Dodaj do ulubionych

jestem lekko zaskoczona

29.08.11, 18:29
wyborcza.pl/1,75248,10192488,Szyc_z_nagroda_na_festiwalu_w_Montrealu___Jestem_w.html
Szyc dostał nagrodę dla najlepszego aktora, a ja jakoś go nie doceniałam - no zwyczajnie nie lubię , jak to można się pomylić w ocenie innych
Obserwuj wątek
    • piotr_57 Re: jestem lekko zaskoczona 29.08.11, 18:34
      gr.eenka napisał:

> Szyc dostał nagrodę dla najlepszego aktora, a ja jakoś go nie doceniałam - no z
      > wyczajnie nie lubię , jak to można się pomylić w ocenie innych

Istnieje drugie rozwiązanie-nagrodę "dostał" a nie "zasłużył na nią".
      Wystarczy mieć możnych protektorów, lub znaleźć się w strefie interesów takiej osoby, a nagrody sypia się jak z rękawa.
      • wez_sie Re: jestem lekko zaskoczona 29.08.11, 18:37
        a oglądał pan film? bo ja owszem i uważam, ze to był kawał dobrej roboty w wykonaniu b.sz.
        • cowgirl_ride Re: jestem lekko zaskoczona 29.08.11, 18:44
          Pytanie brzmi: jaka była konkurencja?;) Bo wygrać bieg na 100 metrów, ścigając się z emerytami lub dziećmi to różnica niż kiedy się biegnie z mistrzami, nie?;)
          Żeby nie było, nie czepiam się. Swoja drogą, ocenianie jakiejkolwiek sztuki jest wysoce subiektywne...
        • piotr_57 Re: jestem lekko zaskoczona 29.08.11, 19:33
          wez_sie napisał:

> a oglądał pan film?

Nie oglądałem.

bo ja owszem i uważam, ze to był kawał dobrej roboty w wyko
          > naniu b.sz.

A ja nie poddaje tego w wątpliwość. Ja nawet nie wiem kim jest Borys Szyc. Wypowiedziałem się w kwestii formalnej, a nie podmiotowej.
          Autorka startera powątpiewała w swoje zdolności do oceniania, więc wskazałem jej inne rozwiązanie. Jednak w zupełnym oderwaniu od omawianej sprawy jednostkowej.
          ( na imię mam Piotrek, prosze sobie darować tego pana).
          • wez_sie Re: jestem lekko zaskoczona 29.08.11, 23:13
            jest pan w takim wieku, ze mógłby pan być moim tatom, więc po imieniu mówić nie wypada. mogę mówić do pana "panie piotrze/piotrku" a moze jak sie bliżej poznamy to będę do pana mówił "wujku".
    • six_a Re: jestem lekko zaskoczona 29.08.11, 19:03
      w hamerykańskiej wersji i tak eminem go zagra.
      • cowgirl_ride Re: jestem lekko zaskoczona 29.08.11, 19:42
        Eminem? Narzędnik?:P
    • zmienna_elfka Re: jestem lekko zaskoczona 29.08.11, 22:58
      Ale Ty w swojej ocenie oceniałaś, a nie innych :PP A serio może w takim razie zastanów się, za co pana Szyca nie lubisz? Bo jeśli za jedną tudzież dwie role, to chyba nie jest miarodajna ilość do wystawiania osądów, prawda?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka