Dodaj do ulubionych

Pierwsza rocznica

04.10.06, 08:19
założenia naszego cudownego forum mija właśnie dzisiaj.
Ja żem to mówiąc nieskromnie uczyniła :DDDDDD
Po południu wygłosze odezwę, a teraz jedzcie, pijcie i bawcie
się :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Obserwuj wątek
    • karpik1 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 08:26
      dziękuje dziękuje:)
    • gregor_1976 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 09:01
      Jedzenie, picie i zabawa zawsze bardzo chetnie! :))) Zaraz sprobuje dojsc kiedu
      tu pierwszy raz wlazlem.
      • gregor_1976 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 09:04
        27.10.06 :)))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34172&w=31093398
        Hhehehehe, jako ostatni watek na liscie wychodza mi sery plesniowe autorstwa kruger:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34172&w=29950923
        • chloe30 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 09:09
          Gregor ale w jakim sensie ostatni??
          Że najstarszy?
          Najstarszy i pierwszy jaki tu powstał jest zawsze przyszpilony - "To sie
          przedstawię" :DDDD
          • gregor_1976 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 09:16
            Ja wiem, ja sobie klikalem tam na dole na kolejne numerki i wyszlo tak, ze za
            serami kruger nie ma juz nic.
          • katimai Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 09:16
            sto lat, sto lat :))))
            ale zleciało, nie?
            jeszcze tak nie dawno była dyskusja o pomidorach , ehh
            i znowu jestem rok starsza :)))

ja poprosze o sernik, najlepiej całą blachę :DD
            i herbate
            głodna jestem cholernie :(

• chloe30 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 09:17
              Proszę prosze, sernik Wam do nocy piekłam,
              herbata z mlekiem?
              A ja myślałam że kilka miesiecy nie przetrwa to moje forum..... :))))
            • gregor_1976 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 09:18
              katimai napisała:

> ja poprosze o sernik, najlepiej całą blachę :DD

To tak a propos serow kruger
    • karpik1 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 09:20
      ja poprosze kawe i sernik:)
      • chloe30 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 09:24
        karpik1 napisał:

> ja poprosze kawe i sernik:)

A cos mocniejszego to po południu :)))
        • karpik1 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 09:30
          niech tak bedzie ;)
    • conejito13 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 09:30
      jupiiiiiiiiiiiii!!!!:) jesaaaaaaaa, to juz rok????? bosz... a w tym czasie sie
      adas urodzil:), leos skusil lapke, katimai i ja zapylilysmy, wywalili
      prosiaka:). jeszcze ktos cos? ktos jakas nowa prace dostal? zmienil miejsce
      zamieszkania? w ogole cos zmienil??
      • chloe30 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 09:31
        conejito13 napisała:

> wywalili
        > prosiaka:).
        To by było zbyt piękne :))) Wywalili księgowego :DDD
        • gregor_1976 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 09:32
          chloe30 napisała:

> To by było zbyt piękne :))) Wywalili księgowego :DDD

Juz go nie ma na zawsze? Teraz innym sie odpala za plecami.
          • conejito13 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 10:20
            aaaaaaaa. sory. pomylka:( dobra, jednego ciemniaka mniej:)
      • gregor_1976 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 09:31
        > jeszcze ktos cos? ktos jakas nowa prace dostal? zmienil miejsce
        > zamieszkania? w ogole cos zmienil??

No ja - i nowa prace i miejsce zamieszkania
        • conejito13 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 10:22
          wlasnie! gregor!!! zem zapomniala, ze ty w spermie teraz robisz w polsce:) a
          pamietam jak wracales z de i nie naplywaly oferty... a teraz:):):)
    • chloe30 ODEZWA 04.10.06, 09:34
      W tym miejscu za cały rok wspólnego forumowania dziekuję:
      Jeanne_ne (na początku jako singelka)
      Ulinhi
      R.Kruger
      Conejito
      Katimai
      Gregorowi

To ci co przyszli w pierwszych dniach i zostali do dziś :)
      • gregor_1976 Re: ODEZWA 04.10.06, 09:42
        My tez dziekujemy Matko Zalozycielko, Tobie i Twemu Leonowi!
      • katimai Re: ODEZWA 04.10.06, 10:54
        dziękuje , dziękuje za wyróznienie
        wzruszyłam się <chlip>

sie podziała faktycznie
        a co bedzie za rok dopiero :))

• chloe30 Re: ODEZWA 04.10.06, 10:56
          No ja mam nadzieję, że się nie zakopiecie w pieluchach i dotrwamy jakoś do
          drugie rocznicy :))
          Chyba że na posterunku zostane tylko ja i Karpik :DDDD
          • katimai Re: ODEZWA 04.10.06, 11:02
            kochana, nie bój żaby
            juz sie necik w domu instaluje :)
            co prawda neostrada ale zawsze cos,a miec musze, bo starego na posterunek do
            firmy od stycznia wysyłam no i muszę byc w stałym kontakcie - co by czegos nie
            spier....niczył :))
            • conejito13 Re: ODEZWA 04.10.06, 11:08
              tez mam neta w domu. a przy okazji upierdliwa tesciowa. na pewno bede pisala;)
              • katimai Re: ODEZWA 04.10.06, 11:13
                ja nie miałam i sie broniłam wielce, zeby nie miec, tzn. mam modem i moge sie
                łączyc ( ale co o za połączenie) jednak jak bym z pracy do domu wracała i tu
                net tam net to bym zgineła forever,
                a tak to głowa trochę jednak odpoczywa , a komp. stoi i sie kurzy bo do niczego
                nie potrzebny - ot mebel, i juz go nie chce, bo chce laptoka :)

ale dupa z laptoka bo dzisiaj kupuję wypoczynek do nowiuskiego salooonuu i moja
                limit na ten miesiac (rok?) wyczerpany, a kurwwa rat mam na tysiaka juz :((
                pojebana jestem wiem,
                ale jak szalec to szalec :)

• conejito13 Re: ODEZWA 04.10.06, 12:03
                  kati, co ci jeszcze zostalo do zrobienia? my mamy juz wszystko zamowione.
                  jeszcze tylko: drzwi do mieszkania (wszystkie wewnetrzne) oraz meble do
                  lazienek. najdrozsze to te pieprzone drzwi:( ale jakos damy rade. choc nie
                  obedzie sie bez wybrania srodkow na tzw. czarna godzine:( chcialam uniknac, bo
                  czarna godzina nadejdzie wkrotce;), ale niestety sie nie da. trudno. alien
                  bedzie spal w zgrzebnych przescieradlach a nie w atlasowych:))))))))))) acha,
                  zaraz potem wejdzie stolarz zrobic komputerownie i oporzadzic jedna szafe dla
                  aliena. to tez podskoczymy z radosci jak rachunek zobacze. ale trudno. ja
                  wiecej nie chce nawet slyszec o zadnych remontach i odnawianiu!
                  • katimai Re: ODEZWA 04.10.06, 12:34
                    mi chuj i jeszcze troche :))
                    oprocz wypoczynku do salonu nie mam nic :))
                    no moze jeszcze na ławe sie skuszę
                    beidze wypoczynek 3+2+1 (dosc spory, bo i pokoj ma 40m kw)ława i pianino :)
                    hehe a reszta (szafki, szafa i dywan) ch..wie
                    nie wiem, się wymyśli :P
                    pozostaje mi na korytarz farbę, listwy przy drzwiach wew. próg do zew. itp.
                    aaa i nie mam oświetlenie w całym domu ( jakies fajne lampy, lampki, kinkiety)
                    no i chce fajne zasłonki , rolety rzymskie do kuchni i jadalni,
                    ale to drobiazgi - to sobie zostawiam jako przyjemnosc
                    • conejito13 Re: ODEZWA 04.10.06, 13:31
                      to ja problemu z zajebistymi nie mam. jest wszystko. tylko... kurwa ceny z
                      kosmosu!! a meble dla noworodka to normalnie jakis kosmos!! znaczy chodzi mi o
                      lozeczko i komode chociaz, bo szafe na szczescie w tym pokoju mam, taka
                      wewnetrzna. byla w 'wyposazeniu'. ale musze ja wyremontowac, zmienic drzwi i
                      fooogle:( ale o tym pomysle pozniej, po remoncie. jak sie nie wyrobie to gnoj
                      bedzie lezal na podlodze na sianku owiniety w szmatki, jak jezusek;)
                      niestety szafki do lazienki musze kupic, bo ida ze zlewem. ja juz w ogole nie
                      wiem... jeszcze mampary szklane do prysznica i do wanny:( zapomnialam o nich...:
                      ( pierdolety typu lampy i inne tam oswietlenia tez nie mam. eh... i w ogole nie
                      mam pomyslu na pomysl na pokoj dziecka. gapie sie na rozne projekty i nic mi do
                      czerepa nie przychodzi. nie moge tapety walnac, bo sie robaki legna. chyba mi
                      zostanie pomalowanie, bo ja bym chciala jakos fajnie pomalowac, bajkowo (jakies
                      rysunki z szablonu albo co...), ale nie mam talentu i kto mi to zrobi?? eh...
                      jedno wiem: ani niebieskie ani rozowe. o! a ogolnie remont to kupa gowna i nic
                      wiecej (kurzu wiecej:(
    • mami2 Happy Birthday:) 04.10.06, 10:07
      Chloe, gratulacje, zwłaszcza tych pierwszych stron:)
      • chloe30 Re: Happy Birthday:) 04.10.06, 10:08
        mami2 napisała:

> Chloe, gratulacje, zwłaszcza tych pierwszych stron:)

No patrz, a dzisiaj nas nie dali, a taki byłby prezent :(((
        • conejito13 Re: Happy Birthday:) 04.10.06, 10:23
          za slabo nagadujemy na rzad. trzeba sie poprawic.
    • mieszkowamama Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 12:36
      STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO
      LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT,
      LAT... dla naszej szanownej założycielki i dla nas... bez których to forum
      zginęłoby śmiercią męczeńską ;)
      • mateuszwierzbicki Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 12:53
        gratuluję, rok nie wyrok :)
        • chloe30 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 12:54
          mateuszwierzbicki napisał:

> gratuluję, rok nie wyrok :)

Tatusiu!!!!!!
          A mnie to juz wstyd do ciebie zaglądać - wstyd że tak dlugo nie pisałam....
          • chytra_hydra Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 13:12
            w innym wątku przyniosłam szampana, tutaj też poleję, bo przecież nie wypada
            tak w niewielkim gronie, prawda?;) co z tego, że wredna (lecz jakże urocza)
            kati od hrabianek mi tu, cóż z tego...;)
            • chytra_hydra Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 13:14
              chloe, pijesz szampana od hrabianki?...;) kati, chodź, chodź, już się tam w
              kącie nie obruszaj, tak?...;)
            • chloe30 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 13:14
              chytra_hydra napisała:

>> kati od hrabianek mi tu, cóż z tego...;)
              Aj tam się przejmujesz, bo to raz człowieka od burżujów wyzywali :DDDDD
              • katimai Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 13:16
                <foch,foch>

to z żalu , że załyczyc nie moge :))
                ja ino sernik i herbate ;P

• chytra_hydra Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 13:17
                  się nie fochuj, nie... wirtualnego kieliszeczka, kochana, strzelić sobie możesz
                  bez konsekwencji nijakich... dawaj, pijemy;)
                  • katimai Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 13:23
                    jak moge, to ja bym chciała wirtualnie po bandzie pojechac
                    i to tak, żeby mnie jutro mroczki przed oczami latały :))))))

zdrówko zatem!!
                    • chytra_hydra Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 13:25
                      taaaak?... czekaj, zaraz Ci tu przyrządzę osobistego drinia..;) specjalnie dla
                      Kati: kamikadze podwójne, czyli kieliszeczków dziesięć;) będziesz kochana na
                      niebiesko rzygać dalej niż niebo się otwiera... pasuje?;) ale przedtem ubaw po
                      pachy!;)
                      • katimai Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 13:28

phiii, kochana kamikadze to ja na przystawke moge chlupnac,
                        spirit mnie daj , majony z kranówą :DD
                        • chytra_hydra Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 13:30
                          no ale , że jak... hrabianka?!;) spirit?!;)
                          • katimai Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 13:36
                            ja ze wsi dziewcze, to sie nie znam

to jak to tak hrabianka kamikadze polewa? jak polewa --to .... nie hrabianka :DD

dobry spirit nie jest zły ;P
                            • chytra_hydra Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 13:48
                              teraz to nie hrabianka?;) prawdziwa hrabianka pije jak ułan i polewa jak
                              strażak!;) o!;) pij, pij... pijmy i już;)
              • chytra_hydra Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 13:16
                ja się przejmuję, bo mi nobilitacja się trafiła przesłodka... ja chcę być
                hrabianką! ja chcę kaprysić oraz omdlewać, w mordę jeża!!...;);)
                • conejito13 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 13:34
                  chytra, mozesz jeszcze miec globusa jakby co.
                  • chytra_hydra Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 13:36
                    o, kochanieńka, nie omieszkam!...:) będę miała globusa wielkości, kurna, balona
                    latającego! i niech mi ktoś, kurwa, jęknie...;)
                    • chloe30 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 13:39
                      I będziesz miała buduar i peniuar :DDDD
                      • chytra_hydra Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 13:48
                        oraz rezerwuar...:)
                        • chloe30 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 13:50
                          chytra_hydra napisała:

> oraz rezerwuar...:)

i trotuar (do rzygania po szampanie :))))
                          • chytra_hydra Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 13:51
                            i memuar, by o tym nigdy nie zapomnieć...;) ech, stęskniłam się normalnie,
                            normalnie no!...;)
                            • chloe30 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 13:53
                              chytra_hydra napisała:

> i memuar, by o tym nigdy nie zapomnieć...;)
                              że jak?? pamietnik to jest? Wybacz, ale ja klasa robotniczo chłopska :PPP
                              ech, stęskniłam się normalnie,
                              > normalnie no!...;)
                              No ja tez :DDDDDDD
                              • chytra_hydra Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 13:59
                                memuar to taki wiersz ku pamięci...;) memuary pisywano niegdyś, za
                                piękniejszych czasów;) a ja, jako hrabianka, to wiesz... wszystko normalnie
                                wiem, wszystko!...;)
                                • chloe30 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 14:02
                                  To Ty mię jakis memuar na rocznice napisz :D
                                  • chytra_hydra Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 14:05
                                    to ja Cię napiszę memuar jakiś...;)
                                    • conejito13 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 16:47
                                      czlowiek sie cale zycie uczy...cale zycie... memuar?? troche jak pisuar...
                                      • chytra_hydra Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 16:47
                                        ależ conejito...!;)
                                        • conejito13 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 16:52
                                          ojej w pisuarze mozna memual, nie? no tak mi sie jakos skonotowalo:)
                                          • chytra_hydra Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 16:54
                                            to nenufar, conejito, nenufar! memuar w żadnym razie;)
                                            • conejito13 Re: Pierwsza rocznica 04.10.06, 17:30
                                              rymuje sie? rymuje. to co tu sie sensu dopatrywac... ma sie rymowac i juz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka