08.01.12, 17:44
Jakie szanse ma u was inteligentny, przystojny, bogaty 30 letni prawiczek z wlasnymi zainteresowaniami?
Obserwuj wątek
    • six_a Re: Zwiazek 08.01.12, 17:48
      pozmywałeś po obiedzie?
      • jan_hus_na_stosie2 Re: Zwiazek 08.01.12, 17:51
        jak Ty miła jesteś ;)

• six_a Re: Zwiazek 08.01.12, 18:00
          chciałam pomóc:)
          może nie umi czy cóś?
          • czadroman Re: Zwiazek 08.01.12, 18:03
            możeś naturalnie toksyczna jest?
            • six_a Re: Zwiazek 08.01.12, 18:08
              no wiesz? czyste zasady organiczne.
              dopsze myjom.
              • six_a Re: Zwiazek 08.01.12, 18:20
                >zasady organiczne
                eeee, nieo...
                :)
      • senseiek Prawdziwy facet zmywa przed obiadem, a nie po.. ;) 08.01.12, 19:11
        > pozmywałeś po obiedzie?

Prawdziwy facet zmywa przed obiadem, a nie po.. ;)
        • six_a Re: Prawdziwy facet zmywa przed obiadem, a nie po 09.01.12, 09:15
          a je prosto z garnka,
          który to garnek na zakończenie wyrzuca do kosza;)
          • senseiek Re: Prawdziwy facet zmywa przed obiadem, a nie po 09.01.12, 09:44
            > a je prosto z garnka,
            > który to garnek na zakończenie wyrzuca do kosza;)

Prawdziwy mezczyzna nie gotuje, to wyrzuca tylko jednorazowe opakowanie z chinszczyzna do kosza.. ;)
            I to ma sens- nie marnuje sie czasu w kolejkach w sklepie, ani na gotowaniu, ani na myciu.. ;)
            • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Prawdziwy facet zmywa przed obiadem, a nie po 09.01.12, 09:46

>
              > Prawdziwy mezczyzna nie gotuje, to wyrzuca tylko jednorazowe opakowanie z chins
              > zczyzna do kosza.. ;)
              > I to ma sens- nie marnuje sie czasu w kolejkach w sklepie, ani na gotowaniu, an
              > i na myciu.. ;)

Prawdziwy mężczyzna je na mieście. Chińszczyzna z pudełku to nie jedzenie.
              • senseiek Re: Prawdziwy facet zmywa przed obiadem, a nie po 09.01.12, 09:51
                > Prawdziwy mężczyzna je na mieście. Chińszczyzna z pudełku to nie jedzenie.

Prawdziwy mezczyzna gra na gieldzie od 9 do 17:30 wiec nie ma czasu na jedzenie na miescie w restauracji.. ;)

Jak upadal Lehman Brothers to wyszedlem na chwile z domu i jak wrocilem po obiedzie okazalo sie, ze stracilem 80 tys zl..
                • six_a Re: Prawdziwy facet zmywa przed obiadem, a nie po 09.01.12, 09:53
                  tesz, myślałam, że prawdziwy mężczyzna żuje szyszki i przegryza mamutem
                  eeetam;)
    • raohszana Re: Zwiazek 08.01.12, 17:48
      Takie same jak i nieprawiczek.
      • akle2 Re: Zwiazek 08.01.12, 17:57
        Bujasz. Chciałabyć być nauczycielką??
        ;P
        • raohszana Re: Zwiazek 08.01.12, 18:00
          Każdego i tak trzeba nauczyć siebie :P
      • tabeletka Re: Zwiazek 08.01.12, 18:07
        a tam glupoty kumo opowiadasz. jak by ci taki przylazl i nawet za cycka normalnie zlapac nie potrafil, tylko by sie wstydzil i czerwienil to bys dziada pogonila :P
        • raohszana Re: Zwiazek 08.01.12, 18:25
          Prawiczek nie oznacza od razu niemoty :P
          • tabeletka Re: Zwiazek 08.01.12, 20:18
            no nie fiem, nie fiem. jak mi takiego pokazesz to uwierze^^
            • raohszana Re: Zwiazek 08.01.12, 20:48
              Jakiego? :D
              • tabeletka Re: Zwiazek 08.01.12, 20:49
                no wlasnie takiego prawiczka co za cyca fajnie zlapac umi :D
                ps. you´ve got mail!!
                • raohszana Re: Zwiazek 08.01.12, 20:55
                  Jak znajdę jeszcze jakiegoś nieruszonego to przyprowadzę :P

Dobła, ale na maila to potem odskrobię, bo ja tu dzisiaj z doskoku :]
                  • tabeletka Re: Zwiazek 08.01.12, 20:57
                    olkej, to szukaj prawiczka, a ja podgrzewam czekolade^^
    • tanebo Re: Zwiazek 08.01.12, 17:50
      Pewnie duże o ile te zainteresowania to zarabianie kasy a dziewictwo jest udawane.
      • kombinerki.pinocheta Re: Zwiazek 08.01.12, 17:54
        >o ile te zainteresowania to zarabianie kasy

Nie rozumiem. Mozesz rozwinac?
        • tanebo Re: Zwiazek 08.01.12, 18:06
          Oj kombi, kombi. Nie osłabiaj mnie.
    • jan_hus_na_stosie2 Re: Zwiazek 08.01.12, 17:52
      ciekawe jak kobieta sprawdzi czy delikwent jest prawiczkiem, po błonie dziewiczej? :D

• raohszana Re: Zwiazek 08.01.12, 17:53
        Po rozmiarze prostaty :P
      • asystentka_prezesa_zarzadu Re: Zwiazek 08.01.12, 17:53
        To się widzi czy on umie się z kobieta obchodzić czy nie;)
        • jan_hus_na_stosie2 Re: Zwiazek 08.01.12, 18:01
          obawiam się, że nie ma takiej prostej korelacji, jeśli mężczyzna nie ma kompleksów i rzeczywiście zależy mu na kobiecie i ona mu się podoba to da sobie radę, nawet jeśli za pierwszym razem trochę za szybko skończy to każdy następny powinien być już dużo lepszy :)

poza w tym, każda kobieta jest inna i lubi co innego i za pierwszy razem trudno mężczyźnie odgadnąć co tak naprawdę sprawia kobiecie największą przyjemność, to tyle w temacie ;)

• asystentka_prezesa_zarzadu Re: Zwiazek 08.01.12, 18:11
            Ale ja nie mówię, że prawiczek nie da sobie rady albo, że facet z doświadczeniem będzie od razu wiedział co lubi jego nowa kobieta aleeeeeee opcja jest taka, że jak ktoś ma doświadczenie to to się czuje i widzi jeszcze przed seksem. Powiedzmy w rozmowie, flircie, grze wstępnej.
          • wez_sie Re: Zwiazek 08.01.12, 18:13
            napisał prawiczek...
          • miau_weglowy faktycznie, troche wiesz ;)/nt 08.01.12, 18:22

• maitresse.d.un.francais Re: Zwiazek 08.01.12, 18:22
            To się da ocenić. I niekoniecznie po takich objawach, jakie opisuje hus. Może i "następne razy będą lepsze", ale za tym pierwszym facet się zdradzi.
    • schere Re: Zwiazek 08.01.12, 17:53
      Słowo klucz to: "bogaty"? Ma przysłonić tego bidnego prawiczka ;)
    • funny_game Re: Zwiazek 08.01.12, 17:54
      Żadnych.
      • kombinerki.pinocheta Re: Zwiazek 08.01.12, 18:06
        Nie musisz myslec o kasie, intelektualnej rozrywce (oczywiscie takie jak ty same sobie taka zapewniaja, taa), o tym, ze gosc narobi ci wstydu przez znajomymi, nie musisz sie wstydzic przed kolezankami, ze gosc jest lakiernikiem czy tez jest brzydki.

Co stoi na przeszkodzie?
        • funny_game Re: Zwiazek 08.01.12, 18:11
          kombinerki.pinocheta napisał:

> Co stoi na przeszkodzie?

To, że kocham kogoś innego :)
          • kombinerki.pinocheta Re: Zwiazek 08.01.12, 18:17
            W pakiecie dorzucam 20 cm dlugosci i 15 cm obwod. I co teraz? :)

ha
            • tanebo Re: Zwiazek 08.01.12, 18:22
              Jesteś sprzedawcą ogórków?
              • six_a Re: Zwiazek 08.01.12, 22:05
                cukinii chiba?
      • jan_hus_na_stosie2 Re: Zwiazek 08.01.12, 18:08
        zadziwiające jak olbrzymią wagę niektóre kobiety przykładają do tego, czy ich partner maczał swojego fredka w innej dziurce przed nimi :DDD

• funny_game Re: Zwiazek 08.01.12, 18:11
          A dlaczego piszesz to pod moim komentarzem?
          • jan_hus_na_stosie2 Re: Zwiazek 08.01.12, 18:20
            no bo wyszło, że ty należysz do tej grupy :)

• funny_game Re: Zwiazek 09.01.12, 09:05
              Kolejny raz udowadniasz, że myślenie nie jest Twoją najmocniejszą stroną. Czytanie też nie.
              Ale wyciąganie wniosków z dópy to chyba to, w czym jesteś dobry, więc radujmy się!
    • akle2 Re: Zwiazek 08.01.12, 17:56
      Prawiczek - żadne.
      A co do pozostałych cech - skąd masz takich znajomych?
    • czadroman no widzisz 08.01.12, 18:00
      "własne zainteresowania" odbierają ci wszelkie szanse
      • six_a Re: no widzisz 08.01.12, 18:02
        powinien to wymienić na "własny interes"
    • miau_weglowy Re: Zwiazek 08.01.12, 18:08
      sa zainteresowania i zainteresowania
      nie wszystkie do przyjecia ;)
    • gocha033 normalnie, baba. 08.01.12, 18:13
      mamy Ci udzielic wsparcia ?

na przyjaciela szanse ma duze,
      na meza tez, ale tylko dla takiej - co za seksem nie przepada.
      a takich przecie z polowa, wiec glowa do gory :)
    • senseiek Nie ma inteligentnych,przystojnych,bogatych prawic 08.01.12, 18:16
      > Jakie szanse ma u was inteligentny, przystojny, bogaty 30 letni prawiczek z wla
      > snymi zainteresowaniami?

Nie ma inteligentnych, przystojnych, bogatych 30 letnich prawiczkow..
      • gocha033 Re: Nie ma inteligentnych,przystojnych,bogatych p 08.01.12, 18:21
        senseiek napisał:

nie ma inteligentnych, przystojnych, bogatych 30 letnich prawiczkow..

oj sa. ma tylko jakas ukryta wade, do ktorej sie nie chce przyznac :)
        • senseiek Re: Nie ma inteligentnych,przystojnych,bogatych p 08.01.12, 19:09
          > oj sa. ma tylko jakas ukryta wade, do ktorej sie nie chce przyznac :)

To sie nazywa pedalstwo ;)
      • kombinerki.pinocheta Re: Nie ma inteligentnych,przystojnych,bogatych p 08.01.12, 18:21
        Taki Kaka (pilkarz) bzykal pierwszy raz po slubie. Mial 24 lata. Prawie 30. :P

A nawet blisko mu bylo do 40.
        • senseiek Re: Nie ma inteligentnych,przystojnych,bogatych p 08.01.12, 19:09
          > Taki Kaka (pilkarz) bzykal pierwszy raz po slubie. Mial 24 lata. Prawie 30. :P
          >
          > A nawet blisko mu bylo do 40.

Czytasz i wierzysz brukowcom?

Badali go wykrywaczem klamstw? Lub chocby poprosili o autoryzacje wywiadu?
        • lucky.13 Re: Nie ma inteligentnych,przystojnych,bogatych p 08.01.12, 21:13
          Gorliwy katolik, inna kategoria. A 24 lata to nie 30.
      • samentu To prawda n/txt 08.01.12, 20:50

• senseiek Zobacz jaka szajbe dostaje jozek choc jest mlodszy 08.01.12, 21:16
          Jak facet jest inteligentny to interesujaca gadka potrafi przekonac do siebie kobiete (a jakby nie potrafil, to by to przeczylo jego inteligencji)
          Jak facet jest przystojny to uroda oczaruje jakas kobiete, chocby w klubie upita.. (a jakby nie, to znaczy, ze jest przystojny tylko w swoim wlasnym mniemaniu)
          Jak facet jest bogaty, to sobie w ostatecznosci zaplaci za panienke.. (zreszta biednego tez byloby stac na 150 zl)
          A jak jeszcze te 3 cechy wystepuja razem.. eh..
          Musialby byc gejem, albo totalnym nieudacznikiem, zeby byc prawiczkiem w takim wieku.
          Brak seksu bardzo wplywa na psychike. Zobacz jaka szajbe dostaje jozek choc jest mlodszy niz 30.
      • lucky.13 Re: Nie ma inteligentnych,przystojnych,bogatych p 08.01.12, 21:13
        Prawda.
    • znana.jako.ggigus czy kombi to alter ego 08.01.12, 18:18
      josefa?
      • gocha033 Nie. Jozek to junger ego, Kombiego :) 08.01.12, 18:23
        Kombi byl wczesniej :)
      • maitresse.d.un.francais Wydaje mi się, że nie 08.01.12, 18:23
        to oddzielne trolle
        • maitresse.d.un.francais 24 lata to nie tylko prawie 40 08.01.12, 18:24
          jak pisze kąbi, ale wręcz prawie 100!
    • znana.jako.ggigus generalnie uwazam 08.01.12, 18:25
      ze przystojny i bogaty mezczyzna ma duze szanse. Wkle fotke, zeby mozna bylo ocenic te przystojnosc i pdf stanu majatkowego, wyciag z konta.
      Czcze deklaracje poki co.
      • maitresse.d.un.francais Re: generalnie uwazam 08.01.12, 18:27
        znana.jako.ggigus napisała:

> ze przystojny i bogaty mezczyzna ma duze szanse. Wkle fotke, zeby mozna bylo oc
        > enic te przystojnosc i pdf stanu majatkowego, wyciag z konta.
        > Czcze deklaracje poki co.

Kąbi już kiedyś wkleił fotkę. Fotka zawierała tłusty brzuch wciśnięty w brudne sztruksy, na tym tle źle widoczną kończynę i zwieńczona była pytaniem "Czy taka ręka jest męska?"
        • znana.jako.ggigus Re: generalnie uwazam 08.01.12, 18:29
          szczerosc trolla:)
        • senseiek Re: generalnie uwazam 08.01.12, 19:11
          > Kąbi już kiedyś wkleił fotkę. Fotka zawierała tłusty brzuch wciśnięty w brudne
          > sztruksy, na tym tle źle widoczną kończynę i zwieńczona była pytaniem "Czy taka
          > ręka jest męska?"

Zartujesz?
          Pokaz linka..
          • lonely.stoner Re: generalnie uwazam 08.01.12, 20:45
            tez kce zobaczyc :D
            • kombinerki.pinocheta Re: generalnie uwazam 08.01.12, 20:46
              ja tez
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zwiazek 08.01.12, 20:57
      Jest inteligentny, bogaty i ma zainteresowania.
      Na **uj mu związek? :D
      • kitek_maly Re: Zwiazek 09.01.12, 09:12
        > Jest inteligentny, bogaty i ma zainteresowania.
        > Na **uj mu związek? :D

:D
        Same złote myśli widzę ostatnio na forum. :P
    • lucky.13 Re: Zwiazek 08.01.12, 20:59
      Żadnych. Jeśli ktoś do dwudziestego-któregoś roku życia nie zaliczył etapu randek, nawiązywania relacji damsko-męskich i seksu, to lepiej niech szuka sobie osoby podobnej do siebie w tych kwestiach, bo z kimś na standardowym etapie rozwoju psychoseksualnego raczej się nie dogada. A brak doświadczenia czuć nie tylko w łóżku, czasami wystarczy rozmowa i widać, że coś tu nie gra.
      • nancy.botwin.77 Re: Zwiazek 08.01.12, 21:22
        a kto niby ustala te standardy i na czyje polecenie? co za ściema...nie wiem zresztą może tylko ja tak mam ale gdybym spotkał na prawdę fajną dziewczynę to dyndało by mi to czy miała przede mną kogoś czy nie; ważne jest to co jest w tej chwili i co będzie w przyszłości; no ale ja nigdy nie przejmowałem się pierdołami...
        • lucky.13 Re: Zwiazek 08.01.12, 21:27
          Jeśli nie widzisz tego w szerszym kontekście, to nic dziwnego, że się nie przejmujesz. Albo miałeś szczęście. Albo niektórzy faceci patrzą na to inaczej (ach, te marzenia o dziewicy w łóżku i kucharce w kuchni).
          • nancy.botwin.77 Re: Zwiazek 08.01.12, 21:32
            ale o jakim szerszym kontekście mówisz? jeśli dwojgu ludzi jest ze sobą dobrze co co tu mają do rzeczy jakieś czynniki trzecie? i nie, nie marze o dziewicy;) pod tym względem jestem właśnie ultraliberałem światopoglądowym - uważam że, pomijając jakieś ekstremalne przypadki, nie ma znaczenia kto z kim był i co robił w przeszłości - i czy w ogóle robił
            • lucky.13 Re: Zwiazek 08.01.12, 21:37
              No to widocznie nie spotkałeś nigdy takiej osoby, skoro nie wiesz o jaki szerszy kontekst chodzi.:) Ja bywałam podrywana przez bardzo niedoświadczonych kolesi i to była jakaś porażka, a nie chodzę do łóżka z litości.:)
              • nancy.botwin.77 Re: Zwiazek 08.01.12, 21:49
                no dobra teraz wiem (chyba) o co Ci chodzi;)
                nikt Ci nie zmusza żebyś szła do łóżka z kims kto Cie nie kręci, a jeśli to robi to jest na to art. w kodeksie karnym; po prostu napisałaś o etapach i standardach tak jakby ludzie mieli w tej materii jakieś odcinki zadaniowe do wyrobienia w stylu do 16 r.ż minimum macanka do 18 minimum petting;)
                chill!;)
                • lucky.13 Re: Zwiazek 09.01.12, 08:17
                  Z tak szczegółowymi etapami to trochę przesada.:) Ale uważam, ze "w pewnym wieku" należałoby mieć za sobą pewne doświadczenia. Trzydziestolatek, który nigdy nie był w związku i nigdy nie uprawiał seksu, który nigdy nie pracował, który nie umie zrobić sobie kanapki, itp. Jeśli ktoś będąc osobą już od dawna dorosłą, nie ma doświadczeń damsko-męskich, to to się objawia w zachowaniu, podejściu - czyli także w innych sferach niż seks. Serio. Z resztą wystarczy poczytać to forum.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka