Dodaj do ulubionych

Jak i gdzie poznac faceta po 40tce?

28.09.11, 11:02
Takie sobie pytanko,bo pomyslow brak i samotnosc doskwiera.Wy mlode siksy jestescie,hmm;),ale pomyslow na rozwiazywanie problemow macie od groma,wiec sie pytam,bo powoli trace nadzieje:(.W pracy nie,bo same baby i praca specyficzna(b.malo kontaktow z ludzmi),w knajpie nie,bo wybor z racji wieku ograniczony,znajomych mam niewielu i albo pary,albo jak ja kobiety szukajace..No gdzie,kurna go poznac?
Obserwuj wątek
    • rudenko Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 11:08
      zaraz napiszą Ci tutejsi panowie coś w ten deseń

"na co komu baba po 40-stce"
      • grassant Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 11:14
        zgadza się. taka, która w tym wieku zadaje pytanie: jak i gdzie?
        • sisi40 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 11:20
          A co zlego jest w tym pytaniu?Ze niby nieogarnieta i stara;)?
          • grassant Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 11:29
            odp. na pytanie przewodnie: facet nie baba i poznać go mozna wszędzie w dowolny sposób. Ale Ty masz specjalne wymagania.
            • sisi40 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 11:33
              Acha,bardzo wyczerpujaca odpowiedz:).Tak,bardzo specjalne:ma byc sensowny i mi sie podobac
              • rudenko Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 11:39
                grassant
                a wyobrażasz sobie babkę po 40stce uśmiechajacą się do obcego faceta na ulicy.

Specjalne wymagania? mógłbyś sprecyzować
                • grassant Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 12:55
                  a wyobrażasz sobie babkę po 40stce uśmiechajacą się do obcego faceta na ulicy.
                  >
                  nie musi się uśmiechać, jeśli nie potrafi. języka też nie potrafi używać?

> Specjalne wymagania? mógłbyś sprecyzować

ja???
                  • rudenko Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:39
                    no i co ma niby powiedzieć temu z ulicy? zastanów się, masz ochotę na kawe? a facet na to ja mam, ale moja żona nie za bardzo

• senseiek Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 15:16
                      > no i co ma niby powiedzieć temu z ulicy? zastanów się, masz ochotę na kawe? a f
                      > acet na to ja mam, ale moja żona nie za bardzo

A co ma niby powiedziec komukolwiek innemu gdziekolwiek indziej spotkanemu?
                      A co ma facet powiedziec jej (jesli on byl strona aktywna).. ? Przeciez to jest dokladnie taka sama sytuacja.
                      • rudenko Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 29.09.11, 09:41
                        no tak senesiek i tak wygladają dyskusje na forach

a o czym tutaj roamawialiśmy no poczytaj moze jeszcze raz całość i jak następnym razem się odezwiesz to pomyśl
                        • mariuszdd Facet po 40-stce nie umawia sie z kobietą po 40-st 29.09.11, 10:23
                          Stara baba
                          Ale... młodszy to owszem ,poseksić sie z taką ,to fajnie.
                          I nie będzie marudzić o związku ,bo jest za stara :)
                          • rudenko Re: Facet po 40-stce nie umawia sie z kobietą po 29.09.11, 10:30
                            wiesz mariuszku oświecę Cie jako starsza koleżanka z FK
                            na seks to jest wielu chętnych i nie trzeba ich po forach szukać. Więc niestety konkurencja duża to i my babki (nawet te staruchy po 40stce) mamy w czym przebierać. Z byle kim tego robic nie musimy.

Ala ja odnosze wrazrenie, że autorka tego watku szuka partnera do życia a nie do seksu.
                            • sisi40 Re: Facet po 40-stce nie umawia sie z kobietą po 29.09.11, 10:40
                              Wlasnie Rudenko,nie o seks chodzi,bo to na wyciagniecie reki jest,cokolwiek panowie by nie mowili(ze stare,ze fuj i takie tam inne:D).
                              Swoja droga smieszy mnie bardzo gleboka i niezachwiana wiara w to,ze mlodosc trwa i bedzie trwala wieki.Mowiac mlodosc mam na mysli twarz bez zmarszczki i dwadziescia pare,gora trzydziesci pare lat;).Precyzuje,bo znowu ktos napisze,ze uwazam sie za stara.
                              • senseiek Sorry mala, ale nie kupuje tego.. 29.09.11, 11:02
                                > Wlasnie Rudenko,nie o seks chodzi,bo to na wyciagniecie reki jest,cokolwiek pan
                                > owie by nie mowili(ze stare,ze fuj i takie tam inne:D).

Sorry mala, ale nie kupuje tego. To kompletny brak logiki.. Jakbys podrywala facetow kilka razy tygodniowo/miesiecznie do seksu, to bys nam tu plakala, ze nie mozesz poznac zadnych facetow i doskwiera samotnosc.. ? I pytala gdzie ich spotkac... ? Jaasne.

> Swoja droga smieszy mnie bardzo gleboka i niezachwiana wiara w to,ze mlodosc tr
                                > wa i bedzie trwala wieki.Mowiac mlodosc mam na mysli twarz bez zmarszczki i dwa
                                > dziescia pare,gora trzydziesci pare lat;).Precyzuje,bo znowu ktos napisze,ze uw
                                > azam sie za stara.

Nigdy nie slyszalem o takiej wierze. A jesli bym uslyszal to uznal bym taka osobe za idiote.
                                • rudenko Re: Sorry mala, ale nie kupuje tego.. 29.09.11, 11:09
                                  Wlasnie Rudenko,nie o seks chodzi,bo to na wyciagniecie reki jest,cokolwi
                                  > ek pan
                                  > > owie by nie mowili(ze stare,ze fuj i takie tam inne:D).
                                  >
                                  > Sorry mala, ale nie kupuje tego. To kompletny brak logiki.. Jakbys podrywala fa
                                  > cetow kilka razy tygodniowo/miesiecznie do seksu, to bys nam tu plakala, ze nie
                                  > mozesz poznac zadnych facetow i doskwiera samotnosc.. ? I pytala gdzie ich spo
                                  > tkac... ? Jaasne.

Sorki młody, ale podrośnij, bo mało o zyciu wiesz. Znajdź mi jedną babkę, która turtaj napisze, ze ma problem ze znalexieniem faceta do łóżka. Tylko niech to będzie babka ze stazem tutaj, a nie nowo założony przez Ciebie damski profil. Rozczulają mnie takie wszystkowiedzace małolaty.
                                  Nie przykładaj swojej męskiej miarki babce, bo dla nas to nie jest problem tzn. znalezienie faceta do bzykania. To jest Wasz męski największy problem jak tu przekonac babkę zeby można było ja bzykac bez zobowiązn
                                  • senseiek Re: Sorry mala, ale nie kupuje tego.. 29.09.11, 11:25
                                    > Znajdź mi jedną babkę, która turtaj napisze, ze ma problem
                                    > ze znalexieniem faceta do łóżka.

No wlasnie czesto to jest wydumana fantazja. Moze znalezc, ale tego nie robi, i nam tu placze na forum, ze "nie moze znalezc faceta".. maslo maslane.. :)
                                    • rudenko Re: Sorry mala, ale nie kupuje tego.. 29.09.11, 11:31
                                      znaleźć faceta jak widac to nie to samo co znależć babkę
                                • sisi40 Re: Sorry mala, ale nie kupuje tego.. 29.09.11, 11:17
                                  Nie szukam faceta do seksu,a to,ze ty nie wierzysz,ze mozna w TYM wieku takich znalezc to naprawde nie moj problem.
                                  • senseiek Re: Sorry mala, ale nie kupuje tego.. 29.09.11, 11:29
                                    > Nie szukam faceta do seksu,a to,ze ty nie wierzysz,
                                    > ze mozna w TYM wieku takich znalezc to naprawde nie moj problem.

Zaraz, zaraz... To szukasz kolegi? Przyjaciela.. ? A nie do ewentualnego zwiazku?
                                    To trzeba bylo tak od razu.. :)
                                    Bo tu wszyscy w tym watku mysla, ze szukasz faceta do zwiazku..

Ale to moze byc problem, bo co powie jego zona/narzeczona/dziewczyna, ze znalazl sobie kolezanke/przyjaciolke do rozmow.. ?
                  • ocznek88 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 13.07.25, 20:37
                    Jesteś jeszcze zainteresowana mam 37 lat i jestem kawalerem 508279681
                    • okruchlodu Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 14.07.25, 13:28
                      Wątek z 2011 obawiam się, że Sisi już najprawdopodobniej jest zajęta albo poddała się. Swoją drogą co taki młodziak robi w wątku dla 40+?
                      • aroden lubi starsze ? 14.07.25, 23:10
                        okruchlodu napisała:

> Wątek z 2011 obawiam się, że Sisi już najprawdopodobniej jest zajęta albo podda
                        > ła się. Swoją drogą co taki młodziak robi w wątku dla 40+?

lubi starsze ?
                        - nie on jeden na forach.
                        • okruchlodu Re: lubi starsze ? 16.07.25, 16:09
                          > lubi starsze ?
                          > - nie on jeden na forach.

Na którym forum? Nie ma takich, oni znikają jak świeże bułeczki.
              • grassant Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 12:53
                jak chcesz to uświadomić nieznajomemu?
      • okruchlodu Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 25.04.25, 21:58
        Fajnie sobie przeczytać stare wątki. Człowiek widzi jaka przepaść mentalna dzieli 2025 od 2011r. Ufff
    • alienka20 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 11:23
      Tylko na czaty nie idź bo tam degeneruchy same siedzą :).
      • sisi40 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 11:29
        Domyslam sie.Raz zajrzalam i wystarczylo:(
        • alienka20 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 11:35
          Przyznam, że nawet jeśli sensownie da się z kimś na raz pogadać, to i tak po pewnym czasie wylezie z niego jakas psychoza.
          • raohszana Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:20
            Zapomniałaś jej powiedzieć, żeby na forumy nie chodziła, bo tam same świry som!
            • alienka20 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:43
              Świry? Pani, tu szajka rządzi :D.
              • raohszana Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:45
                No, same złoczyńce tutaj, a bidna pani przyiszła i jeszcze ją napadną zszajkowieni!

Gdzie mój yałojec?! :P<wykorzystuje okazję do marudzenia>
                • alienka20 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:53
                  Nie marudź, tylko mi powiedz, czy :
                  Zgodnie z Konstytucją RP, ochronie prawnej podlega:
                  A )laska marszałkowska
                  B) budynek Parlamentu
                  C) godło, barwy i hymn Rzeczypospolitej Polskiej :).
                  • raohszana Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:55
                    alienka20 napisała:

> Nie marudź, tylko mi powiedz, czy :
                    > Zgodnie z Konstytucją RP, ochronie prawnej podlega:
                    > A )laska marszałkowska
                    > B) budynek Parlamentu
                    > C) godło, barwy i hymn Rzeczypospolitej Polskiej :).
                    *
                    Oczywiście, że laska marszałka... przepraszaaam XD
                    c)
                    • alienka20 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 14:02
                      Dziękować. Btw. Dobrze się wczoraj ze znajomymi pośmiałam z tego pytania :).
                      • raohszana Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 14:06
                        No chyba nie z tej laski? XD
                        • alienka20 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 30.09.11, 01:10
                          Nie, z Edyty Górniak śpiewającej hymn w Korei i Kwasa z miną: "O ssso choziii??? Gdzie ja jestem?" :)
                          • raohszana Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 30.09.11, 01:14
                            Humor ponadczasowy, jak widać! A wiesz, że ja nigdy nie słyszawszy tego wykonania hymnu? I nie widziawszy Kwasa w tej sytuacji? :D
                            • alienka20 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 30.09.11, 01:17
                              www.youtube.com/watch?v=lj2LqBmLqwk
      • waku69 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 29.09.11, 10:03
        na portalach tez roznie bywa.
        ja jestem facetem i mam podobny problem :)
        coż, moze mi w spodniach czegos brakuje? :P
    • varia1 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 11:32
      poza pracą jakieś hobby masz?
      • sisi40 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 11:35
        Tancze,ale ciezko znalezc knajpe gdzie mozna isc bez obciachu i zeby nie bylo to nic w stylu dancingowym,bo to nie moje klimaty
        • varia1 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:04
          taniec to jedyne twoje hobby? szukaj zatem jakichs grup tańca, poszukaj ogłoszeń panów, którzy poszukują partnerek do tańca
    • minasz Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 11:33
      faceci po 40ce szukaja kobiet po 30ce twoj target to faceci po 50ce
      • alienka20 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 11:35
        Raczej przed trzydziestką xD
        • minasz Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 11:37
          nie chciałem jej załamywac:)
          • sisi40 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 11:39
            mnie nie tak latwo zalamac,bez obawy
          • alienka20 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 11:41
            Gratuluję empatii i wrażliwości na cierpienie kobiet :D.
            BTW, target uderzający we mnie jest dla mnie za stary :).
            • sisi40 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 11:47
              No wlasnie:)
              • grassant Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 12:52
                frajerzy zostali już wyłapani.
      • sisi40 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 11:38
        Target targetem,ale jakos ciagnie mnie do mlodszych:)
        • minasz moze pojedz tam??????? 28.09.11, 11:46
          www.youtube.com/watch?v=yKZhXZWULmw&feature=player_detailpage
      • malamelania Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 11:58
        minasz napisał:

> faceci po 40ce szukaja kobiet po 30ce twoj target to faceci po 50ce

Ci po 50tce nadal szukają trzydziestek :D
        • sisi40 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 12:04
          I co,myslicie,ze wszyscy tak maja?
        • rudenko Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 12:08
          malamelania napisała:

> minasz napisał:
          >
          > > faceci po 40ce szukaja kobiet po 30ce twoj target to faceci po 50ce
          >
          > Ci po 50tce nadal szukają trzydziestek :D

Na babkę po 40stce to moze jakiś 60cio latek łaskawie się zlituje, ale tylko jeśli wygladasz najwyzej na 18stkę
          • rudenko jesteśmy bez szans 28.09.11, 12:12
            Nawet na Uniwersytet III Wieku nas nie przyjmą a tam facetów po 60siątce byłby dostatek
            • sisi40 Re: jesteśmy bez szans 28.09.11, 12:15
              A ja nie wierze..W De widuje duzo par,w ktorych widac,ze kobieta jest starsza od partnera.Co,faceci tam sa inni niz u nas?
              • alienka20 Re: jesteśmy bez szans 28.09.11, 12:17
                Najwyraźniej :).
                Ja zazwyczaj parowałam się z rówieśnikami, lub niewiele starszymi. Tylko jeden był ode mnie 4 lata starszy.
                • senseiek Re: jesteśmy bez szans 28.09.11, 12:20
                  > Najwyraźniej :).
                  > Ja zazwyczaj parowałam się z rówieśnikami, lub niewiele starszymi. Tylko jeden
                  > był ode mnie 4 lata starszy.

Nie mow ile mialas facetow, bo zaraz jozek to przylezie i dozna szoku jak duzo.. ;P
                  • rudenko Re: jesteśmy bez szans 28.09.11, 12:29
                    ha ha u mnie na dole pod dyskusją pokazał się baner portalu matrymonialnego Swatka. Kurna czuję się jak w Wielkim Bracie Wszechwiedzące i Widzace OKO czuwa i wskaze drogę....

• alienka20 Re: jesteśmy bez szans 28.09.11, 12:30
                    On mnie tam uważa za aniołka :D
                    • mariuszdd To o związku ,a nie o waleniu w dupe 29.09.11, 10:31
                      Faceci spokojnie ,mogą wyrywać stare kobiety po 40-stce na pęczki ,albo młodsze dzieciate i mówić ile sie lasek przeleciało .
                      Chociaż 40-sto letnia laska ,to dziwnie brzmi :) .
                      Ale sensowego związku ,albo czegoś tam ,to nie będzie.
                      Po dupczy i pójdzie do przyszłej żony . I dlatego tak u ciebie jest :)
                      • rudenko Re: To o związku ,a nie o waleniu w dupe 29.09.11, 11:27
                        Widzisz mariusz i tu się z Tobą muszę zgodzić

Czasami gadsz do rzeczy
              • senseiek Re: jesteśmy bez szans 28.09.11, 12:19
                > A ja nie wierze..W De widuje duzo par,w ktorych widac,ze kobieta jest starsza o
                > d partnera.Co,faceci tam sa inni niz u nas?

Po 40-tce kobieta musi byc bardzo aktywna.
                A Tobie juz na starcie tego brakuje..
                • sisi40 Re: jesteśmy bez szans 28.09.11, 12:21
                  Ze jak:)?
                  • senseiek Re: jesteśmy bez szans 28.09.11, 12:30
                    Skoro sie pytasz gdzie poznac faceta, to pewnie czekasz, az sam podejdzie i zacznie rozmowe.
                    W przeciwnym wypadku kazde miejsce byloby dobre, gdyby tylko byl przelotny blysk w oku z kimkolwiek, gdziekolwiek.
                • sisi40 Re: jesteśmy bez szans 28.09.11, 12:22
                  Nie znasz mnie.Zakladanie,ze kobietom po 40 brakuje aktywnosci jest...naiwne?
                  • simply_z Re: jesteśmy bez szans 28.09.11, 12:35
                    zalezy jak wygladasz ,np. czy jestes w miare zadbana ,nie masz nadwagi ,ubierasz sie fajnie ,a nie ciotowato-polecialam teraz minaszem;).
                    • alienka20 Re: jesteśmy bez szans 28.09.11, 12:40
                      A propos wątku: Janek z mojej chaty na jakieś koncerty chadza w garnitury odziany. Może tam próbuj? Pewnikiem jakiś jazzowy :P.
                    • rudenko Re: jesteśmy bez szans 28.09.11, 12:51
                      simply_z napisała:

> zalezy jak wygladasz ,np. czy jestes w miare zadbana ,nie masz nadwagi ,ubieras
                      > z sie fajnie ,a nie ciotowato-polecialam teraz minaszem;).

Nie moze wygladać za dobrze, bo jak tu już ktoś napisał nasz target to faceci po 50tce, tak więc jeśli będzie wygladać za dobrze to nie trafi w target. Wyobraź sobie faceta po 50tce spocone lico, bęben po kolana, sztuczna szczeka i 40stka wyglądająca na 30stke.

• simply_z Re: jesteśmy bez szans 28.09.11, 13:01
                        wiekszosc tak u nas wyglada;)
                        • alienka20 Re: jesteśmy bez szans 28.09.11, 13:05
                          Śmiem zaprotestować. Znam całkiem niezłe egzemplarze w tym wieku :).
                          • simply_z Re: jesteśmy bez szans 28.09.11, 13:08
                            hm ja nie.
                            • moonogamistka Re: jesteśmy bez szans 28.09.11, 13:13
                              A Dzordzus Klunej?;-) On juz prawie sie lapie:-D
                              • simply_z Re: jesteśmy bez szans 28.09.11, 13:51
                                noo ale nie mowie o slawnych panach;)
                    • sisi40 Re: jesteśmy bez szans 28.09.11, 19:56
                      Wyglądam ok:).Nie w wygladzie tkwi problem.
                      • raohszana Re: jesteśmy bez szans 28.09.11, 20:05
                        sisi40 napisała:

> Wyglądam ok:).Nie w wygladzie tkwi problem.
                        *
                        Fszyskie tak mufiom :P
                        • sisi40 Re: jesteśmy bez szans 28.09.11, 20:46
                          Ale nie fszystkie klamia:D
                          • raohszana Re: jesteśmy bez szans 28.09.11, 20:53
                            sisi40 napisała:

> Ale nie fszystkie klamia:D
                            *
                            Poka fotę :P
                    • sisi40 Re: jesteśmy bez szans 28.09.11, 20:02
                      Wygladam ok,nie w tym tkwi problem..
          • grassant Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 12:57
            Na babkę po 40stce to moze jakiś 60cio latek łaskawie się zlituje, ale tylko jeśli wygladasz najwyzej na 18stkę

takie wi, chociaż jak zwykle sa wyjątki.
        • margie Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:13
          niestety, to prawda.
          Widzialam sie ostatnio z moimi dwoma znajomymi: jeden rocznik 1950, drugi 1954. Obaj maja narzeczone, kazda w wieki 30 lat.....

Faktem jest, ze panowie zadbani, szczupli, inteligentni.....
      • varia1 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:00
        eeeetam, teraz kobiet po trzydziestce szukają dwudziestoparolatki:D
        ulegasz stereotypom, minasz
    • gyubal_wahazar Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 12:51
      Poniuchaj po typowo męskich forach tematycznych. Chlipnij na forum motoryzacyjnym, że masz kłopot ze swym gokartem. Tylko popracuj trochę nad wewnętrzną spójnością intrygi, żeby problem był z grubsza zdefiniowany i błyśnij kilkoma zaklęciami świadczącymi, że jakiś wysiłek w rozpoznanie tematu włożyłaś.

Zdemaskowania możesz się nie obawiać, bo jeśli dojdzie już do wizji lokalnej, to na pewno nie dlatego, że gościa zafrapuje Twój gokart.

Krótko mówiąc, baja musi brzmieć w miarę po męsku, by Cię nie wzięli za jęczącą tą no ... damę ;) Ten sam patent na forum komputerowym, remontowo-budowlanym, wędkarskim, finansowym, motocyklowym czy miłośników czołgów i armat ;)

Skąd wziąć baję ? Z tych forów właśnie. Tylko sprzed minimum paru miesięcy i z jakimiś modyfikacjami, żeby się za łatwo nie połapali. Najbardziej czasochłonna będzie 1-sza. Potem pójdzie jak z płatka. Powodzenia ! :)
      • rudenko Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 12:54
        no pękam ze smiechu
        to ja spróbuję u tych z człogami i armatami
        • grassant Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 12:59
          haha, my nie tanciory, my tankisty.
      • tabeletka Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 12:55
        dobre! sisi, do dziela!
      • alienka20 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 12:59
        Ja na swojej imprezce zgłosiłam, że mam problem z komputerem :D. Komputer umarł jakiś czas później śmiercią naturalną, związek nadal żyje.
      • moonogamistka Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:00
        :-D rzeczowa meska porada!
      • gyubal_wahazar Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:22
        Aa i jeszcze jedno. Przeflancuj się na jakiegoś lepiej brzmiącego nika. Z 40 zrób 35 (zawsze mogłaś go przecież założyć 5 lat temu). Co do Sisi, to najbiedniej pół narodu (z kreślącym te słowa w tej liczbie) odczyta go ŚiŚi, czyli niebezpiecznie zbieżnie z czynnością (Damy wybaczą) oddawania moczu.

Celowałbym w jakieś bardziej eteryczno-efemeryczne, pokroju viviene, catherine czy jeszcze silniej przywołujące w jaźni buhaja konotacje romantyczno-kopulacyjne
        • rudenko Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:25
          buchajów Ci u nas dostatek panoczku

Myślisz, że jej o buchaja chodzi?

• raohszana Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:27
            rudenko napisała:

> Myślisz, że jej o buchaja chodzi?
            *
            No przeesz nie o śledzia, nie? ;)
            • rudenko Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:30
              no przeesz buchajów to nawet taki staroć jak baba po 40stce szukac nie musi sami się pchajom do łóżka
              • raohszana Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:32
                Naprawdę? Chmurwa, to idę, zobaczę, bo może na pod drzwiami stado czeka do matki i dlatego tak pies szczeka!
            • gyubal_wahazar Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:32
              Nie ująłbym tego lepiej, ale wrodzona nieśmiałość i tak by mnie powstrzymała. Miło znów widzieć Raoś w formie ;)
              • raohszana Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:35
                gyubal_wahazar napisał:

> Nie ująłbym tego lepiej, ale wrodzona nieśmiałość i tak by mnie powstrzymała.
                *
                Za skromniście do tego! ;)

> Miło znów widzieć Raoś w formie ;)
                *
                A i mnie miło znowu spotykać na forumie Wielebnego :)
        • senseiek Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 14:19
          > Aa i jeszcze jedno. Przeflancuj się na jakiegoś lepiej brzmiącego nika. Z 40 zr
          > ób 35 (zawsze mogłaś go przecież założyć 5 lat temu). Co do Sisi, to najbiednie
          > j pół narodu (z kreślącym te słowa w tej liczbie) odczyta go ŚiŚi, czyli niebez
          > piecznie zbieżnie z czynnością (Damy wybaczą) oddawania moczu.

Ale masz skojarzenia! Ja to ciagle czytam "ssij ssij 40"... :)
        • sisi40 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 20:10
          No tak,marnie to "sisi40" wyglada,ze tez o tym nie pomyslalam:(..Dzieki za rady,trzeba bedzie sie technicznie wyedukowac i ruszyc na podboj meskich forow;)
      • raohszana Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:26
        Wielebny obeznany w takich tematach, że strach pytać - w jakich jeszcze? :D

A co do forumów i nicków - jak pójdziesz do czołgistów i armat to proszę, nie zmieniaj nicka na "Gruba Berta" ;)
        • gyubal_wahazar Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:38
          Takie czasy moje dziecko, że nie wystarczy już wkuć na blachę paru co lepszych kawałków (w tym, tego o jawnogrzesznicy)

> jak pójdziesz do czołgistów i armat to proszę, nie zmieniaj nicka na "Gruba Berta" ;)

Hehehe :) Pokrewieństwo fonetyczne zaiste kuszące, ale z nikiem takiej pełci, obawiałbym się oderwać plecy od ściany. A Raoś gdzie jeszcze pacyfikuje zbłąkane owieczki ? ;)
          • raohszana Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:43
            gyubal_wahazar napisał:

> Takie czasy moje dziecko, że nie wystarczy już wkuć na blachę paru co lepszych
            > kawałków (w tym, tego o jawnogrzesznicy)
            *
            Tyle się namnożyło pomietłów szmatana, że trza na każdą okazję nowe rzeczy wymyślać!

> Hehehe :) Pokrewieństwo fonetyczne zaiste kuszące, ale z nikiem takiej pełci, o
            > bawiałbym się oderwać plecy od ściany. A Raoś gdzie jeszcze pacyfikuje zbłąkane
            > owieczki ? ;)
            *
            Jak to Raoś - misja dziejowa do wykonania, to siedzi i wykonuje! Aczkolwiek niektórzy każą wstać i szukać sobie romansów i przygód! ;)
            • gyubal_wahazar Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 14:00
              > Tyle się namnożyło pomietłów szmatana, że trza na każdą okazję nowe rzeczy wymyślać!

Dotąd najwyżej żel im się jawił i haraka pokątnie czytały, a teraz, zamiast dody majty, to księgi święte miętolą. Biada :(

> Jak to Raoś - misja dziejowa do wykonania, to siedzi i wykonuje! Aczkolwiek nie którzy każą wstać i szukać sobie romansów i przygód! ;)

A to psie syny pogańskie dopiero ! Na drogę grzechu, występku, rui i poróbstwa niewinną Raosię wodzą ? Goooooreee ! No, ale gore-gore, a czas dzwonić na majowe. Sisi You soon ;)
              • raohszana Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 14:08
                gyubal_wahazar napisał:

> Dotąd najwyżej żel im się jawił i haraka pokątnie czytały, a teraz, zamiast dod
                > y majty, to księgi święte miętolą. Biada :(
                *
                Takie rzeczy się dziejo?! Toż krucyjatę trza zwoływać!

> A to psie syny pogańskie dopiero ! Na drogę grzechu, występku, rui i poróbstwa
                > niewinną Raosię wodzą ? Goooooreee ! No, ale gore-gore, a czas dzwonić na majow
                > e. Sisi You soon ;)
                *
                Pomódlcie się tam za zbawienie tych pomietłów szmatańskich, co ważności mego skromnego dzieła nie dostrzegają! ;)
                ŚiŚi You ;)
      • lolcia-olcia Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:41
        dobry patent Balti :-)
        • gyubal_wahazar Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:51
          Niech Olci Bozia w dzieciach za dobre słowo ;)
          • lolcia-olcia Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:52
            eee styknie jeden gremlin, zdrowia mi pożycz bo jeszcze choruję
            • gyubal_wahazar Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 14:06
              No to życzę ile wlezie i zaraz nowennę w onej intencji odśpiewam. Kuruj się, Olciu :)
              • lolcia-olcia Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 14:10
                dzięki kiedyś oddam z procentem :-)
    • triismegistos Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:34
      Mnie ostatnio w kolejce na poczcie taki jeden usiłował na kolację zaprosić ;]
      • grassant Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:35
        na niedożywioną wyglądasz?
        • triismegistos Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 14:02
          Po wakacjach w Czesji? Wątpię :)
    • urko70 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 13:36
      Problem stary jak swiat, recepta ogólna: bywać tam gdzie można spotkać ludzi. Czy to w świecie rzeczywistym czy wirtualnym.

W wirtualnym to proponowałbym wszelkiego rodzaju miejsca gdzie mozna się pokazać (nie nie jako oferta ale jako osoba) pogadać, popisać, jeśliś ciekawa osoba to jest szansa na to że tak na Ciebie ktoś zwróci uwagę i jak Tobie czyjeś pisanie wpadnie w oko. A jesli tak się stanie to zawsze można pchnąć maila czy jakąkolwiek inną wiadomość na privie.

W świecie rzeczywistym prawie to samo i nic nowego nie napiszę: tam gdzie są/bywają ludzie: ja często na basenie po szybszym lub dłuższym odcinku na chwilę przystaję i czasem do kogoś zagadam (jesli ofc chce mi się, złapie jakis kontakt wzrokowy etc). Po basenie jak mam fantazję to siadam w barze, zeby coś przekąsić czy wypić i jesli bym spotkal w barzę tą miłą uśmiechnięta kobitę z którą zagadałem w basenie to pewnie znów bym zagadał.
      Rower: niektórzy jeżdżą stałymi trasami, gdyby mi ktoś wpadł w oko i widziałbym często o podobnej porze to czemu nie podjechać, zrównać się rowerami i po wymianie kilku uśmiechów powiedzieć do kobiety "często się tu widujemy, może razem objedziemy park"?
      Co do knajpy, pewnie ze ciężko żebyś zaraz po pracy leciała do knajpy i przesiadywała tam sama do niewiadomo kiedy ale czemu raz w tygodniu z kolezanką nie pojść i posiedizeć w knajpie kila godzin dając sobie i komuś szansę na spotkanie? Niedawno byłem z kolegą na piwie, ogórdek piwny, malo miejsc i od razu pytam dwóch kobit: "mozemy się dosiąść?" a potem jak jest jakas wspolna plaszczyzna to od slowa do slowa....

A kurs tańca to co... gorszy? Nie ma lepszej okazji, tak dla nauczenia się czegoś co się na 200% przyda jak i byc może poznania kogoś.

I te wszystkie poznane osoby to wcale nie muszą byc od razu kandydatami na ślubnych ale może któryś z nich, a może kolega któregoś z nich...

Na moje to osoby, które jeszcze się nei sparowały mają jakiś problem z nawiązywaniem kontaktów i tu bym szukał przyczyny bo jesli to się da naprawić to powinno byc lepiej.

Jeśli po tym co napisalem zaczniesz szukać argumentów na nie: nie umiem plywac, boje sie roweru, nie lubie tanczyc etc. to cięzko będzie, bo nie szukasz jak to zrobić, za to szukasz jak tego nie zrobić.
      • stasi1 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 03.04.25, 14:26
        Na kursie tańca najczęściej jest większość kobiet więc trudno tak mężczyznę spotkać. kiedyś we czterech w warsztacie samochodowym doradzaliśmy jak umieścić koło zapasowe pewnej lasce
    • deodyma Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 14:46
      a wczesniej sie szukalo ksiecia z bajki?
    • asystentka_prezesa_zarzadu Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 14:57
      Tenis i kontakt z informatykami. Nie ma opcji, żebyś nie poznała przynajmniej kilku interesujących.
      • lacido Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 21:19
        z informatykami jakoś ciężka ;) ostatnio po 5min zdołałam od jednego wydusić że to co mi się wyświetla : sprawdź przewód sygnałowy" to dotyczy tego kabel co to go ostatnio kupiłam ;)
        • asystentka_prezesa_zarzadu Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 21:28
          Ja wiem, że jest taki sterrotyp informatyka, że okulary, zaniedbany, wycofany itd ale ja mam jakieś szczęście do fajnych informatyków;)
          • lacido Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 29.09.11, 20:46
            nie wiem czy to stereotyp, nie mam aż takiej grupy reprezentacyjnej żeby stwierdzić ;)
    • 83kimi Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 17:04
      A bywasz gdzieś? Czy tylko praca, sklep i dom? Wychodź jak najwięcej ze znajomymi, zapisz się na jakiś kurs, pojedź na wakacje dla singli itp. A poznać faceta mozna wszędzie, np. moja mama poznała mojego tatę w pociągu - tata pożyczył od mamy gazetę, włożył tam kartkę ze swoim telefonem i mama po jakiś 2 tygodniach znalazła tą kartkę i zadzwoniła, od 35 lat są małżeństwem :-)
      • 83kimi Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 17:05
        I jeszcze jedno, zmień myślenie, nie jesteś stara.
        • sisi40 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 20:00
          Dzizas,gdzie ja napisalam,ze stara jestem?!?
    • szymon_de_montfort Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 17:12
      A interesujesz się może filozofią?
    • cowgirl_ride Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 20:32
      Wiesz co? Marudzisz...:P Powiem Ci jak ja poznałam "mojego Pana i Władcę". Poszłam na spacer na Starówkę, spotkałam znajome małżeństwo a on był z nimi. PRZYPADEK. Jak zwykle...
      • szymon_de_montfort Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 20:47
        Wierzę w przeznaczenie. jeżeli komus nie jest przeznaczony facet, to będzie starą panną do końca życia, a jeżeli jest, to się znajdzie.
        • sisi40 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 20:57
          Przeznaczony juz jest,ale sie spoznilam;(.I nie o zamescie idzie,a o zwiazek:).
          • raohszana Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 21:02
            Na "tego przeznaczonego" nie można się spóźnić - inaczej to nie jest "ten przeznaczony".
            • simply_z Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 21:08
              ;)potrzebowalam tego zdania....
            • sisi40 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 21:10
              A przeznaczeniem bylo,ze go spotkalam,czy tez nie?Wierz mi,nie bylo latwo go odnalezc..
              Niewazne,bo w przeznaczenie nie wierze,ot co;).
              • simply_z Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 21:13
                ale ,że już kogoś ma?
                • sisi40 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 21:26
                  Mial i ma.Spoznilam sie o dwadziescia pare lat:(
                  • raohszana Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 29.09.11, 11:44
                    Eee tam, nie ten - to inny :)
    • lacido Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 21:13
      a po 50ce nie chcesz? ;)
    • 0ion Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 28.09.11, 21:41
      Po 40tce to facet nawet własnej żony już do łóżka nie wpuszcza a dopiero obcą, starą babe, fuj...
      • waku69 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 29.09.11, 10:08
        Sensowny, normalny, bez wypaczen?
        Znajdz 20-paro latke, bez bagazu doswiadczen i sobie go wychowaj.
        po 40 mamy niestety juz rozne przezycia i one przeszkadzaja w kontaktach i tworzeniu w miare zdrowego zwiazku.
    • czarnysmaczek Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 29.09.11, 11:37
      Spróbuj na jakimś portalu randkowym, tylko pamietaj ze facet w tym wieku albo z odzysku albo ma ciezki charakter.
      smakizdrowia.blogspot.com/
    • nosorozecwlochaty Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 30.09.11, 00:27
      Pod sklepem :) Niektórzy panowie we wspomnianym wieku stoją tam prawie cały dzień :)
      • aroden ale to frajerzy 07.04.25, 20:20
        nosorozecwlochaty napisał:

> Pod sklepem :)
        Niektórzy panowie we wspomnianym wieku stoją tam prawie cały dzień :)

ale to frajerzy.
        bo ci przezorni to nie stoja, a siedza:
        .
        businessinsider.com.pl/biznes/media/koniec-serialu-ranczo-ogladalnosc-serialu/jlhxt0y
    • bernadetta-pijaczka Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 10.04.25, 09:44
      Panowie w tym wieku są na ogół zajęci lub po rozwodach. Dobrze bym sie zastanowiła, zanim bym się z którymś z nich związała.
    • nudnezyciezzz Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 11.04.25, 23:25
      Polecam sądy. Sprawy rozwodowe, cała masa panów po 40. Podejdziesz, pocieszysz, zaprosisz na kawę a nuż coś wyłowisz. Ewentualnie Medicover/Luxmed.
      • stasi1 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 14.04.25, 15:03
        Tego bym nie polecał. A już była żona stwierdzi że ta pocieszycielką była jeszcze przed rozwodem?
        Już lepiej na ryby. Albo na rower, prawie sami panowie jeżdżą
    • j-k koniecznie wpasc na ten watek ! 15.07.25, 00:56
      ...
      forum.gazeta.pl/forum/w,16314,179150994,179150994,Niesmiali_samotni_i_brzydcy_po_40_stce.html
      • stasi1 Re: koniecznie wpasc na ten watek ! 19.07.25, 08:28
        Ale po co kobiecie brzydki mężczyzna? Szczególnie takiej po 40?
    • winetu777 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 09.08.25, 23:11
      Ej, rozumiem Cię totalnie — samotność potrafi solidnie dobić, a kiedy dookoła same znajome, pary albo specyficzne środowisko, to faktycznie ciężko coś zorganizować. Może warto spróbować czegoś zupełnie innego, jak hobby, które przyciągnie ludzi spoza pracy czy knajp? Kurs tańca, warsztaty fotograficzne albo zajęcia sportowe — miejsca, gdzie spotykasz nowych ludzi, a nie tylko „swoich”. No i nie daj się zwieść temu, że jest się „za starą” lub „za młodą” — ludzie są różni, a czasem wystarczy wyjść poza utarte schematy. Najważniejsze, żeby się nie zamykać, choć wiem, że to łatwiej powiedzieć niż zrobić. Trzymam kciuki, serio!
      • stasi1 Re: Jak i gdzie poznac faceta po 40tce? 12.08.25, 09:13
        Teraz to już po 60 potrzebni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka