spionca.krulewna 20.05.04, 23:26 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12223&w=12805984&a=12805984 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pokraczny_kotek :DDDDDDDDDDDDDDDD 20.05.04, 23:30 prowokacja się udała. he he he. jaka szkoda że nie docierasz już na TDP, nie znasz zakończenia historyjki :) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
spionca.krulewna Re: :DDDDDDDDDDDDDDDD 20.05.04, 23:37 pokraczny_kotek napisała: > prowokacja się udała. > he he he. > jaka szkoda że nie docierasz już na TDP, nie znasz zakończenia historyjki :) > buziaki Alez pewnie ze sie udalo Zlociutka!!!!! Znowu jestes w centrum forumowej uwagi, a przeciez tylko o to Ci chodzi. Z buziakow rezygnuje, jesli mozna... Wybitnie nie jestes w moim typie, misiu kolorowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: :DDDDDDDDDDDDDDDD 20.05.04, 23:46 spionca.krulewna napisała: > Znowu jestes w centrum forumowej uwagi tak. czy to nie wspaniałe? grzechem byłoby nie skorzystać z darmowej reklamy która zdaje się jest twoją pasją, więc przy okazji spełniam i dobry uczynek :> aha, jak już mówimy o promocji, to nie zakładaj hermetycznych wątków które rozumiem tylko ja. rób tak jak teraz - podawaj linki do moich konkretnych wypowiedzi. dzisiaj zadanie odrobiłaś na piątkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_swoboda Re: :DDDDDDDDDDDDDDDD 21.05.04, 18:24 jaka, która, gdzieeee? prowokacja??? nie ośmieszaj sie i zacznij czytac słownik jezyka polskiego, bo nie kumasz za nic znaczenia słów z zasobu słownictwa na poziomie klasy zerowej. jesteś pewna, że ----> ** nie ** m a m y **? Pan Swoboda Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy.don.pedro Re: :DDDDDDDDDDDDDDDD 22.05.04, 21:57 michal_swoboda napisał: > jesteś pewna, że ----> ** nie ** m a m y **? gratulacje dla **m i s t r z ó w** chwalenia się swoją głupotą przede wszystkim. na atak atomowy również **w y s t a w i c i e** gołą d...? nie polecamy kopania pod nikim jeśli ma się naturę chwalipięty. ;-) pedrosy Odpowiedz Link Zgłoś
spionca.krulewna Re: :DDDDDDDDDDDDDDDD 23.05.04, 00:23 > > pedrosy Pedrosie, kto mieczem wojuje, ten miecza ginie. Droga Kasiu M., ucz sie lepiej do sesji. W tym roku bedzie ciezko :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek kurewna, jak ładnie poprosisz... 20.05.04, 23:34 to przerzucę na minutkę wątek z TDP na dekameron. popatrzysz sobie. chcesz? hy hy hy Odpowiedz Link Zgłoś
spionca.krulewna Re: kurewna, jak ładnie poprosisz... 20.05.04, 23:38 pokraczny_kotek napisała: > to przerzucę na minutkę wątek z TDP na dekameron. popatrzysz sobie. chcesz? > hy hy hy > Zlociuteka, pewnie ze chce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: kurewna, jak ładnie poprosisz... 20.05.04, 23:48 spionca.krulewna napisała: > Zlociuteka, pewnie ze chce!!!! eee, i tak nie uwierzysz. zresztą wszystkiego dowiesz się z brukowców po 17 czerwca. bez pudła rozpoznasz moją niepiękną twarz na zdjęciach i wtedy zajarzysz o co chodziło :) Odpowiedz Link Zgłoś
spionca.krulewna Re: kurewna, jak ładnie poprosisz... 20.05.04, 23:55 pokraczny_kotek napisała: > spionca.krulewna napisała: > > > Zlociuteka, pewnie ze chce!!!! > > eee, i tak nie uwierzysz. > zresztą wszystkiego dowiesz się z brukowców po 17 czerwca. bez pudła rozpoznasz > > moją niepiękną twarz na zdjęciach i wtedy zajarzysz o co chodziło :) Kochanienka, nie czytam brukowcow :))) Poza tym, nie badz taka skromna :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: kurewna, jak ładnie poprosisz... 21.05.04, 00:01 spionca.krulewna napisała: > Kochanienka, nie czytam brukowcow :))) > Poza tym, nie badz taka skromna :)))))) raz zrobisz wyjątek i kupisz. nie wątpię w to. mniemam że polazłabyś za mną do samego piekła, więc czymże dla ciebie wydatek paru groszy na szmatławca? kup, poszukaj, dowiesz się. nikt nie powiedział że będzie łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
spionca.krulewna Re: kurewna, jak ładnie poprosisz... 21.05.04, 00:04 > raz zrobisz wyjątek i kupisz. nie wątpię w to. mniemam że polazłabyś za mną do > samego piekła, więc czymże dla ciebie wydatek paru groszy na szmatławca? > kup, poszukaj, dowiesz się. nikt nie powiedział że będzie łatwo. > Bez przesady, nie zamierzam na Ciebie wydawac pieniedzy. Nie jestes tego warta. Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: kurewna, jak ładnie poprosisz... 21.05.04, 00:08 spionca.krulewna napisała: > Bez przesady, nie zamierzam na Ciebie wydawac pieniedzy. oj tam nie denerwuj się. zajrzysz do internetowego wydania superekspresu i zalinkujesz. cierpliwości. > Nie jestes tego warta. tja... ale coś w sobie mam, coś mam co każe ci latać za mną z wywieszonym ozorem, zakładać specjalnie piatego nicka i główkować do upadu? powtarzam, ostatnie wątki były ZBYT hermetyczne. liczą się tylko linki, linki i jeszcze raz linki. wierzę że mnie nie zawiedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
spionca.krulewna Re: kurewna, jak ładnie poprosisz... 21.05.04, 00:10 > tja... ale coś w sobie mam, coś mam co każe ci latać za mną z wywieszonym > ozorem, zakładać specjalnie piatego nicka i główkować do upadu? > powtarzam, ostatnie wątki były ZBYT hermetyczne. liczą się tylko linki, linki i > > jeszcze raz linki. > wierzę że mnie nie zawiedziesz. Piatego nicka? Stuknij sie wglowe kobieto. Masz wiecej wielbicieli niz myslisz, "lasko" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: kurewna, jak ładnie poprosisz... 21.05.04, 00:15 spionca.krulewna napisała: > Masz wiecej wielbicieli niz myslisz, "lasko" :)))) też tak sądzę. co nie przeszkadza niektórym być bardziej natarczywym niż innym. na deka czeka na ciebie jeszcze jedno zadanie i możesz iść spać. "mądralo" :> Odpowiedz Link Zgłoś