Dodaj do ulubionych

Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:18
Wiecie jakie to meczące gdy każda dosłownie każda na ciebie patrzy, każda
usmiecha sie , każda probuje zdobyc?
Polki to sa łatwe kobity
Obserwuj wątek
    • nat.ka Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:21
      kolejna nieudana prowokacja...bla bla bla...co za nudy.
      • kopov Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:22
        a ty gdzie byłas jak Cię nie było, bardzo dobra odpowiedź
        • Gość: obierzyna Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:28
          mam nadzieje ze to nie mnie natka sie wystraszyla, tez sie zastanawialam gdzie
          sie podziala
          • kopov Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:29
            no to znowu cóś nas łączy
            • nat.ka Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:33
              wystraszyłam :D
              po prostu sesja jest. wolę się zanudzic książką, niż dyskutować z obierzyną.
              tylko kopova mi brak ;)
              • kopov Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:35
                to ucz się szybko :)
                • nat.ka Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:36
                  byle do środy :)
                  • kopov Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:37
                    przecież wczoraj była środa???????
                    • nat.ka Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:38
                      nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, ale środa jest co tydzień :)
                      • kopov Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:40
                        no bez jaj, ty juz zakuwasz na przyszłą środę (popielcowa jest tylko jedna) to
                        jakis egzamin w szkole rodzenia?
                        • nat.ka Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:42
                          stary, ja mam 5 dni na wrycie materiału z całego roku, bo się obijałam :)
                          • kopov Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:49
                            dla zdolego nic trudnego ;), załatw sobie zwolnienie, powiedz że byłaś w Łodzi
                            na Juvenaliach i gumowy pocisk utkwił Ci w... no nie wiem
                            • Gość: obierzyna kopov zajrzyj do wątku "Roznice wiekowe" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:53
                              cos tam o nas napisalam.
                              • kopov ale ja tam nie widzę twojego nicku tylko jakaś 03.06.04, 14:59
                                Pajda się produkuje
                                • Gość: obierzyna Re: ale ja tam nie widzę twojego nicku tylko jaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:03
                                  no jak to? natka ci widze padla juz na oczy. dzisiaj sie wpisalam, post nosi
                                  tytuł "of siur" (to po angielsku jakbys nie wiedzial)
                                  • kopov Re: ale ja tam nie widzę twojego nicku tylko jaka 03.06.04, 15:09
                                    got it, to też po angielsku (kumpel mi to sprzedał chyba nikogo nie obrażam) no
                                    szczera prawda trafnie to ujęłaś ale co ludzie powiedzą
                                    P.S. majjka się chyba pojawiła albo któś się podszywa
                                    • Gość: obierzyna myslisz ze majjka udaje kawalera? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:12
                                      sugerowalam juz jej jajka...
                                      • kopov Re: myslisz ze majjka udaje kawalera? 03.06.04, 15:16
                                        nie, ale myślę że to nie prawdziwa majjka
                                        • Gość: obierzyna wiesz kopov co mi sie w tobie podoba? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:21
                                          bo wszystko to byloby przegiecie, ale to ze odpowiadasz prawie na wszystkie
                                          moje posty.:))
                                          • kopov Re: wiesz kopov co mi sie w tobie podoba? 03.06.04, 15:28
                                            już taki jestem, jak ktoś do mnie mówi to odpowiadam, elementarna forma kultury,
                                            no chyba, że ktoś powie ty ch.. złamany to się zastanowię, ale chyba tez
                                            odpowiem
                                            • Gość: obierzyna Re: wiesz kopov co mi sie w tobie podoba? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:32
                                              to ja sie tez zastanowie:)))
                                      • Gość: nie łatwa kobieta Re: myslisz ze majjka udaje kawalera? IP: *.kosson.com 04.06.04, 13:45
                                        cześć jestem chłopakiem tej "nie łatwej kobiety" i kurwa nie mów że jest łatwa
                                        bo cie zniszczę. Najlepiej by było gdybyś pojechał na katowicką bo tam stoi
                                        mnustwo panienek i napewno byłyby zafascynowane twoja fura.ODPIERDOL SIĘ OD
                                        MOJEJ PANNY. Powinieneś pracować w burdelu i wozić panienki swoim złomem.
                                        • Gość: kawaler Re: myslisz ze majjka udaje kawalera? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 13:57
                                          gdzie jest katowicka? jakie to miasto? bo u mnie nie ma katowickiej!!!!
                                          i tak niszcz sobie niszcz smietniku.

ps. niech twoja panna wypierza z mojego watku jak sie jej nie podoba!
                            • nat.ka Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:54
                              już wolę teraz się wziąć, niż zdawać we wrześniu :) Juvenalia dla mnie były o
                              wiele gorsze. chyba. kac się ciągnął przez 3 dni :)
                              • kopov Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 15:01
                                no to z takim racjonalnym podejściem trzeba się codziennie uczyć po 3 godziny i
                                potem sesja w zerówkach
                                • nat.ka Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 15:05
                                  dziennie po 3 godziny :D mission impossible. zerówki to w przyszłym roku.
                                  wiesz kopov, że im więcej słów do mnie kierujesz, tym zwiększasz agresję
                                  obierzyny?
                                  • kopov Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 15:10
                                    czy mam przestać?
                                    • nat.ka Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 15:12
                                      nie :)
                                      tylko spytałam, czy zdajesz sobie sprawę. bo może obierzyne doprowadzisz do
                                      szału i przestanie z Tobą rozmawiać, albo co?
                                      • kopov Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 15:19
                                        a dlaczego by miała przestać nie chyba nie przestanie, no bo przecież bardziej
                                        za majjkę by się mogła obrazić niz za Ciebie
                                        • Gość: obierzyna a dlaczego mialabym sie obrazić za majjke? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:22
                                        • nat.ka Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 15:24
                                          nie wiem, nie czytuję i nie WDAJĘ się w Twoje konwersacje z majką. dobra. ja z
                                          Tobą o obierzynie nie będe już rozmawiać, nie ma sensu tracić na nią czas i
                                          inwencję :)
                                          jak tam Twoja placówka? kiedy wychodzisz?
                                          • kopov Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 15:30
                                            kiedy zechcę :)
                                            • nat.ka Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 15:32
                                              to dobrze. już się martwiłam, że Cię tam ubezwłasnowolnią :)sorry za długie
                                              słowo :D
                                              to nie nudzisz się tam aż tak bardzo:)
                                              • kopov Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 15:42
                                                nie, nie nudze się dzisiaj Leszka
                                                • nat.ka Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 15:47
                                                  chyba będziesz musiał zacząć :) idę dalej kuć. szkoda tylko, że jak jestem, to
                                                  nie można spokojnie porozmawiać...
                                                  • kopov Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 15:52
                                                    jak mus to mus
                                                  • nat.ka Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 15:53
                                                    to miłego popołudnia :)
                                                    jutro będę rankiem.
                                                  • kopov Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 16:03
                                                    o.k.
                                    • Gość: obierzyna kopov nie przestawaj, nie, prosze cie rob to dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:14
                                      rob, tak mi dobrze...., tak mi slodko....., mam motylki w brzuszku ty maly
                                      swintuszku .yyyyyyyyyyyyyyy....uuuuuuuuuuuuuuuuu......aaaaaaaaaaaaaaaa
                                      (wyreczam kolezanke natke, bo moze sie wstydzi)
                                      • nat.ka Re: kopov nie przestawaj, nie, prosze cie rob to 03.06.04, 15:16
                                        oj agresja w Tobie sięga chyba zenitu, prawda?
                                        dlatego wolę facetów.
                                        • Gość: obierzyna a wiesz ze ja tez wole facetow? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:23
                                          to dziwne, nie?
                                          • nat.ka Re: a wiesz ze ja tez wole facetow? 03.06.04, 15:28
                                            nie zaprzeczyłam temu.
                                            wyglądasz mi na straszną frustratkę.
                                            • Gość: obierzyna a ty mi na nic wyglądasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:32
                                              i to jest gorsze od frustratki
                                              • nat.ka Re: a ty mi na nic wyglądasz 03.06.04, 15:33
                                                akurat Twoje zdanie nie robi na mnie najmniejszego wrażenia.
                                      • kopov Re: kopov nie przestawaj, nie, prosze cie rob to 03.06.04, 15:20
                                        tylko nie mały, tylko nie mały
                  • Gość: obierzyna Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:49
                    to ty tez znasz Mietka Srodę? napisalam o nim w wątku o Jacku Poniedzialku
                    • kopov Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:54
                      Mietka nie, ale znam Tłustego Czwartka
                      • Gość: obierzyna Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:59
                        pytanie bylo do natki, ale widac nie zrozumiala co do niej napisalam.
                        Tłusty Czwartek tez jest niezly. ALe sto razy wolę bardziej Kazika Śledzika.
                        • kopov Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 15:02
                          albo Gienka Jajeczko
              • Gość: obierzyna Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:47
                dyskutowac? a kiedy to mysmy dyskutowaly razem, bo nie pomne. mamy skrajnie
                rozne poglady na wszystko wiec o dyskusji nie moze byc mowy
                • nat.ka Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:50
                  ooo, znasz moje wszystkie poglądy? no no no, jestem pełna podziwu. ale to
                  właśnie z odmiennych poglądów rodzi się dyskusja, chociaż w Twoim przypadku o
                  dyskusji rzeczowej i kulturalnej nie ma mowy, bo zaraz zaczniesz obrażać,
                  tudzież czepiać się literówek.
                  poza tym tylko krowa nie zmienia poglądów, nie wiesz o tym?
                  • Gość: obierzyna Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:54
                    i do tego kompletnie nie rozumiem o czym piszesz.
                    • nat.ka Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:59
                      no to bardzo źle o Tobie świadczy. jakaś zaniżona percepcja, obierzynko?
      • Gość: kawaler Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:22
        jaka prowokacja to cała prawda o mnie!
        • kopov Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:24
          beczka piwa za wyrwanie majjki
          • Gość: kawaler Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:26
            majjka to ponoc facet
            • kopov Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:28
              a jakie to ma znaczenie? majjka to majjka a beka piwa czeka :)
    • Gość: hihi Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.waw.pdi.net / *.waw-smy.leased.ids.pl 03.06.04, 14:22
      ... a właściwie każda może cię mieć, tylko żadna nie zechciała?
      • Gość: kawaler Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:23
        własnie one chca tylko ja już mam dośc
        • Gość: x Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: 82.145.75.* 03.06.04, 14:24
          chyba samego siebie z takimi poglądami
          • Gość: kawaler Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:25
            jakie poglady to zycie a nie tylko poglady
        • dokhyi Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:25
          BMW juz wyszly z mody.Poczytaj odpowiednia prase, rozejrzyj sie troche.
          • Gość: kawaler Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:27
            nie wyszly wystarczy sie nowym przejechac po miescie i widac ze mercedesy czy
            audice sa w cieniu
            • dokhyi Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:28
              Chyba jestes zapatrzony w marke, to Twoj blad.
              • Gość: kawaler Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:29
                dlaczego błąd?
                • dokhyi Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:33
                  Pewnie nie zwrociles uwagi, ze jednak nie wszystkie kobiety leca na Ciebie, o
                  przepraszam - na Twoje auto?
                  • Gość: kawaler Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:40
                    byc moze ale czy to zle?
                    • dokhyi Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:41
                      Mnie o to nie pytaj.Kazdego satysfakcjonuje cos innego.
    • Gość: kawaler w sumie to nie wiem dlaczego Polki kochaja BMW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:25
      inne marki sa zawsze w cieniu a BMW jest ubustwiane.
      Przekonuje sie o tym obecnie.
      • lena_zienkiewicz Re: mosz BMW? 03.06.04, 14:26
        jo leca na ciebie!!!!!!!!!!!!ino doj znać kaj i kiedy
      • Gość: x nieuku IP: 82.145.75.* 03.06.04, 14:38
        naucz się najpierw pisać poprawnie ubóstwiane,a potem zanudzaj nas tymi
        banalnymi stwierdzeniami o swojej głupocie
        • Gość: kawaler Re: nieuku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:43
          a ty sie okres czy jestes kobietą czy mezczyzną
          • Gość: x Re: nieuku IP: 82.145.75.* 03.06.04, 14:45
            a w czyms ci to przeszkadza?
            • Gość: kawaler Re: nieuku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:48
              tak
              • Gość: x Re: nieuku IP: 82.145.75.* 03.06.04, 14:54
                to zmien forum jak masz problemy
      • pierozek_monika Re: w sumie to nie wiem dlaczego Polki kochaja BM 03.06.04, 14:42
        UBUSTWIANE - od ubóstwiać?
        o
        • pierozek_monika Re: w sumie to nie wiem dlaczego Polki kochaja BM 03.06.04, 14:46
          ps. ja jestem kobietą, jeśli to ma znaczenie przy pisowni ubóstwiać, a X to nie
          wiem.
    • undyna Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:27
      a weź Ty się rozbierz i ubrania pilnuj, zawsze to jakieś zajęcie...
    • Gość: 24latek Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:27
      to tak jak ja
    • default Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:29
      Gość portalu: kawaler napisał(a):

> Wiecie jakie to meczące gdy każda dosłownie każda na ciebie patrzy, każda
      > usmiecha sie , każda probuje zdobyc?

To może sprzedaj BMW, kup sobie malucha, tico albo matiza, najlepiej
      kilkuletniego i będziesz miał spokój. Skoro tak się męczysz, biedaku....
      • Gość: kawaler Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:34
        nie bede jezdził byle czym z powodu natarczywosci kobiet
        • dokhyi Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:37
          A jak sie przejawia ta natarczywosc?
          Rzucaja sie na maske?Czepiaja klamek?Wpelzuja znienacka przez szyberdach?
          • Gość: kawaler Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:40
            pisałem juz na poczatku , usmiechy , usmiech wieczne zainteresowanie moija
            osoba itp. to naprawde jest meczace powiem ci
            • dokhyi Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:44
              Od usmiechu jeszcze nikt nie umarl.Ale na Twoim miejscu zamiast rozgladac sie
              po chodnikach, to wieksza uwage zwrocilabym na znaki drogowe;)
              A jak wystepujesz samodzielnie(bez swojego samochodu), to tez Cie tak adoruja?
              • Gość: kawaler Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:46
                tez , choc przyznam ze zadko sie poruszam po miescie bez auta
                • dokhyi Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:48
                  To musi byc niezbyt duze miasto chyba.
                  • Gość: kawaler Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:56
                    oj jedno z najwiekszych
                    • dokhyi Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 15:01
                      Ciekawe.
                      I wszedzie tam da sie samochodem wjechac rownoczesnie obserwujac chodniki,
                      alejki, przystanki?
                • kochanica.francuza Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 17:43

> tez , choc przyznam ze zadko sie poruszam po miescie bez auta
                  A we wnętrzu jakiegoś lokalu? (szkoła,praca,knajpa)?
            • default Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:45
              Gdzie one się tak uśmiechają? Stoją wzdłuż drogi i się szczerzą? Jeśli tak, to
              nie dziw się - to ich zawód, może po prostu wybieraj mniej "obstawione" trasy,
              a w ogóle to patrz na drogę, a nie na pobocza, bo to niebezpieczne!
              • Gość: kawaler Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:47
                a odrazu o dziwkach piszesz a pewnei sama sie nieraz usmiechalas do takiego jak
                ja
                • pierozek_monika Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 14:55
                  oj default przyznaj się :DDDDDDDDDDD
                  mnie się tez dziś w nocy fajny sen śnił....
                  śniło mi się, że mnie jakiś kawaler w nowym srebrnym BMW brał ... ehhhh
                  • Gość: kawaler Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:01
                    przeciez to jasne ze bys mnie w ciemno pojmała ale problem w tym czy ja bym cie
                    chciał?
                    • pierozek_monika Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 15:05
                      co jeszcze ci się śniło? :D
                  • default Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 15:09
                    pierozek_monika napisała:

> oj default przyznaj się :DDDDDDDDDDD
                    Zapewne się kiedyś uśmiechnęłam - z politowaniem.
          • Gość: Fema Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazda IP: *.pool.mediaWays.net 04.06.04, 13:38
            ja bym weszla przez bagaznik:)
    • blanchet Zawodowiec-to Ty? 03.06.04, 14:31
      tak sobie myślę że raczej nie bo po co taki sam watek co już kiedyś zakładałeś
      znowu podnosisz. klona masz w każdym razie:)
      • Gość: kawaler Re: Zawodowiec-to Ty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:37
        :)
        • Gość: Zawodowiec w cholere z tymi klonami! n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:46
      • dokhyi Re: Zawodowiec-to Ty? 03.06.04, 14:54
        Co za roznica kto autorem?Watek ma sie dobrze
    • Gość: rene żeby Ci się dres nie pogniótł IP: *.zapora / 212.160.172.* 03.06.04, 14:40
      • Gość: kawaler Re: żeby Ci się dres nie pogniótł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:41
        nie nosze dresu nigdy nawet po domu.
        • kochanica.francuza Re: żeby Ci się dres nie pogniótł 03.06.04, 14:44

> nie nosze dresu nigdy nawet po domu.
          to fakt. neodrechole teraz noszą się inaczej.
          • Gość: kawaler Re: żeby Ci się dres nie pogniótł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:48
            nie jestem neodrecholem nigdy nie bylem dresem
        • Gość: obierzyna kawalerze, moze raczej kawalarzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:45
          przyznaj sie do podrabiania nickow, bo to jest dla mnie sprawa honoru
      • dokhyi Re: żeby Ci się dres nie pogniótł 03.06.04, 14:45
        A dlaczego zaraz BMW = dres?
        • Gość: kawaler Re: żeby Ci się dres nie pogniótł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:49
          ja tez nie rozumiem dlaczego odrazu BMW musi byc z dresem za kierownicą
          • Gość: rene Re: żeby Ci się dres nie pogniótł IP: *.zapora / 212.160.172.* 03.06.04, 15:37
            ponieważ najczęściej ten typ ludzi nabywa takie właśnie autka.
            Jeżdżąc BMW musisz liczyć się z tym, że będziesz tak postrzegany (ewentualnie
            jako średniej rangi żołnierz jakiejś mafii). "Polecą" na ciebie te, którym to
            nie przeszkadza, pozostałe będą udawać, że cię nie widzą i czym prędzej
            uciekną... ;-))
    • Gość: majjka Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:54
      no, jesli to prawda to nie powiem. bys na mnie zrobil pozytywne wrazenie, ale
      do lozka bys mnie nie zaciagnal. nie badzice obludne, na pewno facet lepiej
      wyglada w bmw niz maluchu czy cinqucento. takich to traktujecie jak powietrze,
      jak ja z reszta:)
      • kopov Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 15:04
        majjka to ty czy twój klon? gdzie byłaś?
    • Gość: pełnapodziwuwnusia Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.karen.com.pl / 62.233.205.* 03.06.04, 15:33
      Nawet moja babcię ? ! ?
      • default Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 15:53
        Gość portalu: pełnapodziwuwnusia napisał(a):

> Nawet moja babcię ? ! ?

Jak wszyscy to wszyscy, babcia też!
        • agusik25 Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 03.06.04, 17:16
          Ja nie lubię srebrnych samochodów. Nie będziesz musiał sie ode mnie odganiać.
          Zawsze to jedna natarczywa mniej:)))
    • Gość: d. Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: 217.153.183.* 03.06.04, 19:27
      Jeśli ten stan Cię męczy...cóz wystarczy że wysiądziesz z samochodu, założysz
      stare zniszczone ubrania i nieestetycznie jedząc kebab przejdziesz się ulicą...
      gwarantuje, że odsetek "zdobywczyń" spadnie..
    • Gość: Wernika Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 22:21
      wiesz co malo wiesz o konietach, bo wydaje Ci sie ze kazda poleci na Twoja jak
      tam...BMW-ice!! hahaa jedynie te z dlugimi o rozmiarach 34 i duzych biustach
      leca na "kase"( bo ona sie wiaze z kupnem samochodu)a nie normalne niekiedy tez
      ladne dziewczyny. Przykro mi ze takie "lecace" spotkales na swej smutnej drodze
      • Gość: nie łatwa kobieta Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.kosson.com 04.06.04, 13:24
        oj widze ze nie masz juz zbyt duzo do powiedzenia,ale powiem CI ze jesli tak
        wszystkie laski leca na twoja BMKE to wspułczuje ,bo spotykasz same głupie
        Dziewczyny.a twoja fura?????????????????????????????????????????DZIWKI PRZY
        DRODZE NAPEWNO BY NA TO POLECIAŁY>jesli ktos sie jesce ze mna zgadza to PROSZE
        NIECH NAPISZE >CIEPLUTKO POZDRAWIAM>
        • Gość: kawaler Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 13:28
          tak, tak same dziwki mieszkaja w polsce wg. ciebie!! ja nie uwazam ze same a
          BMW napewno potrafi przyciągnąc kobiete i to wcale nie dziwke.
    • Gość: margie Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 22:26
      Nie kazda. ja nie. Nie lubie bmw. I uwazam, ze takie pzredluzanie penisa jest
      smieszne. Zwykle jest tak, ze im lepsza bryczka, tym gorszy palant siedzi za
      kierownica. I to i ze wzgledu na urode jak i intelekt.
    • Gość: BMA Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 07:55
      do gory
    • Gość: Andrzej*** Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.clk.net / *.sobieszow.net 04.06.04, 11:20
      ....a później się obudziłeś.....?
    • Gość: KOBITKA BETKI NIE SĄ WCALE TAKIE WSPANIAŁE IP: *.toyota.waw.pl 04.06.04, 11:20
      PRACUJĘ W MOTORYZACJI I BARDZO UWAŻNIE I SZCZEGÓŁOWO TESTUJĘ WSZYSTKIE LIMUZYNY
      (NIE TYLKO PO MIEŚCIE,ALE RÓWNIEŻ W TRASIE I NA PŁYTACH LOTNISK WOJSKOWYCH).
      OSOBIŚCIE NIE OBEJŻAŁABYM SIĘ ZA BETKĄ 5 ANI ZA 7.NIE DOŚC,ŻE AUTO DOŚĆ AWARYJNE
      JAK NA TĄ KLASĘ SAMOCHODÓW (OPINIA SERWISANTÓW Z BMW), TO JESZCZE SKOMPLIKOWANE
      W OBSŁUDZE-INSTUKTORZY PRZEZ 4 DNI PRÓBOWALI NAUCZYĆ SIĘ STANDARDOWEJ OBSŁUGI.
      BMW POLAND NIE DAŁO NAM INSTRUKCJI.KAŻDY Z TESTUJĄCYCH (ZANIM URUCHOMIŁ SAMOCHÓD
      ORAZ PRZYGOTOWAŁ SIĘ DO JAZDY) RUSZYŁ PO OK.4 MINUTACH.POZA TYM GŁOŚNO W
      ŚRODKU-TO MA BYĆ LIMUZYNA A NIE RAJDÓWKA.
      NAPEWNO WRAŻENIE ZROBIŁBY NA MNIE NOWY LEXUS LS 430 LUB PIĘKNY RX 300.
      POZDRAWIAM WSZYSTKIE MIŚKI ZE ZŁOTYMI ŁAŃCUCHAMI.....
      • Gość: kawaler pani z toyoty ja panią rozumiem ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 11:36
        jeszcze liczy sie kierowca , gdy siedzi takie bozyszcze jak ja za kirownica to
        ta BMKA bije na leb wszystkie inne
        Popieram Lexusy sa fajowe szczegolnie ten sportowy model bodaj SC 400 czy jakos
        tak
      • Gość: kawaler no i oczywiscie pozdrawiam panią z toyoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 11:37
        :)
        • Gość: KOBITKA DZIĘKUJĘ IP: *.toyota.waw.pl 04.06.04, 11:45
          KIEROWCA JEST WAZNY-ZGADZAM SIĘ!
          A TEN LEXUS TO SC 430-PRZEPIĘKNY WÓZEK.WSZYSTKIE SZCZEGÓŁY SĄ PERFEKCYJNIE
          DOPRACOWANE.NO I NIEZAWODNY JAK TO JAPOŃCZYK.ZDARZA MI SIĘ POJEŻDZIĆ NIM PO
          MIEŚCIE....FANTAZJA....
          • Gość: kawaler w sumie fajnie tak pojezdzic kazdym samochodem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 12:52
            daj sie przejechac lexusem:)))))))))))<oczko>
    • Gość: nie łatwa kobieta Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.kosson.com 04.06.04, 12:08
      TY debilu,ty frajerze,a guwno mnie obchodzi twoja fura,jestes FAGASEM nie z tej
      ziemi skoro myslisz,ze dziewczyny tylko na to leca.SPIEPRZAJ na szczaw LALUSiU.
      • Gość: kawaler Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 12:54
        a ciebie nie latwa to szkoda komentowac bo z kulturą u cibie na bakier.
        • Gość: nie łatwa kobieta Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.kosson.com 04.06.04, 13:08
          POPROSTU WKURZYŁO MNIE JAK KOMENTUJESZ<ZE JESLI MASZ BMW TO KAZDA NA CIEBIE
          POLECI,OK mi tez podobaja sie ładne samochody,ale pozatym facet musi miec trohe
          poukładane w glowie i hyba juz wiesz o co hodzi .A JESLI MNIE NAWET NIE ZNASZ
          TO NIE PISZ ,ZE JESTEM łatwa i CO TERAZ NAPISZESZ?
          • Gość: kawaler Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 13:12
            i teraz napisze ze to ty jako pierwsza uzyłas ulgaryzmow i nie powinno cie
            dziwic ze ja zrobiłem to samo
      • Gość: nie łatwa kobieta Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.kosson.com 04.06.04, 13:10
        CZEKAM
    • Gość: KiCiA Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.kosson.com 04.06.04, 13:15
      MMM///?
      • Gość: kawaler Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 13:22
        no co MMM?
        przeczytaj sobie swoj post przed 12 dzisiaj co tam napisałas.
    • beatam55 Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 04.06.04, 15:15
      I CO Z TEGO,ZE MASZ TO SREBRNE BMW,MNIE NIE RAJCUJE TA MARKA I NA PEWNO NIE
      ZWROCILABYM NA CIEBIE UWAGI I CO TY NA TO....HEHEHEHE.GLUPIO CI CYMBALE,JAKIM
      PRAWEM OCENIASZ TAK WSZYSTKIE POLKI A KIM TY JESTES.ZAKOMPLEKSIONYM BALWANEM
      KTOREMU TYLKO AUTO MOZE POMOC W ZDOBYCIU KOBIETY...JESTES ZALOSNY I SZKODA MI
      TAKICH FACETOW JAK TY,BO NIESTETY JEST MNOSTWO TAKICH DUPKOW.ZYCZE POWODZENIA W
      ZDOBYWANIU GLUPICH BLACHAR,BO TYLKO TAKA NA CIEBIE POLECI.
      • Gość: kawaler a mozesz sie wylogowac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 15:32
        bardzo bym prosił wtedy pogadamy
        • Gość: beatam 55 Re: a mozesz sie wylogowac? IP: *.cable.wanadoo.nl 05.06.04, 12:43
          Pomimo twojej bardzo grzecznej prosby...co mnie zdziwilo,bo myslalam,ze na mnie
          niezle najedziesz...hahaha zmartwie Cie ,ale nie mam zamiaru sie wylogowac.A
          wkurzylo mnie to ,ze oceniles wszystkie Polki tak surowo ,bo jest wiele
          dziewczyn dla ktorych nie liczy sie bryka ,ale charakter faceta i jego
          osobowosc.A jezele bedziesz mial dziewczyne tylko dlatego ,ze leci na twoj
          woizek ,to na czym bedzie opieral sie twoj zwiazek....bo na milosci to chyba
          nie:-)))ale i tak zycze Ci powodzenia.
    • Gość: Eliza Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: 195.117.68.* 04.06.04, 17:40
      Oj kolego pochlebiasz sobie ;) Wierze że możesz miec wiele, ale musisz wiedzieć
      że sa jeszcze kobiety dla ktorych ważne jest coś więcej jak tylko nowe BMW.A
      wkladanie Polek do jednego worka twierdząc że wszystkie są łatwe to według mnie
      nie jest w porządku. Pozdrawiam i życzę bys sam mogl sie przekonac że to ja mam
      racje.
    • Gość: olina2 Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 17:46
      Przeczytałam , co inne dziewczyny mają Ci do powiedzenia. To smutne, nie umiały
      Ci odpisać, bo tez chciałyby mieć faceta z takim BMW. A ja chciałabym Cię
      zobaczyc bez .... tego wózka. Choć bardzo mnie interesują samochody... szybkie.
      Masz fajną brykę, zazdroszczę Ci. POzdrawiam
    • senne_marzenie Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 04.06.04, 18:40
      gdybys mial czarne, to moze. srebrne mi sie nie podobaja:)
      • Gość: olina2 Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 21:46
        Przecież tu nie chodzi o to BMW?! Wózek jak wózek ...a gdzie kierowca, który się
        ukrył....
    • trinity5 Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą 05.06.04, 00:00
      To musisz sobie kupic Enzo Ferrari,moze patrzä bo masz cieniaskie auto....
    • Gość: renatka Re: Mam nowe srebne BMW serii 5 i moge miec kazdą IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 01:10
      buhahhahaha
      bmw.... buhahaha
      wazna jest cala reszta... nawet to jaki jestes w lozku... a bmw.... chyba
      gowniarom z dyskoteki imponuje....
      sorry misiu ale z ciebie nudzoarz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka