Dodaj do ulubionych

gdzie znaleźć zupełna antymaterialistkę?

25.05.04, 13:57
podpowiadam wszystkim zainteresowanym,że takie kobiety najczęściej można
spotkać na squocie.Probleemem możę być to,że kobieta ta po za tym że gardzi
sprawami materialnym, gardzi też ludźmi którzy się tym zajmują i takich co
mają wypasione bryki.
W naszym społeczeństwie, tzn.normalnym, takim które chodzi do pracy i mieszka
w normalnym przytulnym mieszkanku,wszyscy są materialistami.
Rzecz jasna w mniejszym lub większym stopniu,ale są.
Obserwuj wątek
    • Gość: obierzyna faktycznie, ale ameryka juz odkryto. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 14:01
      jak zyc nie bedąc materialistą? odpowiedz jest prosta: pod mostem albo w kanale
      (zalezy od dzielnicy)
      • envi Re: faktycznie, ale ameryka juz odkryto. 25.05.04, 14:02
        sqot to nie jest kanał lub pod mostem,ajk ktoś jest ignorantem i cyborgiem
        strowanym przez media to najlepiej niech się tu nie ośmiesza jak oberżyna.Swoją
        drogą - kretynka.
        • Gość: obierzyna Re: faktycznie, ale ameryka juz odkryto. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 14:09
          ło matko, straszne to co do mnie napisalaś! mozesz teraz to przetlumaczyc tak,
          bym cos zrozumiał?
      • envi Re: faktycznie, ale ameryka juz odkryto. 25.05.04, 14:02
        pardon,obierzyna,hehe
        • envi Re: faktycznie, ale ameryka juz odkryto. 25.05.04, 14:05
          Zresztą,głupi ten wątek i na to forum się nie nadaje,pewno większośc ma tu
          takie pojęcie jak Obierzyna.A mi się nie chce rozwodzić nad tym co to jest
          squot.
          • Gość: oberżyna no cóż kochana... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 14:10
            ..jaki autor - taki wątek:)))
            • kopov Re: no cóż kochana... 25.05.04, 14:21
              tylko nie kochana, tylko nie kochana, tylko nie kochana my antymaterialistki
              kładziemy laske, nawet na kochanie - nie potrzebujemy!!!!!!!!!!
              • Gość: obierzyna Re: no cóż kochana... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 14:25
                chyba trąbki?
    • kopov wiź dzie? 25.05.04, 14:11

• Gość: obierzyna Re: wiź dzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 14:15
        w piź dzie?
        • kopov Re: wiź dzie? 25.05.04, 14:18
          Brawo Pani Bogusiu, przechodzi Pani do następnego etapu
          • Gość: obierzyna Re: wiź dzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 14:24
            a co dostanę w nagrodę? bo synek marzy o trąbce.
            • kopov Re: wiź dzie? 25.05.04, 14:30
              owłosionej?
              • Gość: obierzyna Re: wiź dzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 14:35
                ustalilismy juz, w mniej ambitnym wątku, ze TO owłosione to trąba
                trąbka BYWA owlosiona.
                • kopov Re: wiź dzie? 25.05.04, 14:41
                  o.k. ale pomyślałem, że może da się pogodzić dwie rzeczy naraz a mianiowicie;
                  1. transplantacja z wargi Aniołka
                  2. implant dla synka
                  i wilk syty i owca..
                  • Gość: obierzyna Re: wiź dzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 15:14
                    no co ty! nie da się, bo to by było kazirodztwo. z nudow podszylam sie pod
                    Aniołka i taki durny wątek załozyłam (zresztą Aniołek się na pewno nie
                    pogniewa). tak więc trąba z wargi matki nie wchodzi ABSOLUTNIE w grę!
                    • kopov Re: wiź dzie? 25.05.04, 15:18
                      a skąd trąba na wardze ha, ha? chodziło o zbędne włosy
                      • Gość: obierzyna Re: wiź dzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 15:35
                        z wargi mozna zrobic niezłą trąbę, jak sie ją odpowiednio wywinie... a
                        odwrotnie juz sie nie da.
                        • kopov Re: wiź dzie? 25.05.04, 15:38
                          to poświęć swoją jedną wargę na moją druga trąbę
          • Gość: obierzyna moja złota mysl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 14:26
            "fajnie być antymateralistką , jak sie ma dużo pieniędzy". ale zdolna jestem!
            • kopov Re: moja złota mysl 25.05.04, 14:32
              "a jeszcze fajniej jak sie nie potrzebuje materiału" (na męża?)
              • Gość: obierzyna Re: moja złota mysl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 15:15
                a propos materiału: "tak krawiec kraje , jak mu staje".
                • kopov Re: moja złota mysl 25.05.04, 15:19
                  a krawcowa dupy daje, jak krawcu nie staje
                  • Gość: obierzyna Re: moja złota mysl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 15:37
                    chyba wlasnie wtedy nie daje. ale, ale, czy nie za daleko sie zagolopowalismy ?
                    co mysmy zrobili z tym pięknym wątkiem? a zaczęło sioe tak niewinnie....
                    • kopov Re: moja złota mysl 25.05.04, 15:40
                      no właśni envi sie nie odzywa a ja tak lubie z inteligentymi, wątek o penisie
                      też poszedł w pizdiec cholerka
                      • Gość: Ida Zupełną antymaterialistkę znajdziecie w klasztorze IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 25.05.04, 17:01
                        o zaostrzonym rygorze:)))))Nawet się rymuje,hi,hi,hi..:))) Pozdrawiam.Ida
    • Gość: szamanka Re: gdzie znaleźć zupełna antymaterialistkę? IP: *.lodz.mm.pl 25.05.04, 21:55
      popieram,bo jednak każdy chce jakoś żyć, w materialistycznym świecie nie jest
      możliwe być całkowitym niematerialstą. Ja uważam to za zło konieczne.
    • envi Re: gdzie znaleźć zupełna antymaterialistkę? 25.05.04, 22:52
      jak widac moje pesymistyczne myslenie odnosnie tego watku sie sprawdzilo:)dobre
      i to ze stosunki miedzy Kapovem i Obierzyna sie poglebily. Koniec watku,zdechl
      smiercia naturalna,obiecuja wiecej takich glupot nie popelniac:)strzala!
    • powerpuffgirl Re: gdzie znaleźć zupełna antymaterialistkę? 25.05.04, 23:27
      na forum kozmo-gerlz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka