hotally Re: najlepsze lata w waszym życiu? 30.09.11, 00:44 KAŻDY!!!! Uwielbiam swoje życie i nie mam czegoś takiego, że kiedyś było lepiej, albo że kiedyś było gorzej i coś zmarnowałam. NIE!!Wykorzystuję całe życie tak jak kocham i jak mam ochotę w danym momencie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: najlepsze lata w waszym życiu? 30.09.11, 09:06 Studia! Zwłaszcza ostatni rok, gdy mieszkałam w akademiku w swoistej "komunie". Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: najlepsze lata w waszym życiu? 30.09.11, 09:30 Po rozwodzie z pierwszym mężem, pierwsze 10 lat z nowym partnerem. To było najlepsze 10 lat mojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: najlepsze lata w waszym życiu? 30.09.11, 09:35 pierwsze 2 lata studium i pierwszy rok po urodzeniu bliźniaków, ale to drugie było efektem "burzy" hormonów :D wstrzyknęłabym se je dziś by znów tak się czuć :P:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
blifisia Re: najlepsze lata w waszym życiu? 30.09.11, 09:48 pierwsza połowa czwartej dekady życia - jakoś tak dobrze się układało, a jak bywało źle to miałam nadzieję, że minie, że przyszłość to wszystko rozwiąże. nie rozwiązała, dodała nowe i zabrała nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: najlepsze lata w waszym życiu? 30.09.11, 11:02 blifisia, no to teraz zabierz sie sama za rozwiazywanie problemow i zobaczysz, ze, nie dosc, ze dasz rade, to i dobrze na tym wyjdziesz. Cudow nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
blifisia Re: najlepsze lata w waszym życiu? 30.09.11, 11:24 właśnie o to chodzi, że ich się nie rozwiąże to co boli najbardziej pozostanie i nigdy się nie zmieni muszę zaakceptować zaistniała sytuację i nauczyć się z nią żyć ale dam radę :) Odpowiedz Link Zgłoś
delayla Erasmus:) 30.09.11, 12:29 Czyli wyjazd na 8 miesiecy do Wloch w zeszlym roku.... A teraz Erasmus part II, znowu jestem we Wloszech od kilku miesiecy, jest cudownie... niestety za tydzien sielanka sie konczy.... a reszta mam nadzieje,ze przede mna :) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: najlepsze lata w waszym życiu? 30.09.11, 13:54 teraz żyje na maksa. Odpowiedz Link Zgłoś