taki_sobie_ludzik 23.05.11, 22:29 dlaczego na nich tak dużo kobiet kłamie, pisząc - wyznanie rzymskokatolickie a poniżej rozwiedziona - przecież to się wyklucza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: portale randkowe 23.05.11, 22:34 ranyboskie, to wyznanie też się podaje????? Odpowiedz Link Zgłoś
taki_sobie_ludzik Re: portale randkowe 23.05.11, 22:43 to pewnie dlatego nie mogę znaleść odpowiedniej Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: portale randkowe 23.05.11, 22:47 bo może one są bardziej rzymskie, niż katolickie, a nie tak idealnie pół na pół. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: portale randkowe 23.05.11, 22:42 six_a napisała: > ranyboskie, to wyznanie też się podaje????? > Takie z wyznaniem pewnie też są. :) Mnie najbardziej rozbawił ten portal - establishedmen.com/ To się nazywa odrzucenia politycznej poprawności i mówienie wprost o co chodzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: portale randkowe 23.05.11, 22:53 co za czasy, po prostytutkę też trzeba do netu? sugar daddy near warsaw występuje w liczbie sztuk 1 (słownie: jeden) przedział 18-65. to chyba nie jest popularny portal;) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: portale randkowe 23.05.11, 23:10 six_a napisała: > co za czasy, po prostytutkę też trzeba do netu? > > sugar daddy near warsaw występuje w liczbie sztuk 1 (słownie: jeden) przedział > 18-65. to chyba nie jest popularny portal;) Bo to dla USA jest. Poza tym czy u nich przypadkiem nie są nawet takie małżeństwa popularne? Piękna z ustawionym? Ja tam nie wiem - nigdy ustawiony nie byłem :D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: portale randkowe 23.05.11, 23:25 noprosz, a jak weszłam na główną, to wpisane było "karczew" i myślałam, że światowy. to lipa. a jak ona zbrzydnie po tym ślubie, to potem przy rozwodzie pół królestwa trzeba oddać, bo za friko chyba się chajtnie? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: portale randkowe 23.05.11, 23:26 chyba się NIE chajtnie. szlag, pora iść spać. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: portale randkowe 23.05.11, 23:29 six_a napisała: > noprosz, a jak weszłam na główną, to wpisane było "karczew" i myślałam, że świa > towy. to lipa. > > a jak ona zbrzydnie po tym ślubie, to potem przy rozwodzie pół królestwa trzeba > oddać, bo za friko chyba się chajtnie? Przypomina mi się jakiś ostatni przypadek bardzo bogatego pana który się rozwodził przez ekscesy z panienką na godziny. Rozwód kosztował go tyle że reporterzy "pudelkowi" wyliczyli bez trudu starczyłoby mu na najdroższą amerykańską prostytutkę co noc przez cały okres małżeństwa :D Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: portale randkowe 23.05.11, 22:41 taki_sobie_ludzik napisał: - przecież to się wyklucza A gguzik prowda! Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: portale randkowe 23.05.11, 22:44 Ale na wszelki wypadek nie umawiaj się z takimi. W większości z pewnością wariatki :D Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: portale randkowe 23.05.11, 22:44 Jaka to w sumie róznica.Nie szuka sie tam kobiet/facetów ze wzgledu na wyznanie tylko na dymanie. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: portale randkowe 23.05.11, 22:48 hahahahaha, a takiej kategorii nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: portale randkowe 23.05.11, 22:53 A pogadam sobie sama do siebie... Faceci też zaznaczają to wyznanie, i w większości przypadków niewiele ma to wspólnego z zaangażowaniem w jakąkolwiek religię, niezależnie od stanu cywilnego delikwenta. Ot w tym kraju większość została tak ochrzczona, komunikowana, niektórzy się nawet bierzmowali z rozpędu. Odpowiedz Link Zgłoś
taki_sobie_ludzik Re: portale randkowe 23.05.11, 22:55 nie umiem wypowiedzieć się, co do facetów, bo nie patrzyłem, a żony ciągle szukam Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: portale randkowe 23.05.11, 23:09 eeee, wiesz, lato się zbliża, może ktoś zgubi swojo, a ty akurat znajdziesz. nie trzeba aż tak pesymistycznie podchodzić do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
taki_sobie_ludzik Re: portale randkowe 23.05.11, 23:21 i dlatego szukam, może któś zgubił, albo wyrzucił, to sobie podniosę i wezmę Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: portale randkowe 24.05.11, 14:16 lacido napisała: > e taką cudzą byś brał? Sprawdzona przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: portale randkowe 24.05.11, 14:21 : wersja_robocza napisała: > lacido napisała: > > > e taką cudzą byś brał? > > Sprawdzona przynajmniej. I męża nie szuka :D Odpowiedz Link Zgłoś
taki_sobie_ludzik Re: portale randkowe 24.05.11, 15:50 jak swoja sie zgubiła, to czemu ja miałbym cudzej nie przygarnąć jak porzucona? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: portale randkowe 23.05.11, 22:58 No moze niektórzy zaznaczaja wyznanie,jezeli uwazaja ze w rubryce "dlugosc,grubosc" nie maja nic do powiedzenia.Wtedy przechodzi sie do tzw.sfery uduchowienia. Odpowiedz Link Zgłoś