Dodaj do ulubionych

Czerwień :D

22.06.11, 15:16
jest bardziej kusząca i prowokująca no właśnie u:

a) blondynek
b) brunetek

osobiscie uważam ,ze u jednych i u drugich przynajmniej dla mnie :D
A jak jest u Was ?
Obserwuj wątek
    • irutxeta Re: Czerwień :D 22.06.11, 15:22
      mnie tez podoba się zarówno u blondynek jak i brunetek
      (jestem brunetka i wole brunetki),

a niektóre blondynki noszą czerwień wprost fenomenalnie,
      (te w typie "lato"),

ja nie zawsze jestem w stanie udźwignąć czerwień - chociaż ja uwielbiam,

mam taka czerwona sukienkę w szafie - zakupiona pol roku temu - i jeszcze jej na siebie nie włożyłam na publiczny pokaz - powala mnie jej siła;)
      • kasi-a789 Re: Czerwień :D 22.06.11, 15:23
        jasna czerwień - blondynki
        ciemna, ciepła czerwień brunetki
    • moonogamistka Re: Czerwień :D 22.06.11, 15:26
      Ciagle marze o czerwonej kiecce i jakos sie nie sklada;-)
      • jael53 Re: Czerwień :D 22.06.11, 15:32
        Zdecydowanie u blondynek (do których się nie zaliczam). Brunetki, zwłaszcza ciemne, w czerwieni wywołują skojarzenia typu "bajzelmama z Argentyny".
    • zawsze-soffie Re: Czerwień :D 22.06.11, 15:34
      jest kusząca i prowokująca u NIEKTÓRYCH blondynek i Niektórych brunetek i NIEKTÓRYCH rudych i niektórych szatynek.
      • irutxeta Re: Czerwień :D 22.06.11, 16:00
        brunetka w czerwieni i z mina "z nożem nie podchodź" fajnie wygląda,
        tak kontrastowo - facet wie, ze ma temperament i wie tez ze musi mieć "jaja" żeby coś wyszło,

taka brunetka nie podchodzi pod bajzelmamę z Argentyny;)
    • sumire Re: Czerwień :D 22.06.11, 16:21
      nie cierpię tego koloru i nigdy go nie noszę (jedynie szminki czerwonej używam czasami). nie wydawał mi się kuszący - ani gdy byłam blondynką, ani teraz, gdy jestem brunetką :)
    • grzeszna_marta Re: Czerwień :D 22.06.11, 17:07
      mmm no mi jednak czerwień kojarzy się ogniscie uwielbiam prawie wszelkie odcienie .Samam mam ciemne włosy choć do typowych brunetek nie należę to zawsze przyciaga moje spojrzenie kobieta z jasnymi włosany ( fakt niekoniecznie musi być blondynka choć te tez sa diablice:D i czymś czerwonym nawet jeśli to sa tylko luba aż tyko paznokcie
      • simply_z Re: Czerwień :D 22.06.11, 17:13
        lubie ,choc nosze glownie bluzki lub dodatki ,teraz szukam czerwonych kolczykow,.
        Piekny kolor ,bardzo ozywia ,chociaz czerwonej sukienki jeszcze nie mialam .Pomyslec ,ze do XIX w. ten kolor nosily glownie kobiety upadle...
    • killarney5 Re: Czerwień :D 24.06.11, 00:51
      To mój ulubiony kolor. Mam masę czerwonych rzeczy i bardzo dobrze się w nich czuję - to kolor czystej energii, a energia to moje specjalność. Nie lubię natomiast kolorów przyćmionych, szarawych, beżowych, mysich - są to kolory "maskujące" i dla mnie depresyjne.
      • agaoki Re: Czerwień :D 24.06.11, 12:16
        również uważam, że czerwień pasuje i blondynkom, i brunetkom.
        sama jednak za czerwienią nie przepadam, źle się w niej czuję, chociaż wyglądam dobrze:)
    • zamysleniee Re: Czerwień :D 24.06.11, 12:53
      ulubiony kolor i pasuje do mnie na szczęście :) (blondynka)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka