i.nes 20.09.11, 16:05 Właśnie się dowiedziałam, że wylewam na tym forum swoje żale, więc postanowiłam, że sprostam temu wyzwaniu... Tylko nie wiem, od czego zacząć. Pomożecie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alienka20 Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:06 Olaboga, z sufitu tynk odpada, dziciska butów na zimę ni mają :P. Kto da więcej? :P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:10 buty majo z zeszłego roku po kuzynach z Hameryki, więc spoko, a na suficie to nigdy nie było tynku, więc co w zasadzie odpada? Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:11 A no tak, w takim razie tynk odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:26 Nie, 12 minut temu to powiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:08 Jak Ci doradzałam mopa, to olałaś. Radź se sama, idę pomagać tym, co naprawdę mojej rady potrzebują. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:12 Juz wiem - Twój chłop założył, że to Ty będziesz sprzątać mopem w Waszym domu. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:11 Jeśli nosisz rajtki, to pewnie ostatnio oczko ci poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:11 Lakier na paznokciach. On zawsze odpryskuje! Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:15 Tusz ci się rozmazał na lewym oku :). A tak btw chyba wodę w czajniku przypaliłaś i rysa na kuchence indukcyjnej się zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:22 Nie zawsze. Czasami się tylko z końcówek ściera i zostawia takie drobne kreski na dokumentach. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:22 o, właśnie! strasznie mnie to frustruje! Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:23 albo na ścianie przy włącznikach i na białej lodówce i na pralce za dużo prac domowych, oj za dużo! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:25 ciekawe, że nie wspomniałaś o kuchence ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaledonia26 Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:15 No wiesz jak ktoś zagląda na forum bo ma problem a nie ma z kim albo nie chce z bliskimi o tym rozmawiać i rozkminia sprawę na forum zbierając opinie to normalne bo jeszcze przy okazji załapie się na fajne pomysły czy poradę P.Ewy że niby obiektywnie i zdroworozsądkowo.Ale jak ktoś nie mając problemu o którym nie chce mówić bliskim siedzi całe dnie na forum, to albo nie ma przyjaciół, ma kompleksy, nie ma zajęcia i wylewa frustracje pod przykrywką niby żartów to współczuję życia. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:17 Pisalaś ,że jestes od dwóch tygodni na forum. Jak na taki krotki okres czasu to zadziwiająco sporo wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:20 właśnie o tym samym pomyślałam, zwłaszcza, że dziś jestem pierwszy raz od 3 tygodni :D Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:25 I jaka odważna ;) Konto dopiero po miesiącu czytania założyłam, a po drugim odpisałam na jakiegoś posta. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:27 a jak już zaczęła tworzyć wątki to przebiła wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:29 Jest w top 10 :) Niektórych nie przebije. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:33 Zazdrosne paszczaki, chciałybyście mieć tyle serialu w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:19 Tutaj nie ma żadnej pani ewy, także tego... Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:20 Ja wiem gdzie jest pani Ewa, niedawno się dowiedziałam ale nic nie powiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:50 i.nes napisała: > memento mori :) Sine qua non Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:58 best.yjka napisała: > Sine qua non Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. wystarczy, c'nie? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:22 kaledonia26 napisała: > ktoś nie mając problemu o którym nie chce mówić bliskim nie umiem mówić moim bliskim o problemach, których nie mam, ale przychodzę na FK i się uczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
szymon_de_montfort Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:24 A ja nie wylewam, tylko wlewam, i nie są to żale, tylko alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś
szymon_de_montfort Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:28 Jednak się pożalę, bo najadłem się do tego placków ziemniaczanych i teraz jest mi niedobrze. Say Uncle, how to live, what to do. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:32 placki ziemniaczane dobre są! dawno nie jadłam. czy do leniwych z cynamonem pasuje czerwone wino? (Ólka, to pytanie NIE jest do Ciebie ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
szymon_de_montfort Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:41 Ten cynamon + czerwone wino to chyba w wersji lux, w wersji standard jest wóda + sam placek. Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:51 Wiesz, nie będziemy się zdradzac z naszymi plebejskimi gustami hrabio :) Odpowiedz Link Zgłoś
szymon_de_montfort Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:58 Jam jest rolnik spod Lublina. Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Pożalę się... 20.09.11, 16:59 A to hrabięta ziemi nie uprawiają?:P Odpowiedz Link Zgłoś
szymon_de_montfort Re: Pożalę się... 20.09.11, 17:09 Moja sąsiadka własnie wykopuje kartofle przy pomocy gracki i tak się akurat ustawiła, że jest tyłem do mojego okna. Ale mam fajny widok. Odpowiedz Link Zgłoś
szymon_de_montfort Re: Pożalę się... 20.09.11, 17:21 Kiedyś ją widziałem, jak sikała. I to z bliska, tyle że tylko przez chwilę, bo jechałem rowerem przez las i tylko koło niej śmignąłem. Ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
szymon_de_montfort Re: Pożalę się... 20.09.11, 17:31 I szkoda, że to było na trzeźwo, nawet nie miałem odwagi się obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Pożalę się... 20.09.11, 17:09 czy do leniwych z cynamonem pasuje czerwone wino? Nie! Mozesz tylko te wina: Alsace Gewurztraminer Vin blanc, Alsace A.O.C Les Sélections de grains nobles Vin moelleux & liquoreux, Alsace A.O.C Sainte Croix Du Mont Vin moelleux & liquoreux, Bordeaux A.O.C Champagne Vin pétillant, Champagne A.O.C Champagne 1/2 Sec Vin pétillant, Champagne A.O.C Macvin Du Jura Vin blanc, Jura A.O.C Floc De Gascogne Vin blanc, Mistelle A.O.C Pineau Des Charentes Vin blanc, Mistelle A.O.C Banyuls Vdn Vin blanc, Roussillon A.O.C Vouvray Vin moelleux & liquoreux, Vallée de la Loire A.O.C No i juz masz na co narzekac :) Odpowiedz Link Zgłoś