allsweatness 28.09.06, 12:22 witam pytanie dosyc dziwne , mam zamiar pojsc do fryzjera do salonu "le grande" we Wroclawiu - dotychczas zagladalam tylko przez okno ... byl tam ktos moze fryzjerzy sa dosyc specyficzni myslicie,ze bede zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grogreg Re: Homoseksualisci fryzjerami 28.09.06, 12:33 Czy istnieje korelacja pomiedzy orientacja seksualna fryzjera a stanem twoich wlosow? Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Homoseksualisci fryzjerami 28.09.06, 12:40 A skąd wiesz, czy ona tam w sprawie włosów idzie.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Homoseksualisci fryzjerami 28.09.06, 12:42 Faktycznie.... Tu jest zaklad fryzjerski! Ja tu mam mieso!! Odpowiedz Link Zgłoś
sharleena Re: Homoseksualisci fryzjerami 28.09.06, 12:41 to oczywiście wszystko geje ale kierowniczka jest lesbijką. na włosy nie ma to zasadniczo żadnego wpływu ale będa się starali narzucić ci ten wstrętny, metroseksualno-gejowki styl z pasemkami i balejażami a także eksperymentalne cięcie grzywki. ja bym nie poszła Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Homoseksualisci fryzjerami 28.09.06, 12:43 Cos takiego jak styl metro-gejowski? Odpowiedz Link Zgłoś
troggir Re: Homoseksualisci fryzjerami 28.09.06, 13:01 grogreg napisał: > Cos takiego jak styl metro-gejowski? Taki ch...jowy..? Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Homoseksualisci fryzjerami 28.09.06, 13:35 Może - jajcarski..? Farbują na żółto? :D Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Homoseksualisci fryzjerami 28.09.06, 13:18 pomijając twój dowcip, to jak byłem u fryzjera to gej(z tych bardzo zniewieściałych) który tam ciął przez 40 minut namawiał laskę by cięła grzywkę. W końcu uległa trochę i była zadowolona. Okropne te grzywki, wyglądała jak enerdowska lodziara z lat 80 tych Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Homoseksualisci fryzjerami 28.09.06, 13:01 Dla mnie fryzjer może być sobie sadomasochistą albo i dendrofilem zgoła, byle włosy dobrze strzygł. Nie obchodzi mnie, z kim sypia. Dotyczy to również całej reszty świata... Odpowiedz Link Zgłoś
darunia21 Re: Homoseksualisci fryzjerami 28.09.06, 13:41 ja chodze do fryzjera homoseksualisty...i jestem bardzooo zadowolona z efektów jego pracy nad mooimi wlosami Odpowiedz Link Zgłoś
moninia2000 Re: Homoseksualisci fryzjerami 28.09.06, 14:50 Po prostu mnie szokuje forma pytania i ..samo pytanie..Ze jak to, co to, przekonanie seksualne ma wplyw na...klaki? Moni Odpowiedz Link Zgłoś
vivis_cortez Re: Homoseksualisci fryzjerami 28.09.06, 19:25 co ma to, z kim kto sypia do jego zawodowych umiejętności? :-) NIC! Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Homoseksualisci fryzjerami 29.09.06, 03:39 jest korelacja, bo geje lepiej obcinają Odpowiedz Link Zgłoś