Dodaj do ulubionych

Już nigdy żadna kobieta mnie nie zlekceważy

15.12.11, 10:40
Już nigdy nie pozwolę żadnej kobiecie na złe bądź lekceważące traktowanie mojej osoby. Większość kobiet to księżniczki które mają pod nogami cały dworek męzczyzn: partnerów, kochanków, przyjaciół, adoratorów, i wszyscy oni jak te pieski im nadskakują. Ale ja się wypisuje z tego towarzystwa. Też kiedyś nadskakiwałem kobietom i byłem lekceważony, bo potem one nie miały czasu albo były bardzo zajęte, ewnetualnie w ogóle nie odpisywały, a ja zawsze byłem na każde skinienie. Ale teraz dobre czasy się skończyły, teraz to ja będę niedostępny i nie będę odpisywał, nie będę miał czasu itd. Koniec tego dobrego.
Obserwuj wątek
    • nieruchomy_spin Re: Już nigdy żadna kobieta mnie nie zlekceważy 15.12.11, 10:55
      ok, zobaczymy za miesiąc ;)
    • asmok6 Re: Już nigdy żadna kobieta mnie nie zlekceważy 15.12.11, 10:59
      Właśnie ślubujesz celibat? :)
    • koham.mihnika.copyright poziom wod w dniu dzisiejszym osuagnal stan alarmo 15.12.11, 11:25
      wy (ja wiem, ze nie powinno sie mowic d... d...).
      W gfornych biegach wiekszych rzek polskich, zwlaszcza Warty, ezoteryczny wyplakal sie w kolektywny mankiet forum M w GW.
      Slabsza pcia zostala porzucona na wieki wiekow.
      Wiecej po prognozie pogody, wynikach losowania Lotka i horoskopie.
    • spawacz.drewna Re: Już nigdy żadna kobieta mnie nie zlekceważy 15.12.11, 11:54
      ok
    • brak.polskich.liter Hue hue hue 15.12.11, 13:11
      Jak to bylo? Baba z wozu - koniom lzej?

Wlasnie zostales zlekcewazony. Przez kobiete.
      Idz wyplacz rzeke.
      • asmok6 Re: Hue hue hue 15.12.11, 13:26
        brak.polskich.liter napisała:

> Jak to bylo? Baba z wozu - koniom lzej?
        >
        > Wlasnie zostales zlekcewazony. Przez kobiete.
        > Idz wyplacz rzeke.

Odpisałaś, czyli nie zlekceważyłaś, nie jest źle.
        Ale z drugiej strony ... pewnie mnóstwo kobiet to dzisiaj czytało i nie uznało za godne poświęcenia czasu, czyli został już pewnie zlekceważony z kilkadziesiąt razy.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Już nigdy żadna kobieta mnie nie zlekceważy 15.12.11, 13:42
      Good for you.
      Zdrowe kontakty z innymi ludźmi to podstawa dobre samopoczucia.
    • amancjuszka Re: Już nigdy żadna kobieta mnie nie zlekceważy 15.12.11, 21:07
      Masz racje chlopie, badz tFardy nie MIENtki, powodzenia.
    • lilou.pilou Re: Już nigdy żadna kobieta mnie nie zlekceważy 15.12.11, 21:16
      ezoterycznypoznan napisał:

> Już nigdy nie pozwolę żadnej kobiecie na złe bądź lekceważące traktowanie mojej
      > osoby. Większość kobiet to księżniczki które mają pod nogami cały dworek męzcz
      > yzn: partnerów, kochanków, przyjaciół, adoratorów, i wszyscy oni jak te pieski
      > im nadskakują. Ale ja się wypisuje z tego towarzystwa. Też kiedyś nadskakiwałem
      > kobietom i byłem lekceważony, bo potem one nie miały czasu albo były bardzo za
      > jęte, ewnetualnie w ogóle nie odpisywały, a ja zawsze byłem na każde skinienie.
      > Ale teraz dobre czasy się skończyły, teraz to ja będę niedostępny i nie będę o
      > dpisywał, nie będę miał czasu itd. Koniec tego dobrego.

Nigdy, żadna- wielkie kwantyfikatory. Od razu wypowiedź Twoja traci wiarygodność.
    • poly_gamer Re: Już nigdy żadna kobieta mnie nie zlekceważy 15.12.11, 21:20
      No i dobrze.
      Jednego mniej ...
      • ferro2 Re: Już nigdy żadna kobieta mnie nie zlekceważy 16.12.11, 16:33
        poly_gamer napisał:

> No i dobrze.
        > Jednego mniej ...

jak dobrze?? chlopak sie lekko wkurzyl, a co, wolno mu:)))

Przegrać to nie znaczy nie mieć racji.
        • asmok6 Re: Już nigdy żadna kobieta mnie nie zlekceważy 16.12.11, 17:26
          ferro2 napisała:

> poly_gamer napisał:
          >
          > > No i dobrze.
          > > Jednego mniej ...
          >
          >
          > jak dobrze?? chlopak sie lekko wkurzyl, a co, wolno mu:)))
          >
          > Przegrać to nie znaczy nie mieć racji.

Niech sobie ma. Ale dla nas dobrze, jeden mniej - wiecej kobiet dla nas.
        • poly_gamer Re: Już nigdy żadna kobieta mnie nie zlekceważy 23.12.11, 08:44
          > jak dobrze??

Łajza z niego ... ale zawsze konkurent. :)

> chlopak sie lekko wkurzyl, a co, wolno mu:)))

Wolno. :)
    • lolcia-olcia Re: Już nigdy żadna kobieta mnie nie zlekceważy 16.12.11, 12:03
      żałosny jesteś
      • ezoterycznypoznan Re: Już nigdy żadna kobieta mnie nie zlekceważy 16.12.11, 13:46
        > żałosny jesteś

Słucham!? Może byłem, tu się zgodzę, ale właśnie przestałem.
        • lolcia-olcia Re: Już nigdy żadna kobieta mnie nie zlekceważy 16.12.11, 15:24
          ten wątek nie powinien zostać założony jeśli mówisz, że BYŁEŚ
    • s.romeczek Re: Już nigdy żadna kobieta mnie nie zlekceważy 16.12.11, 12:16
      Czyli gwiazdki nie ma w tym roku?:( a co z dniem kobiet?
      i trochę pliz wyluzuj bo dolar skoczy jeszcze bardziej
      • nudzimisie_strasznie Re: Już nigdy żadna kobieta mnie nie zlekceważy 16.12.11, 12:41
        s.romeczek napisał:

> Czyli gwiazdki nie ma w tym roku?:(

Ale jak to?! Ubrałam już choinkę. Romku,ratuj gwiazdkę!
        • s.romeczek Re: Już nigdy żadna kobieta mnie nie zlekceważy 16.12.11, 13:13
          To kara, tradycja mówi, że choinkę ubiera się w wigilię
          Musisz ją rozebrać i 3 razy obrócić się przeciwnie do ruchu wskazówek zegara
          • nudzimisie_strasznie Re: Już nigdy żadna kobieta mnie nie zlekceważy 16.12.11, 16:14
            Jasne, kurs dolara tez przeze mnie?
    • optymist75 Re: Już nigdy żadna kobieta mnie nie zlekceważy 16.12.11, 14:27
      :)
      I nie ździw się,jak żadna mądra kobieta nie będzie chciała z Tobą gadać.
      powodzenia
    • lilyrush Re: Już nigdy żadna kobieta mnie nie zlekceważy 16.12.11, 14:41
      na złośc mamie odmrożę sobie uszy?
      godne 5-cio latka..choc moj syn jednak poważniejszy juz jest
    • sb.slav Re: Już nigdy żadna kobieta mnie nie zlekceważy 16.12.11, 17:14
      Trzeba trochę gardzić kobietami, żeby się im nie dać omotać - okażesz słabość sam będziesz poniżany. Słuszny kierunek.
      • ezoterycznypoznan Re: Już nigdy żadna kobieta mnie nie zlekceważy 16.12.11, 17:34
        > Trzeba trochę gardzić kobietami, żeby się im nie dać omotać
        > - okażesz słabość sam będziesz poniżany.

Dokładnie. Szkoda tylko, że połapałem się dopiero teraz, wcześniej naiwnie sądziłem ,że trzeba być w porządku, trzeba być miłym, starać się i nadskakiwać. Nie wiedziałem, że to jest droga do nikąd. Z dwóch gości kobieta zawsze wybierze tego który jest bardziej "niegrzeczny". Taka jest kobieca natura.
        • wersja_robocza Re: Już nigdy żadna kobieta mnie nie zlekceważy 16.12.11, 17:52
          No pięknie. Rady wspaniałe, zapewne wcielacie je w życie. Mam rozumieć, ze znaleźliście stałe amatorki? Nie mówię o przygodach, tylko o stałym stadle. Czyż tak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka