lled 09.09.11, 22:54 >>>A może lepiej wyjść do ludzi? spotkania ze starymi znajomymi? zajęcia językowe? >>>warsztaty taneczne? kluby dyskusyjne? Drogie Panie. Ile z Was spotkalo meza/chlopaka wlasnie tam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny_blabla Re: Gdzie szukac? 09.09.11, 23:28 Podobno żony/męża szuka się w kościele. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Gdzie szukac? 09.09.11, 23:31 niektórzy zostają znalezieni (przez żonę) na portalach randkowych Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Gdzie szukac? 11.09.11, 12:16 zamysleniee napisała: > niektórzy zostają znalezieni (przez żonę) na portalach randkowych przez obecną żonę a nie przyszłą ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Gdzie szukac? 09.09.11, 23:33 wyjście do ludzi i spotkania ze znajomymi to niezły sposób ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Gdzie szukac? 09.09.11, 23:37 ja poznałam mojego męża w bibliotece uniwersyteckiej, o. Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Gdzie szukac? 09.09.11, 23:39 Mój chłopak to mój kolega z roku. Spoiknęliśmy się na mojej imprezie urodzinowej:) Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Gdzie szukac? 10.09.11, 01:46 Tak ale jak czytam ze te portale randkowe sa bee a szkoly jezykowej nie ma w poblizu a tanczyc nie umie to co mam zrobic? Klade sie spac, moze jutro ktos mi doradzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Gdzie szukac? 10.09.11, 01:54 Portale randkowe są be, czaty są do potęgi be..... Ludzie ogólnie są be :P. Nie no, może na jakimś forum dla pasjonatów szukaj :). Tam normalnych można spotkać :). Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Gdzie szukac? 11.09.11, 13:22 lled napisał: > na forach same trolle siedza! Taaaa. :P Oraz szczęśliwie żonaci, co z Twego punktu widzenia pewnie jeszcze gorzej. To Ty pisałaś o mostku w wątku o Urbańskiej? No to trochę pijarowo popracuj. Trzaśnij taki bez zapowiedzi w jakimś zbiorowisku, a przekonasz się jak niewiele facetom potrzeba by Cię okrzyknęli królową wieczoru. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Gdzie szukac? 12.09.11, 16:59 Nie ja nie pisalam :) moglem raczej pisac ale tez nie pisalem w watku o Urbanskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zemsta.blondynki Re: Gdzie szukac? 12.09.11, 16:49 ja poznałam faceta na przystanku, więc daleko szukać nie musisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cowgirl_ride Re: Gdzie szukac? 11.09.11, 12:17 Ja, podczas niedzielnego spaceru, na Starówce... Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka no własnie 11.09.11, 12:18 z tym wychodzeniem do ludzi - to mi się zwyczajnie nie chce. portale randkowe - też to jakiś obciach. Mi to brakuje takiej instytucji swatki. Przyprowadzili by kandydata, by się go obzerkało i ewentualnie można by było się zgodzić lub nie. A teraz tyle z tym zachodu. No nie chce mi się zwyczajnie nie che :) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: no własnie 11.09.11, 12:33 > Mi to brakuje takiej instytucji swatki. Przyprowadzili by kandydata, by się go > obzerkało i ewentualnie można by było się zgodzić lub nie. A teraz tyle z tym z > achodu. Jeszcze lepiej gdyby to rodzice wybierali kandydata, którego spotkałoby się na ślubie po raz pierwszy lub drugi w życiu. Przynajmniej z braku laku nie trzeba by wybrzydzać i porównywać wszystkich facetów do ideałów narzucanych przez media. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: no własnie 11.09.11, 12:36 no i rodzice byliby zadowoleni i teście szczęśliwi :) no jakoś mi obojętne jest to czy facet jest czy nie - jakieś naszło mnie ogólne zniechęcenie do płci przeciwnej Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: no własnie 11.09.11, 12:52 > no jakoś mi obojętne jest to czy facet jest czy nie - jakieś naszło mnie ogóln > e zniechęcenie do płci przeciwnej Bo Wy jakieś dziwne jesteście. Jak mi obojętne jest czy kobieta jest czy jej nie ma, to zniechęcenia Wami kobietami chyba nigdy bym odczuwać nie mógł. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiu_3 Re: Gdzie szukac? 11.09.11, 12:21 Ja mojego poznalam w szkole... Ale mysle, ze dobra opcja jest poznac znajomych znajomych. Mozna zlapac niewymuszony kontakt na stopie kolezenskiej, a czasem moze zaiskrzyc Odpowiedz Link Zgłoś
0ion Re: Gdzie szukac? 11.09.11, 12:28 Najlepsza jest upierdliwa rodzina, mama, babcia, ciotki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kosc_ksiezyca Re: Gdzie szukac? 11.09.11, 12:29 Ja mojego miłościa poznałam na imprezie, gdzie mnie znajomi znajomych wyciągnęli. Nigdy więcej już nie byłam w tym klubie, ale jak widać, ślepej kurze... i takie takie. Z własnych doświadczeń - naprawdę o wiele lepiej zmienić sposoby wirtualne na realne :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Gdzie szukac? 11.09.11, 13:33 ja swojego poznałam na zebraniu PTSM.. co nie znaczy, że od razu polubiłam ;) To był długi proces :D a do zaowocowania przyczyniła się przyjaźń z tym samym kolegą Odpowiedz Link Zgłoś
miau_weglowy Re: Gdzie szukac? 12.09.11, 00:27 no ja w sumie spotkalam wsrod ludzi, jak by na to nie patrzec ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Gdzie szukac? 12.09.11, 16:53 na warsztatach tanecznych to bywali panowie bardziej idący w kierunku związku z innym panem. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Gdzie szukac? 12.09.11, 17:05 Mego zapoznałam na studiach, zaś zadzierzgnęliśmy bliższą znajomość dzięki kilku imprezom u mojej przyjaciółki. Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Gdzie szukac? 12.09.11, 17:08 Ja mam pomysl: zaczac sie uczyc esperanto. Oni organizuja sobie wyjazdy, mozna nawet zlapac partie zagranica. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Gdzie szukac? Oj 12.09.11, 17:42 Obudziła się kolejna desperatka, która dopiero zaczyna szukać kochasia? A gdzieś Ty była jak inne dziewuchy szukały swoich chłopów? Ja przespałaś ten okres lub niepoważnie podchodziłaś do związków to trudno. Wypada zatem prowadzić życie "starej panny". ha haha Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: Gdzie szukac? 12.09.11, 22:04 No ale to nie jest tak, że jak już pójdziesz na ten kurs to od razu tam poznasz chłopca;) To działa raczej tak, że idziesz na kurs-poznajesz ludzi, idziesz gdzieś z tymi ludźmi-poznajesz następnych, itd. Powiększa Ci się grono osób poznanych i gdzieś jakoś w którymś momencie poznajesz Onego. No. Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Gdzie szukac? 12.09.11, 22:10 Dlaczego wszystkie Panie pisza gdzie mam szukac chlopcow???? Do cholery jasnej. To jest temat gdzie szukac kobiet :) Aha, i nie zostane stara panna tylko raczej rozwodka jak juz :) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Gdzie szukac? 12.09.11, 22:21 kobiet jest pełno;) chociaż może nie w twoim typie... Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: Gdzie szukac? 12.09.11, 22:27 lled napisał: > Dlaczego wszystkie Panie pisza gdzie mam szukac chlopcow???? Do cholery jasnej. > To jest temat gdzie szukac kobiet :) Aha, i nie zostane stara panna tylko racz > ej rozwodka jak juz :) Spokojnie:P To działa również w temacie dziewcząt. W ogóle ludzi no. Im więcej się robi, tym więcej osób poznajesz i masz dostęp do miliona 'drugich połowek' zamiast do trzech na przykład siedząc tylko w domu;) Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: Gdzie szukac? 12.09.11, 22:30 PIERWSZY - w szkole, DRUGI - tamże TRZECI - tudzież, CZWARTY - na letnim wyjeździe PIĄTY - na pielgrzymce SZÓSTY - na ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Gdzie szukac? 12.09.11, 22:38 czekaj ulka dalszą część listy klepie Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Gdzie szukac? 12.09.11, 22:42 może oni tylko o godzine lub drogę się pytali ? Odpowiedz Link Zgłoś
rose01 Re: Gdzie szukac? 12.09.11, 22:52 podobno miłość sama przychodzi i coś w tym jest, ja może i banalnie na dyskotece, na którą bardzo mi się nie chciało iść, ale za dużą namową koleżanek poszłam ;) generalnie to w ogóle nie moje klimaty to disco, ale chyba tak miało być... Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: Gdzie szukac? 12.09.11, 23:02 Wydaje mi się, że do przypadkowego zdarzenia sobie teorię dorobiłaś... Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka eDarling 12.09.11, 22:41 lled napisał: > >>>A może lepiej wyjść do ludzi? spotkania ze starymi znajomymi? za > jęcia językowe? >>>warsztaty taneczne? kluby dyskusyjne? > > Drogie Panie. > > Ile z Was spotkalo meza/chlopaka wlasnie tam? > szukaj na portalu dla singli z aspiracjami . Odpowiedz Link Zgłoś