agick 01.03.02, 08:54 proponuje zacząć od ustalenia paru spraw.. chciałabym się dowiedzieć gdzie są wszysacy (już dobrze wiedzą o kogo pytam) aise - bierzesz go na weekend czy nie..?? inaczej mówiąc - BAGNO, WHAT'S UP ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik weekendowe rozważania o pogodzie... 01.03.02, 09:08 pogoda będzie na bank. mowię wam. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 o pogodzi edl agucia 01.03.02, 09:26 dzisisiaj rano warunki sniegowe w zakopcu dobre / bardzo dobre. na nosalu bardzo dobre... sloneczko swieci jasno, pelnie i cos tam jeszcze... jednym slowem git... w miscie sniegu wlasciwie nie za wiele... o szczyrku w ciagu dnia. z lomnicy wiesci miec nie bede. jezeli cie intersuje to: jutro rano znajomy jedzie na chopok (slowacja). moge miec jakies info od niego na temat warunkow, ale musialbys mi podac tel kom. to wyslalbym ci smsa, o tresci wlasciwej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: o pogodzi edl agucia IP: 194.181.183.* 01.03.02, 09:36 dziekuje ci bukosiu. wlasciwie klamka juz zapadla i narty spakowane. dam znac jak bylo o ile bede pamietal jak bylo. (gucias ty pijaku!!!) g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guci Re: gucio IP: 194.181.183.* 01.03.02, 09:44 mozesz. tylko co to znaczy kaj? no dobra, zartowalem. jade bracie na slowacje do tatrzanskiej lomnicy (akcent na o i na lom). tam sa podobno b. dobre warunki do sam wiesz czego. (narrator: gucias ty swinio!!!) g bukowski27 napisał(a): > a moga cie spytoc kaj jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 gucio no nodobra, a mojge cie spytac 01.03.02, 09:45 (uwaga dziewczyny!!!!!!!!) z kim jedziesz????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: gucio no nodobra, a mojge cie spytac IP: 194.181.183.* 01.03.02, 09:51 widdzisz buciu, o to mnie publicznie nie powinienes pytac bo akurat jade z takim jednym kolegom i jeszcze sobie ktos cos pomysli. tak naprawde to najchetniej bym pojechal z su (oby zyla jesli jeszcze zyje) ale co to by byla za jazda??? g bukowski27 napisał(a): > (uwaga dziewczyny!!!!!!!!) z kim jedziesz????? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: w niedzielę.. 01.03.02, 09:36 zawieje śnieżne i renifery na ulicach... gdzieniegdzie zaobserwowano niedźwiedzie polarne.. słyszałam, żeby cukierkami nie karmić. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ agick - biere go na łykend 01.03.02, 09:38 Usprawiedliwienie Bardzo prosze o usprawiedliwienie czasowej nieobecnosci w bagnie ob. Aise z powodu natłoku różnych nieważnych dupereli, którymi ją przytłoczyłem. podp. zjedzony dziś rano szef Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: aise - no czas najwyższy !! 01.03.02, 09:42 tylko, że się gdzieś zdołował... schował znaczy się gdzieś.. mój szef częściowo nadjedzony - trzymam go na rożenku od wczoraj.. dzizys..łykend dzisiaj.. dwie rybki w akwarium. jedna do drugiej - "no dobra, przyjmijmy, że nie ma Boga... Kto zatem zmienia wodę w akwarium..?!?!?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio a wiecie co? IP: 194.181.183.* 01.03.02, 09:47 dzisiaj sobie niespodziewanie puscilem pearl jam w drodze do pra__ (cenzura). ale to jednak byla kapela do pierwszej plyty. tak dobrze zarlo i zdechlo. ps. czy leci z nami wasia joasia? agick napisał(a): > tylko, że się gdzieś zdołował... > schował znaczy się gdzieś.. > > mój szef częściowo nadjedzony - trzymam go na rożenku od wczoraj.. > dzizys..łykend dzisiaj.. > > dwie rybki w akwarium. jedna do drugiej - "no dobra, przyjmijmy, że nie ma > Boga... Kto zatem zmienia wodę w akwarium..?!?!?" > Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re guciu 01.03.02, 09:49 masz chłopie rację - żarło i zdechło... numer na raz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio agick IP: 194.181.183.* 01.03.02, 09:55 ach. wpadlem w taki melancholijno filozofizny nastroj agiczko i sie wlasnie zastanawiam czy lepiej raz a dobze czy 100 razy tak sobie. g agick napisał(a): > masz chłopie rację - żarło i zdechło... > numer na raz.. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ gucio! aż mnie wzdrygło! 01.03.02, 09:51 jakie pra_? Pearl Jam dobry był ale sie skończył szkoda będziesz szusował w górach? fajnie... ja jade w przyszłym tygodniu, ale służb_(cenzura) i nie bede szusować buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
neona aż mnie wzdrygło!!!!!! 01.03.02, 09:58 JAKIE ZDECHŁO NO JA SIĘ PYTAM ?? a koncertówka a o dziewczynie która nie może sobie znaleźć lepszego bo sama jest jaka jest pierwsza jest wiadomo jak i pierwsza dziewczyna ale potem są też inne dojrzalsze starsze babcie zwłoki ble ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: gucio! aż mnie wzdrygło! IP: 194.181.183.* 01.03.02, 10:22 aisza, jak jedzies sl___ to zabierz narty. zawsze sie moga przydac nawet jak sie nie przydadza. gucio jechac szusowac (tzn. miec zamiar, intencje i benzyne w samochodzie) ale dobrymi intencjami to pieklo jest wybrukowane a wszystko i tak zalezy od ilosci wypitego piwa. g aise_ napisał(a): > jakie pra_? > > Pearl Jam dobry był > ale sie skończył > szkoda > > będziesz szusował w górach? > fajnie... > ja jade w przyszłym tygodniu, ale służb_(cenzura) i nie bede szusować > buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: a wiecie co? 01.03.02, 10:34 Gość portalu: gucio napisał(a): > ps. czy leci z nami wasia joasia? Nie, ugrzęzła w pracy, bo jej się urlop skończył... buuu... Czy ktoś mnie uratuje??? Już blond warkocz z okna spuszczam. Czekam. pzdr, blondina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: a wiecie co? IP: 194.181.183.* 01.03.02, 10:37 to ja rycerz gustavo lece cie uratowac blondino domino. spusc warkocz jako i ja spuszczam. (swinia!!!) g wasia napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > ps. czy leci z nami wasia joasia? > > Nie, ugrzęzła w pracy, bo jej się urlop skończył... buuu... Czy ktoś mnie > uratuje??? Już blond warkocz z okna spuszczam. Czekam. > > pzdr, blondina Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: a wiecie co? - gucio! 01.03.02, 11:00 Gość portalu: gucio napisał(a): > to ja rycerz gustavo lece cie uratowac blondino domino. spusc warkocz jako i ja > > spuszczam. (swinia!!!) > g > Gucio, coś ci wyjazd na narty spustoszenie w mózgu zrobił... A na ratunek jak czekam, tak czekam... pzdr, blondina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio blondina! IP: 194.181.183.* 01.03.02, 11:08 jak taka jestes nieprzyjemna to sama sie ratuj. w koncu jest kurna rownouprawnienie! aproppos, co sie dzieje z maja najmilejsza? nie dala znaku zycia od tygodnia. pewnie poszla w tango (wszystkie baby to...). g wasia napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > to ja rycerz gustavo lece cie uratowac blondino domino. spusc warkocz jako > i ja > > > > spuszczam. (swinia!!!) > > g > > > Gucio, coś ci wyjazd na narty spustoszenie w mózgu zrobił... A na ratunek jak > czekam, tak czekam... > > pzdr, blondina Odpowiedz Link Zgłoś
kwik zgodnie z obietnicą 01.03.02, 11:14 odpowiadaj dzisiaj; co po tym trzykropku (z babami)? ciężkie życie słu_ dokopuje dzisiaj wam także? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: zgodnie z obietnicą IP: 194.181.183.* 01.03.02, 11:18 otoz kwisiu odpowiadam. zazwyczaj po trzykropku nastepuje spacja (jedna w europie, w usa dwie spacje bo jak wiesz oni maja manie wielkosci) g kwik napisał(a): > odpowiadaj dzisiaj; co po tym trzykropku (z babami)? > > ciężkie życie słu_ dokopuje dzisiaj wam także? > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik tajemniczy Pedro z tego Gucia 01.03.02, 11:22 obiecuje, że powie, a później się wykręca sianem (ciekawe, gdzie je znalazł o tej porze roku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: tajemniczy Pedro z tego Gucia IP: 194.181.183.* 01.03.02, 11:29 karrramba. a tu kwisiu tylko pytania zadajesz i zadajesz. najpiero o wielokropek a teraz o siano. moze mi test od razu zrob, co??? no, gucio kwik napisał(a): > obiecuje, że powie, a później się wykręca sianem (ciekawe, gdzie je znalazł o > tej porze roku). Odpowiedz Link Zgłoś
kwik jak tak ładnie prosisz, to proszę: 01.03.02, 11:37 1. gdzie karrramba trzyma siano zimą? 2. co robi wielokropek w wałku rozrządu? 3. dlaczego dzisiaj na Al. Prymasa zostawiłeś kaloryfer? nie można było wcale przejechać. siedemnaście punktów karnych i wieczór na Kolskiej (nici z nart). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio kwisiu odpowiadam IP: 194.181.183.* 01.03.02, 11:46 kwik napisał(a): > 1. gdzie karrramba trzyma siano zimą? najlepsze siano rosnie na placu pigalle. karramba trzyma je tylko jesienia. > 2. co robi wielokropek w wałku rozrządu? stuka? > 3. dlaczego dzisiaj na Al. Prymasa zostawiłeś kaloryfer? > nie można było wcale przejechać. > siedemnaście punktów karnych i wieczór na Kolskiej (nici z nart). > > wszelkie pogloski o guciowym kaloryferze sa przesadzone. ostatni raz na alei prymasa bylem 24 grudnia po poludniu. wczesnym popoludniem. a konkretnie to o 14:23. na kolskiej jeszcze nie bylem ale nigdy nie mowie nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik gucior 01.03.02, 12:04 > 14:23. na kolskiej jeszcze nie bylem ale nigdy nie mowie nigdy. zapraszam dziś wieczorem, impreza zrzutkowa, wjazd: prosto pod prysznic; 2 kabiny damskie. to tańca porywa DJ Klawisz&Pakerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia W poszukiwaniu zaginionej su... 01.03.02, 11:27 Gość portalu: gucio napisał(a): > jak taka jestes nieprzyjemna to sama sie ratuj. w koncu jest kurna > rownouprawnienie! aproppos, co sie dzieje z maja najmilejsza? nie dala znaku > zycia od tygodnia. pewnie poszla w tango (wszystkie baby to...). > g Sorry, jeśli byłam zbyt obcesowa, ale bardzo przeżywam fakt powrotu do pracy. A twoja najmilejsza i do mnie się nie odzywa. Miałyśmy do kina na "Władcę" się wybrać, ale nie wyszło... Co teraz się z nią dzieje, nie wiem. Proponuję wyprawę poszukiwawczą. Dla su nawet do Mordoru pójdę!!! pzdr, blondina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: W poszukiwaniu zaginionej su... IP: 194.181.183.* 01.03.02, 11:35 ok. szok spowodowany powrotem do pr___ (cenzura) jest usprawiedliwiony, ale tylko do 1130. ciesze sie, ze mam w tobie partnerke w uwielbieniu najmilejszej perfekcji stukajacej w klawiature (moze omowimy to kiedys przy kieliszeczku, he???). wiesz dla niej to ja pojde nawet do... ach kurna znow pojde sie upic z tesknoty. no gdzie ona gadzina jedna. zawrocila w glowie i zostawila. sciskam nieutulony w zalu amor latino wasia napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > jak taka jestes nieprzyjemna to sama sie ratuj. w koncu jest kurna > > rownouprawnienie! aproppos, co sie dzieje z maja najmilejsza? nie dala zna > ku > > zycia od tygodnia. pewnie poszla w tango (wszystkie baby to...). > > g > > Sorry, jeśli byłam zbyt obcesowa, ale bardzo przeżywam fakt powrotu do pracy. A > > twoja najmilejsza i do mnie się nie odzywa. Miałyśmy do kina na "Władcę" się > wybrać, ale nie wyszło... Co teraz się z nią dzieje, nie wiem. Proponuję wypraw > ę > poszukiwawczą. Dla su nawet do Mordoru pójdę!!! > > pzdr, blondina Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Drużyna su... 01.03.02, 11:56 Gość portalu: gucio napisał(a): > ok. szok spowodowany powrotem do pr___ (cenzura) jest usprawiedliwiony, ale tyl > ko > do 1130. Czyli że już nie mogę pogrążać sięw rozpaczy w związku z tym jakże bolesnym faktem? W depresję wpadać też mi nie wolno? > ciesze sie, ze mam w tobie partnerke w uwielbieniu najmilejszej > perfekcji stukajacej w klawiature (moze omowimy to kiedys przy kieliszeczku, > he???). wiesz dla niej to ja pojde nawet do... ach kurna znow pojde sie upic z > tesknoty. no gdzie ona gadzina jedna. zawrocila w glowie i zostawila. Czy inni znajomi bajorowi też się przyłączą? Poszukujemy jeszcze siedmiu kompanów do naszej drużyny. Kasiulka i bukowskiego włączam automatycznie. Czy kwik też pójdzie??? > sciskam nieutulony w zalu pozdrawiam brata w niedoli, blondina Odpowiedz Link Zgłoś
kwik 07 zgłasza gotowość bojową 01.03.02, 12:00 kwik pójdzie wszędzie, jak w dym. droga zapowiada się daleka, więc pionierki na nogi i ruszamy! może gutek, jako nasz bagienny siłacz weźmie prowiant i napitki na swe strudzone i poruszone łkaniem plecki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: 07 zgłasza gotowość bojową IP: 194.181.183.* 01.03.02, 12:06 gucias zawsze chetnie wezmie napitki na plecy. o zagryche niech sie postaraja kobitki. rownouprawnienie rownouprawnieniem ale tradycyjny podzial obowiazkow libacyjnych z uwagi na plec jest wieczny jak ondulacja. niech zyje druzyna su, trutututu! g kwik napisał(a): > kwik pójdzie wszędzie, jak w dym. > droga zapowiada się daleka, więc pionierki na nogi i ruszamy! > może gutek, jako nasz bagienny siłacz weźmie prowiant i napitki na swe > strudzone i poruszone łkaniem plecki? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: 07 zgłasza gotowość bojową 01.03.02, 12:09 dla gucia salceson i skorupiaczki (na twardo) + pomidor+ogórek konserwowy. zobaczcie dziewczyny, gutek po kryjomu wybąblował całą flaszkę. więcej nie dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: 07 zgłasza gotowość bojową 01.03.02, 12:09 kwik napisał(a): > kwik pójdzie wszędzie, jak w dym. > droga zapowiada się daleka, więc pionierki na nogi i ruszamy! > może gutek, jako nasz bagienny siłacz weźmie prowiant i napitki na swe > strudzone i poruszone łkaniem plecki? Kurde, a ja myślałam, że to kwik pójdzie jako zwierzę pociągowe, truteń w sumie aż tyle nie uniesie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wasia, kurde 01.03.02, 12:18 wasia napisał(a): > Kurde, a ja myślałam, że to kwik pójdzie jako zwierzę pociągowe, truteń w sumie > aż tyle nie uniesie.... no, ładne rzeczy, ładne rzeczy, panie dziejku; ja naturę mam TFUrczą (ydorius świadkiem), a nie dźwigową. może Ty wasiu, wyćwiczona z rozwiniętą muskulaturą dzięki SM mnie zastąpisz, co? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: wasia, kurde... 01.03.02, 12:22 kwik napisał(a): > no, ładne rzeczy, ładne rzeczy, panie dziejku; ja naturę mam TFUrczą (ydorius > świadkiem), a nie dźwigową. > może Ty wasiu, wyćwiczona z rozwiniętą muskulaturą dzięki SM mnie zastąpisz, co > ? Ja dźwigać będę tylko mój miecz: ()==={}=======================> może to nie Narsil, ale swoje waży... pzdr, blondina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: wasia, kurde... IP: 194.181.183.* 01.03.02, 12:30 blondina, jak ty ladnie rysujesz. i uwazaj, zebys sie nie orzedzwigala. ja np dzwigam krzyz panski i juz mam dosc. aha - nie spuscilas!!! ty pewnie w ogole nie masz warkocza bo jestes mezczyzna. wszystko sie wydalo. g wasia napisał(a): > kwik napisał(a): > > > no, ładne rzeczy, ładne rzeczy, panie dziejku; ja naturę mam TFUrczą (ydor > ius > > świadkiem), a nie dźwigową. > > może Ty wasiu, wyćwiczona z rozwiniętą muskulaturą dzięki SM mnie zastąpis > z, co > > ? > > Ja dźwigać będę tylko mój miecz: > > ()==={}=======================> > > może to nie Narsil, ale swoje waży... > > pzdr, blondina Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: wasia, kurde... 01.03.02, 12:36 Gość portalu: gucio napisał(a): > blondina, jak ty ladnie rysujesz. i uwazaj, zebys sie nie orzedzwigala. ja np > dzwigam krzyz panski i juz mam dosc. aha - nie spuscilas!!! ty pewnie w ogole n > ie > masz warkocza bo jestes mezczyzna. wszystko sie wydalo. > g Kurde, truteń rozszyfrowałeś mnie... A warkocz już od dwóch godzin spuszczam i nikt mnie nie ratuje. Po prostu wyciągnę miecz i wytnę sobie drogę do domu... pzdr. blondino Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: wasia, kurde... 01.03.02, 13:06 no to zapraszam na pyzy, nabierzesz sił przed podróżą. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: pyzy, kurde... 01.03.02, 13:08 kwik napisał(a): > no to zapraszam na pyzy, nabierzesz sił przed podróżą. pyzy - nie bardzo, ale dzięki za zaproszenie. Co z resztą drużyny? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ ja mogie iść z wami 01.03.02, 13:17 mogę robić za patrol latający na miotle Odpowiedz Link Zgłoś
wasia to chodź, aise... 01.03.02, 13:30 aise_ napisał(a): > mogę robić za patrol latający na miotle You're on! Nasz własny Nazgul :-))) BTW: czy umiesz wydawać z siebie odpowiednio upiorne odgłosy? pdzr, blondino Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ takie odgłosy potrafie 01.03.02, 13:35 wydawać, że hohohohohohohohohoho... drżyjcie wrogowie przed tymi odgłosami! Odpowiedz Link Zgłoś
wasia The Fellowship of Su 01.03.02, 13:41 aise_ napisał(a): > wydawać, że hohohohohohohohohoho... > drżyjcie wrogowie przed tymi odgłosami! Wrogowie su, uwaga nadchodzimy: aise, kwik, gucio i wasia. Kto jeszcze? Mamy ciągle 5 miejsc w naszej drużynie. pzdr, bojowa blondina Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: aise - no czas najwyższy !! 01.03.02, 09:49 moj szef cos dziś obchodzi ale kogo to obchodzi... w sprawie weekendu biorę agick bo aise coś ściemnia z tym szefem chyba widziałem jak ją podwoził karawanem pod same drzwi jej domowego bagniska tylko jeszcze zrobię piwko wieczprem z Buksem i najem sie troche szaleju (co to jest ten szalej - Jerzy Szalej - mistrz świata w pchnięciu y kulą0 ) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ neon 01.03.02, 09:56 ty nie masz w tej kwestii wyboru, niestety i nie przyzwyczajaj sie za bardzo do komenderowania bo u mnie na balkonie teraz slonce swieci w oczy a jak tam bedziesz siedzial to ci moge zapomniec dac okulary sloneczne... nie żebym groziła ale przemyśl to poza tym nie karawan tylko karawanaa i nie szefa tylko szeryfa Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ możesz 01.03.02, 10:01 kwisiu właśnie wjeżdzamy na stepy akermanu wóz nurza sie w zieloność wsiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: możesz 01.03.02, 10:02 ej tam z przodu, zwolnijcie, bo mi się podeszwy palą! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ihhaaa.. 01.03.02, 10:10 ale to chyba bardziej na qnia.. neona - bez mazgajstwa mi tu - grzecznie na łykend z aise.. szczęśliwi Ci dranie, co na nary jadą... ja już byłam.. na Stożku - no super. Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: ihhaaa.. 01.03.02, 10:48 pujdu pujdu na weekend byle mnie nie targała za wory jak ostatnio bo się kartofle wysypią i będzie niezły bigos Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ jakie znów zawory? 01.03.02, 11:22 neony nie mają zaworów a tym bardziej wielbłądy i karawany szeryfa spytam, bo nie wiem czy ma Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: jakie znów zawory? 01.03.02, 11:27 zawory którym się kręci kiedy nie można spać a potem je ukręcasz i wysiada światło no i neony świcą jak psu jajca na pustyni Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re:no jestem qrde .. 01.03.02, 13:34 wywaliło mnie z sieci i koniec bajki.. ze zdenerwowania obgryzłam paznokcia... tfu.. neona - Ty nie daj się tak za worki ciągnąć bo potem cieniutko piskasz.. aise - lej go cały weelend, strasznie pyskaty się zrobił.. no i najważniejesz - jako dyżurny ufol przyłączam się do wyprawy w poszukiwaiu su !! gdzie jest su ????? Odpowiedz Link Zgłoś
neona WAL Duś 01.03.02, 14:05 agick napisał(a): > wywaliło mnie z sieci i koniec bajki.. > ze zdenerwowania obgryzłam paznokcia... tfu.. > neona - Ty nie daj się tak za worki ciągnąć bo potem cieniutko piskasz.. > aise - lej go cały weelend, strasznie pyskaty się zrobił.. > > no i najważniejesz - jako dyżurny ufol przyłączam się do wyprawy w poszukiwaiu > su !! > gdzie jest su ????? > wlasnie mialem francuzeczkę ale już wracam do was moje kotki lejcie mnie i ciskajcie we mnie miseczkami swych staników ogłuszcie spadającymi talerzami nie pisnę ani słówka . Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: tejk mi end obwiuz mi.. 01.03.02, 14:07 bejb.. rozpoczynam roboty majtkowe zatem.. a miseczką ze stanika ciężko będzie - mogę Cię moim paszapem majtnąć.. co Ty na to..? Odpowiedz Link Zgłoś
neona all 4 one 01.03.02, 16:32 agick napisał(a): > bejb.. > rozpoczynam roboty majtkowe zatem.. > a miseczką ze stanika ciężko będzie - mogę Cię moim paszapem majtnąć.. co Ty na > > to..? push up może być pod warunkiem że trochę ryżu też w nim będzie bo ja głodny pies na jedzenie kot na mleko łoś na soki waran na banany i gibon na hycle Odpowiedz Link Zgłoś
neona chumbawamba 01.03.02, 16:46 popije te pomyje bo dzis jest juz tygodnia koniec i dobrze jest zamknac jakos te 5 dni spektakularnie eksplodowac natenczs będę po mieszkaniach przyjaciół krążyć może mnie spotkacie jestem tym, który parzy herbatę w czajniku wychodzi gdy przychodzą odchodzi niepostrzeżenie in fact jestem kurzem co troszczy się o przedmioty powłoką której nie widać Odpowiedz Link Zgłoś
kwik piątek-tygodnia początek 01.03.02, 16:49 dziś nie jest koniec tygodnia? neona! opamiętaj się Odpowiedz Link Zgłoś
neona środa- płonie zagroda 01.03.02, 16:54 kwik napisał(a): > dziś nie jest koniec tygodnia? neona! opamiętaj się > piątek to koniec sobota to pisanina niedziela to czytanina i tak w kółko same frajdy i metafizyka enrike Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ale za to niedziela 01.03.02, 17:01 neona napisał(a): > piątek to koniec > sobota to pisanina > niedziela to czytanina > i tak w kółko > > same frajdy > i metafizyka > > enrike - bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee strzelanina papranina i wreszcie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
neona THANK YOU, ON MONDAY we'll play another song 01.03.02, 17:29 nie wierz niedzielom usypiają a potem nie wiadomo jak wstać dobranoc wszystkim paniom które zechciały się udzielać na kworum kwikomarum aiseum museum agickom butikom i hurrraaaaaa w te pędy (boże jaki ja głupi jestem,,,,...............................) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia FELLOWSHIP... 01.03.02, 14:06 agick napisał(a): > no i najważniejesz - jako dyżurny ufol przyłączam się do wyprawy w poszukiwaiu > su !! Oczywiście. Tylko co robią ufole??? pzdr, wasieńka z mieczem (rysowac już nie będę) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: FELLOWSHIP... 01.03.02, 14:16 wasia napisał(a): > agick napisał(a): > > > no i najważniejesz - jako dyżurny ufol przyłączam się do wyprawy w poszuki > waiu > > su !! > > Oczywiście. Tylko co robią ufole??? > > pzdr, wasieńka z mieczem (rysowac już nie będę) wasieńka, jak możesz pytać..? jak to co robią - zamęt robią.. mają szpiczaste główki, nibynóżki, czułki, buciki z torebką od neona i chełmik od su.. no i dzielą neona z aise.. na łykendy.. od czasu do czasu muszą obierać ziemniaki w koszarach i pilnować ydoriusa żeby pędzli nie pogubił - co to nimi trawniki na zielono maluje.. nooo.. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: FELLOWSHIP... 01.03.02, 14:20 Czyli mamy specjalistkę od kontrwywiadu! Super! pdzr, blondina na wojennej ścieżce Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 alesciesie kurna rozpisali...... 01.03.02, 14:09 az sie kurna czytac nie chce... wam od wierszowki placa? aboco? czolem wasia... wes mnie spankmi... kaski jakos dawno nie bylo... a tu si ewogole okazal w miedzyczasie ze kazda ma tu chopa... jedziesz ze mna na weekend? mowie ci git bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Co za kuna? 01.03.02, 14:28 bukowski27 napisał(a): > az sie kurna czytac nie chce... wam od wierszowki placa? aboco? > > czolem wasia... wes mnie spankmi... kaski jakos dawno nie bylo... a tu si > ewogole okazal w miedzyczasie ze kazda ma tu chopa... jedziesz ze mna na > weekend? mowie ci git bedzie... Spankju to mogę zawsze (za te wielokropki)... co do weekendu, to wiem, że będzie fajnie, tylko... no jak ci to powiedzieć... ja też mam chłopa... a idziesz na ratunek su? pdzr, blondina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio a co kurna? IP: 194.181.183.* 01.03.02, 14:59 bukos, nie da sie ukryc, ze nasze internetowe narzeczone nas zaniedbuja. choc pojdziemy poszukac su, a potem to i kasiulka szfabom odbijemy. wyruszamy zaraz jak wasia wroci z toalety (co ona tam robi tyle czasu? aaaa, pewnie sprzata). g wasia napisał(a): > bukowski27 napisał(a): > > > az sie kurna czytac nie chce... wam od wierszowki placa? aboco? > > > > czolem wasia... wes mnie spankmi... kaski jakos dawno nie bylo... a tu si > > ewogole okazal w miedzyczasie ze kazda ma tu chopa... jedziesz ze mna na > > weekend? mowie ci git bedzie... > > Spankju to mogę zawsze (za te wielokropki)... co do weekendu, to wiem, że będzi > e > fajnie, tylko... no jak ci to powiedzieć... ja też mam chłopa... > > a idziesz na ratunek su? > > pdzr, blondina > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik jasne, kurna 01.03.02, 15:02 chyba robię dezercję..ale błogo po jedzonku..jelenie na rykowisku.. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no kurna wasia ty tez??? 01.03.02, 15:09 o w morde... to ja juz nic niewiem... su ma mena, kaska ma nawet takiego co nie chrapie... kwik m ajakiegos jelenia... aise tez ma... agick robi menowi na iomieniny kolacje... nawet gucio z jakims facetem jedzi ena narty!!!! a aja co? jajco... kurna... zeby nie powiedziec kur...<dryn dryn> o przepraszam telefon... o! czesc andrzej!.... tak swietnie.... nie. w wekend jeste wolny... no to fantastycznie... paaaaaaaa... a wiec co to ja mialem.... aha... kieliszek... gdzie ten kieliszek... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik słucham? 01.03.02, 15:13 sam jesteś jeleń, bukowski jeden, cholero. > o w morde... to ja juz nic niewiem... su ma mena, kaska ma nawet takiego co nie > > chrapie... kwik m ajakiegos jelenia... aise tez ma... agick robi menowi na > iomieniny kolacje... nawet gucio z jakims facetem jedzi ena narty!!!! a aja co? > > jajco... kurna... zeby nie powiedziec kur...<dryn dryn> o przepraszam > telefon... o! czesc andrzej!.... tak swietnie.... nie. w wekend jeste wolny... > no to fantastycznie... paaaaaaaa... > > a wiec co to ja mialem.... aha... kieliszek... gdzie ten kieliszek... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kwik noco? noco? 01.03.02, 15:18 sama napislas cos o jeleniach na rykowisku... nocoty? nocoty? inna sprawa to utozsamianie mnie z jeleniem. czemu nie zaprezczam, wrecz popieram. jest giciarsko... powazka kwik. zapraszam ci n aosiedle XXX PRL. w celu sponiewierania sie alkoholem zbratania i roznych takich tam... co juz dawno nie robilem... znaczy si etance... glownie tance... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik bukoś no to! no to! 01.03.02, 15:25 to Ty ryczysz, że uciekły i tak dalej.. tańców w piaskownicy i przewrotów na trzepaku nie odmówię, a jak jakiś alkohol sie znajdzie jeszcze, to gitowo i zajebiście (:)kto mnie takich słów nauczył, no kto) mam nadzieję, że nie będziesz mnie kopał po kostkach i deptał po palcach, co? bo wtedy oddam tak, że gwiazdy wszystkie zobaczysz, oszczegam wcześniej, żeby nie było, że nie wiedziałeś, ok? i fajki weź. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kwik. a fajki jakie? bo ja popki dymam. 01.03.02, 15:31 a pile do siaty tez? czy pojdziemy do pwinicy sie troche pomacac? aha. a w wigrach mi lozysko sie posypalo... probowlaim zalac woskiem ale sie kruszy... ale czas mam tylkjo do 6ej... bo potem gramy blokowy ze 158. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik popki dymasz, hm.... 01.03.02, 15:41 to w końcu tańce, czy zbójowanie w piwnicy, hę? nie piłę i nie jubilata, tylko deskę baranie (:)), tam w was na osiedlu postawili już chyba rampę albo half- pajpa, co? zrobimy jakieś indy 360 grab, gansta! Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: no kurna bukoś ty tez??? 01.03.02, 15:23 Bukoś, tak trzymać... Mężczyźni są naprawdę git ;-))) pzdr, wasieńka bukowski27 napisał(a): > o w morde... to ja juz nic niewiem... su ma mena, kaska ma nawet takiego co nie > > chrapie... kwik m ajakiegos jelenia... aise tez ma... agick robi menowi na > iomieniny kolacje... nawet gucio z jakims facetem jedzi ena narty!!!! a aja co? > > jajco... kurna... zeby nie powiedziec kur...<dryn dryn> o przepraszam > telefon... o! czesc andrzej!.... tak swietnie.... nie. w wekend jeste wolny... > no to fantastycznie... paaaaaaaa... > > a wiec co to ja mialem.... aha... kieliszek... gdzie ten kieliszek... Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: a co kurna? 01.03.02, 15:07 Gość portalu: gucio napisał(a): > bukos, nie da sie ukryc, ze nasze internetowe narzeczone nas zaniedbuja. choc > pojdziemy poszukac su, a potem to i kasiulka szfabom odbijemy. wyruszamy zaraz > jak wasia wroci z toalety (co ona tam robi tyle czasu? aaaa, pewnie sprzata). > g grrrrrrrr... truteń, ja cię chyba w końcu moresu nauczę... wystawiaj tyłek! blondina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: a co kurna? kurna IP: 194.181.183.* 01.03.02, 15:14 wasienka, lubie jak tak slodko robisz grrrrr. inne dziewczyny to tylko hhyyyy ach i och robia. wiesz wasiuniu, to moze ja cie zabiore na tego wladce, he? wasia napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > bukos, nie da sie ukryc, ze nasze internetowe narzeczone nas zaniedbuja. c > hoc > > pojdziemy poszukac su, a potem to i kasiulka szfabom odbijemy. wyruszamy z > araz > > jak wasia wroci z toalety (co ona tam robi tyle czasu? aaaa, pewnie sprzat > a). > > g > > grrrrrrrr... truteń, ja cię chyba w końcu moresu nauczę... wystawiaj tyłek! > > blondina Odpowiedz Link Zgłoś
wasia kurna, kurna, kurna? to jakaś mantra, czy co? 01.03.02, 15:19 Gość portalu: gucio napisał(a): > wasienka, lubie jak tak slodko robisz grrrrr. inne dziewczyny to tylko hhyyyy a > ch > i och robia. wiesz wasiuniu, to moze ja cie zabiore na tego wladce, he? Już cztery razy byłam, no i mam na dysku w domu i oglądam co kilka dni. Dialogi znam na pamięć. Z maniaczką byś się wybrał? pzdr, blondina Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 gucio. na moj gust. 01.03.02, 15:21 to wasia cie podrywa... mowie ci to stary... ja sie na tym znam... wez ja do kina to sie przekonasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gcio Re: gucio. na moj gust. IP: 194.181.183.* 01.03.02, 15:27 no co ty powiesz. podrywa? przeciez to porzyjaciolka mopjej narzeczonej jest. patrzpan te kobitki to zadnych zasad moralnych nie maja. tylko im jedno w glowie g bukowski27 napisał(a): > to wasia cie podrywa... mowie ci to stary... ja sie na tym znam... wez ja do > kina to sie przekonasz... Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Wyjaśnienia dla bukosia... 01.03.02, 15:26 wasia napisał(a): > Z maniaczką byś się wybrał? To było pytanie retoryczne mające odstraszyć gucia i wybić mu z głowy ten poroniony pomysł - jeszcze byśmy się w kinie pobili... pzdr, blondina Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 wasia: yhy. 01.03.02, 15:35 ale jakos ci nie wierze... jakos tak nie... guci mowie ci inwestuj.. po il etam u was bilety na lorda? u nas po 14ie zlotych polskich... powiedz na kiedy to kupie... wiesz gucio... taki song jest: nie wierz nigdy kobiecie... dobra rade ci dama... tararararararara... lalalalalalalalala... gdzie kurna ja te kiliszki wcislem...??? Odpowiedz Link Zgłoś