
            wiedziec o astrologii, wiec jezeli interesuja Cie tylko polozenia Swiatel,
            planet i osi w znakach to napisz do mnie z danymi (dzien, miesiac, rok, godzina
            i miejsce urodzenia) to podam Ci co w jakim znaku lezy.
      • tralalumpek Re: Pomóżcie. jak spr swój ascendent??? 09.05.04, 15:08
        fajna stronka, wlasnie sie "opisalam"
        nigdy nie interesowaly mnie jakies tam ascendenty ale kiedy przeczytalam opis
        swoje osoby to stwiedrdzila ze cos niecs sie zgadza
        jestem wielkim krolem!
        • anahella Re: Pomóżcie. jak spr swój ascendent??? 09.05.04, 15:36
          tralalumpek napisała:

> jestem wielkim krolem!

Krolem-Lwem?;)
          • tralalumpek Re: Pomóżcie. jak spr swój ascendent??? 09.05.04, 16:47
            tak, lwisko ze mnie a raczej lwica, czyzby nie bylo tego do tej pory widac?
            • anahella Re: Pomóżcie. jak spr swój ascendent??? 09.05.04, 18:23
              tralalumpek napisała:

> tak, lwisko ze mnie a raczej lwica, czyzby nie bylo tego do tej pory widac?

Bo ja wiem? Nie zastanawialam sie za bardzo, ale jak teraz o tym mysle to
              bardziej bym Cie kojarzyla ze znakiem Panny (dosc analityczne podejscie do
              prowadzonych tu dyskusji).

Zreszta jak wiesz nie zajmuje sie astrologia na poziomie horoskopow z gazety,
              wiec ja nie okreslam ludzi jako jeden znak. Owszem, czasem jest tak, ze ten
              jeden znak sie wybija ale kazdy zauwaza cos innego - z punktu widzenia swojego
              horoskopu:)
            • Gość: Richelieu* Re: Pomóżcie. jak spr swój ascendent??? IP: 217.98.107.* 09.05.04, 20:17
              widać, przekonanie o własnej nieomylności potwierdzone niby dowodami, które,
              jak zauważyła Anahella, rozpościerasz przed osaczonym wzdłuż i wszerz. Widać po
              otwartym fanklubie roześmienego małego lumpa. Widać po moim do Ciebie stosunku,
              hm podświadomym, że niewiele jesy osób na widok których czerwona szmata majta
              mi przed oczami.
              lwy nie na darmo muszą mieć ogeomne terytorium łowieckie
              hihi
              • anahella Re: Pomóżcie. jak spr swój ascendent??? 09.05.04, 20:51
                Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> widać, przekonanie o własnej nieomylności potwierdzone niby dowodami, które,
                > jak zauważyła Anahella, rozpościerasz przed osaczonym wzdłuż i wszerz.

No nie! Ja tak nie napisalam. A to co napisalam bylo w kontekscie Panny.
                • r.richelieu Re: Pomóżcie. jak spr swój ascendent??? 09.05.04, 21:00
                  no, może ma koniunkcję słońca w lwie z hm, czym to? w pannie dla podkreślenia
                  analityczności
                  • anahella Re: Pomóżcie. jak spr swój ascendent??? 09.05.04, 23:16
                    r.richelieu napisała:

> no, może ma koniunkcję słońca w lwie z hm, czym to? w pannie dla podkreślenia
                    > analityczności

no nie:) jak Slonce w Lwie to nie w Pannie:)

Ale moze byc Slonce w Lwie a Ascendnet w Pannie - tak ma np. Madonna.
                    • Gość: tralalumpek Re: Pomóżcie. jak spr swój ascendent??? IP: *.35.11.vie.surfer.at 09.05.04, 23:21
                      ja mam innego (podobno) ascendenta, nie panne chociaz tez lubie "poukladane
                      klocki" jak panny
              • tralalumpek Richelieu* 09.05.04, 22:17
                Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

...... Widać po
                >
                > otwartym fanklubie roześmienego małego lumpa. ....

a wiesz zaciekawilas mnie, powiedz mi na ucho jak naprawde sobie wyobrazasz
                tralalumka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka