chienne_mechante_1 19.11.11, 10:50 Zdarzyło wam się? Zrezygnowałam z usług, ale jestem ciekawa, czy to się często zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie Re: molestujący masażysta 19.11.11, 10:54 zrezygnowałaś z usług bo molestował czy dlatego, że nie był wystarczająco przystojny? Odpowiedz Link Zgłoś
chienne_mechante_1 Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:08 > zrezygnowałaś z usług bo molestował czy dlatego, że nie był wystarczająco przys > tojny? z braku zainteresowania pakietem z taką opcją Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:02 można prosić o szczegóły incydentu? Odpowiedz Link Zgłoś
chienne_mechante_1 Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:09 > można prosić o szczegóły incydentu? a co, jesteś masażystą? Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:20 Mnie sie zdarzyło. W Krynicy Górskiej. Zatrzymalismy sie w jednym z hoteli w trakcie podróży na poludnie. Pan masazysta sobie tam dorabiał. Mialam obolałe plecy wiec skorzystałam z masażu. I masażysta molestował. Pogoniłam natychmiast! Miałam sie jeszcze poskarzyc włascicielom hotelu, ale sobie odpuściłam. Odpowiedz Link Zgłoś
chienne_mechante_1 Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:27 >Pogoniłam natychmiast! ja po kilku seansach, bo trochę się rozgrzewał;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chienne_mechante_1 Re: molestujący masażysta 19.11.11, 13:26 no to jesteśmy tylko dwie. myślałam, ze będzie więcej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wyzuta Re: molestujący masażysta 19.11.11, 12:41 można prosić ... chcesz se wytarmosić? Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:19 chienne_mechante_1 napisała: > Zdarzyło wam się? Zrezygnowałam z usług, ale jestem ciekawa, czy to się często > zdarza. a jak rozdzieliłaś ten dobry dotyk od złego w masażu? Odpowiedz Link Zgłoś
chienne_mechante_1 Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:25 początkowo miałam wątpliwości czy to dziwne wybrzuszenie w jego spodenkach ociera się o mnie przypadkiem czy celowo. potem łapki stały się ciekawskie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:27 Jak mogłaś mieć wątpliwości? Ocierasz się niechcący "piczą" o kogoś? Faceci doskonale wiedzą, gdzie ocierają się końcem. Odpowiedz Link Zgłoś
chienne_mechante_1 Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:32 >Ocierasz się niechcący "piczą" o kogoś? ona nie wystaje, trudno się ocierać sugerujesz, ze go prowokowałam, a potem odstawiłam? rany, nie jestem młódką, a to był pierwszy taki przypadek! Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:28 A zapłaciłaś mu? Moim zdaniem nie trzeba było. Odpowiedz Link Zgłoś
chienne_mechante_1 Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:35 > A zapłaciłaś mu? Moim zdaniem nie trzeba było pracę merytoryczna wykonywał dobrze. bonus był niechciany. zapłata się należała Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:31 hm... nie wiem co do wybrzuszenia, bo może faktycznie było zbyt blisko :), ale co łapek ciekawskich ... no to facet pracował łapkami.... no ale moze faktycznie dotykał części ciała nie wymagające takiego masażu Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:22 Nie zdarzyło się i nie zdarzy. Umiem powiedzieć, żeby zabrać łapska. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:27 to chyba zostaje tylko masaż stopami:) Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:32 Aleś dowciapna! Pewnych okolic normalny masażysta nie dotyka. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:39 i myślisz, że przy masażu tych innych niż pewne, wzwód mu minie? wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:41 Ale niechby nawet miał sobie ten wzwód. Tylko dyskretnie, bez obłapywania i ocierania. Wzwód (ewentualny) jest naturalny, molestowanie nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:47 aaaaha. no, jest wiele miejsc gdzie wzwód może być dyskretny, jak choćby konfesjonał, biurko nauczycielskie. masażysta ma po prostu trudniejsze warunki pracy, biedaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:51 Nie bądź aż tak cyniczna. Nigdy nie zdarza ci się pobudzenie, którego może nie powinno być w tych warunkach? Ja się przyznaję, że mi się zdarza, ale nie ujawniam go. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:57 w jakich warunkach takie pobudzenie jest normalen, bo ja już się zaczynam obawiać, że nie jestem normalna Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: molestujący masażysta 19.11.11, 12:03 o czym ty do mnie rozmawiasz? wzwód na plaży na widok półgołych lasek można uznać za sytuację naturalną. masażysta nie ma "naturalnego" wzwodu, tylko osiąga go w związku z masowaniem klientki. jakby twój ginekolog miał wzwód w trakcie badania albo nauczyciel twojego dziecka, gdy przeprowadza je za rękę przez przejście na wycieczce klasowej, też byś to uznała za naturalne??? poza tym tytuł wątku jest: 'molestujący masażysta', czyli najwyraźniej nie była to dla tego kogoś sytuacja normalna. obracanie w żart albo pieprzenie (sorry), och jak to fajnie młodszemu przy mnie stanął - nie jest niczym innym jak racjonalizowaniem. koniec tematu Odpowiedz Link Zgłoś
chienne_mechante_1 Re: molestujący masażysta 19.11.11, 12:16 > obracanie w żart albo pieprzenie (sorry), och jak to fajnie młodszemu przy mnie > stanął - nie jest niczym innym jak racjonalizowaniem. six-o nie traktuj tego tak poważnie. jestem już dużą dziewczynka i potrafię sobie dać rade w takich sytuacjach, a watek założyłam bo jestem autentycznie ciekawa, czy coś takiego często się zdarza - mnie się zdarzyło po raz pierwszy, choć z masaży korzystam regularnie. zdarzało nie się tez dawać ostrą odprawę panom, którzy pozwalali sobie na bardziej niewinny kontakt, np. dotkniecie mojego ramienia, gdy byłam w sukience bez rękawów ;-) niczego sobie nie racjonalizuję, to nie była trauma, tylko groteska Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: molestujący masażysta 19.11.11, 13:27 Masz problemy psychiczne. Miesza ci się pedofilia z normalnymi odruchami. Odpowiedz Link Zgłoś
chienne_mechante_1 Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:54 >masażysta ma po prostu trudniejsze warunki pracy, biedacz > ek. no właśnie. o wzwód nie ma się co obrażać. nawet jako komplement można go sobie poczytać, bądź co bądź był dużo młodszy ode mnie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:59 chienne_mechante_1 napisała: > >masażysta ma po prostu trudniejsze warunki pracy, biedacz > > ek. > no właśnie. o wzwód nie ma się co obrażać. nawet jako komplement można go sob > ie poczytać, bądź co bądź był dużo młodszy ode mnie ;-)) chyba, że facet wobraził sobie, że masuje swoją żone Odpowiedz Link Zgłoś
chienne_mechante_1 Re: molestujący masażysta 19.11.11, 12:00 >że facet wobraził sobie, że masuje swoją żone na taki koncept nie wpadłam;-))))) są tacy?? Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: molestujący masażysta 19.11.11, 13:01 wyzuta napisała: > jezeli żoną jest greenka nie sądzę ,aby wyobrażanie mnie miało spowodowaćefekt o jakim wspomina autorka wątku :) niestety Odpowiedz Link Zgłoś
wyzuta Re: molestujący masażysta 19.11.11, 12:50 masażysta ma po prostu trudniejsze warunki pracy, biedaczek. powinnien mieć dodatek za szkodliwą pracę i wcześniejszą emeryturę. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright gdzie i dlaczego? 19.11.11, 11:55 jak gola baba lezy sobie, to trudno jej nie zmasowac. facet nie byl z drewna. Odpowiedz Link Zgłoś
chienne_mechante_1 Re: gdzie i dlaczego? 19.11.11, 12:06 > jak gola baba lezy sobie, to trudno jej nie zmasowac. facet nie byl z drewna. w majtkach ( nawet nie stringach ) Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright boszsze, co za upadek moralny 19.11.11, 12:08 w GACIACH????? Powinnas mu dac napiwek. Odpowiedz Link Zgłoś
chienne_mechante_1 Re: boszsze, co za upadek moralny 19.11.11, 12:19 > w GACIACH????? gacie noszą chłopy. niewiasty: majtki, figi bądź stringi. Twoja co nosi? Odpowiedz Link Zgłoś
chienne_mechante_1 Re: takie z gumka 19.11.11, 12:44 z gumka już dawno nie produkują. konfabulujesz Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: gdzie i dlaczego? 19.11.11, 12:19 niestety ja też wychodzę z założenia, że są zawody, gdzie nagość jest naturalna (chociaż wątpię by ktoś nawet mimo chodem nie zauważył seksualności) jednak nie powinna wzbudzać takich reakcji. h Odpowiedz Link Zgłoś
wyzuta Re: molestujący masażysta 19.11.11, 12:47 ?? raczej kamieniami lub szczotką na długim kiju:) Odpowiedz Link Zgłoś
wyzuta Re: molestujący masażysta 19.11.11, 12:46 georgia241 napisała: > Nie zdarzyło się i nie zdarzy. Umiem powiedzieć, żeby zabrać łapska. Przed masażem: tylko ręce przy sobie, ty oblechu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
chienne_mechante_1 Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:32 > a zgłosiłaś to chociaż komuś? mężowi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:41 nieno, wbrew pozorom to nie jest śmieszne. czemu tacy ludzie mają pracę? bo każdy idzie do domu i nie robi afery. o ile to nie był masażysta samozatrudniony, to już bym złożyła skargę do derekcji;) i jeszcze obsmarowała gościa na forum lokalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
chienne_mechante_1 Re: molestujący masażysta 19.11.11, 11:50 >już bym złożyła skargę do derekc > ji;) i jeszcze obsmarowała gościa na forum lokalnym. samozatrudniony i żonaty żal mi się zrobiło jego żony, choć z drugiej strony widziała co brała, poznała go gdy wykonywał ten zawód Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright no, to mieliscie troche zabawy 19.11.11, 12:07 a mezowi nie przeszkadza, ze cie ktos glaskal pod wlos? Odpowiedz Link Zgłoś
chienne_mechante_1 Re: no, to mieliscie troche zabawy 19.11.11, 12:23 > a mezowi nie przeszkadza, ze cie ktos glaskal pod wlos? aż tak to nie było... puszczasz wodze wyobraźni mąż niezwykle tolerancyjny, aż za bardzo czasem Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright podwojny standard, jeden dla ciebie 19.11.11, 12:31 drugi dla siebie. My wybaczamy sobie latwiej :-{) Odpowiedz Link Zgłoś
chienne_mechante_1 Re: podwojny standard, jeden dla ciebie 19.11.11, 12:46 > drugi dla siebie. > My wybaczamy sobie latwiej :-{) mój jest nienormalny, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright gratulowac czy wspolczuc? 19.11.11, 12:47 kolezanki ci zazdroszcza? Odpowiedz Link Zgłoś
chienne_mechante_1 Re: gratulowac czy wspolczuc? 19.11.11, 12:55 czasem to, czasem to. > kolezanki ci zazdroszcza? koleżankom nie zdradzam tajemnic alkowy Odpowiedz Link Zgłoś
chienne_mechante_1 Re: to ty nie jestes kumpela! 19.11.11, 13:32 kiedyś byłam lepszą kumpelą, to mi niektóre próbowały się wprowadzić do alkowy. ale to było z poprzednim mężem Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright no to mialas okazje podzielic sie sprzataniem i 20.11.11, 12:14 prasowaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright chlopu zawsze pod gore 19.11.11, 13:04 dawno temu bylem w sanatorium. wlaze do wanny z blockiem, a paniusia to blocko reka miesza, ale PLYTKO!! a ja do skarzypytow nie naleze i poglady mam liberalne. Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 oj tam oj tam 19.11.11, 16:09 gdyby był fajny, to może dałabym się zmolestować :)) Odpowiedz Link Zgłoś