milyfilip 25.12.11, 21:13 To wyjątkowa manipulantka i spryciara potrafiąca kołować ludźmi. Oprócz tego zawzięta i zła kobieta. Niedawno przez nią w firmie w której pracuje ktoś stracił pracę, bo ona napisała raport. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: Boję się mojej ex 25.12.11, 21:29 Jeśli dajesz na tacę, to nie masz czego się lękać, mój synu Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Boję się mojej ex 25.12.11, 21:44 Dobra=będę uważał. W razie czego zadzwonię też do Julka i Pawła. milyfilip napisał: > To wyjątkowa manipulantka i spryciara potrafiąca kołować ludźmi. Oprócz tego za > wzięta i zła kobieta. Niedawno przez nią w firmie w której pracuje ktoś stracił > pracę, bo ona napisała raport. Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: Boję się mojej ex 25.12.11, 22:15 w firmie w której pracuje ktoś stracił > pracę, bo ona napisała raport. to zacznij i Ty szukać już nowej Odpowiedz Link Zgłoś
smokwawelskijr Re: Boję się mojej ex 25.12.11, 23:17 Przestań się bać a zacznij myśleć jak jej dogryźć. Zero kontaktów, olewka i szukanie słabych stron. Odpowiedz Link Zgłoś