arabella222
25.11.11, 19:39
Witajcie
Nie wiem co mam robić i proszę o radę. Mam 21 lat i od roku jestem zakochana ( z wzajemnością) w swoim kuzynie (niżej wyjaśnię pokrewieństwo). On ma 23 lata. Nie jesteśmy w żadnym związku, nawet się nie całowaliśmy, bo wiemy, jak trudny może być taki związek (tylko o tym rozmawialiśmy). Jednak rozum swoje, a serce swoje... Nie znaliśmy się praktycznie do 2010 roku, wtedy to spotkaliśmy się pierwszy raz (mieszkamy prawie 600 km od siebie) na chrzcinach w rodzinie i uczucie pojawiło się jak grom z jasnego nieba. Gdyby mi kiedyś ktoś powiedział, że zakocham się w kuzynie, to popukałabym się w głowę. On pyta mnie, czy chciałabym wykonać dalszy krok. Bardzo się boję, ale aż rwę się do niego Pokrewieństwo jest następujące. Jego dziadek i moja mama to rodzeństwo, czyli ojciec jego ojca, to mój wujek. Między wujkiem i moją mamą są 22 lata różnicy, dlatego jego ojciec jest w wieku mojej mamy(jest to jej bratanek), a ja praktycznie w jego wieku. Nawet nie wiem kim on dla mnie jest-chodzi o nazewnictwo.
Nie wiem co robić