mam_autystycznego_psiaka 20.05.04, 10:55 Mój piesek jest autystyczny. Leczę go u psiego lekarza od psychiki. Powiedział dzisiaj, że nia ma szans na poprawę. buuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tess Re: Mój problem jest w moim nicku. IP: *.telia.com 20.05.04, 11:09 az trudno uwierzyc ze psiak moze miec ta chorobe:(( Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Mój problem jest w moim nicku. 20.05.04, 11:21 Na autyzm i inne zaburzenia emocjonalne dobrze działa pływanie z delfinami. Widziałam w tv... Może kup psiakowi gumowego delfina? Odpowiedz Link Zgłoś
miriammiriam Re: Mój problem jest w moim nicku. 20.05.04, 12:00 ciesz sie, ze nie masz pokracznego kotka Odpowiedz Link Zgłoś
michal_swoboda Re: Mój problem jest w moim nicku. 21.05.04, 18:21 moze sam kotek pokraczny by się odezwał w tej sprawie, co, szprotko? Pan Swoboda Odpowiedz Link Zgłoś
manra Re: Mój problem jest w moim nicku. 20.05.04, 12:09 hmmm... ciekawe czy w tym przypadku zadziałałaby terapia "podążaj za..." zwykle pies ma przecież poziom inteligencji kilkuletniego dziecka. postaraj się spędzać z psem duzo czasu (jeśli go - czas- masz) i robic to, co on "zaproponuje"... wiem, ze to brzmi glupio, ale w przypadku dzieci daje niesamowite efekty. pozdrawiam :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumtarabum Re: Mój problem jest w moim nicku. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.04, 22:45 A ja mam autystycznego penisa. Nie reaguje na cipki. Co mam zrobić??? Odpowiedz Link Zgłoś