Dodaj do ulubionych

Czy wyglądam na łatwą?

01.01.12, 15:27
Zastanawiam się nad pewną rzeczą. Jestem b. przeciętnej urody. Tzn mam bardzo ładną figurę, ale jeśli chodzi o twarz, to uważam, że nie wyglądam jakoś specjalnie, czasem nawet uważam, że jestem brzydka (zależy od dnia ;)). Summa summarum oceniam siebie jako średniaka.

Mimo to od zawsze mam spore powodzenie u mężczyzn. W różnych miejscach (uczelnia, praca) dość szybko znajduje się ktoś, kto się mną interesuje. Tak też jest na imprezach i tak też było na ostatniej. Różnica jest tylko taka, że faceci poznani na imprezach myślą chyba tylko o jednym. ;) I właśnie to jest dla mnie zagadką... Dlaczego faceci szukający łatwego seksu zaczepiają mnie (przeciętniaka, w sukience, która niczego nie odkrywa) a nie odwalone dżagi w miniówach i szpilkach? O co chodzi? Czy mimo grzecznego wyglądu sprawiam wrażenie łatwej zdobyczy? Mowa ciała? Feromony? Skąd się biorą te pomyłki?
Obserwuj wątek
    • obrotowy to bez znaczenia 01.01.12, 15:40
      nie.dostepna napisała:
      Tzn mam bardzo ładną figurę,

I na te figure wlasnie leca, bo to ich najbardziej interesuje.
      Mnie rowniez :)
    • bosa_stokrotka Re: Czy wyglądam na łatwą? 01.01.12, 15:54

www.youtube.com/watch?v=nKj9LjMnH5U
      • maly.jasio Czy on wyglonda na łatwego? 01.01.12, 15:56
        bosa_stokrotka napisała:
        To taniec godowy najpiękniejszy z tańców

Bo ten gosciu to jest raczej na glodzie, a nie na godach.
        • bosa_stokrotka Re: Czy on wyglonda na łatwego? 01.01.12, 16:03
          jasio ... zwał jak zwła ważne ,że wiadomo o co chodzi :D
    • samuela_vimes Re: Czy wyglądam na łatwą? 01.01.12, 16:06
      Przeciętna baba dla potencjalnego faceta jest łatwiejszym celem do wyrwania.
      • maly.jasio O :) 01.01.12, 16:11
        samuela_vimes napisała:
        > Przeciętna baba dla potencjalnego faceta jest łatwiejszym celem do wyrwania.

O :) - I to jest ta Zlota Mysl na ciezkie czasy.
      • miau_weglowy Re: Czy wyglądam na łatwą? 01.01.12, 16:21
        nie chcialam byc ta okrutna
        jednak ktos w koncu musial to napisac ;)
        • samuela_vimes Re: Czy wyglądam na łatwą? 01.01.12, 16:27
          taaa, zawsze fszysko co najgorsze to ja
          • pollka Re: Czy wyglądam na łatwą? 02.01.12, 01:54
            Mimo ze masz sukienke skromna, to WIDAC te bardzo ladna figure.
            Jakby ten post napisala kobieta ktora zwraca uwage mimo ze jest przecietna pod kazdym wzgledem odpowiedzi by byly zupelnie inne
        • nie.dostepna Re: Czy wyglądam na łatwą? 01.01.12, 16:32
          miau_weglowy napisała:

> nie chcialam byc ta okrutna
          > jednak ktos w koncu musial to napisac ;)

Ale co w tym okrutnego?
          Mam lustro. Nawet w starterze napisałam, że wiem jak wyglądam.
          • koham.mihnika.copyright prosilas sie o latwy komplement nt 02.01.12, 04:01

• nie.dostepna Re: Czy wyglądam na łatwą? 01.01.12, 16:28
        samuela_vimes napisała:

> Przeciętna baba dla potencjalnego faceta jest łatwiejszym celem do wyrwania.

O, to ma sens! :)
        Oprócz tego, że nie jestem babą a kobietą.
        • samuela_vimes Re: Czy wyglądam na łatwą? 01.01.12, 16:33
          a ja jestem przeciętna i to baba właśnie! o
          • aroden baba... 01.01.12, 16:37
            samuela_vimes napisała:
            a ja jestem przeciętna i to baba właśnie! o

baba - to sie liczy od 100 cm w biodrach.
            tamtej los tego poskapil, wiec musi sie zadowolic terminem "przecietna kobieta" :)
            • nie.dostepna Re: baba... 01.01.12, 16:49

> tamtej los tego poskapil, wiec musi sie zadowolic terminem "przecietna kobieta"
              > :)

Powiedziałabym raczej, że los mi tego oszczędził.
              • aroden Sloohajcie, Dobra Kobieto :) 01.01.12, 16:55
                nie.dostepna napisała:
                Powiedziałabym raczej, że los mi tego oszczędził.

ja "oszczedzic" to chcialem kolezanke vimes, ktora, jak podejrzewam ma "rubensowskie" ksztalty,
                a Ty mi popsulas caly koncept :)
                www.only-apartments.com/images/only-apartments/643/rubens-ausstellung-madrid.jpg
                • samuela_vimes Re: Sloohajcie, Dobra Kobieto :) 01.01.12, 20:31
                  Ale co ona tam sobie wpycha między nogi, łabądka?
                  • aroden miłabędz :) 01.01.12, 20:43
                    samuela_vimes napisała:
                    > Ale co ona tam sobie wpycha między nogi, łabądka?

miłabędz :)
                    a co miedzy nogi - to sie zobaczy.
    • nie.dostepna Re: Czy wyglądam na łatwą? 01.01.12, 16:25
      Wkleję odpowiedź z FM, bo ktoś mi oczywiście wątek tam przeszkadzał (tak wiem, to był niezwykły spam ;))
      Xolaptop chyba tutaj też bywa, więc może przeczyta moją odpowiedź.

"Autor: xolaptop 01.01.12, 15:43
      To nie pomylki. Sama napisalas, ze taki styl bardziej pociaga mezczyzn."

Pisałam o pomyłce, bo faceci mający takie zamiary są potem rozczarowani, bo nie dostają tego czego chcą (byle jaki seks mnie nie kręci ;) ).
      Wydawało mi się, że większe prawdopodobieństwo sukcesu wróży startowanie do dziuni z piersiami na wierzchu (choć nie jest to pewne, bo wiadomo, że czasem pozory mylą).
      • aroden mylny blond 01.01.12, 16:31
        nie.dostepna napisała:
        byle jaki seks mnie nie kręci

ale jak sie tego seksu praktycznie nie sprawdzi,
        to nie mozna z gory wiedziec, czy bylby on byle jaki.
        • nie.dostepna Re: mylny blond 01.01.12, 16:36
          Tak, jasne, pewnie niektórym wystarczy drugie ciało, na którym mogą się wyżyć. ;)
          Mnie to nie smakuje.
          • aroden Re: mylny blond 01.01.12, 16:39
            nie.dostepna napisała:

> Tak, jasne, pewnie niektórym wystarczy drugie ciało, na którym mogą się wyżyć.

- nie "na ktorym" - a z ktorym :)

> Mnie to nie smakuje.

- rozumiem, ze sprawdzalas, czy piszesz to tylko z teorii ?
            • koham.mihnika.copyright zdaje sie nasza interlokutorka zalicza sie 02.01.12, 04:14
              do klasy 'nie kazdemu damy', w przerwach miedzy agitacjami feministycznymi.
              Zaloze sie, ze jak zobaczy ciacho, to bedzie na jego ramieniu wisiec przez caly wieczor, ale jak ja jakis smetny z Poznania zaczepi, to wykrzyczy wszystkie zale o seksualnym dreczeniu, gwalcie i hanbie narodowej ( a nie, to pzpn).
              Rada praktyczna - prosze sie wybrac z jeszcze brzydsza kolezanka i laskawie odpalac jej fatygantow, zyskujac mir wsrod panow i dozgonna wdziecznosc kolezanki z felerem.
      • koham.mihnika.copyright myslisz jak przecietna kobieta, a nie facet 02.01.12, 04:05
        nie.dostepna napisała:

> Wkleję odpowiedź z FM, bo ktoś mi oczywiście wątek tam przeszkadzał (tak wiem,
        > to był niezwykły spam ;))
        > Xolaptop chyba tutaj też bywa, więc może przeczyta moją odpowiedź.
        >
        > "Autor: xolaptop 01.01.12, 15:43
        > To nie pomylki. Sama napisalas, ze taki styl bardziej pociaga mezczyzn."
        >
        > Pisałam o pomyłce, bo faceci mający takie zamiary są potem rozczarowani, bo nie
        > dostają tego czego chcą (byle jaki seks mnie nie kręci ;) ).

Ich tez, dlatego chca cie wygarnac. A jak poznajesz, ze bedzie byle jaki, zanim sprawdzisz?

> Wydawało mi się, że większe prawdopodobieństwo sukcesu wróży startowanie do dzi
        > uni z piersiami na wierzchu (choć nie jest to pewne, bo wiadomo, że czasem pozo
        > ry mylą).

wot, mysliciel w spodnicy.
    • lena.nocna Re: Czy wyglądam na łatwą? 01.01.12, 16:33
      Wklej foto
      • koham.mihnika.copyright nie ma takiego kleju, co to wytrzyma nt 02.01.12, 04:15

• anaisanais96 Re: Czy wyglądam na łatwą? 01.01.12, 16:40
      Ale to nie jest nic nadzwyczajnego. Rozmnawaiłam kiedyś z w gronie męskim o kobietach i oni właśnie potwierdzili że prędzej podejdą i zgadają do przeciętnej laski niż do najseksowniejszej dziewczyny na imprezie. To w sumie logiczne i nie ma się co dziwić.
      • nie.dostepna Re: Czy wyglądam na łatwą? 01.01.12, 16:49
        Ale ja nie pisałam o seksownych dziewczynach, tylko o takich, które mają prawie wszystko co dobre na wierzchu, czyli w mojej ocenie na pierwszy rzut oka wyglądają na znacznie mniej konserwatywne ode mnie. ;)
        • samentu Re: Czy wyglądam na łatwą? 01.01.12, 16:53
          a co to za wyzwanie bzyknąć puszczalską?
    • six_a Re: Czy wyglądam na łatwą? 01.01.12, 17:05
      >a nie odwalone dżagi w miniówach i szpilkach?
      no nie wiem, byłaś jedyną atrakcją męskiej imprezy?
      • pollka Re: Czy wyglądam na łatwą? 02.01.12, 02:09
        Mimo ze masz sukienke skromna, to WIDAC te bardzo ladna figure.
        Jakby ten post napisala kobieta ktora zwraca uwage mimo ze jest przecietna pod kazdym wzgledem odpowiedzi by byly zupelnie inne
    • wicehrabia.julian Re: Czy wyglądam na łatwą? 01.01.12, 18:27
      nie.dostepna napisała:

> Czy mimo grzecznego wyglądu sprawiam wrażenie łatwej zdobyc
      > zy? Mowa ciała? Feromony? Skąd się biorą te pomyłki?

zamiast się cieszyć, to zawodzisz, że ci źle - lepiej mieć powodzenie, niż go nie mieć

ps. może masz tzw. ku...ki w oczach albo nutkę wulgarności
      • tanahoe Re: Czy wyglądam na łatwą? 01.01.12, 18:50
        A ja tam w pełni rozumiem. To oświecenie spłynęło na mnie wczoraj na sylwestrze. Duża część panienek wyglądała jak dziwki. Nie powiem zachęcające to to i oko na czym jest zawiesić :) No ale skąd taki normalny facet może odróżnić czy panienka po numerku karze zapłacić za usługę czy da się za darmochę bzyknąć?
        • wicehrabia.julian Re: Czy wyglądam na łatwą? 01.01.12, 19:01
          tanahoe napisała:

> To oświecenie spłynęło na mnie wczoraj na sylwestrze
          > . Duża część panienek wyglądała jak dziwki.

:D zazdrość to straszna rzecz, też się mogłaś wypindrzyć i na tobie oko by ktoś zawiesił, a tak pozostaje ci złość na te "dziwki" przyciągające spojrzenia facetów
        • koham.mihnika.copyright niektore maja kase fiskalna ;-{) nt 02.01.12, 04:17

• tanebo Re: Czy wyglądam na łatwą? 01.01.12, 18:51
      Bo dźaga to wyzwanie. A oni chcą trochę odpocząć w ramionach rannej łani...
    • lonely.stoner Re: Czy wyglądam na łatwą? 01.01.12, 19:04
      hmm, bo kobietom ogolnie wygladanie na 'latwa' sie kojarzy z czym innym niz facetowi. Dla faceta' latwa' to taka przy ktorej nie bedzie wyzwan,walki i manewrow, a latwiej wyrwac szara zahukana mysze, niz seksownie ubrana na szpilach i w blondzie dzage ktora pewnie ma wieksze wymagania i wiecej oczekuje. Szara mysza zadowoli sie drinkiem i komplementem, i skoro jest szara mysza to jest szansa ze nie ma powodzenia, wiec byle co jej na tyle zawroci w glowie ze zostanie szybko zdobyta.
      Jak juz sobie operujemy takimi powiedzeniami. Moze na kolejna impreze przebierz sie za wampa?
    • 3.14-roman Re: Czy wyglądam na łatwą? 01.01.12, 19:53
      Gdzieś czytałem (nie podam źródła, bo go nie pamiętam), że samce gatunku Homo sapiens kierują się głównie:
      - ciałem - przy wyborze dziewczęcia głównie do seksu,
      - twarzą - przy wyborze partnerki życiowej.
      • tanebo Re: Czy wyglądam na łatwą? 01.01.12, 19:57
        Podobno u kobiet jest w 120% podobnie.
        • koham.mihnika.copyright 20% na portfel?? nt 02.01.12, 04:21

• koham.mihnika.copyright sprawdza sie, ja robie jedno i drugie 02.01.12, 04:20
        najgorzej, jak kto nie wie i zapomni ;P
    • koham.mihnika.copyright Awanture o Basie, czytala? 02.01.12, 04:09
      to niech se powiesi kartonik z napisem - nie jezdem uatfa. Spokoj zapewniony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka