Gość: Zyczliwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 14:58 Od pewnego czasu zrobilo mi sie coś między nogami. Jest duże, twarde i boli jak sie mocniej nacisnie. Co to moze być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obierzyna Re: kokos? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 15:06 a sprobowales kiedy nacisnąc kokosa i nie zrobil ci sie odcisk? ja mysle ze to jednak nie owoc tylko cos z innej branzy. moze wedliniarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: salceson? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 15:13 salceson zdaje sie jest ogrągły , a to, zdaje sie, jest podłużne. moze krakowski podsuszany? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: salceson? 27.05.04, 15:17 Jest duże, twarde i boli jak sie mocniej nacisnie. Co to moze być? Myslałem najpierw, że to może jaskólcze gniazdo z młodymi, bo jest dosyć twarde i budulec nie daleko ale już nie wiem, to jak nie salceson to co? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Bolące cos między nogami 27.05.04, 15:06 Gość portalu: Zyczliwy napisał(a): > Od pewnego czasu zrobilo mi sie coś między nogami. Jest duże, twarde i boli > jak sie mocniej nacisnie. Co to moze być? Obniżenie jednostronne móżdżku - typowe dla gatunku "Życzliwus pospolitus" Wytnij - i tak Ci się już nie przyda. Chyba że do imitacji innych twardych rzeczy które winny znajdować się między nogami Mężczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyczliwy to podrobka , prosze zapytac admina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 15:08 jak nie wierzycie Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: to podrobka , prosze zapytac admina 27.05.04, 15:11 Gość portalu: Zyczliwy napisał(a): > jak nie wierzycie Ale widzisz mój drogi - zrobiłeś tu karierę. Już podszywają się pod Ciebie... Słynny się robisz. Zaraz pójdzie plota, że jesteś w ciąży z Kubą W. i że to dla Ciebie chce rzucić Muchę.... Uważaj... Drodzy Państwo od wieków najlepiej zarabia się na głupocie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawodowiec Re: to podrobka , prosze zapytac admina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 15:14 a o jakiego Kube W. chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: to podrobka , prosze zapytac admina 27.05.04, 15:16 Gość portalu: Zawodowiec napisał(a): > a o jakiego Kube W. chodzi? Kubę W. Rozpruwacza ma się rozumieć :) (czyt. Kuba Dablju Rozpruwacz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciuś Re: Bolące cos między nogami IP: *.w3cache.pl / *.pl 27.05.04, 15:43 myśle, że musisz poprosić o pomoc jakąś sanitariuszkę, ale żeby nie mmiała więcej niż 23 lata!broń Boze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gu Re: Bolące cos między nogami IP: 194.181.183.* 27.05.04, 17:30 to sie nazywa prostata (chyba). Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: Bolące cos między nogami 27.05.04, 21:00 Nie mogę uwierzyć!Wreszcie rosnie Ci mózg!Mam nadzieję że dobrze go wykorzystasz!Zwłaszcza w podbojach,hehe. Naprawdę wybryk natury jakiś. I podejrzewam,że ten mózg między nogami rośnie ci przez dobroczynny wpłym forum kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: Bolące cos między nogami 27.05.04, 21:30 envi napisała: > Nie mogę uwierzyć!Wreszcie rosnie Ci mózg!Mam nadzieję że dobrze go > wykorzystasz!Zwłaszcza w podbojach,hehe. Naprawdę wybryk natury jakiś. I > podejrzewam,że ten mózg między nogami rośnie ci przez dobroczynny wpłym forum > kobieta. Jest też nadzieja, że jeśli (?) się powiększy, będzie można toto przeszcze- pić na własciwe miejsce. Tylko należy jeszcze popracować nad sfałdowaniem owegoż tworu. Przyjemnego fałdowania. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Bolące cos między nogami 28.05.04, 08:33 envi napisała: > Nie mogę uwierzyć!Wreszcie rosnie Ci mózg!Mam nadzieję że dobrze go > wykorzystasz!Zwłaszcza w podbojach,hehe. Naprawdę wybryk natury jakiś. I > podejrzewam,że ten mózg między nogami rośnie ci przez dobroczynny wpłym forum > kobieta. Ja myślę , że to jednak nie mózg. Przecież napisał, że to coś jest duże..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztr Re: Bolące cos między nogami IP: 195.116.26.* 28.05.04, 08:51 Moze przeistaczasz się w kobietę ? To podobno bardzo boli . Tyle ze pierw powinna strasznie boleć głowa Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: Bolące cos między nogami 28.05.04, 13:57 Gość portalu: sztr napisał(a): > Moze przeistaczasz się w kobietę ? To podobno bardzo boli . Tyle ze pierw > powinna strasznie boleć głowa Pustka nie boli :P Odpowiedz Link Zgłoś